Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > קונסולות > הסבלנות של פעם
תגובות : 16
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 10/08/2004 14:57:06
תגובה אחרונה: 11/08/2004 10:45:41

נושא מחבר ההודעה
ציטוט good old scooter
10/08/2004 14:57:06 #1

למי מאיתנו לא היה איזה מגאסון או נינטנדו וכל החבר'ה האלה של התקופה?
-כמובן שלכולנו היה ^_^

עכשיו.....השאלה הנשאלת היא איך לעזאזל היינו גומרים ת'משחקים הקטלניים האלה (שלדעתי היו פי כמה אכותיים מרב המשחקים שיוצאים היום) בלי שמירות?
יעני אתה מת בפאקינג מריו אחרי מיליון שנה של משחק, אני זוכר שהיינו משאירים ת'מגאסון דולק כל הלילה ^_^
או כל המשחקי פעולה האלה שצריך אשכרה לפתח בשבילם שיטות ואסטרטגיות וכל זה, אשכרה חווית משחק שונה לגמרי
והיום תראו לאן הגענו. אתה מת אתה אומר לעצמך על הזין שלי יש לי קוויק סייב. או במקרה הרע יש צ'ק פוינט שזה גם מביא ת'ג'ננה.
לא מזמן העלתי איזה משחק במגה דרייב ואשכרה אחרי שנפסלתי פעם או פעמיים לא יכלתי לשחק יותר, העובדה שמתתי הרגיזה אותי, ופעם שהייתי מאומן במשחק לא הייתי מת פעם אחת!

אז איך, איייייייייייך לעזאזל היה לנו ת'סבלנות פעם, ולמה אנחנו לא יכולים להסתדר בלי שמירות היום, הרי המשחקים של פעם היו ארוכים מאוד גם.

-----------------

אווטאר
good old scooter
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של SoliduSnake ציטוט SoliduSnake
10/08/2004 15:04:19 #2

זה כי בשנים האחרונות הורגלנו לשחק עם שמירות ואז לא משנה כמה פעמים אנחנו מתים/מתאבדים אפשר לחזור לנקודה הכי קרובה במשחק.

זה מזכיר לי איזה משחק על חייזרים שהייתי משחק במגסון של חבר שלי... היינו חורשים את המשחק הזה שעות...

-----------------

אווטאר
SoliduSnake
משתמש רגיל
רשום מ- 13/03/2004
ציטוט Menaged_12
10/08/2004 15:18:33 #3
אם אני לא טועה במכשירים של פעם היו קודים ארוכים כאלה שהם היו כאילו נקודות שמירה :/
כלומר, היית מסיים שלב ראשון, היית מקבל קוד לשלב שני, שאותו אתה מכניס בתפריט הראשי של המשחק, משהו כמו סייב.

-----------------

Tell me if you win would it show

In a thousand years who would know

as a million lives come and go

on this same piece of ground 

אווטאר
Menaged_12
משתמש רגיל
רשום מ- 05/05/2004
בקרו בעמוד הבית של Kelesis ציטוט Kelesis
10/08/2004 15:22:38 #4
ציטוט: הכותב המקורי good old scooter ב 2004 /08 /10

למי מאיתנו לא היה איזה מגאסון או נינטנדו וכל החבר'ה האלה של התקופה?
-כמובן שלכולנו היה ^_^

עכשיו.....השאלה הנשאלת היא איך לעזאזל היינו גומרים ת'משחקים הקטלניים האלה (שלדעתי היו פי כמה אכותיים מרב המשחקים שיוצאים היום) בלי שמירות?
יעני אתה מת בפאקינג מריו אחרי מיליון שנה של משחק, אני זוכר שהיינו משאירים ת'מגאסון דולק כל הלילה ^_^
או כל המשחקי פעולה האלה שצריך אשכרה לפתח בשבילם שיטות ואסטרטגיות וכל זה, אשכרה חווית משחק שונה לגמרי
והיום תראו לאן הגענו. אתה מת אתה אומר לעצמך על הזין שלי יש לי קוויק סייב. או במקרה הרע יש צ'ק פוינט שזה גם מביא ת'ג'ננה.
לא מזמן העלתי איזה משחק במגה דרייב ואשכרה אחרי שנפסלתי פעם או פעמיים לא יכלתי לשחק יותר, העובדה שמתתי הרגיזה אותי, ופעם שהייתי מאומן במשחק לא הייתי מת פעם אחת!

אז איך, איייייייייייך לעזאזל היה לנו ת'סבלנות פעם, ולמה אנחנו לא יכולים להסתדר בלי שמירות היום, הרי המשחקים של פעם היו ארוכים מאוד גם.

התשובה פשוטה:

המשחקים נהייו יותר קלים כדי להתאים למיינסטרים, כדי שימכרו יותר.

רוב האנשים הם מפונקים, אוהבים משחקים קלים ולא מאתגרים, כדי שיוכלו לסיים אותם בקלות להרגיש סיפוק.

מעט מאוד אנשים אוהבים שמשחקים באמת יאתגרו אותם, וכל פעם כשיוצא משחק קשה, כולם מקטרים שהוא מתסכל, ועוזבים אותו לטובת משחקים קלים שאפשר לסיים מאוד בקלות.

אפילו משחק כמו Viewtiful Joe, שהוא כן קשה ומאתגר, הרסו עם נקודות שמירה אחרי כל שלב.

אז אומנם זה הופך את הגיימפלי ליותר נוח וקל, אבל זה פוגע מאוד באורך החיים של המשחק.

-----------------

אווטאר
Kelesis
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Menaged_12
10/08/2004 15:30:10 #5
אם לא היו נקודות שמירה בג'ו אני משוכנע שבסופו של דבר היו כמה אנשים עם קיוב שעבר טראומות קשות   

-----------------

אווטאר
Menaged_12
משתמש רגיל
רשום מ- 05/05/2004
ציטוט nfanboy_TM
10/08/2004 16:03:00 #6
דווקא בזמנים שהמשחקים היו קשים יותר גם הם נמכרו יותר .
ואני חושב שנקודות שמירה הם הכרחיות ולא אמורות לפגוע באורך המשחק, יחד עם התעשייה שהמתפתחת גם המשחקים צריכים להתפתח. אפשר להכניס את אלמנט האתגר במשחק גם בלי לשחק בו כל פעם מההתחלה.

-----------------

וופא אנטישמים אבל הם ישלמו על הכל - אירופה צהובה !!!!

אווטאר
nfanboy_TM
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט imris
10/08/2004 16:06:05 #7

כשהמשחקים היו קשים יותר הם היו יותר טובים
למרות שהיו הרבה משחקים פשוט בלתי אפשריים כמו לדוגמה קונטרה שלא נראה לי שיש מישהו שמסוגל לסיים בלי קודים.  

-----------------

אווטאר
imris
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט good old scooter
10/08/2004 18:20:18 #8
ציטוט: הכותב המקורי imris ב 2004 /08 /10

כשהמשחקים היו קשים יותר הם היו יותר טובים
למרות שהיו הרבה משחקים פשוט בלתי אפשריים כמו לדוגמה קונטרה שלא נראה לי שיש מישהו שמסוגל לסיים בלי קודים.  

חחחחחחחח רסמי קוטרה המשחק הכי קשה בארץ
אבל רסמי לא יודע איך גמרתי את זה עם אחי במגאסון
את הראשון.......השני היה יותר יפה אבל לא זוכר אם גמרנו אותו במגאסון......באמולטורים בטוח גמרנו אבל במגאסון לא יודע

רסמי אני לא יודע אם הייתם מביאים לי עכשיו משחק בלי שמירות אם הייתי בכלל מנסה..........ז'תומרת עכשיו שהכל בהשג יד אין טעם להתאמץ פשוט עוברים למשחק הבא.  אבל למה זה? זה בגלל הרגל, או בגלל שיש יותר מידי משחקים שפשוט לא שווה להתעמק באחד, או שפשוט המשחקים של היום לא מתאימים למשחק בלי שמירות?

-----------------

אווטאר
good old scooter
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Perseus
10/08/2004 18:21:18 #9

גם משחקים נהיו קלים בהרבה גם בלי קשר לשמירות.

הכל עיניין של המיינסטרים, יש פה ושם יציאות של משחקים מאתגרים באמת אבל מעטות במיוחד..

משחק שעולה לי לראש ישר זה Ninja Gaiden שאומנם לא קשה כמו המשחקים הישנים לNES אבל קשה הרבה יותר מ90% מהמשחקים היום.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Menaged_12
10/08/2004 18:28:55 #10
יש מצב אולי שפעם היינו גרועים במשחקים? אני מתקשה להאמין, אבל אני סתם זורק השערה :X

-----------------

אווטאר
Menaged_12
משתמש רגיל
רשום מ- 05/05/2004
ציטוט good old scooter
10/08/2004 18:34:08 #11

לההההההההההההההההההההה שחק שניה באיזה משחק באמולטור ותראה איך אתה לא משתלט על זה בגרוש

-----------------

אווטאר
good old scooter
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט FoxHound
10/08/2004 18:34:31 #12
אל תשכחו שלפני 10 שנים הייתם ילדים, ומאז המוח שלכם התפתח והשתפר פי כמה, ולכן משחקים נעשים פשוטים יותר (בגלל התפיסה המשופרת ביחס לילדות).

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט dk--sob
10/08/2004 19:19:40 #13

פשוט אז לא הרבה דברים העסיקו אותנו כשהיינו ילדים מלבד משחקים.

וכן סיימתי קונטרה את אליין וורס  לסנס וגם את זה לנס עם חבר.

אבל כיום נראה לי שרק אחרי חודש אני אצליח.

גם כי אין לי סבלנות כבר לשחק הרבה שעות רצופות וגם כי המשחקים כיום די ארוכים בהשוואה למשחקים של פעם.

-----------------

אווטאר
dk--sob
משתמש רגיל
רשום מ- 12/12/2003
ציטוט White Hawk
11/08/2004 08:45:28 #14

לפי דעתי השמירות התכופות הופיעו במשחקים מכיוון שהטכנולוגיה איפשרה זאת. זה נכון לומר שהגיימרים היום מפונקים יותר (למעשה, העולם כולו מפונק יותר), אבל בסך הכל כולנו אוהבים את האפשרות לשמור את ההתקדמות שלנו, לא?

כמו שאמר Imris, לפי דעתי אפשר להכניס למשחק את אלמנט האתגר גם בלי לתסכל את השחקן ולהכריח אותו לעבור קטעים ארוכים מהמשחק שוב ושוב.

מצד שני, אני חושב שקהל ה-Hardcore צריך לקבל בכל משחק את מה שהוא מחפש. אין סיבה שאנשים עם מוטיבציה גבוהה, וותק כגיימרים וסבלנות יצטרכו לשחק במשחקים קלים. כל משחק יכול להכיל רמת קושי שניה או שלישית. מה כבר צריך לעשות בשביל ליצור רמה קשה יותר? להגביל את הסייבים? להעלות את ה-HP של האוייבים?

בקיצור, כמו שאני רואה את זה - בכל משחק אפשר לשלב גם את הגיימרים המפונקים יותר וגם את ה-Hardcore.

-----------------

Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once

William Shakespeare

אווטאר
White Hawk
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט mcQuaint
11/08/2004 10:03:57 #15
ציטוט: הכותב המקורי White Hawk ב 2004 /08 /11

להכיל רמת קושי שניה או שלישית. מה כבר צריך לעשות בשביל ליצור רמה קשה יותר? להגביל את הסייבים? להעלות את ה-HP של האוייבים?

בקיצור, כמו שאני רואה את זה - בכל משחק אפשר לשלב גם את הגיימרים המפונקים יותר וגם את ה-Hardcore.

מה שאתה אומר לא נכון. אם רוצים משחק קשה, צריך לתכנן אותו מראש שיהיה קשה. אם אתה סתם מגביל סייבים או לוקח את אותם אוייבים רק עם יותר HP מה שיוצא זה משחק מתסכל.

קח לדוגמא את ג'ו- רמת הקושי העיקרית היא adults, שהיא רמה קשה. תיכננו את המשחק כך שתצטרך להלחם גם בשלבים וגם באוייבים, ולא עשו אוייבים חזקים- תיכננו אותם טוב. הרמה kids היא בעצם אותו דבר עם יותר HP, ולא להפך. לא הגבילו שמירות או משהו כזה. אם היו מתחילים לתכנן מרמה קלה ועליה בונים רמה קשה, הרמה הקשה הייתה יוצאת סתם מתסכלת, לאו דווקא מאתגרת. אבל שים לב שגם ברמה הקלה המשחק נחשב קשה יחסית, אז בתור מסקנה- לשלב גם מיינסטרים וגם הארדקור זה כמעט בלתי אפשרי. היום הולכים יותר על מיינסטרים.   

-----------------

"הטיעון נשמע כמו: 'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אמר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.'

"אבל,' אמר האדם, 'דג הבבל תוקע אותך, לא? לא מתקבל על הדעת שהתפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל'.

"אוה, אלוהים', אומר אלוהים, 'על זה לא חשבתי.' ובו במקום מתפוגג בעננת היגיון.

"אה, זה היה קל,' אומר האדם, ובתור הדרן, ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב."

-שבט פוגרול כולו גווע למוות ברעב, להוציא אדם אחד שמת מהרעלת כולסטרול שבועות מספר לאחר מכן.

Marvin- Dark, Pixeled Magic

אווטאר
mcQuaint
משתמש רגיל
רשום מ- 04/05/2004
ציטוט White Hawk
11/08/2004 10:45:41 #16
ברור שמשחק שתוכנן ל-Hardcore תמיד יהיה מספק יותר בשבילם מאשר משחק ברמת קושי בינונית שהוסיפו לו כמה מאפיינים ויצרו לו רמה קשה יותר. מצד שני, רמה קשה יותר שנבנתה על משחק ברמת קושי בינונית זה טוב יותר מכלום, לפחות לדעתי.

-----------------

Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once

William Shakespeare

אווטאר
White Hawk
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003

כל הפורומים>קונסולות > הסבלנות של פעם
תגובות : 16
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי: good old scooter
נכתב ב: 10/08/2004 14:57:06
תגובה אחרונה: 11/08/2004 10:45:41