כידוע לכולכם, כמעט לכל סדרת משחקים פופולארית ומפורסמת יש מספר מכובד של משחקי Spin Off מוזרים. חלקם מוצלחים, חלקם מסריחים. חלקם מגניבים, חלקם מפגרים. וחלקם בלתי נשכחים והופכים לסדרות Spin Off בפני עצמן (למשל Mario Kart או Mario Party כדוגמא טובה).
גם לסדרות כמו פיינל פנטזי יצאו כל מיני Spinoffs מוזרים. כמו מירוצי הצ'וקובו למשל, או לקראש באנדיקוט יצא משחק על עקרון המאריו פארטי וסדרת קארטינג מתחרה. ואם מסתכלים על ספינאופים יותר מוזרים, תסתכלו על Puzzle Fighers, שהוא ספין אוף למשחקי המכות הדו ממדיים של קאפקום/ SNK.
עכשיו השאלה הנשאלת היא, איזה משחקי Spinoff ביזאריים אתם הייתם רוצים לראות?..תמציאו רעיונות משלכם, שעוד לא נוסו על סדרות מסוימות וחדשות. התוצאות עשויות להיות משעשעות. כיוון שיש מספיק מותגים חדשים עכשיו בשוק, שאפשר לתת להם Spinoffs מצחיקים, ואפילו רעיונות ברי ביצוע.
סעו לדרך!
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
מה עם Metal Gear Acid ל PSP?...זה לא שילוב של השניים הראשונים?
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
אני חושב שסדרת Zelda יכולה לקבל ריענון רציני עם משחק שהוא RPG נטו, עם אלמנטים מעטים של הרפתקאה. עלילה מפותחת יותר, מערכת עלייה ברמות, מגוון גדול של נשקים, שריונות, מגנים ושאר חפצים מכל הסוגים, מערכת קסמים מורכבת וכמובן עיצוב בוגר ורציני. אני יודע שהרבה לא יאהבו את הרעיון, מכיוון שמדובר בשינוי כל המהות של זלדה, אבל אני חושב שמשחק אחד כזה יכול להיות ריענון אדיר, ואולי בעזרתו יחדרו עוד אלמנטים של RPG לסדרת Zelda - דבר שמאוד הייתי רוצה לראות באופן אישי.
עריכה: חשבתי על משחק מסדרת F-Zero שיתרחש בעיר ענקית ופתוחה לחלוטין, כאשר Falcon יהיה חבר במעין ארגון עילית של לוחמי-פשע. מעין GTA שכזה, רק בלי החופש המטורף והבלאגן, אלא עם משימות ועלילה. יכול להיות אדיר, לא? מרדפי חלליות עמוסים בירי, שדרוג של החללית, עם עלילה טובה שבה נוכל לקבל קצת יותר מידע והכרות עם הדמות של Falcon, נשמע לי כמו משהו שיכול ללכת לא-רע.
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once
וואלה, משחק אסטרטגיה בזמן אמת של Metal Gear יכול להיות אחלה דבר. חשבת על משהו כזה בסגנון סדרת Commandos, אני מניח. לא ארגון של צבאות שלמים אלא פיקוח מלמעלה על חבורה מצומצמת של לוחמי-עילית במשימות סודיות. באמת יכול ללכת טוב.
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once
ציטוט: הכותב המקורי Skully ב 2004 /08 /11מה עם Metal Gear Acid ל PSP?...זה לא שילוב של השניים הראשונים?
MGA הוא RPG מבוסס תורות בעולם MGS. כמו בכל RPG מבוסס תורות, יש אלמנט אסטרטגי, אבל זה עדיין לא משחק RTS טהור מנקודת מבט איזומטרית.
RTS לא צריך להיות מנקודת מבט איזומטרית כדי להיות RTS. הדוגמא הכי טובה היא Sacrifice, שהוא RTS לכל הדעות(וגם משחק מעולה, אבל זה לא קשור), אבל הוא משוחק מנקודת מבט של גוף שלישי. זה היוצא מן הכלל ולא הכלל, אבל יותר ויותר משחקי RTS שוברים את המבנה הישן והמעייף משהו של נקודת מבט איזומטרית.
בקשר לשאלת הדיון - הייתי רוצה לראות משחק תפקידים בעולם של Dune. זה יכול לצאת ממש טוב, לפי דעתי. משחק תפקידים בעולם של StarCraft ושל WarCraft גם יכול לצאת מעולה. משחק תפקידים בעולם של Monkey Island, אבל לא משחק ממש רציני, אלא יותר קומי, שמשלב גם אלמנטים של קווסט. משחק פעולה אפי בעולם של WarCraft(כלומר, שאתה לא הגיבור הכל יכול, אלא חלק מיחידה מסוימת, ושיהיו קרבות ענק P:). זה מה שאני יכול לחשוב עליו כרגע.
ציטוט: הכותב המקורי King Gilgamesh ב 2004 /08 /11אני הייתי שמח לראות עוד-Mario RPG של-Square Enix, ולא בעיבוד של-Paper של אינטלג'נט סיסטם (הם המפתחים אם אינני טועה).
עם עלילה וסגנון כמו שהיו על הכותר ב-SNES.
שיחקת ב Mario&Luigi : Superstar Saga?
-----------------
Somebody Set Up Us The Bomb - אף אחד לא הבין את המשמעות האמיתית של זה...
בתור ילד קטן וחמוד תמיד רציתי לראות משחק מכות אמיתי של פוקימון, כי הקרבות הדוממים בבלו ורד לא סיפקו אותי. אבל אז ראיתי את pokemon's revenge במוגן והלך לי החשק...
ספינאוף יפה, לעומת זאת, יהיה לעשות לסוניק מה שעשו לריימן- מירוץ מעגלי במיני שלבי פלטפורמה, רק הרבה הרבה יותר מהיר, תודה.
אגב- סופר פאזל פייטר זה של SF, לא snk.
-----------------
"הטיעון נשמע כמו: 'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אמר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.'
"אבל,' אמר האדם, 'דג הבבל תוקע אותך, לא? לא מתקבל על הדעת שהתפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל'.
"אוה, אלוהים', אומר אלוהים, 'על זה לא חשבתי.' ובו במקום מתפוגג בעננת היגיון.
"אה, זה היה קל,' אומר האדם, ובתור הדרן, ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב."
-שבט פוגרול כולו גווע למוות ברעב, להוציא אדם אחד שמת מהרעלת כולסטרול שבועות מספר לאחר מכן.
ציטוט: הכותב המקורי King Gilgamesh ב 2004 /08 /11אני הייתי שמח לראות עוד-Mario RPG של-Square Enix, ולא בעיבוד של-Paper של אינטלג'נט סיסטם (הם המפתחים אם אינני טועה).
היום אני דווקא מעדיף לראות סתם עוד מריו פלטפורמה. אני חושב שזה כבר יכול להיחשב ספין-אוף.
-----------------
"הטיעון נשמע כמו: 'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אמר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.'
"אבל,' אמר האדם, 'דג הבבל תוקע אותך, לא? לא מתקבל על הדעת שהתפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל'.
"אוה, אלוהים', אומר אלוהים, 'על זה לא חשבתי.' ובו במקום מתפוגג בעננת היגיון.
"אה, זה היה קל,' אומר האדם, ובתור הדרן, ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב."
-שבט פוגרול כולו גווע למוות ברעב, להוציא אדם אחד שמת מהרעלת כולסטרול שבועות מספר לאחר מכן.
וואלה משחק מריו שהוא אשכרה פלטפורמה כבר נחשב לספין אוף. אם כבר שינוי במערכת הקרב של פוקימון, הייתי מעדיף שיעשו את זה action RPG כאילו בזמן הקרב אתה ממש שולט בפוקימון מזיז אותו ותוקף בעצמך. זה יכול להיות מאד נחמד.
כן, אבל אין בו את הקסם שהייה ב-Mario RPG על ה-SNES.