את הקרדיטים של FFX, כי אני אוהב את השיר שהתנגן ברקע, השארתי. אבל כעקרון הקרדיטים הכי טובים שראיתי הם של בליזארד - החברה הזאת פשוט משקיעה במשחקים שלה, וזה מתבטא גם בקרדיטים - הם מושקעים, מצחיקים ובדיוק כמו סרטון CG טוב - הם גורמים לך לחכות לחכות לקרדיטים.
בדרך כלל אם מתנגן שיר יפה ברקע או סרטון מעניין. את הקרדיט של זלדה OOT ומריו64 אני זוכר שקראתי הרבה מאד פעמים בזמן שצפיתי במה שהיה ברקע. תמיד הסתכלתי על הקרדיט של מריו 3 ומריו וורלד, גם על סמאש מן הסתם.
הקרדיטים של פיקמין היו מגניבים, כי הם הציגו את כל האוייבים מהמשחק כשפיקמינים מסתערים עליהם, תוך כדי מוזיקה נחמדה שהשארתי ברקע. הקטע עם הקרדיטים בסמאש היה קצת מעצבן ומיותר מבחינתי. מעצבן לעבור על כל הקרדיטים כל עשרים דקות, כשמסיימים רצף קרבות עם עוד דמות.
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once
אני תמיד קורא את הקרדיטס... אני זוכר במיוחד את הקרדיטס של סמאש לN64 (אין לי SSBM) שכמו שאמרת צריך לירות עליהם, ואת הקרדיטס של מאריו RPG שיש את התהלוכה הזאת עם כל הדמויות...
אה וגם הקרדיטס של KOF2002 ענק... שרואים את כל הדמויות עושים כל מיני דברים מוזרים...
ציטוט: הכותב המקורי White Hawk ב 2004 /08 /11הקטע עם הקרדיטים בסמאש היה קצת מעצבן ומיותר מבחינתי. מעצבן לעבור על כל הקרדיטים כל עשרים דקות, כמסיימים רצף קרבות עם עוד דמות. טיפ קטן- פעם הבאה תלחץ סטארט בשביל להעביר את הקרדיטים מהר. :P
כל משחקים שאני מסיים את צופה בקרדיטים כמה שמאוד אהבתי: ווינד וויקר - בגלל המוזיקה פור סורדס - זה נורא מגניב שהם מראים את היירול בשלום והקטע הכי מגניב הוא *ספוילר* שרואים את פרוזן היירול לא קפואה יותר פוקימון רובי/ספיר - זה היה פשוט נחמד מריו סאנשיין - התמונות היו נחמדות
מטרויד פריים נחמד כי הוא השאיר בסוף דשי"ם, פי.אן.03 נחמד כי מראים שם את כל החליפות כולל החליפת חוטיני חוצמזה אני מזה לא זוכר כלום, אפילו את שם פייר אמבלם!
ציטוט: הכותב המקורי White Hawk ב 2004 /08 /11הקרדיטים של פיקמין היו מגניבים, כי הם הציגו את כל האוייבים מהמשחק כשפיקמינים מסתערים עליהם, תוך כדי מוזיקה נחמדה שהשארתי ברקע. הקטע עם הקרדיטים בסמאש היה קצת מעצבן ומיותר מבחינתי. מעצבן לעבור על כל הקרדיטים כל עשרים דקות, כמסיימים רצף קרבות עם עוד דמות.
אצלם זה שהחזקת מעמד והצלחת להגיע לקרדיטים של פיקמין אני כבר מוריד בפניך את הכובע
He cannot live neither die in this world Burning sensation inside, you know how that hurts? Making up for the crimes of your life With scythe as your sword, you must fight 'till the end of time
ציטוט: הכותב המקורי White Hawk ב 2004 /08 /11הקרדיטים של פיקמין היו מגניבים, כי הם הציגו את כל האוייבים מהמשחק כשפיקמינים מסתערים עליהם, תוך כדי מוזיקה נחמדה שהשארתי ברקע. הקטע עם הקרדיטים בסמאש היה קצת מעצבן ומיותר מבחינתי. מעצבן לעבור על כל הקרדיטים כל עשרים דקות, כמסיימים רצף קרבות עם עוד דמות.
אצלם זה שהחזקת מעמד והצלחת להגיע לקרדיטים של פיקמין אני כבר מוריד בפניך את הכובע
רגע.... מה כ"כ מדהים בזה שהוא הגיע לקרדיטים של פיקמין? @_@