זו הפעם הראשונה שאני מבקר כאן (בקונסולות) וזאת מהסיבה הפשוטה שאני חובב PC. בעצם אף פעם לא קניתי קונסולה. אז השאלה שלי היא מאוד פשוטה. איזה אני קונה ולמי מהמותגים יש את המשחקים הכי יפים ????
זה מאוד תלוי במה שאתה מצפה לקבל כשאתה קונה קונסולה. לכל הקונסולות יש משחקים טובים, יתרונות, חסרונות ומאפיינים שמבדילים אותה מהאחרות. קשה לקבוע מי מהקונסולות היא הכי טובה. מה שאתה צריך לשאול היא איזו מהקונסולות מתאימה לך.
בתור התחלה, מהם הז'אנרים המועדפים עליך?
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once
מתוך שלושת הקונסולות הביתיות, לפלייסטיישן 2 יש את המבחר הכי גדול של משחקים. היא מכוסה מבחינת כל הז'אנרים כמעט - יש לה המון משחקי פעולה, הרבה משחקי הרפתקאות ומירוצים, ובאופן כללי מבחר גדול של משחקים טובים. מצד שני, מדובר בקונסולה הישנה מבין השלוש, עם הטכנולוגיה הכי פחות טובה.
חשוב לשאול אם הגרפיקה היא דבר מאוד חשוב בשבילך, או שאתה מוכן להתפשר בנושא הגרפיקה בשביל משחקים איכותיים מהז'אנרים שאתה אוהב.
בנוסף, האם אתה מתכוון לשחק בקונסולה עם חברים? כמה חשוב לך שלקונסולה יהיו משחקים טובים למספר משתתפים?
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once
מתוך שלושת הקונסולות הביתיות, לפלייסטיישן 2 יש את המבחר הכי גדול של משחקים. היא מכוסה מבחינת כל הז'אנרים כמעט - יש לה המון משחקי פעולה, הרבה משחקי הרפתקאות ומירוצים, ובאופן כללי מבחר גדול של משחקים טובים. מצד שני, מדובר בקונסולה הישנה מבין השלוש, עם הטכנולוגיה הכי פחות טובה.
חשוב לשאול אם הגרפיקה היא דבר מאוד חשוב בשבילך, או שאתה מוכן להתפשר בנושא הגרפיקה בשביל משחקים איכותיים מהז'אנרים שאתה אוהב.
בנוסף, האם אתה מתכוון לשחק בקונסולה עם חברים? כמה חשוב לך שלקונסולה יהיו משחקים טובים למספר משתתפים?
גרפיקה היא דבר מאוד מאוד חשוב!!! וגם משחק רשת מאוד חשוב שני קריטריונים שאני לא יכול בלעדיהם...
לפי התגובות שלך נראה שעדיף שתשאר עם המחשב שלך וזהו. אתה סתם מחפש קונסולה שתהיה לך מחשב שני משום מה...
-----------------
He cannot live neither die in this world Burning sensation inside, you know how that hurts? Making up for the crimes of your life With scythe as your sword, you must fight 'till the end of time
ציטוט: הכותב המקורי Novril ב 2004 /08 /12לפי התגובות שלך נראה שעדיף שתשאר עם המחשב שלך וזהו. אתה סתם מחפש קונסולה שתהיה לך מחשב שני משום מה...
מממ... אתה טוען של-PC יש הרבה יותר יתרון מהקונסולות ? אם זה נכון יכול מאוד להיות שאני צריך פשוט שדרוג למחשב שלי
אמרת שאתה אוהב ז'אנרים של מחשב, ואתה מחפש במשחקים גרפיקה ומשחק רשת. לי זה נשמע כאילו אתה מחפש מחשב. או שפשוט עולמך צר מידי ואתה לא יכול לראות דברים מעבר למחשב שלך. זה כבר סיפור אחר. במקרה הזה כבר עדיף לך לשחק במשחקים של קונסולות ישנות יותר באימולטורים בשביל להכיר קצת ז'אנרים אחרים. ואם אתה מחפש גרפיקה אז תוותר על העצות כאן ולך שחק דום 3 וזהו. קונסולות זה כעיקרון לאנשים שמחפשים דברים אחרים חוץ מגרפיקה. (חוץ מאקסבוקס)
-----------------
He cannot live neither die in this world Burning sensation inside, you know how that hurts? Making up for the crimes of your life With scythe as your sword, you must fight 'till the end of time
תראה, הקונסולה עם הטכנולוגיה הכי טובה והגרפיקה הכי מתקדמת היא ה-X-BOX. אני מציע שאת המולטיפלייר על גבי הרשת תשאיר למחשב, ובקונסולה תשחק עם כמה חברים פנים מול פנים, בעזרת כמה שלטים. זאת חוויה שונה ממשחק רשת, ולא פחות מהנה. אמנם רק 4 שחקנים בכל זמן נתון על המסך, אבל זה יכול להיות ממש אחלה עם המשחק הנכון.
מצד שני, יש קצת בעיה להשיג ל-X-BOX משחקים בארץ. יש הרבה יותר משחקי גיימקיוב משומשים במצב מעולה שאפשר לקנות מהחבר'ה כאן או מהאתר "דרקון ירוק", וגם משחקי פלייסטיישן 2 לא בעיה להשיג. ובכל זאת, אם אתה מתכוון לקנות 5-6 משחקים בשנה, ולא יותר מזה - לא תהיה לך בעיה.
כמו ש-Novril אמר, נדמה שאתה באמת מחפש מין מחשב שני, ואם זאת המציאות אז אין טעם שתקנה קונסולה. כש-PC Gamer קונה קונסולה הוא צריך להבין שמדובר בחוויה שונה לגמרי. דגש גדול יותר על סינגל פלייר, משחקים מז'אנרים שונים ובאופן כללי חווית משחק שונה לגמרי.
-----------------
כש-PC Gamer קונה קונסולה הוא צריך להבין שמדובר בחוויה שונה לגמרי. דגש גדול יותר על סינגל פלייר, משחקים מז'אנרים שונים ובאופן כללי חווית משחק שונה לגמרי.
ניסחת את כמו שצריך
-----------------
אני חושב שאני מתחיל להבין על מה אתם מדברים. שחקתי מספר פעמים ב-XBOX עם חבר, זו הייתה חוויה שונה מה-PC אפשר להגיד שכל הלילה ישבנו והזענו מכות! אני אוהב את שתי העולמות גם את הסינגל מצג אחד וגם את המולטי והגרפיקה מצד שני. אני מאוד מעריך משחקיות למרות שמשתמע מהדברים שלי שאני אוהב גרפיקה ופלצנות. אני מהאנשים ששיחקו בקומודור עם קסטה שלקח לה שנה לעלות. אני חושב שסה"כ הקונסוליה היא תוספת למחשב ולא תחליף. פשוט אני לא יודע לאיזה מהם לפנות. למשל ראיתי שיצא FINAL FANTASY ומאוד רציתי לשחק בו אבל ... אני צריך קונסוליה.
בקיצור השאלה הייתה באיזה לבחור, איזה מהם הפופולארית ביותר? בואו ונוותר על הגרפיקה והטכנולוגיה, ונתרכז במשחקיות.
אני חושב שאני מתחיל להבין על מה אתם מדברים. שחקתי מספר פעמים ב-XBOX עם חבר, זו הייתה חוויה שונה מה-PC אפשר להגיד שכל הלילה ישבנו והזענו מכות! אני אוהב את שתי העולמות גם את הסינגל מצג אחד וגם את המולטי והגרפיקה מצד שני. אני מאוד מעריך משחקיות למרות שמשתמע מהדברים שלי שאני אוהב גרפיקה ופלצנות. אני מהאנשים ששיחקו בקומודור עם קסטה שלקח לה שנה לעלות. אני חושב שסה"כ הקונסוליה היא תוספת למחשב ולא תחליף. פשוט אני לא יודע לאיזה מהם לפנות. למשל ראיתי שיצא FINAL FANTASY ומאוד רציתי לשחק בו אבל ... אני צריך קונסוליה.
בקיצור השאלה הייתה באיזה לבחור, איזה מהם הפופולארית ביותר? בואו ונוותר על הגרפיקה והטכנולוגיה, ונתרכז במשחקיות.
עכשיו אתה חושב נכון. הקונסולה הפופולרית ביותר בעולם היא הפלייסטיישן 2. יש לה תמיכה אדירה של מפתחי משחקים בגלל ההצלחה הגדולה שלה. אבל כמו שאמרתי, מדובר בקונסולה יחסית ישנה וצריך לחשוב טוב לפני שקונים אותה. יש לה ספרייה אדירה של משחקים, אבל השאלה היא כמה משחקים אתה מתכוון לקנות בשנה? גם לגיימקיוב יש משחקים מעולים, אם כי הכמות שלהם קטנה יותר מזו של הפלייסטיישן.
אם חשוב לך לשחק עם חברים, אני חושב שהגיימקיוב היא הטובה ביותר למטרה הזאת. יש לה יציאות ל-4 שלטים, בניגוד ל-PS2 שיש לו יציאות רק ל-2 שלטים. בנוסף, יש כמות נכבדה של משחקי מולטיפלייר טובים, וגם הטכנולוגיה שלה, דבר שבכל זאת חשוב לך - היא מתקדמת יותר מזאת של הפלייסטיישן 2.
אם החלטת שאתה רוצה חוויה שונה מהמחשב, אני חושב שהגיימקיוב היא הקונסולה שתיקח אותך הכי רחוק מהמחשב. משחקים בסגנון שונה לגמרי, עם אופי שוני לגמרי וכמו שאמרתי - הרגשה שונה בתכלית. כמה מהמשחקים הכי טובים בדור הזה יצאו על הקונסולה הזאת, משחקים שבאמת חבל מאוד לפספס. יש לה משחקי הרפתקאות טובים במיוחד, וכמו כן תוכל למצוא לך משחקי אקשן אם בכל זאת תרצה, למרות שהם יהיו שונים מאלה שאתה מכיר על המחשב.
עוד שאלה שכדאי לשאול היא האם חשוב לך שלקונסולה יהיה נגן DVD. הגיימקיוב לא מכילה נגן כזה, ואילו ה-PS2 וה-X-BOX כן יכולות להריץ סרטים.
-----------------
אני מסכים עם רוי. לפי הרשמים שנתת פה, X-Box היא הקונסולה בשבילך. יש לה משחקי פעולה בעיקר, אבל גם משחקי פעולה שונים מאוד מהמחשב(נינג'ה גיידן למשל), זאת הקונסולה הכי חזקה מבחינה טכנית ולחלק מהמשחקים שלה יש גרפיקה באמת מדהימה.
אתם ממליצים לו אקסבוקס כי זה הדבר שהכי קרוב למחשב אבל התכל'ס עדיף לו להשאר עם המחשב ופשוט לשדרג אותו יש למחשב את כל המשחקים שהוא רוצה ואוהב וכל האופציות שהוא אוהב אז למה להמליץ לו על בוקס אם המשחקים שהוא ישחק עליו לרוב יהיו משחקים דומים למשחקי מחשב או אפילו משחקים שייצאו למחשב
אני חוטף יותר ויותר תגובות להשאר עם המחשב. אז למה לא קניתם מחשב בעצם?
מה הביא אתכם לקנות קונסולה?
יש לכולנו מחשב, בסה"כ, אנחנו כן כותבים פה. :ג
אני אישית משחק גם במשחקי מחשב, אבל משחקי קונסולה זאת חווויה אחרת לגמרי. מה הביא אותי לקנות קונסולה? הרבה מאוד משחקים טובים שהבנתי שאני לא יכול להשיג במחשב.
אני חוטף יותר ויותר תגובות להשאר עם המחשב. אז למה לא קניתם מחשב בעצם?
מה הביא אתכם לקנות קונסולה?
יש לי מחשב (מן הסתם), אפילו מחשב פצצה יש לי מחשב בשביל לשחק בדום3 והאלף לייף 2 ועוד משחקים שיוצאים רק למחשב (או שהם פשוט בגירסא יותר טובה)
ויש לי קונסולה בשביל המשחקים שאי-אפשר לשחק על המחשב פשוט מאוד, משחקים של נינטנדו אין על המחשב ולא יהיו (אל תכלילו אמולטורים)
בגלל זה אני אומר לך להשאר עם המחשב בגלל שזה נראה כאילו בקונסולה אתה מחפש לשחק משחקים דומים למחשב ואם אתה עושה את זה, כבר עדיף את המחשב כי הוא עושה את זה יותר טוב.
או במילים אחרות - אין טעם להוציא כסף על קונסולה חדשה אם אתה רוצה לשחק בה משחקים שדומים למשחקים שאפשר למצוא על המחשב. לעומת זאת, אם אתה רוצה לתפוס כיוון אחר, כדאי לחשוב על קונסולה.
-----------------