ת'רד מיוחד בשביל לקבוע את הTop Ten לאחת מכל שלוש הקונסלות. מדובר פה במשחקים שפשוט אי אפשר בלעדיהם ואם אין לך אותם הפסדת חלק בלתי מבוטל מההנאה מהקונסולה שלך.
אני אנסה להתחיל עם הTop Ten של הפס2... נראה איך ילך לי (יש לי פס2 פחות מחודש):
Metal Gear Solid: Substance
Tekken 4
Grand Turismo 3
Pro Evolution Soccer 3/Fifa 2004
זה מה שעולה לי לראש כרגע.
נ.ב
אתם מוזמנים גם לדרג את המשחקים מהטוב ביותר להכי פחות טוב. איך שבא לכם.
אני מציע שכל אחד ירשום פשוט את המשחקים האהובים עליו לקונסולה שיש לו, מקסימום עשרה משחקים, ובסופו של דבר נערוך רשימה בה נדרג את המשחקים הכי אהובים כאן בפורום לכל קונסולה, על פי מספר הפעמים שהמשחק צויין בידי חברי הפורום כמשחק מועדף.
בכל מקרה, מבחינתי המשחקים המועדפים לגיימקיוב הם Pikmin ו-Eternal Darkness.
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once
אני לא ממש מאמין שאני מסוגל לדרג, אז אני פשוט אזרוק שמות של משחקים שנהנהתי מהם במיוחד:
MGS 1+2 Metroid Prime Devil May Cry
Pro Evolution Soccer 3
Viewtiful Joe
הממממ... לא יודע, אני משוכנע שיש עוד שאני לא נזכר בהם כרגע. אני עכשיו משחק סקייז, אבל אני משום מה מתקשה להאמין שאני אראה אותו כמשחק מדהים, אבל הלוואי וזה יקרה.
ה10 משחקים הכי טובים לPS2 לפי דעתי (אין חשיבות לסדר):
DMC Onimusha 1 Onimusha 2 Onimusha 3 Suikoden 3 Guilty Gear XX Mega Man Anniversary Collection (אפילו שעדיין לא קיבלתי את המשחק, פשוט שיחקתי בהכל שם ) Disgaea KOF2002 Tenchu 3
היו עוד כמה משחקים טובים, אבל החלטתי לרשום רק את אלה שאני חושב שהיו הכי טובים לדעתי האישית. כמובן שמדובר רק במשחקים ששיחקתי בהם, אני חושב שהיו עוד כמה טובים מאוד שלא שיחקתי בהם.
קיוב (לא לפי סדר עדיפויות):
Super Smash Bros:M (הרבה זמן כבר לא משחק בזה, אבל בחודשים הראשונים היה מדהים)
Eternal Darkness (אני חושב שזה אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בהם בשנים האחרונות)
Mario Kart: DD (היי, הבאטל חרא, אבל המירוצים ממש כיפיים. במיוחד עם חברים)
עוד כמה משחקים שהיו טובים, אבל לא ממש הפסגה, הם לדעתי F-Zero, Pikmin ,Soul Calibur II, ו-Rogue Leader בזמנו.
ציטוט: הכותב המקורי Twister ב 2004 /08 /13Mario Kart: DD (היי, הבאטל חרא, אבל המירוצים ממש כיפיים. במיוחד עם חברים)
להפך דווקא
אתה רציני? שיחקת בMario Kart 64? שם הבאטל היה ממש מדהים. הבאטל של DD הוא ההידרדרות הגדולה ביותר שראיתי במשחק של נינטנדו. הBattle Mode של Wacky Wheels משנות ה30 כבר יותר טוב ממנו. השלבים נראים כאילו עיצבה אותם יעל גולדמן. אבל עזוב, אני לא רוצה לגלוש מנושא הת'רד יותר מידי.