משחק מעולה , אחד הטובים איי פעם , רק חבל שהמחיר שלו 440 שקל !
קצת הגזימו עם המחיר הזה... עוד 200 שקל וקונים PS2 חדש !
שיתעשתו ויורידו תמחיר דחוף למקסימום 300 שקל , כי מחיר בשמיים יגרוף פחות הכנסות , זה לא שלא יקנו תמשחק , אבל הרבה יעדיפו להוריד אותו כי תאכלס , זה הרבה יותר זול.
דיסק DVD-DL עולה 40 שקל בערך , וזמן הורדה נגיד 6 שעות .
מה עם מסוקים? היה בלתי אפשרי לטוס איתם במשחק הקודם. האם שינו את המנגנון או שהוא אותו הדבר?
אני ממש לא מסכים איתך המסוקים במשחק הקודם היו כלי הרכב הכי טוב והכי קל לתפעול שהיה שם בלעדי המסוק הפרטי שלי לא הייתי עובר חצי ממשימות הפגע וברח או סתם ברח(אני תמיד מוצא דרך *משתעל* להקל על המשימות שלי).
-----------------
חפשו אותי ב-World of Warcraft, אני משחק שם אל-מת בשם: Varod בסרבר Zenedar
תלוי. גרסת ה-PC תתהדר בגרפיקה טובה יותר, ובטח כמה תוספות והפתעות (משחק רשת אולי?). בסופו של דבר, כמעט כמו עם כל קנייה, זה תלוי בכמה דחוף לך לשחק ב-GTA:SA ברגע זה ממש. בחירה קשה, ידידי :)
משחק מעולה , אחד הטובים איי פעם , רק חבל שהמחיר שלו 440 שקל !
קצת הגזימו עם המחיר הזה... עוד 200 שקל וקונים PS2 חדש !
שיתעשתו ויורידו תמחיר דחוף למקסימום 300 שקל , כי מחיר בשמיים יגרוף פחות הכנסות , זה לא שלא יקנו תמשחק , אבל הרבה יעדיפו להוריד אותו כי תאכלס , זה הרבה יותר זול.
דיסק DVD-DL עולה 40 שקל בערך , וזמן הורדה נגיד 6 שעות .
כבר חסכנו לעצמנו 400 שקל !
וואלה 440 שקל? אין מצב ,אני מעדיף לא לשחק מאשר לשלם 440 שקל על משחק .. תפסו תחת הבני זונות האלה , יאללה במחיר כזה אני כבר מתקין שבב בפס2 ..
דרך אגב,זה נכון מה שאמרו בגיימר,שחלק מהמכשרים לא יוכלו לקראו את המשחק ?
אכן משחק שולט.. חבר שלי אתמול חזר מהחנות עם עותק מקורי ואני הלכתי להתנחל אצלו, קשה להעביר על הנייר את החוויה הענקית שבמשחק.. אבל ביקורת מעולה :]
אבל למה אף פעם אתם לא מזכירים עד כמה כיף לצד עם רובה ציד ולפוצץ כל דבר שזז? זה החלק המרכזי במשחק..
עזבו אתכם עלילה אתם יכולים לעשות כל מה שבראש שלכם בעיר ענקית בלי הגבלות ובלי כלום! והפעם זה אפילו כיף יותר! אני עד היום משחק לפעמים ב VC וזה נראה לי כשיצא למחשב יחזיק עוד יותר זמן אצלי..
----------------- Shoe-Horn-'O'-Plenty (07:14 PM) :
תנסה
כי רק ככה הכשלון מקבל משמעות
אני אקרה את הכתבה אחר כך, אבל תגידו לי בבקשה, הנהיגה בכלי רכב (במיוחד המסוקים) עדיין ארקיידית? ומה עם הIA? כי אם זה נשאר כמו בVC אז הגזמתם עם הציון. בעבר נתנו 90+ למשחקי השנה.. היום לכל משחק שני.
גרסת המחשב תהיה יפה יותר, מלוטשת יותר, משופרת יותר, וכמובן גם עם קהילה רצינית יותר שיהיו לה את הכלים לפתח תכנים חדשים למשחק או להרחיב את התוכן הנוכחי. חוץ מזה שזה גם יעלה פחות. עד אז, יש המון משחקים אחרים למחשב בתקופה הזאת שאפשר בהחלט להסתפק איתם מעל ומעבר.
מה שמצחיק זה שרק בארץ המשחק עולה איזה 450 שקל... המחיר של האמיתי של המשחק הוא 50 דולר... אל תהיו פראיירים, תזמינו מחו"ל והלוואי שיפשאר הזונות יפשטו רגל...
אה והמשחק כמובן אוברייטד לחלוטין, מפוצץ בהייפ ולא כזה טוב אבל חפיף
ציטוט: הכותב המקורי Yuber ב 2004 /11 /08מה שמצחיק זה שרק בארץ המשחק עולה איזה 450 שקל... המחיר של האמיתי של המשחק הוא 50 דולר... אל תהיו פראיירים, תזמינו מחו"ל והלוואי שיפשאר הזונות יפשטו רגל...
אה והמשחק כמובן אוברייטד לחלוטין, מפוצץ בהייפ ולא כזה טוב אבל חפיף
אחרי עוד כמה שעות משחק היום אני מכריז שהנהגים במשחק יותר גרועים מהנהגים בישראל :S אבל זה כיף.. המכונית שלי עומדת להתפוצץ אני מנסה לרוץ, דורסים אותי 3 פעמים אני קם איזה אחד מנסה לעצור פוגע בי עם הזנב אני שוב נופל.. ואז המכונית מתפוצצת והורגת אותי.. חבר שלי מת מצחוק אני הלכתי לזרוק את הג'ויסטיק שלו על הריצפה..
----------------- Shoe-Horn-'O'-Plenty (07:14 PM) :
תנסה
כי רק ככה הכשלון מקבל משמעות
ציטוט: הכותב המקורי Mad Pitbull ב 2004 /11 /08אחרי עוד כמה שעות משחק היום אני מכריז שהנהגים במשחק יותר גרועים מהנהגים בישראל :S אבל זה כיף.. המכונית שלי עומדת להתפוצץ אני מנסה לרוץ, דורסים אותי 3 פעמים אני קם איזה אחד מנסה לעצור פוגע בי עם הזנב אני שוב נופל.. ואז המכונית מתפוצצת והורגת אותי.. חבר שלי מת מצחוק אני הלכתי לזרוק את הג'ויסטיק שלו על הריצפה..
לא נכון! הם נוהגים הרבה יותר טוב מהנהגים בארץ(טוב לפחות אלה שאני מכיר), ועכשיו ברצינות היה טעם לרשום את זה? כולם יודעים שהנהגים בgta הם בובות חסרות מוח שלא יודעות לנהוג ואני קיוויתי שישיגו נהגים טובים אני מניח בעיר מפוצצת בפשע כמו SA זה בלתי אפשרי למצוא נהג טוב
-----------------
חפשו אותי ב-World of Warcraft, אני משחק שם אל-מת בשם: Varod בסרבר Zenedar
אני התחלתי לשחק בו רק השבוע, על גבי ה-PC, וכל מה שיש לי לומר הוא God Damn! פשוט מטורף. עזבו את המשחקיות שהיא בעצם שילוב חסר תקדים ומעולה של אלף ואחד סגנונות שונים (אפילו The Sims), עזבו את עולם המשחק העצום בגודלו, עזבו את יופיו על גבי מחשב חזק - אלא פשוט תתרכזו בעובדה שסמואל אל ג'קסון ושון פן מדובבים כאן שני שוטרים מושחתים, מישהו אמר כלבי אשמורת לפנים ולא קיבל?
גם אני משחק בו על ה-PC, ולמרות שזהו בהחלט משחק נחמד, הוא לא משפר כמעט חצי דבר משמעותי על פני VC. הערים משעממות מדי לטעמי. VC התמקדה בעיר אחת גדולה, הרבה יותר יפה, נוצצת ומסוגננת. SA מתמקדת במספר ערים, והאיכות הכללית של כולן לא משתוות ממש ל-VC (תפסת מרובה לא תפסת?). גם מבחינת העלילה והדמויות, VC היה הרבה יותר צבעוני ומגוון, בלי חבורת כושים שאוצר המילים שלהם מסתכם ב-"Yo homie, nigga, sh*t motherf**ker". יש שטוענים שהאלמנט החזק ב-SA הוא המשימות המגוונות, אבל גם ב-VC המשימות היו מגוונות ושונות מאוד אחת מהשנייה.
בסיכומו של דבר מדובר במשחק טוב, אבל אני עדיין מעדיף את VC.