Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > כתבות > תגובה לביקורת על “Star Wars Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords”
תגובות : 8
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 07/03/2005 12:30:26
תגובה אחרונה: 10/03/2005 12:28:16

נושא מחבר ההודעה
בקרו בעמוד הבית של ShreKK ציטוט ShreKK
07/03/2005 12:30:26 #1

ביקורת מצויינת.

בנוגע לבעיות הטכינות שחווית, אני חייב לציין שכאשר שיחקתי את המשחק הראשון (לא מזמן), לא חוויתי אף בעיה טכנית - בכלל.

מנוע המשחק (לפי מה שאני רואה) נשאר באמת אותו הדבר, אז אם אני אחווה תקלה כלשהי זה באמת יהיה מוזר.

-----------------
Ogre, Coz green is not only a color.

ShreKK
משתמש רגיל
רשום מ- 22/08/2004
ציטוט זיפנאב
07/03/2005 15:57:59 #2

אני מסכים עם הביקורת, למרות שאני לא קיבלתי נקודות דארק סייד כשהרגתי את המנהיג של האקסצ'יינג בטלוס. אני נמצא כרגע בהתחלה של נאר שאדה, שהוא הכוכב הראשון שאני מבקר בו אחרי טלוס. ואני ג'דיי סניטייל-גבר-לייט סייד. מאוד מרגיז אותי שאני לא יכול לדעת מה יש לקריה להגיד-היא האדם הכי מעניין שם, אבל כל מה שהיא אומרת קשור לדארק סייד, כך שאין לי השפעה עליה.

וכשאמרת שהפארטי שלך דומה לפארטי של המשחק הקודם לא אמרת שיש שם שתי דמויות מהמשחק הקודם..

וגם הפרולוג דומה-בשניהם אתה משחק דמות מקוטור 1, ובשניהם הדמות העוזרת נהרגת בסוף הפרולוג.

דבר אחרון-ראיתי שהדמות של קארת' א**סי מופיעה בקוטור 2. הדמות שלך גם פוגשת בו?

תומר.

עריכה:

אסף, בקשר לזה שבדקת את מערכת הצינזור, שם המשפחה של קארת' צונזר גם כן..

-----------------

אווטאר
זיפנאב
משתמש רגיל
רשום מ- 08/07/2004
ציטוט CommandoGuard
07/03/2005 16:08:44 #3

לא סיימת את המשחק או שפרח מזכרונך לומר שסוף המשחק הוא הדבר הכי מבאס שקיים בעולם ?

-----------------

...You'll follow me back with the sun in your eyes

אווטאר
CommandoGuard
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Avki
07/03/2005 20:57:23 #4
ביקורת מעולה אסף! הרבה יותר מקורית מהכתבות של שאר הכתבים בזמן האחרון!

-----------------

זה לא חלום, זה אלוהים.

אווטאר
Avki
משתמש רגיל
רשום מ- 19/11/2003
ציטוט Yuber
08/03/2005 13:09:49 #5
ביוור מתדרדרת לאללה. עלילה מועתקת מהמשחק הקודם...
מה הדבר הבא? משחק H&S בלי עלילה בכלל? אה בעצם ג'ייד אמפייר באמת הולך להיות כזה :/

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט ududy
08/03/2005 22:41:45 #6

הבעיה עם Bioware לדעתי אף פעם לא הייתה עם העלילה, אלא עם המשחקיות. המנועים של החברה מאוד מוגבלים מבחינת מרכיב ה-Exploration. מפות קטנות ושטוחות ואינטראקציה מאוד מכנית עם עולם המשחק, מאז BG ועד היום.

-----------------

אווטאר
ududy
משתמש רגיל
רשום מ- 08/11/2003
ציטוט Assaf
09/03/2005 00:44:21 #7
ציטוט: הכותב המקורי זיפנאב ב 2005 /03 /07

אני מסכים עם הביקורת, למרות שאני לא קיבלתי נקודות דארק סייד כשהרגתי את המנהיג של האקסצ'יינג בטלוס. אני נמצא כרגע בהתחלה של נאר שאדה, שהוא הכוכב הראשון שאני מבקר בו אחרי טלוס. ואני ג'דיי סניטייל-גבר-לייט סייד. מאוד מרגיז אותי שאני לא יכול לדעת מה יש לקריה להגיד-היא האדם הכי מעניין שם, אבל כל מה שהיא אומרת קשור לדארק סייד, כך שאין לי השפעה עליה.

וכשאמרת שהפארטי שלך דומה לפארטי של המשחק הקודם לא אמרת שיש שם שתי דמויות מהמשחק הקודם..

וגם הפרולוג דומה-בשניהם אתה משחק דמות מקוטור 1, ובשניהם הדמות העוזרת נהרגת בסוף הפרולוג.

דבר אחרון-ראיתי שהדמות של קארת' א**סי מופיעה בקוטור 2. הדמות שלך גם פוגשת בו?

תומר.

עריכה:

אסף, בקשר לזה שבדקת את מערכת הצינזור, שם המשפחה של קארת' צונזר גם כן..

הפרולוג? אלוהים, הוא היה משעמם... ונאר שאדה לא חייב להיות הכוכב הראשון שאתה מבקר בו - אני ביקרתי בקוריבאן קודם ואז בדנטואין ואז באנדורון, משאיר את נאר-שאדה לסוף.
לגבי מערכת הצינזור: נאמר לי שאין אפשרות כרגע להסיר מילים מהמצנזר. אבל לפחות גילינו שאמז**ה אינה אמה וז**ה.

ציטוט: הכותב המקורי ShreKK ב 2005 /03 /07

ביקורת מצויינת.

בנוגע לבעיות הטכינות שחווית, אני חייב לציין שכאשר שיחקתי את המשחק הראשון (לא מזמן), לא חוויתי אף בעיה טכנית - בכלל.

מנוע המשחק (לפי מה שאני רואה) נשאר באמת אותו הדבר, אז אם אני אחווה תקלה כלשהי זה באמת יהיה מוזר.

תודה. גם לי לא הייתה בעיה גרפית לרפואה במשחק המקורי. זו "תוספת" חדשה. אולי בגלל של-Xbox יש כרטיס גרפי של nVidia.

ציטוט: הכותב המקורי Yuber ב 2005 /03 /08
ביוור מתדרדרת לאללה. עלילה מועתקת מהמשחק הקודם...
מה הדבר הבא? משחק H&S בלי עלילה בכלל? אה בעצם ג'ייד אמפייר באמת הולך להיות כזה :/

Kotor 2 הוא לא של Bioware אלא של Obsidian. כתבתי את זה שם שלוש פעמים. וזה באמת מבאס שמתחילים למחזר סדרה כבר מהכותר השני. משהו דומה קרה עם Neverwinter Nights וחבילת ההרחבה הראשונה שלו - שגם שם Bioware השאילו את המנוע לחברה אחרת לפתח, ומשום מה החברה האחרת (Floodgate, נדמה לי) החליטה ליצור מחזור של המשחק המקורי.
אולי זה מופיע בחוזה שלהם, איפשהו.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
בקרו בעמוד הבית של Wan7ed ציטוט Wan7ed
10/03/2005 12:28:16 #8

ביקורת טובה אסף, מסכים עם כל מה שנאמר שם.
רצוי לציין שהמשחק מתחיל פשוט נורא, אבל עם התקדמות המשחק- הוא משתפר פלאים.

-----------------

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>כתבות > תגובה לביקורת על “Star Wars Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords”
תגובות : 8
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי: ShreKK
נכתב ב: 07/03/2005 12:30:26
תגובה אחרונה: 10/03/2005 12:28:16

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום