אני מסכים עם הביקורת, למרות שאני לא קיבלתי נקודות דארק סייד כשהרגתי את המנהיג של האקסצ'יינג בטלוס. אני נמצא כרגע בהתחלה של נאר שאדה, שהוא הכוכב הראשון שאני מבקר בו אחרי טלוס. ואני ג'דיי סניטייל-גבר-לייט סייד. מאוד מרגיז אותי שאני לא יכול לדעת מה יש לקריה להגיד-היא האדם הכי מעניין שם, אבל כל מה שהיא אומרת קשור לדארק סייד, כך שאין לי השפעה עליה.
וכשאמרת שהפארטי שלך דומה לפארטי של המשחק הקודם לא אמרת שיש שם שתי דמויות מהמשחק הקודם..
וגם הפרולוג דומה-בשניהם אתה משחק דמות מקוטור 1, ובשניהם הדמות העוזרת נהרגת בסוף הפרולוג.
דבר אחרון-ראיתי שהדמות של קארת' א**סי מופיעה בקוטור 2. הדמות שלך גם פוגשת בו?
תומר.
עריכה:
אסף, בקשר לזה שבדקת את מערכת הצינזור, שם המשפחה של קארת' צונזר גם כן..
הבעיה עם Bioware לדעתי אף פעם לא הייתה עם העלילה, אלא עם המשחקיות. המנועים של החברה מאוד מוגבלים מבחינת מרכיב ה-Exploration. מפות קטנות ושטוחות ואינטראקציה מאוד מכנית עם עולם המשחק, מאז BG ועד היום.
אני מסכים עם הביקורת, למרות שאני לא קיבלתי נקודות דארק סייד כשהרגתי את המנהיג של האקסצ'יינג בטלוס. אני נמצא כרגע בהתחלה של נאר שאדה, שהוא הכוכב הראשון שאני מבקר בו אחרי טלוס. ואני ג'דיי סניטייל-גבר-לייט סייד. מאוד מרגיז אותי שאני לא יכול לדעת מה יש לקריה להגיד-היא האדם הכי מעניין שם, אבל כל מה שהיא אומרת קשור לדארק סייד, כך שאין לי השפעה עליה.
וכשאמרת שהפארטי שלך דומה לפארטי של המשחק הקודם לא אמרת שיש שם שתי דמויות מהמשחק הקודם..
וגם הפרולוג דומה-בשניהם אתה משחק דמות מקוטור 1, ובשניהם הדמות העוזרת נהרגת בסוף הפרולוג.
דבר אחרון-ראיתי שהדמות של קארת' א**סי מופיעה בקוטור 2. הדמות שלך גם פוגשת בו?
תומר.
עריכה:
אסף, בקשר לזה שבדקת את מערכת הצינזור, שם המשפחה של קארת' צונזר גם כן..
הפרולוג? אלוהים, הוא היה משעמם... ונאר שאדה לא חייב להיות הכוכב הראשון שאתה מבקר בו - אני ביקרתי בקוריבאן קודם ואז בדנטואין ואז באנדורון, משאיר את נאר-שאדה לסוף. לגבי מערכת הצינזור: נאמר לי שאין אפשרות כרגע להסיר מילים מהמצנזר. אבל לפחות גילינו שאמז**ה אינה אמה וז**ה.
ציטוט: הכותב המקורי ShreKK ב 2005 /03 /07
ביקורת מצויינת.
בנוגע לבעיות הטכינות שחווית, אני חייב לציין שכאשר שיחקתי את המשחק הראשון (לא מזמן), לא חוויתי אף בעיה טכנית - בכלל.
מנוע המשחק (לפי מה שאני רואה) נשאר באמת אותו הדבר, אז אם אני אחווה תקלה כלשהי זה באמת יהיה מוזר.
תודה. גם לי לא הייתה בעיה גרפית לרפואה במשחק המקורי. זו "תוספת" חדשה. אולי בגלל של-Xbox יש כרטיס גרפי של nVidia.
ציטוט: הכותב המקורי Yuber ב 2005 /03 /08ביוור מתדרדרת לאללה. עלילה מועתקת מהמשחק הקודם... מה הדבר הבא? משחק H&S בלי עלילה בכלל? אה בעצם ג'ייד אמפייר באמת הולך להיות כזה :/
Kotor 2 הוא לא של Bioware אלא של Obsidian. כתבתי את זה שם שלוש פעמים. וזה באמת מבאס שמתחילים למחזר סדרה כבר מהכותר השני. משהו דומה קרה עם Neverwinter Nights וחבילת ההרחבה הראשונה שלו - שגם שם Bioware השאילו את המנוע לחברה אחרת לפתח, ומשום מה החברה האחרת (Floodgate, נדמה לי) החליטה ליצור מחזור של המשחק המקורי. אולי זה מופיע בחוזה שלהם, איפשהו.