גם אני מכור לסדרה (אמנם העונה הרביעית חלשה קמעה) אבל אני סקפטי לגבי המשחק. לדעתי הוא יהיה משחק שבא לתת את החוויה של הסדרה ותו לא, וזה יבוא על חשבן הגיימפליי המעולה שלא יכול להיות לו מטבעו כי נאמן לתבנית מוגדרת בלבד של סדרת טלוויזיה. הוא גם נראה משחק של התקדמות מנקודה לנקודה, מצב לינארי, כפי שמפורט בכתבה. אם לא יהיה בו תחכום טקטי מספק, ולא פשטות, אז זה לא יהיה שווה.
מי שלא צפה בעונה השלישית ומתכוון לעשות זאת, אז שלא ימשיך לקרוא את הודעתי. יש ספוילרים.
העונה השלישית מדהימה, למרות שגם בה היו כמה פרקים חלשים יחסית. יש בה המון רגעים מפתיעים, מצמררים וחזקים: משבר הוירוס, רגע החשיפה של גייל לוירוס, מותו של שאפל בנסיבות מפתיעות, סופה של שרי, החלטתו של פאלמר לא לרוץ יותר ומה שקרה לצ'יס בפרק האחרון, זה היה מדהים. מכל הסופים הכי אהבתי את הסוף של העונה הזו, הסוף הכי חזק. אני ואחי היינו בהלם.
אסור לפרוש באמצע של הסדרה הזו, כי אין לדעת מתי השיפור יחול. בכל עונה היו כמה פרקים חלשים יחסית, ולפי מה שהבנתי מ'פוקסהאונד' מפה העונה הרביעית רק תלך ותשתפר!
גם אחי התמכר לסדרה. הוא גילה אותה בעונה השנייה. הוא אמנם לא עקב, כי התחיל לפזול אליה מאמצע העונה בשיא משבר האטום עד לנטרולו. מהעונה השלישית הוא צופה בסדרה באופן קבוע, ומכור גם כן.