Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > כתבות > מדליות וציונים בויגיימס + דף כתבים ארעי
תגובות : 35
עמוד :  מתוך 2
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 17/12/2003 19:02:40
תגובה אחרונה: 04/05/2006 02:06:40

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Assaf
17/12/2003 19:02:40 #1

שלום לכולם.

כל כמה זמן עולה השאלה הקבועה: מה בעצם אומרות כל המדליות שלנו - מה הקשר בין "מבוך הזהב" ל"נורת הזהב", פרט להיותם באופן כללי זהובים? בנוסף, תמיד עולות שאלות לגבי ציונים: למה משחקים מעולים מקבלים "רק" 84, מה זה בעצם 70 ו-60 ומה אומרים הציונים על האיכות הכללית של המשחק?

יבוא יום (ואני אומר זאת כנביא זעם תנ"כי) שתי דקות לפני הארמגדון, בו יעלה דף HTML רשמי ומסודר באתר. עד אז, אני פשוט אפנה אנשים לכאן. מדובר בקופי-פייסט של ת'רד מאוד ישן בפורום העתיק שלנו, שכבר נכחד מעל פני האדמה - אני רק עושה שחזור קליל, למען ישרוד במערכת הקהילות החדשה.

נתחיל במדליות:

• אות תחתית הבירה: המשחקים הכי גרועים אי פעם.
  • אות העגלה: משחקים איטיים וכבדים, גם על מחשב טוב.
  • מדליית בנק ישראל: משחק ששווה את הכסף. יכול להיות משחק מוזל מפתיע, או משחק ראוי אחר.
  • אות הטמבל: לאינטליגנציה מלאכותית מחפירה.
  • אות הבלון הנפוח: למשחק שקיבל הרבה פרסום מקדים, ולא מממש דבר וחצי דבר ממנו.
  • אות האדרנלין: למשחקים מלאי אקשן.
  • אות הדחקות: למשחקים הומוריסטיים, בצורה בולטת ומצחיקה באמת.
  • גביע Vgames: המשחקים הכי טובים אי פעם.
  • אות הגפרור: משחקים פשוט מדליקים.
  • אוזן הזהב: משחקי עם פסקול או דיבוב מעולים.
  • קולמוס הזהב: משחק עם סיפור רקע או עלילה כתובים בצורה מצוינת.
  • פינג הזהב: למשחקי ריבוי משתתפים טובים במיוחד, ללא לאגים.
  • אות "אמא`לה": למשחקי אימה שמצליחים בעבודתם.
  • FMV של כבוד: למשחקים עם סרטונים (בתוך מנוע המשחק אבל בעיקר מרונדרים מראש) שמרשימים במיוחד.
  • ויברציית הזהב: משחקים שיודעים להשתמש היטב ברטט של הגיימפד. (המדליה הכי לא משומשת ב-Vgames.)
  • עין הזהב: משחקים עם גרפיקה מרהיבה.
  • שפריץ הארגמן: משחקים אלימים במיוחד.
  • אות הפיקסל המכוער: הפוך מ"עין הזהב": משחקים עם גרפיקה מחפירה.
  • אות החיים הקצרים: משחקים שנגמרים מוקדם.
  • מדליית הסוף המבאס: משחקים שנגמרים רע.
  • אות הפעולה הבלתי חוקית: משחקים עם באגים ובעיות תאימות, קורסים לשולחן העבודה ושאר צרות.
  • מדליית מתושלח: הפוך מ"אות החיים הקצרים": משחקים שלא נגמרים כמעט אף פעם - מעל מאה שעות וכד'.
  • מבוך הזהב: משחקים מסובכים, שצריך לשבת עליהם די הרבה זמן רק כדי להבין איך לשחק אותם, או שסובלים מסיבוכי יתר אחרים.
  • נורת הזהב: משחקים שמאחוריהם רעיון מבריק וגאוני.
  • חותמת "פרווה": משחקים כמו המון משחקים אחרים, לא בשר ולא חלב, לא מרשימים יתר על המידה ונשכחים תוך כמה דקות. (המדליה הכי משומשת ב-Vgames).
  • עיטור המכור: משחקים שאי אפשר להפסיק לשחק בהם. ממכרים מסוכנים.

ואני אוסיף מעט על איך שאני אישית רואה את סרגל הציונים למשחקי מחשב:

0-10: למשחקים שלא מגיע לראות אור יום. משחקים כה רעים, כה נבזיים, כה מטומטמים, עד שהמבקר עבר את השלב מסבל לצחוק גלוי וחזרה שוב לסבל. לא לתת לאף אחד שלא יוכל להנות מכריתת אונה לאחר מכן, אלא אם כן אתם אכזריים במידה לא סבירה.
עדיין אין דוגמה לזוועה מעין זו.

11-20: משחקים ממש ממש גרועים, מהסוג שלעולם לא יצליח לקלוע לטעמו של איש, לא משנה כמה הוא אוהב את הז'אנר. הם פגומים מכל בחינה: גרפיקה איומה, מוזיקה חסרה, מולטיפלייר ששורף לכם את המעבד, עלילה של סרט קונג-פו מסוג ב' וכן הלאה. אפשר להשתמש בזהירות כמתנה הומוריסטית, אבל לא לאנשים עם קוצבי לב או בהריון. בדרך כלל מגיעים ישירות לאגף המוזלים, וגם שם הם לא שווים קניה.
Taxi Driver - 18. קישור לכתבה

21-30: משחקים זוועתיים. כבר אי אפשר אפילו לצחוק עליהם, נראה שמישהו ממש ניסה להרים את המשחק הזה למחיר מלא על המדפים, והמישהו הזה צריך שמישהו אחר יכניס לו איבר למכונת דייש. זה משחק ש"גרוע" אפילו לא מצליח לגרד אותו. אם לקטגוריה הקודמת אפשר היה להתייחס ב-Sideshow בקרקס, הרי שלזו כבר אין שום תירוץ - המשחקים המופיעים כאן בדרך כלל כבר נהנו ממותג מצליח או תקציב מספק, ועדיין  היכו ברצפה.
23- Charlie's Angels. קישור לכתבה

31-40: משחקים גרועים. יש בהם אולי פן אחד ספציפי שהוא מעל ל"ממש גרוע": אולי הגרפיקה, אולי הרעיון הכללי, אולי השליטה הנוחה - אבל כל השאר מדרדרים את המשחק עמוק לתהום.
39- Driv3r. קישור לכתבה

41-50: משחקים לא טובים. כאן יש כבר סיכוי שמישהו יאהב את המשחק, יש כמה דברים שכבר מצליחים להיות בסדר - אבל באופן הכי אובייקטיבי שאפשר להיות, זה ממש מתחת לכל ביקורת.
48- Crazy Taxi 3. קישור לכתבה

51-60: משחקים בינוניים. בדרך כלל משחקים שאין בהם שום חידוש, שלא מצליחים להתבלט לטובה באף תחום ממש - משחקי פרווה קלאסיים, או משחקים שקוסמים רק לקהל נישה מאוד מאוד מצומצם.
54- Postal 2. קישור לכתבה

61-70: משחקים לא רעים. היינו כבר בסרט הזה, ככל הנראה, כי אלו משחקים שלא ממש מצליחים לחדש בשום תחום, וסובלים מהרבה מחלות קטנות: אולי באגים רבים, אולי סיפור די משעמם, אולי משחקיות לא מוצלחת - משהו שם לא מתקתק. אבל לחובבי הז'אנר הספציפי, יש מה לדבר.
65 - Monopoly. קישור לכתבה

71-80: משחקים סבירים. הם לא הכי מקצועיים בתחום או הכי מבריקים, אבל אלו משחקים שכיף לשחק אותם לרוב, שמצליחים להעביר את מה שרצו להעביר, ושאפשר להתייחס אליהם כמשחקים מומלצים אם אתם אוהבים את סוג המשחקיות או סומכים על החברה המפתחת. יש להם עדיין כמה דברים קטנים שהיה שווה לשנות, או שקצת מפריעים - אבל שום דבר קריטי. מומלץ לרוב השחקנים, אם הם מוכנים "להתפשר" על כמה בעיות.
77- Lionheart. קישור לכתבה

81-85: משחקים טובים. מקצועיים, עשויים בצורה מצוינת, מקוריים, יפים, מהנים - כל מה שתרצו. כאן כבר מדברים על משחקים שמצליחים לתת חווית משחק כמו שצריך, משחקים עשויים היטב, משחקים ששוים קניה במחיר מלא וכנראה יחזיקו אתכם לזמן רב.
83- !I Was An Atomic Mutant. קישור לכתבה

86-90: משחקים טובים מאוד. אנחנו מדברים כאן על הקצפת הרצינית, משחקים שלא רק עשויים טוב, לא רק מהנים מאוד, אלא גם נותנים משהו מעבר לנדרש. משחקים שמצליחים להתעלות על הציפיות של הקשוח במבקרינו, כאלו ששישמרו בזכרון כטובים בז'אנר שלהם.
89- Runaway. קישור לכתבה

91-95: משחקים מעולים. קשה להגדיר את הקטגוריה הזו, כי אני אישית (נכון לזמן זה) השארתי שני משחקים בלבד על "סף הדלת" - 91. בעיני המשחקים שמצליחים לעבור את ה-90 הם משחקים שהשאירו חוויה יוצאת דופן על המבקר, וכנראה על שחקנים רבים,  וכבר יצאו מגבולות "לחובבי הז'אנר" בלבד - אלו משחקים שכל אחד יכול להתחבר אליהם, משחקים סוחפים, שמי שהפסיד אותם באמת יצא מופסד. קניית חובה אם אתם יכולים להרשות לעצמכם.
91- Arx Fatalis. קישור לכתבה

96-99: אוצרות: משחקים שייקח שנים רבות מאוד לפני שיגיעו טובים מהם - בכל ז'אנר שתרצו. כרגע יש רק ארבעה משחקים שמחזיקים בגביע, ואני חושב שבצדק: Pro Evolution Soccer 3 מחזיק בתואר משחק הכדורגל הטוב ביותר בכל הזמנים עם 97, למשל, Halo ל-Xbox כמשחק הפעולה הטוב ביותר, Gotham Racing 2 כמשחק המרוצים המשובח  ו-Baldur's Gate 2 כמשחק התפקידים הטוב ביותר. משחקים שעברו את ה-95 הם חובה בכל בית, גם ללא-גיימרים, גם לסבתות, גם לחתולי בית שמנים שאוהבים לבהות באקווריום.
97 - Pro Evolution Soccer 3. קישור לכתבה

100: אסימפטוטה. גבול האירועים. חסם מלעיל. הפונקציה אינה מוגדרת בנקודה.

חדש: לרגל שנה חדשה בה אין לנו כתב כתבים מרוכז - כל מה שרציתם לדעת עלינו, ושאלתם ולא קיבלתם תשובה.

דף כתבים ארעי!

תירוצים בסוף.

חברי המערכת הנוכחית (אלפאבתי):

אביב אור: מאיירת קומיקס.
אודי יוגב: Misc.
אייל מנגד: כתב חדשות.
אלון בוטביניק: אחראי שרתים.
אמיר לוטן: כתב מזדמן.
בן בוגין: כתב.
גיא קופל
: כתב, מנהל הכספת.
דורון ניר: עורך ראשי במיל.
דניאל מאיר: כתב.
חגי שחור: כתב, נציגנו בקרבת הקו הירוק.
יובל בירב: עורך, אחראי תחרויות.
ליהי אזר: כתבת.
ליאור ברין: כתב.
ערן אבירם: עורך ראשי.
אליק גודגלף : אחראי מאגר הצ'יטים, חבר בצוות הכספת.
זיקו גרשון: אחראי מאגר הצ'יטים, חבר בצוות הכספת.

היו עימנו:

אביעד שני
אוהד יניב
אור הילטש
אורי אבטליון
אורי בן יעקב
אורי מרחב
איתי גרוס
איתן לוין
אלירן כהן
אלעד אלון
אמיר קופל
אמיר סלע
אסף סלע
אסף שטילמן
בן שלום
בן בלושטיין
גיל שנברג
דן הלפרין
דרור וינקלר
הראל עילם
טל מנטש
טל קופל
יואב הרשטיין
יובל שפירא
יוני שפריר
יוסקה שמם
יניב פלדמן
ירון לייפנברג
ליאור אלון
נדב גופר
נווה ברלב
נועם בן ארי
נועם מור
נועם ברנשטיין
ניב ליליאן
עדי טרגובניק
צחי הופמן
עמית טישלר
קובי שחר
קובי רוזנברג
ראם שרמן
רדי שמולה
רוני שטרנבך
רונן לזרוביץ'
שגיא כהן
שי בלאושטיין
תמיר ויגלמן

תירוצים: (ינופקו במידת הצורך עם הפניה)

א. עשיתי את העמוד הזה בעשר דקות.
ב. די להתלונן!
ג.  זה לא אמור להיות מצחיק.
ד.  זה לא אמור להיות אינפורמטיבי.
ה. לא התכוונתי.
ו. אני אמחוק את זה.
ז. אני מצטער.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט Midfit
18/12/2003 12:00:38 #2

LOLOLOL

שכוייח עצבני!

-----------------

"You better fucking play so good you've never played that good before."

Dives.

אווטאר
Midfit
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
בקרו בעמוד הבית של choopy ציטוט choopy
18/12/2003 12:22:38 #3
אני מסכים בעיקרון, אבל אישית אני רואה בתחום של 75-80 כמשחקים טובים למדי, אבל לאו דווקא מומלצים לכל אחד, ובטח שלא מחוסרי בעיות. 80-85 הם לדעתי יותר המשחקים הטובים שאמנם סובלים מבעיות אבל לא מבעיות קשות ובסך הכל מומלצים.

-----------------

יובל בירב,

עורך משנה, Vgames.co.il

אווטאר
choopy
משתמש רגיל
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט אורי מרחב
18/12/2003 15:02:09 #4

אני חושב שלהגדיר משחקים בטווח שבין 81 ל-85 כ"טובים מאוד" זה הגזמה. מדובר במשחקים טובים. בטח לא רכישה הכרחית ולאו דווקא רכישה מומלצת לכל מי שמתעניין בז'אנר.

עריכה: חוויה שנזכרת שנים לאחר מכן?! לא התבלבלת במקרה בעמודה, אסף? אנחנו מדברים על טווח ציונים שנמצאים בו משחקים כמו FIFA 2000, Preatorians, Def Jam Vandette, Rayman 3 ו-time splitters 2.

כולם (חוץ מריימן, אבל מילא) משחקים ראויים, שאפשר לשח בהם בכיף שעות ארוכות. חלקם (preatorians) אפילו ייחשבו כטובים מאוד בשביל חובבי הז'אנר הספציפי - אבל לא אף אחד מהם לא עונה על הגדרה כל כך רחבה ובלתי מסויגת.

-----------------

אורי מרחב
משתמש רגיל
רשום מ- 17/10/2003
בקרו בעמוד הבית של Magneto ציטוט Magneto
18/12/2003 21:49:20 #5
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2003 /12 /17

100: אסימפטוטה. גבול האירועים. חסם מלעיל. הפונקציה אינה מוגדרת בנקודה. חלוקה של מספר באפס.

מימין ! מימין !!!

עכשיו בטח תגיד שהתכוונת למספר שלילי. טוב, מה כבר אפשר לצפות מתלמיד של אפשטיין    

אבל הכל שטויות, כל עוד אנשים מכירים ב BG2 כמשחק הטוב ביותר בכל הזמנים, אני מרוצה.

(כן ,אני יודע שהשמטתי "התפקידים", זה לא היה במקרה   )

-----------------

Master of Magnetism

המרת AVI ל-VCD (העברת סרטים מהמחשב למדית CD רגילה לצפיה בנגן ה DVD הסלוני)

אווטאר
Magneto
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Assaf
19/12/2003 02:44:02 #6
ציטוט: הכותב המקורי אורי מרחב ב 2003 /12 /18

אני חושב שלהגדיר משחקים בטווח שבין 81 ל-85 כ"טובים מאוד" זה הגזמה. מדובר במשחקים טובים. בטח לא רכישה הכרחית ולאו דווקא רכישה מומלצת לכל מי שמתעניין בז'אנר.

עריכה: חוויה שנזכרת שנים לאחר מכן?! לא התבלבלת במקרה בעמודה, אסף? אנחנו מדברים על טווח ציונים שנמצאים בו משחקים כמו FIFA 2000, Preatorians, Def Jam Vandette, Rayman 3 ו-time splitters 2.

כולם (חוץ מריימן, אבל מילא) משחקים ראויים, שאפשר לשח בהם בכיף שעות ארוכות. חלקם (preatorians) אפילו ייחשבו כטובים מאוד בשביל חובבי הז'אנר הספציפי - אבל לא אף אחד מהם לא עונה על הגדרה כל כך רחבה ובלתי מסויגת.

זו הסקאלה האישית שלי. לפיה אני אישית נותן את ציוניי האישיים.

פרסם את דעתך, בבקשה. שים סרגל משלך. אולי בסוף נאגד את כולם לסרגל הרשמי של Vgames, כמו זה של גיימספוט.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
בקרו בעמוד הבית של kjohn ציטוט kjohn
12/01/2004 21:49:02 #7
מה זה taxi driver. אין את זה בארכיון של האתר שלכם (ובטח שלא באתר עצמו), באתר גיימרנקינגס או בגיימספוט. זה לא משחק שאתה המצאת נכון?

-----------------

קוביזם. התנועה המועדפת עלי באומנות.

אווטאר
kjohn
משתמש רגיל
רשום מ- 14/12/2003
ציטוט Assaf
12/01/2004 22:51:20 #8
ציטוט: הכותב המקורי kjohn ב 2004 /01 /12
מה זה taxi driver. אין את זה בארכיון של האתר שלכם (ובטח שלא באתר עצמו), באתר גיימרנקינגס או בגיימספוט. זה לא משחק שאתה המצאת נכון?

ליד הדוגמה שלו יש קישור עם הכיתוב "קישור לכתבה". מהאתר שלנו. ככל שאני יודע, לא הורידו אותה...

נ.ב: הרגע בדקתי. השם שונה משום מה ל-Taxi Racer. לא יודע למה. הנה הקישור לעמוד הכותר.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט Assaf
10/02/2004 16:15:27 #9

Up

הוספתי בטפשותי משהו שיכול להתנקם בי לא מעט. עודכן בהודעה הראשונה.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט אורי מרחב
10/02/2004 21:40:51 #10

אני לא מבין על מה יש לך כאן להתנצל. אם בכלל, דף הכתבים הזה נותן לי תחושת פז"מניקיות מרוממת ויוצאת דופן. אנחנו כמו אותם קומץ טוראים שהצליחו לשרוד את הסטטיסטיקה הנוראית של סטלינגדר וקורסק ביחד. survivors בנשמה...

-----------------

אורי מרחב
משתמש רגיל
רשום מ- 17/10/2003
ציטוט CommandoGuard
10/02/2004 22:06:13 #11

אלוהים, כמה הייתי מסוגל לשלם עבור המידע הזה, עבור ה-Key File הזה, עבור ה-Directory of Agents, ג'יזס, ובסוף, ההמתנה השתלמה. המידע פשוט נופל לידיי סתם ככה.

ואני אפילו לא צריך לתחקר נוסעי אוטובוס כדי לברר על איזה מהם היה הדיסק עם המידע.

אוקי. הקשרים הופעלו, החלונות הגבוהים יודעו...

In the next 24 hours, your agents will die, one by one.

טוב, פייד אאוט, Back to reality ©

עריכה: רואים ? רק הודעתי לקשרים החשובים שלי שבחלונות הגבוהים וכבר הם מתחילים לנקוט בצעדים. אני כבר שולט ברוחב מוחלט של עמודי הפורום ומסוגל To Reshape אותם.

When the forum system was made, a man was born inside it who had the ability to reshape the system, to remake it as he saw it. After he died, the oracle prophesied his return and that it will hail the destruction of the system.

Yesssss....I now have complete access to your systems.

-----------------

Orbis non sufficit - The world is not enough

אווטאר
CommandoGuard
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Assaf
11/02/2004 11:32:06 #12
ציטוט: הכותב המקורי אורי מרחב ב 2004 /02 /10

אני לא מבין על מה יש לך כאן להתנצל. אם בכלל, דף הכתבים הזה נותן לי תחושת פז"מניקיות מרוממת ויוצאת דופן. אנחנו כמו אותם קומץ טוראים שהצליחו לשרוד את הסטטיסטיקה הנוראית של סטלינגדר וקורסק ביחד. survivors בנשמה...

תמיד יש על מה להתנצל. אני מבטיח לך שכבר עכשיו, תיבת הדואל שלי מלאה בבקשות לצנזור וצוי זימון לבית-משפט.

ועוד בוקר. עם קצת סבלנות, המתנקשים אמורים להגיע לקראת חמש.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט SpiritCrusher
23/02/2004 18:37:46 #13

COOL, אני מופיע בדף הכתבים :) זה כיף.

-----------------

אווטאר
SpiritCrusher
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Assaf
03/03/2004 18:43:49 #14

UP

עודכן בעוד שני חברים למערכת, שהולכת ותופחת כמו לחם שמרים טרי, אבל לא מעלה ניחוח מעורר תאבון. עדיין, לפחות.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט Glarmorgan
04/03/2004 17:01:21 #15
אסף, זה היה יכול להיות ממש נחמד אם ליד השמות של הכתבים היה גם איזה תיאור קצרצר (ואפילו היתולי) שלו. הנה, אני זורק את הכפפה... ;)

-----------------

מה באמת קורה כשמתקלים את כריסטיאנו רונאלדו...

אווטאר
Glarmorgan
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של chagai ציטוט chagai
04/03/2004 17:38:20 #16
ציטוט: הכותב המקורי Glarmorgan ב 2004 /03 /04
אסף, זה היה יכול להיות ממש נחמד אם ליד השמות של הכתבים היה גם איזה תיאור קצרצר (ואפילו היתולי) שלו. הנה, אני זורק את הכפפה... ;)
*כיחכוח מפודח*

-----------------

אווטאר
chagai
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Wan7ed ציטוט Wan7ed
04/04/2004 12:29:41 #17
UP!
אסף, לעדכן ומיד!!!  
שימו את זה כחשוב (נושא דביק)...

-----------------

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Assaf
04/04/2004 22:28:31 #18
ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /04 /04
UP!
אסף, לעדכן ומיד!!!  

אתה במקרה תמיר ויגלמן?

UP שלי, בכל מקרה...

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט shonon
05/04/2004 01:31:16 #19
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2004 /04 /04
ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /04 /04
UP!
אסף, לעדכן ומיד!!!  

אתה במקרה תמיר ויגלמן?

UP שלי, בכל מקרה...

זה שאתה כתב בויגיימס זה לא אומר שאתה יכול לתפוס בעלות על כל דבר, חוצפן.

עכשיו זה שלי, up up up up !!!!הא לך דרדס מרושע.(וכחול).

-----------------

אווטאר
shonon
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
ציטוט Glarmorgan
05/04/2004 14:50:25 #20

ילדים, ילדים - לא לריב!

משום שאני ה-Moderator של הפורום הזה, רק אני יכול לעשות Up-ים, ברור?

לפיכך, משום חשיבותו של הנושא הזה ומשום שאסף הסכים לוותר על כמה משכורות לטובתי - אני מעלה את הדיון אל על - למקום הראוי לו.

גיא

-----------------

מה באמת קורה כשמתקלים את כריסטיאנו רונאלדו...

אווטאר
Glarmorgan
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
05/04/2004 16:15:20 #21

נראה לכם אני כתב?...אני עצלן מידי בשביל זה.
ויש כתב חדש? לא ידעתי...   
ברוך הבא תמיר!  

-----------------

אמר רבי עקיבא:

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט SpiritCrusher
08/04/2004 12:18:54 #22
אני עדיין תומך בהצעה של גיא... תיאור קצר על כל כתב :]
אסף תסתכן בחייך!

-----------------

אווטאר
SpiritCrusher
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט DreadfulSniper
28/04/2004 10:20:44 #23

תודה Wan7ed. (אני הוא תמיר, למי שלא יודע)

אני מקווה להמשיך לעבוד באתר למשך הרבה זמן, ולהשתפר יותר בכל פעם שמוטלת עליי משימה.

-----------------

אווטאר
DreadfulSniper
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
28/04/2004 12:46:25 #24
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2003 /12 /17

חדש: לרגל שנה חדשה בה אין לנו כתב כתבים מרוכז - כל מה שרציתם לדעת עלינו, ושאלתם ולא קיבלתם תשובה.

מעניין אותי לדעת מה תפקידו של דורון ניר? הוא עדיין במערכת? מה תרומתו ל-Vgames (בימים אלו)?

אגב, אני אוסיף ואומר שיהיה ממש נחמד אם דורון יעשה עוד פעם כתבות וידאו כמו לפני שנה ב-E3. דורון אתה שקסי!!!  

-----------------

אמר רבי עקיבא:

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Assaf
13/05/2004 20:07:27 #25

הוספו קישורים לתיבות דוא"ל של חברי המערכת. אנשים, השתמשו בהם בחוכמה. באם יהיה מצב שהעורכים והכתבים יחטפו מבול ספאם, זה יהיה ממש חבל.

כך, אם יש הערות לכספת, בקשות מיוחדות לעורכים או משהו לגבי שרתים - אתם יכולים לגשת לשם הרלוונטי ולשלוח לו מייל רהוט, ברור ומנומס.

מקווה שעזרתי,

אסף.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003

כל הפורומים>כתבות > מדליות וציונים בויגיימס + דף כתבים ארעי
תגובות : 35
עמוד :  מתוך 2
הבא
גש ל: