Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > כתבות > תגובה לכתבה “שרת המטבעות: אחוות המהפיכה”
תגובות : 26
עמוד :  מתוך 2
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 02/09/2005 20:01:32
תגובה אחרונה: 13/11/2005 13:37:59

נושא מחבר ההודעה
ציטוט dk--sob
02/09/2005 20:01:32 #1

מהפה שלך לאלוהים

תבורך בני

-----------------

אווטאר
dk--sob
משתמש רגיל
רשום מ- 12/12/2003
בקרו בעמוד הבית של choopy ציטוט choopy
02/09/2005 23:18:55 #2

נינטנדו כבר מזמן ויתרה על הגיימרים. כבר בדור הנוכחי יש מעט מאוד משחקים "רציניים" לגיימרים ורובם צד-ראשון או שני. בדור הבא זה עוד ילך ויפחת, בשעה שנינטנדו תפנה יותר ויותר משאבים לכיוון הקהל הרחב ומשחקי הטמאגוצ'י והפוקימון, והעיסוק החביב עליה - שחרור מחדש של משחקים בני עשר בלי שום שיפור או שדרוג גרפי. מהצד השני, רוב החברות המערביות כבר שכחו מי זו נינטנדו ולא רואות אותה ממטר, כך שאת המשחקים שמגיעים לכל הפלטפורמות לא תראו על ה"מהפכה". בגלל שזו נינטנדו, אין סיכוי שהיא תאפשר לכל מיני חברות עצמאיות לפתח לקונסולה שלה משחקים "קטנים" שפונים לקהל מגוון, כך שגם הכיוון הזה לא יתפתח.

מה שישאר זו קונסולה מיושנת שיכולה להריץ בעיקר משחקים ישנים של נינטנדו ומשחקים קטנים ומגניבים לקהל הרחב - היי, מזכיר במידה רבה את ה"פאנטום", או את ה- GBA, או בעצם כל מחשב עם דפדפן ואמולטור של NES. ולא, אני לא חושב שהשלט ה"מהפכני" יתפוס נישה רחבה יותר מאשר ה- DS המשונה. לא לילד הזה פיללנו.

וזו היתה דעתי האישית.   

-----------------

יובל בירב,

עורך משנה, Vgames.co.il

אווטאר
choopy
משתמש רגיל
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט imris
02/09/2005 23:33:47 #3
ציטוט: הכותב המקורי choopy ב 2005 /09 /02

נינטנדו כבר מזמן ויתרה על הגיימרים. כבר בדור הנוכחי יש מעט מאוד משחקים "רציניים" לגיימרים ורובם צד-ראשון או שני. בדור הבא זה עוד ילך ויפחת, בשעה שנינטנדו תפנה יותר ויותר משאבים לכיוון הקהל הרחב ומשחקי הטמאגוצ'י והפוקימון, והעיסוק החביב עליה - שחרור מחדש של משחקים בני עשר בלי שום שיפור או שדרוג גרפי. מהצד השני, רוב החברות המערביות כבר שכחו מי זו נינטנדו ולא רואות אותה ממטר, כך שאת המשחקים שמגיעים לכל הפלטפורמות לא תראו על ה"מהפכה". בגלל שזו נינטנדו, אין סיכוי שהיא תאפשר לכל מיני חברות עצמאיות לפתח לקונסולה שלה משחקים "קטנים" שפונים לקהל מגוון, כך שגם הכיוון הזה לא יתפתח.

מה שישאר זו קונסולה מיושנת שיכולה להריץ בעיקר משחקים ישנים של נינטנדו ומשחקים קטנים ומגניבים לקהל הרחב - היי, מזכיר במידה רבה את ה"פאנטום", או את ה- GBA, או בעצם כל מחשב עם דפדפן ואמולטור של NES. ולא, אני לא חושב שהשלט ה"מהפכני" יתפוס נישה רחבה יותר מאשר ה- DS המשונה. לא לילד הזה פיללנו.

וזו היתה דעתי האישית.   

נאלץ להסכים. נינטנדו כבר לא שווה כלום, לפחות שזלדה יצא כמו שצריך.   

-----------------

אווטאר
imris
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט Kaz
02/09/2005 23:43:35 #4

אני לא יכול להגיד שהכתבה עשתה לי משהו.

דבר אני רני רוצה לדעת , איך שהמשחקים ממוחזרים ודומים אחד לשני עושה אותם מסובכים ? הרי כל משחק אותו דבר אז אתה כבר שולט בכל עקרונות המשחק.

מאידך , ישנו השלט המסתורי הזה שאם הוא באמת יתפקד כמו חצי מהשמועות שמסתובבות - זה נשמע מסובך . נשמע כמו להתרגל לשליטת משחק חדשה כאשר אנחנו שנים על מקלת עכבר וג'ויסטיקים שונים.

וכמו שאתה אמרת , כל המשחקים שהוכרזו עד כה - המשחקים המעניינים שמיועדים לקהל היותר הרציני -  הם משחקי המשך. תלית את כל החידוש בהן בפונקציות שלט שלא ידועות ולא ידוע אך צורת השליטה החדשה תתקבל ע"י אנשים ואני לא בטוח שהשלט החדש פותח אפשרויות משחק חדשים בצורה משמעותית.

הפיסת מידע על נינטנדודוגס די חסרת משמעות. הרי גם בסימס רוב השחקנים הם הן , ואני לא רואה שזה ממש עשה גלים בתעשייה.

גישת "משחקי הפלאפון" לא ממש עושה לי את זה. מופשטות ופשטות רדיקלית על מנת למשוך קהל חדש לקונסולה , כאשר משחקי המיין-סטרים על הקונסולות כבר מופשטים במידה כזו או אחרת. לא ייודע , לא רואה איך זה יעבוד.

ובסופו של דבר זה נראה שכל התקוות נעוצות בבקר השליטה החדש. לא יודע איך זה יעבוד , איך זה יתקבל , כמה עבודת פיתוח נוספת תדרש למשחקים שיתמכו בפונקציות וזה ברור שהמשחקים האלה לא יצאו לשלושת הקונסולות , הרי אי אפשר יהיה להמיר אותם לבקרים של המתחרות או שהם פשוט יהיו בלי האופציות האלה ויאבדו מיחודם.

זאת כמובן כל עוד שהשלט הזה באמת משהו מיוחד . נצטרך לחכות לחשיפתו.

-----------------

אווטאר
Kaz
משתמש רגיל
רשום מ- 24/11/2003
ציטוט Novril
03/09/2005 04:23:37 #5

לא הבנתי מה אתה רוצה.
קודם מתלונן שאנשים סביבך הם זונות גרפיקה ואז מתלונן שהמשחקים
מסובכים מידי ושהם פונים לקהל מצומצם מידי..
חשבתי שדווקא משחקים פשטניים עם גרפיקה זה מה שפונה לקהל הרחב.

-----------------

אווטאר
Novril
משתמש רגיל
רשום מ- 22/11/2003
בקרו בעמוד הבית של TooHuman ציטוט TooHuman
03/09/2005 05:55:16 #6
ציטוט: הכותב המקורי choopy ב 2005 /09 /02

וזו היתה דעתי האישית.   

נינטנדו כבר מזמן ויתרה על גיימרים? על מה אתה מדבר? היא משחררת יותר משחקים מכל חברה אחרת, לכל הפלטפורמות שלה. Zelda החדש הוא לא וויתור על גיימרים, להיפך. ומה עם Battelion Wars או Pokemon XD ועוד. כמה משחקים "רציניים" יש מבית ראשון של סוני או מייקרוסופט?! אני מבטיח לך שפחות מנינטנדו. במקום לקשקש שטויות, אולי תבדוק קודם יובל על מה אתה מדבר.

העיסוק של לשחרר משחקים בני עשר, אני מצטער שלא ראיתי/שמעתי דבר כזה. איפה בדיוק היא שיחררה משחקים בני עשר? יש מספיק חברות שמשחזרות משחקים ישנים, RE מגיע שוב ל-DS, וסגה מיחזרה כמעט את כל כותרי הדרים קאסט שלה. מייקרוסופט מאידך גיסא, לה אין כותרים למחזר כי בקושי היו לה כותרים שיתאימו לקונסולות.

לא ידעתי שאתה עומד בראש נינטנדו ויודע לאיפה היא מפנה יותר משאבים. אני ציינתי בכתבה את העובדה שהיא תפתח מצד אחד כותרים נגישים יותר, ומצד שני כותרים עמוקים יותר. בנוהל הרגיל של Easy to learn, hard to master.

החברות המערביות לא שכחו מזו נינטנדו, ותאמין לי שכולם מחכים לראות מה היא מתכננת עם הרבולושן. עובדה ש-EA מכניסה את מריו למשחקים שלה, ועדיין יוצאים ל-GC כותרים. שלא נדבר על הקונסולות הניידות שזוכות לתמיכה רחבה יותר מזו של ה-PSP.

"בגלל שזו נינטנדו", ומאיפה אתה מכיר את נינטנדו?! נינטנדו הדור הזה הראתה עד כמה היא גמישה. לינק היה בסול קאליבר, F-Zero פותח על ידי סגה, Star Fox על ידי נמקו וכן הלאה. נינטנדו נותנת את הדמויות שלה, ובינתיים דואגת לפתח מותגים חדשים. לא אתה ולא אני יודעים מה נינטנדו תאפשר או לא תאפשר, אבל אנחנו כן יודעים שמייקרוסופט וסוני בטוח לא תאפשרנה.

קונסולה מיושנת? אשמח אם תעביר לי את דף החומרה שקיבלת.

לאיזה ילד כן פיללת? אחד שממשיך את הקיים? ה-DS כרגע עוקפת בסיבוב את ה-PSP למרות עליונותה הטכנולוגית של האחרונה. הממשק החדש קוסם לרוב האנשים שתכלס מסובכים להם המשחקים של היום. הנה, מבלי אפילו לדבר על הנושא, היה איתי עובד שהסתכל על האתר כאתר משחקים ואמר לי, שפעם, הוא מאוד אהב לשחק קווסטים דו-ממדיים, והיום הוא לא משחק כי הוא פשוט לא חושב שהוא יידע איך לתפעל את זה. וכאן נעוצה הבעיה. הוא בן 23 והוא רוצה לשחק, הוא פשוט מפחד מכישלון תפעול המשחק.

אתה מוזמן לדבוק בדעתך, אבל נינטנדו היא עדיין החברה הרווחית מבין השלוש. כך שהיא יודעת מה היא עושה.

-----------------

אווטאר
TooHuman
משתמש רגיל
רשום מ- 29/11/2003
ציטוט Novril
03/09/2005 09:47:34 #7
אתה לא יכול להשוות את נינטנדו לסוני למיקרוסופט.
ממש לא אכפת לי על אילו משחקים סוני עצמה אחראית, או מהעובדה שהקונסולה הבאה שלה טובה מהנוכחית רק בגרפיקה. העיקר שהשלט יהיה נוח, כי את המקוריות והעומק שלי אני מקבל ממונולית', מסטודיו4, מAM2, מארק סיסטם וורקס ומכל צוותי הפיתוח הטובים בחברות צד שלישי. ואם אתה רוצה להנות מאלה אין לך ברירה אתה צריך פס2 בבית, ובעתיד תצטרך פס3. אם נינטנדו תמשיך להזניח ז'אנרים שלמים בשביל לתת לך שימוש מיוחד בשלט המגע או לך תדע מה היא מתכננת אז אין לי סיבה להעדיף אותה על פני הפס3.
ולא אכפת לי ממה השכנה ממול תהנה אכפת לי רק מההנאה שלי.

-----------------

אווטאר
Novril
משתמש רגיל
רשום מ- 22/11/2003
ציטוט Jaymz
03/09/2005 10:34:57 #8
ציטוט: הכותב המקורי TooHuman ב 2005 /09 /03
אתה מוזמן לדבוק בדעתך, אבל נינטנדו היא עדיין החברה הרווחית מבין השלוש. כך שהיא יודעת מה היא עושה.

אבל אתה לא נוגד בשום צורה את מה שהוא אמר. בטח שהיא יודעת מה היא עושה. גם EA יודעת מה היא עושה עם הסימס ואלף חבילות ההרחבה. זה הרבה יותר ריווחי להם מאשר להתעסק עם איזה Thief שייגרום לעוד איזה פשיטת רגל. איך הרווח של החברה עוזר לגיימר?

הרעיון הוא שההתנהגות הזאת, רווחית ככל שתהיה, טובה יותר בשביל אותם אנשים קשישים וילדות קטנות (אליהם נינטנדו פונה, במילים שלה עצמה) מאשר לגיימרים.

ודרך אגב, לא, אינך יודע מה סוני ומייקרוסופט לא ייאפשרו. מי אמר שצריך את כל הגימיקים האלה בשביל ליצור משחקיות חדשנית? המחשב האישי הוא לדעתי עדיין חוד החנית בתחום החדשנות במשחקים והוא משתמש באותם הבקרים כמעט מאז שהוא נולד.

ובאשר לכתבה עצמה, אני מודה שקשה לי לקרוא כל כך הרבה טקסט מלא במחמאות חסרות שחר (כלפי כל חברה), כך שלא יצא לי לקרוא את הכל אבל דבר אחד כן העלה בי חיוך... נינטנדו הראתה לכולם איך עושים את זה עם Advance Wars: DS? כנראה בגלל זה 90% משחקני Advance Wars: DS מעדיפים לשחק עם ה-D-pad ולא עם הסטיילוס... והשימוש של המסך הכפול במשחק מגוחך גם הוא. אוקיי, יש לך 2 חזיתות קרב... אבל זה המסך התחתון שמתחלף כל פעם שצריך לשלוט על חזית אחרת. ובאותו הזמן יש לך תמונה סטטית חסרת שימוש של החזית האחרת. כמה קשה כבר היה לעשות את אותו הדבר על קונסולה בעלת מסך אחד? ובכלל, כשלון של המערכת הזאת בתחום האסטרטגיה הוא כשלון מאוד כואב לדעתי. הייתי בטוח שדווקא הז`אנר הזה ירוויח מהסטיילוס. אבל לא, זה בדיוק כמו שצפיתי, איבוד שליטה על חצי מהבקר בשביל הסטיילוס פשוט לא שווה את זה ברוב המצבים.

לצערי הרב, כבעל DS, אני חושש שלנינטנדו יש עוד דרך ארוכה מאוד על מנת להראות למישהו "איך עושים את זה". ה-DS עוד רחוק מלהוכיח את עצמו. נקווה שזה לא יחזור על עצמו עם ה-Revolution.

-----------------

"I see your Schwartz  is as big as mine"

Jaymz
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
בקרו בעמוד הבית של TooHuman ציטוט TooHuman
03/09/2005 12:07:40 #9

אם אתה טוען שהמחשב הוא חוד החנית במשחקיות חדשנית, אז כנראה שאני חי בתקופה אחרת. איזה בדיוק חוד ואיפה החנית? המחשב לא מציע ולא הציע שום דבר חדש כבר שנים. כנ"ל החברות שעליהן דיברת, הן חברות מצוינות אבל עדיין לא הציעו משהו חדש שלא היה קודם. הן פשוט שיפרו את הקיים. זה אבולוציה, לא מהפיכה.

אנחנו כן יודעים שמייקרוסופט וסוני לא תאפשרנה ליצור משחקונים קטנים לקונסולות שלהן. הקונסולות של סוני ומייקרוסופט הן סגורות למפתחים בלבד, בעוד נינטנדו אמרה בתצוגת הטרום-תערוכה שלה כי היא מכוונת גם למפתחים אינדים.

איזו התנהגות טובה יותר בשביל קשישות ובנות? נינטנדו פשוט רוצה להרחיב את הקהל הקיים. המשחקים שלה מאז ומעולם פונים לכולם ומכסים את רוב הז'אנרים הקיימים: ריקוד, ספורט, אסטרטגיה, מירוצים, הרפתקה, פעולה ופלטפורמה. עם ה-DS ולמשל קירבי, היא כן הצליחה ליצור משהו שלא היה קודם במשחקים. ומן הסתם, הקונסולה הזו היא עדיין חדשה וככל שהזמן יעבור המשחקים אליה רק ישתפרו. כמו גם ה-PSP. לגבי Dual Strike, אני קראתי רק ביקורות מחמיאות. ולא שמעתי שתשעים אחוז משתמשים בכפתורים, איפה זה דווח?

אם נינטנדו מתכוונת ליצור שלט, שעל פיה, אמור ליצור ז'אנרים חדשים, אני בעד. להמשיך עם אותו בקר דור שלישי (זה השלישי של סוני), זה פשוט אומר שכנראה הגענו למצב שבו הדואל-שוק הוא השלט האולטימטיבי. ובמקרה הזה, אם אין התקדמות, זה מאוד חבל ואתה תראה את זה במשחקים שיצאו לקונסולה, שיהיו אותה גברת בשינוי אדרת.

-----------------

אווטאר
TooHuman
משתמש רגיל
רשום מ- 29/11/2003
ציטוט Jaymz
03/09/2005 13:25:19 #10

ומה כן נחשב למהפיכה? DS? לא היו מכשירים עם Touch Screen לפני ה-DS? שימוש במיקרופון במשחקים הוא מהפיכה? מסך כפול הוא מהפיכה? זאת אפילו לא אבולוציה, אלא גיבוב של כמה דברים קיימים.

משחקי פלאש אינדים או שטות אחרת היא מהפיכה? אומנם זאת לא היתה ממש הבחירה של מיקרוסופט, אבל גם על האקס בוקס היו מלא פרוייקטים אינדים. וזה היה אז שאנשים התחילו להתלונן שהוא הפך להיות יותר מחשב מקונסולה. אני באמת לא רואה את המהפיכה פה.

אני יודע שרוב הז`אנרים שאני אוהב נולדו על המחשב האישי. אומנם זה היה מזמן, נכון... אבל ככה זה. וגם רוב המשחקים שטרחו לחדש משהו, אשר אותם אני אוהב יותר או אוהב פחות, יצאו על המחשב האישי (ע"ע - Thief, Black & White, Sacrifice, Homeworld, Rainbow 6 וכו`). אבל אולי הם לא מהפיכה כמו משחקי הריקוד ומשחקי הEye-Toy אשר דרשו בקר חדש... לא יודע... זה לא מטריד אותי יותר מידי.

לא שיחקתי בקירבי...

הערת ביניים - קירבי הוא משחק גאוני, קנאת משחקי הפלטפורמה באשר הם, קילר אפ של ה-DS, הייתי מוכר את סבתא שלי בשביל קירבי. (אני מקווה שזה מספיק בשביל שלא יורידו לי את הראש).

אבל, נינטנדו לא יצרה משהו שלא ראינו בעבר. האמת שזכורים לי כמה מיני משחקים בדיסק הבארביות של האחיינית שלי עם משהו בסגנון. כלומר, יצירת קווים בעזרת העכבר שמשפיעים על מה שקורה במשחק בצורה זאת או אחרת. כמובן שלא מדובר פה על משהו ברמה של קירבי (ע"ע הערת הביניים), אבל אם אתה מתלונן על אבולוציה לעומת רבולוציה, אז קירבי בהחלט לא תומך בהצהרות שלך.

באשר ל-Dual Strike -

IGN -

Advance Wars: Dual Strike is a great example of a DS game that doesn't need to use the touch-screen for control. Sure, you can fully control all of the action with simple taps of the stylus on the touch-sensitive panel, but it's not nearly as tight as the usual D-pad control of the gba

אני מסכים עם ההבחנה הזאת לחלוטין. ואתה יכול גם לצפות בסקרים שנערכו בפורומים של נינטנדו או במקומות כמו advancewarsnet.com... יש העדפה ל-D-pad.

ובאמת שאין לי שום בעיה שנינטנדו תביא את המהפיכה. הלוואי וה-Revolution יביא איתו בקר שיוליד ז`אנרים חדשים וטובים. אני פשוט מקווה שהצורך של נינטנדו לפנות גם לקשישים שעד היום לא התעניינו במשחקים לא ישפיע לרעה על התוצאה. זה בסך הכל טוב ויפה שנינטנדו הולכת לפתח משחקים לכל דיכפין. נחכה ונראה כמה זה ישפיע על הגיימרים.

-----------------

Jaymz
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
ציטוט Novril
03/09/2005 15:05:32 #11
המקוריות צריכה לבוא מהמשחקים ולא מהחומרה.
חוץ מזה שאין כל רע בשיפור של הקיים (ואני לא מדבר על גרפיקה)

-----------------

אווטאר
Novril
משתמש רגיל
רשום מ- 22/11/2003
ציטוט Jaymz
03/09/2005 15:46:10 #12
ציטוט: הכותב המקורי Novril ב 2005 /09 /03
המקוריות צריכה לבוא מהמשחקים ולא מהחומרה.

וזה בדיוק ככה.

תסתכלו על Will Wright ו-Spore. האם הוא יושב ומחכה שנינטנדו תיצור את הבקר של המילניום הבא בשביל שיוכל לחדש לנו? יש עוד מספיק תוכן מקורי שניתן ליצור בשביל הבקרים הקיימים.

-----------------

Jaymz
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
ציטוט Piro
03/09/2005 15:51:17 #13
הלוואי שמה שכתבת יקרה, אבל כרגע, אני לא רואה ממש למה נינטנדו כן מחדשים וסוני לא.
בוא נשאיר את האקסבוקס בצד, כי היא באמת לא מחדשת כלום... פשוט קונסולה יותר חזקה, אבל שבב ה-cell שנמצא בלב ה-פס3 מאפשר למפתחות משחקים לעשות דברים שלא היו קיימים עד עכשיו. אתה צריך פשוט להסתכל בסרטונים של הפס3 כדי להבין למה-הסרטון שאני הכי אוהב מדגים איך בעזרת שבב ה-cell אפשר להשפיע על עולם המשחק בזמן אמת. האזור הפך ממדבר ליער פורח, הנחלים התמלאו במים וכל האזור נראה שונה לגמרי אפילו שהתפאורה הפיסית (כלומר סלעים ועצים וכד') לא השתנה.

-----------------
Nani?! oO

אווטאר
Piro
משתמש רגיל
רשום מ- 18/11/2003
ציטוט Yuber
03/09/2005 16:48:46 #14
אנשים צריכים להבדיל בין נינטנדו השיווקית, לבין נינטנדו מפתחת המשחקים
מבחינת נינטנדו השיווקית, להכריז על עוד קונסולה רגילה שתשופר רק מבחינה גרפית (כמו הקיוב) ולא חשוב כמה משחקים מעולים ומקוריים יהיו לה, זה התאבדות כלכלית. הרי למייקרוסופט ולסוני יש פרסום מטורף והייפ עצום והם בטוח ינצחו בדור הבא. וכל חברה רוצה להרוויח כסף, והיא יודעת שצוותי הפיתוח של נינטנדו היו מעדיפים לא להתעסק עם שטויות של קונסולה מהפכנית וללכת על קונסולה רגילה, אבל זה לא ישתלם לנינטנדו מבחינה כלכלית. היא מקווה (כמו עם הדי אס) שעם קונסולה שונה ומיוחדת (לא חשוב עד כמה) זה יתן לה סיכוי במכירות להתמודד עם הפירסום המטורף של סוני ומייקרוסופט. נינטנדו תגיד הכל בשביל מכירות, שזמנם של הקונסולות קרב לקיצו, ששום דבר כבר לא מחדש, וצריך לפנות לקהל של לא גיימרים אבל זה לא אומר שהיא באמת מאמינה בזה. נינטנדו מקווה שעם החומרה החדשה היא תצליח לפתות כמה שיותר חברות צד ג' יפניות שיחזרו לפתח אליה. למה למפתחות היפניות לעזוב את סוני בשביל הקונסולה הפחות מצליחה של נינטנדו? נינטנדו רוצה לחזור לזמנים של פעם, ובשביל לחזור לזמנים של פעם היא צריכה את המפתחות היפניות וככה היא מקווה למשוך אותם למרות החוסר ודאיות אם זה ישתלם להם כלכלית.

עכשיו יש את נינטנדו מפתחת המשחקים (או במילים אחרות צוותי הפיתוח של נינטנדו). נינטנדו מפתחת המשחקים חייבת מן הסתם גם לקיים את שנינטנדו השיווקית אומרת (או חלק לפחות), בין השאר גם את הפנייה לקהלים אחרים ומשחקים שפונים ללא גיימרים. אבל מה שאנשים ששוכחים, זה שנינטנדו היא מפתחת המשחקים הכי גדולה בעולם. יש לה מספיק משאבים כדי גם ליצור משחקים ללא גיימרים, וגם ליצור משחקים לגיימרים כמונו, בלי שמשהו יעלה על חשבון השני. האם העובדה שיש משחקים ללא גיימרים ל-DS כמו נינטנדוגס ומשחקי האימון למוח או משהו כזה, מונעת ממנה לפתח מאריו פלטפורמר חדש, ואדוונס וורס חדש, ומטרויד חדש ועוד מלא משחקים לכן גיימרים? לא, כי לנינטנדו יש מספיק משאבים, והדיבורים שלה לא בהכרח מראה על המעשים שלה.

זה המצב. נינטנדו לא ויתרה על שום גיימרים, היא פשוט מנסה לשרוד בתחרות הזאת. לא יודע אם זה טוב רע, אבל בכל מקרה לפחות עד סוף הדור הזה נינטנדו הייתה חברה מאוד מצוינת ומאוד פנתה לגיימרים, ואף אחד לא יכול לקחת ממנה את ההישגים שלה.

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט Moridin
03/09/2005 17:43:05 #15
Quote: הכותב המקורי Piro ב 2005 /09 /03<br>הלוואי שמה שכתבת יקרה, אבל כרגע, אני לא רואה ממש למה נינטנדו כן מחדשים וסוני לא.<br>
בוא נשאיר את האקסבוקס בצד, כי היא באמת לא מחדשת כלום... פשוט קונסולה יותר חזקה, אבל שבב ה-cell שנמצא בלב ה-פס3 מאפשר למפתחות משחקים לעשות דברים שלא היו קיימים עד עכשיו. אתה צריך פשוט להסתכל בסרטונים של הפס3 כדי להבין למה-הסרטון שאני הכי אוהב מדגים איך בעזרת שבב ה-cell אפשר להשפיע על עולם המשחק בזמן אמת. האזור הפך ממדבר ליער פורח, הנחלים התמלאו במים וכל האזור נראה שונה לגמרי אפילו שהתפאורה הפיסית (כלומר סלעים ועצים וכד') לא השתנה.<br>

ואתה חושב שזה בגלל השבב? מה שאתה מתאר הוא תוכנה מתוחכמת, לא חומרה ייחודית.

-----------------

Moridin
משתמש רגיל
רשום מ- 29/09/2003
בקרו בעמוד הבית של choopy ציטוט choopy
03/09/2005 18:20:10 #16
Yuber, אתה עושה בדיוק מה שפנאט עושה - מתעלם מכל מה שלא מתאים לו לתמונת העולם. אז מה אם אנשי נינטנדו חוזרים בהצהרות שלהם על קו מסויים? "זה לא באמת, זה רק בשביל השיווק, אני יודע מה הם יעשו באמת!" - למה שאני אאמין לך ולא להם?

-----------------

יובל בירב,

עורך משנה, Vgames.co.il

אווטאר
choopy
משתמש רגיל
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט Piro
03/09/2005 18:21:33 #17
היישום של התוכנה המיוחדת הזאתי מתאפשר בגלל הריבוי ליבות. אתה צריך *הרבה* כוח חישוב בשביל לעשות את זה עם מעבד אחד, אבל זאת לא כ"כ בעיה ברגע שיש לך מספר מעבדים, בגלל שכל אחד עובד על אספקט אחר במשחק. אבל אם מה שהבנת ממה שכתבתי שהשבב אחראי על התכונה הזאתי, אז זה לא מה שהתכוונתי (:

-----------------
Nani?! oO

אווטאר
Piro
משתמש רגיל
רשום מ- 18/11/2003
ציטוט Yuber
03/09/2005 18:48:03 #18
ציטוט: הכותב המקורי choopy ב 2005 /09 /03
Yuber, אתה עושה בדיוק מה שפנאט עושה - מתעלם מכל מה שלא מתאים לו לתמונת העולם. אז מה אם אנשי נינטנדו חוזרים בהצהרות שלהם על קו מסויים? "זה לא באמת, זה רק בשביל השיווק, אני יודע מה הם יעשו באמת!" - למה שאני אאמין לך ולא להם?
אה? Oo
אמרתי שהם יעשו גם משחקים ללא גיימרים כמו שהם אומרים, וגם כאלה לכן גיימרים, בדיוק כמו עם ה-DS. אחד לא יעלה על השני כי זה צוותים שונים. ועובדה שלמרות שהם אומרים שה-DS פונה ללא גיימרים, המציאות מראה אחרת עם משחקים כמו אדוונס וורס, מאריו ברוס החדש, מאריו ולואיג'י 2, אנוט'ר קוד ועוד שכולם מבית נינטנדו. אני חושב שהבהרתי את זה מספיק.
ואתה באמת חושב שצוות הפיתוח של זלדה יתחיל פתאום לעבוד על משחק כדורסל של מאריו ואינטלג'נט סיסטם (הצוות של פייר אמבלם ואדוונס וורס) יתחילו פתאום לעבוד על משחקי ספין אוף של פוקימון? נינטנדו מורכבת ממספיק צוותי פיתוח (כי כמו שאמרתי, היא החברת פיתוח הגדולה בעולם) בשביל לספק מגוון גדול מאוד של משחקים.

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט Demosthens
03/09/2005 21:24:40 #19
ציטוט: הכותב המקורי Jaymz ב 2005 /09 /03

ומה כן נחשב למהפיכה? DS?

זאת לפי דעתי הטעות הכי גדולה פה - להשוות את הרבולושן לDS.

ההשוואה כמובן נדרשת, אך היא שגויה לחלוטין. נינטנדו דאגו להכניס לנו לראש שהDS זה גם מהפיכה, ואכן זה סוג של מהפיכה, אבל לקונסולות הניידות. אם נשווה את הDS למחשב לדוגמה נראה שאין בDS שום תכונה שלא ניתן להשתמש בה גם במחשב.

מיקורופון? גם למחשב יש

סטיילוס? יש עכבר

שני מסכים? המסך מספיק גדול כדי שיהיה אפשר לפצל אותו לשתיים ואפילו ליותר.

סה"כ הנקודה שאני בא להבהיר פה היא שברבולושן נינטנדו בעצם מבטיחה לנו משהו חדש לחלוטין, ואם היא תעמוד בהבטחות שלה זו באמת יכולה להיות מהפיכה.

אם קשה להאמין שבקר משחק חדש הוא מה שיגרום לנינטנדו להצליח הנה נקודה למחשבה - למה יש יותר שחקני קונסולות מאשר שחקני מחשב?

ברור שזאת לא הגרפיקה שדוחפת שחקנים לקונסולות, המחשב מציג גרפיקה טובה יותר. חוסר צורך בהתקנה? שחקן שבאמת רוצה לשחק במשחק כלשהו עוד 20 דקות המתנה לא יפריעו לו.

המסקנה היחידה שנובעת מפה זה שהסיבה שרבים נמשכים לקונסולות בגלל הגיימפאד של הקונסולות שמביא משהו חדש ומעניין למשחקים.

זה מה שהסיקו שם בנינטנדו והבינו שאם הם רוצים לנצח בקרב הזה הם צריכים משהו יחודי שימשוך את השחקנים אליהם - בקר משחק חדש הוא הפיתרון האידיאלי.

-----------------

אווטאר
Demosthens
משתמש רגיל
רשום מ- 04/12/2003
בקרו בעמוד הבית של kyo-cat ציטוט kyo-cat
03/09/2005 22:01:21 #20
לדעתי נינטנדו באמת פונה לקהל חדש, ועושה עבודה טובה! אבל בדרך היא משאירה חלק גדול מקהל הגיימרים מאחור, קהל, שלדעתי הוא קהל הרבה יותר מסור.

-----------------

החלפתי כינוי ל  kyo-cat מ  LIME   !

אווטאר
kyo-cat
משתמש רגיל
רשום מ- 20/09/2004
ציטוט olbark
03/09/2005 22:45:30 #21
ציטוט: הכותב המקורי Yuber ב 2005 /09 /03
מבחינת נינטנדו השיווקית, להכריז על עוד קונסולה רגילה שתשופר רק מבחינה גרפית (כמו הקיוב) ולא חשוב כמה משחקים מעולים ומקוריים יהיו לה, זה התאבדות כלכלית.

וזו בידיוק הבעיה של הכתבה הזאת. היא מאמצת את כל ההצהרות של נינטנדו, כאילו נינטנדו מוציאה את הrevolutuon כדי להציל את התעשייה ממצבה הקשה, כאשר נינטנדו היא זו שנמצאת במצב קשה (בלי לפקפק ביכולתה לייצר משחקים טובים). וזו בעיה גדולה.

נו טוב, לפחות הכותב הצהיר בתחילה שהוא נינטנדופיל.

-----------------

olbark
משתמש רגיל
רשום מ- 03/09/2005
ציטוט Kaz
03/09/2005 22:58:31 #22

Demosthens   , פשוט מאוד. נגישות.

הקהל המיין-סטרימי שך הקונסולות לא נגע במחשב בחייו. כל ה "קונסול קידיס" האלה לא מכירים כלום חוץ מהקונסולה שלהם. אתה לוקח דיסק שם וזה פועל ישר , גם בלי התקנות גם בלי צורך "לבלות" בהתאמת כל מיני אפשרויות למפרט הספציפי שלך.

הקונסולות יותר ידידותיות למשתמש , גם בגלל הבקר אבל לא רק. אפשר גם לשחק עם החברים בלי שום סיבוכים ואחת האפשרויות הקוסמות בקונסולות זה לשחק כנד חברים על הספה. כתף ליד כתף , בקר ליד בקר.

איזה אפשרויות בדיוק פתח הבקר של הפס2 , הוא פשוט יותר נוח מעוצב להחזקה ביד והכתפורים פשוט מתחת לאצבעות.

אני בספק כמה הבקר החדשני כביכול של הרבולשן ממש יחדש וכמו שאמרתם חדשנות באה ממשחקיות ולא מחומרה. ונגיד אם הבקר הזה באמת יהיה משהו מדהים , מי אומר שזה לא ישאר כפיל לבן וצוותי הפיתוח ישכילו להשתמש בו נכונה. הרי זה לא רק שהשחקנים יצטרכו להתרגל לבר החדש , גם המפתחים.

-----------------

אווטאר
Kaz
משתמש רגיל
רשום מ- 24/11/2003
ציטוט Demosthens
05/09/2005 18:59:16 #23
ציטוט: הכותב המקורי Kaz ב 2005 /09 /03

הקונסולות יותר ידידותיות למשתמש , גם בגלל הבקר אבל לא רק.

אוקיי, צודק, גרמתי לזה להשמע כאילו רק הבקר הוא מה שמושך לקונסולות וזה לא בדיוק נכון, אבל אתה חייב להסכים איתי שהבקר מהווה בערך 50%.

ציטוט: הכותב המקורי Kaz ב 2005 /09 /03

מי אומר שזה לא ישאר כפיל לבן וצוותי הפיתוח ישכילו להשתמש בו נכונה. הרי זה לא רק שהשחקנים יצטרכו להתרגל לבר החדש , גם המפתחים.

כתבתי כבר שההצלחה של הרבולושן תלויה בהאם נינטנדו תממש את הבטחותיה או לא.

-----------------

אווטאר
Demosthens
משתמש רגיל
רשום מ- 04/12/2003
ציטוט אורח
04/10/2005 16:00:04 #24
יש לכם איזה משחק טוב להביא לי????

-----------------

אורח
משתמש רגיל
רשום מ- 12/10/2004
ציטוט PT
13/11/2005 12:04:14 #25

סוף סוף אני ברגילה אז יש לי זמן לדפדף בשאר הפורמים.

אני חייב לציין בנושא שהDS זה בין הקונסולות היותר טובות שיצא לי לשים עליה את ידי
מגוון עצום של משחקים שכל אחד מנסה פה ושם לחדש או לעשות את הקיים ממש טוב (קסטלווניה)
כמובן שגם יש את המשחקים המעולים שלא היו יכולים להיות קיימים על פלטפורמות אחרות.

עם כל הכבוד, הDS לא רואה את הPSP ממטר ומשתין עליו בקשת
הלוואי שהרבולושן תהיה בדיוק כמו הדיאס, בסגנון המשחקים ובהצלחה
כי באמת, הדיאס זה אחד מסיפורי ההצלחה הגדולים של העשור האחרון.

-----------------
אומרים שאני מורעל... אז הנה...

אווטאר
PT
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003

כל הפורומים>כתבות > תגובה לכתבה “שרת המטבעות: אחוות המהפיכה”
תגובות : 26
עמוד :  מתוך 2
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי: dk--sob