כל הפורומים
>
כתבות
>
תגובה לכתבת בקרוב על “Heroes Of Might And Magic V”
תגובות : 19
עמוד
:
1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב:
06/10/2005 23:30:15
תגובה אחרונה:
26/10/2005 19:36:54
נושא
מחבר ההודעה
06/10/2005 23:30:27 #1
כל הכבוד על הסיקור, זה נשמע באמת מבטיח
ה"קרב דינמי" מסקרן אותי - זה השינוי הכי משמעותי נכון לעכשיו. הקטע עם המולטי פלייר לא כ"כ ברור, מעניין איך ישלבו את זה.. בעיקרון במשחקים הקודמים הייתה אפשרות לMP, אבל היא הייתה די עלובה, לא תרמה בכלום. מרובה משתתפים בהירוז זה מאז ומתמיד HOT SEAT, אכן רעיון גאוני :)
אגב - הבטא כבר הגיעה למי שהצליח להתקבל...מחכים לרשמים (אם יש מישהו מצוות ויגיימס :) )
ההודעה היתה "Ubisoft is pleased to bring back this exceptional series not just for Heroes fans, but to a larger audience that can appreciate the singular combination of a fantasy environment and strategic gameplay... Online or offline, the breathtaking world to explore, the tactical decisions to make, and the opportunity to build a true Hero will entice players to become a part of the Might & Magic universe"
איך מזה הגעת ל
"שורו וראו את התקדמותו של משחק שובר-ז`אנרים בעודו הופך לתופעת הדור-הבא, צורף יחדיו פנטזיה קלאסית עם מראה ומשחקיות של הדור החדש!" ?
ציטוט: הכותב המקורי korodishi ב 2005 /10 /07אני לא אומר שהגרסא הרביעית הייתה גרועה אני רק אומר שהגרסא הרביעית איכזבה דיי בגדול לדעתי ואני ממש מקווה שהפעם הם לא יאכזבו שוב.
אישית, גם אני לא אהבתי את הרביעי. כלומר, אהבתי במידה, אבל הוא הפחות מועדף עלי משלושת קודמיו. לא אהבתי את השינוי עם הגיבורים, לא אהבתי את השינוי של הערים (מעט מדי אפשרויות ליצורים בכל טירה, מעט מדי אפשרויות למבנים מיוחדים..), ועוד כל מיני דברים. בסה"כ זה משחק לא רע, עם אולי המוסיקה הטובה בסדרה (שווה ערך לאופרה מהמשחק השני), אבל הוא לא הרגיש כמו עליית מדרגה מהמשחק השלישי, אלא ירידת מדרגה. לא חושב ששיחקתי בו יותר מ50-60 שעות.. --> נשמע משפט מצחיק, אבל מה זה 60 שעות בשביל שחקן הירוז? אני חושב שHOMM 2 היה המשחק הראשון שניתצתי בו את גבול ה1000 שעות :)
בנוסף - על הבטא : חבר שלי קיבל את הבטא הסגורה, הוא טוען שבינתיים הגרפיקה לא משהו, והמשחק די מבוגבג. אוקי, אפשר לצפות את זה מבטא... מעבר לזה אין משהו מיוחד לדבריו..
הבעייה בheroes 4 היתה העדר HOT SEAT חוץ מזה הוא היה בסדר (גם הגרפיקה לא היתה רעה)
שטויות. היעדר הHot Seat הוא הדבר האחרון שהיה הופך את המשחק לנחות מקודמיו.
גם אני כמוכם לא אהבתי את 4, הקרבות מהמבט על המחורבן הזה פשוט הרסו לי את כל חווית המשחק שהייתי רגיל אליה מ3(המעולה עליי לציין). שנאתי את הדרך הדו-כיוונית של בחירת יצורים, שנאתי שהם הורידו את השדרוג יצורים, שנאתי את העובדה שהגיבור שלך משתתף בקרב, שנאתי את כל העיצובים התלת מימדיים המכוערים(הטירות המרובעות יותר מהכל). בקיצור, אלמנטים כיפיים של הירוס 1-3 נעלמו כליל במשחק הזה, והוחלפו בזבל.
למרות שהמשחק החדש יתייצב מול ממשק שונה לגמרי, אני חושב שהוא פוטנציאלי. אז מה אם Dragon staff נחל כישלון נוראי כל כך(יכול להיות בגלל התלת מימד המלא), אני עדיין מאמין שאם הם יחזירו את הנוסחה הישנה בשילוב הממשק החדש, המשחק יצליח בגדול.
על מה אתה מדבר. "הכסא החם" הופיע גם הופיע בגרסה הרביעית, כי אחרת יהיה לי דיי קשה להסביר לעצמי לאיפה הלכו כמה עשרות שעות מהחיים שלי. רק לפני כמה שבועות שיחקתי בו עם כמה חברים.
אני אישית אהבתי אותו. אומנם בהתחלה גם לי הפריעו כל השינויים, אבל ככל ששיחקתי יותר למדתי להעריך אותם. האפשרויות שגיבור חזק מוסיף בהחלט הפכו את המשחק למעניין יותר, לפי עניות דעתי. מה גם, ששההחלטה של כל שחקן לבחור בין שני מסלולים שונים בכל הנוגע ליצורים אותם הוא יכול לגדל בטירה שלו הוסיפה עוד נופך של אסטרטגיה - יצורים חזקים יותר, אבל כאלה שיותר קשה לבנות את המבנים שלהם וגדלים בקצב קטן יותר, לעומת יצורים חלשים מעט יותר, אך כאלה שאפשר לפתח אותם מהר הרבה יותר. וזה לא הכל, סוף כל סוף כל השחקנים לא צריכים לבזבז כל כך הרבה זמן על העברת יצורים מטירה לטירה. ולא צריך ליצור גיבורים כדי להוביל אותם, במידה ורוצים בכל זאת לעשות את זה. הם פתרו המון בעיות במשחקיות של שלושת הכותרים הראשונים, שהיו כמעט זהים ומאחד לאחד והכילו מעט מאוד שיפורים.
הבחירה מאוד הזיקה להירוס 4 כי לא באמת הייתה בחירה. היה יצור אחד שווה, ואחד פחות שווה ( אחרי שמשכללים בסך הכל את כל הנתונים). למה לייצר את היצור הפחות שווה? עדיף בהרבה את השיפורים ליצורים של הירוס 3.
והדבר הכי גרוע בהירוס 4 זה שנראה לי זה המשחק אסטרטגיה הכי לא מאוזן אי פעם. הנייצ'ור היו הכי חזקים בצורה מוגזמת, והברברים היו ממש גרועים בצורה מוגזמת. וגם השילוב של הגיבורים בקרבות היו מעפן ומיותר.
על מה אתה מדבר. "הכסא החם" הופיע גם הופיע בגרסה הרביעית, כי אחרת יהיה לי דיי קשה להסביר לעצמי לאיפה הלכו כמה עשרות שעות מהחיים שלי. רק לפני כמה שבועות שיחקתי בו עם כמה חברים.
אני אישית אהבתי אותו. אומנם בהתחלה גם לי הפריעו כל השינויים, אבל ככל ששיחקתי יותר למדתי להעריך אותם. האפשרויות שגיבור חזק מוסיף בהחלט הפכו את המשחק למעניין יותר, לפי עניות דעתי. מה גם, ששההחלטה של כל שחקן לבחור בין שני מסלולים שונים בכל הנוגע ליצורים אותם הוא יכול לגדל בטירה שלו הוסיפה עוד נופך של אסטרטגיה - יצורים חזקים יותר, אבל כאלה שיותר קשה לבנות את המבנים שלהם וגדלים בקצב קטן יותר, לעומת יצורים חלשים מעט יותר, אך כאלה שאפשר לפתח אותם מהר הרבה יותר. וזה לא הכל, סוף כל סוף כל השחקנים לא צריכים לבזבז כל כך הרבה זמן על העברת יצורים מטירה לטירה. ולא צריך ליצור גיבורים כדי להוביל אותם, במידה ורוצים בכל זאת לעשות את זה. הם פתרו המון בעיות במשחקיות של שלושת הכותרים הראשונים, שהיו כמעט זהים ומאחד לאחד והכילו מעט מאוד שיפורים.
הכיסא החם לא ממש עניין אותי כי לא ממש השתמשתי בו, אז לא שמתי לב לקיומו בכלל. אבל בכל זאת, טעות שלי.
יתרון אחד שאולי 4 תרם בו הוא החלק של העברת יצורים בשניות. חוץ מזה אני חושב שכל מה שהם הוסיפו פשוט קילקל את השם הטוב של הסידרה.
ציטוט: הכותב המקורי Yuber ב 2005 /10 /09הבחירה מאוד הזיקה להירוס 4 כי לא באמת הייתה בחירה. היה יצור אחד שווה, ואחד פחות שווה ( אחרי שמשכללים בסך הכל את כל הנתונים). למה לייצר את היצור הפחות שווה? עדיף בהרבה את השיפורים ליצורים של הירוס 3.
והדבר הכי גרוע בהירוס 4 זה שנראה לי זה המשחק אסטרטגיה הכי לא מאוזן אי פעם. הנייצ'ור היו הכי חזקים בצורה מוגזמת, והברברים היו ממש גרועים בצורה מוגזמת. וגם השילוב של הגיבורים בקרבות היו מעפן ומיותר.
למה לייצר את היצור החלש יותר? כי כשאתה משחק נגד בני אדם אחרים זה לא כמו לשחק נגד AI. זה הימור רציני ללכת על היצורים החזקים יותר, במפות שהן לא ענקיות. בעזרת יצורים חלשים יותר, שאפשר לייצר הרבה יותר מהר ובכמויות גדולות יותר אפשר להעיף בכיף שחקן אחד ומשם כבר לחשוב על יצורים חזקים יותר. זה כל הרעיון. HoM&M הוא משחק מולטיפלייר בכל רמ"ח אבריו. כשאתה משחק עם עוד אנשים כל החסרנות שאתה מונה כאן בכלל לא מורגשים, כאשר כל היתרונות באים לידי ביטוי ובגדול.