Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > כתבות > תגובה לכתבה “אהבת אמת”
תגובות : 11
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 07/10/2005 22:08:51
תגובה אחרונה: 26/11/2005 14:45:45

נושא מחבר ההודעה
בקרו בעמוד הבית של Pozon ציטוט Pozon
07/10/2005 22:08:51 #1

אשתו של אחד מהאחים שלי ניסחה את זה בצורה הטובה ביותר, כשאמרה שזו המקבילה הגברית לדוגמנית.

-----------------

אווטאר
Pozon
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט sharingan kakashi
08/10/2005 08:22:29 #2
בעצם אתה רוצה לגרום לנו לקנאה בך

-----------------

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img475.imageshack.us/img475/2264/kakshi3vk.jpg[/IMG][/URL]

קרדיט לעצמי

אווטאר
sharingan kakashi
משתמש רגיל
רשום מ- 23/08/2005
ציטוט אורי מרחב
08/10/2005 20:25:58 #3

האמת היא שייפת את זה קצת יותר מדי לטעמי, גיא.

כתיבה על משחקי מחשב זה עבודה, והיא לא נעדרת אף אחת מהחסרונות של עבודות אחרות, ובהן - רפטטיוויות. אחרי שביקרת 30 משחקים עם ציון של 70, זה לא מלהיב במיוחד לכתוב את הביקורת ה-31 על משחק בינוני לחלוטין. אחרי שכתבת 50 כתבות בקרוב (מהן 49 הניבו לימים משחק לא מרתק במיוחד) - קשה להתלהב באמת ובתמים מהמשחק ה-51.

כתבה בה מתבכיינים בפני הקהל "קשה לי" היא מעצבנת ולא מעניינת, אבל כתבה בה מעמידים פנים כאילו מדובר במציאה של כל הזמנים -- לא יודע, אולי רק לי זה צרם ככתב לשעבר.

(לא שאני אומר שזה רע לעבוד כמבקר. לא הייתי מתמיד בסיפור שנתיים אם זה היה רע. אבל לכתוב כך וכך אייטמים בשבוע, כל שבוע, זה עניין שיש בו שחיקה לא מבוטלת)

-----------------

אורי מרחב
משתמש רגיל
רשום מ- 17/10/2003
ציטוט דרור חזן
08/10/2005 21:53:35 #4

אתה צודק לגמרי, אורי.  הכתבה הזו הבהירה לי בצורה חד משמעית שכתיבה בויגיימס היא עבודה לכל דבר, משמע שהיא יכולה להיות גם תובענית. השאלה היא עד מתי גיא יעבוד בויגיימס. האם עבודה בויגיימס יכולה לקיים משפחה?

-----------------

אווטאר
דרור חזן
משתמש רגיל
רשום מ- 15/06/2004
בקרו בעמוד הבית של shonon ציטוט shonon
08/10/2005 23:17:13 #5

i don't think soo

הוא גם כתב שיש לו עוד עבודה אז התשובה היא לא .

בשום אתר בארץ אי אפשר להתפרנס ולממן משפחה. לפחות אם אתה לא המנהל.

-----------------

אווטאר
shonon
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
ציטוט Glarmorgan
09/10/2005 01:26:42 #6

והנה, כמו חייל טוב (במיל.) אני אענה בנקודות:

1. אורי, בניגוד לביקורות על משחקים שאמורות לסקר את המשחק בצורה אובייקיטית, כאן מדובר היה בטור סובייקטיבי. זה שהעבודה תובענית - זה נכון. וזה שלפעמים אין כוח - זה גם נכון. אבל זה לא סותר שום דבר ממה שכתבתי בכתבה.

סלח לי על ההתנשאות (ואתה יודע שמתנשא - אני לא), אבל צריך לעבוד קצת בעבודה "רגילה" בשביל להבין את המעלות של העבודה בויגיימס.

בתכל'ס, אני משער שיותר כיף להיות בבית, עם המון כסף, ולעשות רק דברים שאתה אוהב, אבל אין לי המון כסף...   

מה לעשות, אני אוהב את העבודה ואני חושב שזו מציאה שחבלז. לא סתם אני מחזיק בה מעמד, תחת דורון/אמיר/ערן כבר קרוב לארבע שנים.

2. ולעניין הכספי - אם היה אפשר להחזיק משפחה רק מהעבודה הזו, האמינו לי שלא היה לי מקום עבודה נוסף. זה לא שיש לי המון זמן פנוי וזו היתה הדרך הטובה ביותר למלא אותו...

ולסיכומו של עניין - זה שאני אוהב את העבודה לא הופך אותה לקלה או לגן עדן עלי אדמות. אבל מבין כל העבודות האחרות שאני יכול לחשוב עליהן (כאלה שנגישות לי. "שחקן כדורגל בליגת העל" אני כבר לא אהיה), אני לא מצליח לחשוב על אחת טובה יותר.

-----------------

מה באמת קורה כשמתקלים את כריסטיאנו רונאלדו...

אווטאר
Glarmorgan
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט oRcA_MaN
09/10/2005 02:01:12 #7

אין ספק, העבודה "עצמה" יותר כיפית כמעט מכל עבודה שאני יכול לחשוב עליה ושזמינה בשוק באופן ריאלי (דגש על הכמעט). וכמו שגיא כתב בכתבה, העבודה נשמעת מאוד טוב גם כשמציגים אותה בפני אנשים (Chicks dig bad boys. Bad boys write for Vgames.). אבל בקושי אפשר לקרוא לזה פרנסה, בטח שלא פרנסה משתלמת. לא יודע, ככה זה היה בעבורי, לפחות. מצאתי את עצמי נותן המון שעות לשיפור והברקת הכתבות שלי, הרבה מעבר לנקודה שבה זה השתלם לי כלכלית. ויותר מזה - העבודה הזו שוחקת את הבנאדם נפשית, ובמהירות מרשימה למדי.  

אפילו עבודות תיכון שהיו לי (עוזר טכנאי מזגנים, עוזר בחנות משקאות) יצאו לי משתלמות בערך פי 8, אם כי אני חייב להודות שלסחוב בלוני גז באמצע הקיץ זה לא הקטע שלי. מה שכן, העבודות המחורבנות האלה כן עזרו לי לממן משחקים והוצאות אחרות שהיו לי, והעבודה בויגיימס... לא ממש (שוב, כך זה היה אישית אצלי, בויגיימס כתבים שונים עושים עבודות שונות ועובדים בעומסים שונים.). גם היום אני מוצא את עצמי עובד בעבודות צדדיות פה ושם במקביל לחופשות והלימודים (אני מורה פרטי לבאס), וזה יוצא לי הרבה יותר משתלם. בכל מקרה, להחזיק משפחה עם עבודה כזאת בלבד? בלתי אפשר בעליל בשום מקרה שאני יכול לחשוב עליו. 

-----------------
" When I was a young man
Sometimes I'd wonder
What happened to time when it passed
Then one day I found out
That time just lands in prison
And there it is held fast"

אווטאר
oRcA_MaN
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Glarmorgan
09/10/2005 12:18:56 #8

זה נכון.

כמו שהוגדר - זוהי "עבודה" ולא "מקור פרנסה". אבל היי, כמו כל העובדים בא"ז - אני חיי על התקווה שיבוא יום ומישהו יגיד "היי, הכותבים האלה עושים עבודה די טובה. בואו נשתולל וניתן להם העלאה מרשימה במיוחד. 100 שקל לאדם, איך נשמע?"...

חלום... ;)

-----------------

מה באמת קורה כשמתקלים את כריסטיאנו רונאלדו...

אווטאר
Glarmorgan
מנהל הפורום
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Assaf
10/10/2005 11:29:48 #9

אני זוכר שהתחלתי לספר לאנשים שאני עובד במשחקי מחשב. התגובות, כמו בכתבה, אמינות לחלוטין. אחרי כמה זמן הגעתי למסקנה שזו העבודה החלומית השניה במעלה שלי, מיד אחרי מהנדס מזון וטועם במפעל גלידות, שצריך כל חורף להמציא עשרות טעמים חדשים ולאכול גלידה כל היום.

"מה זאת אומרת אי אפשר חמש שכבות שוקולד?!" הייתי צועק על הטכנאים הסרים למרותי, "היריבים שלנו הביאו טריפל שוקולד, אנחנו לא ישנים ולא הולכים הביתה עד שנדחוס פנימה יותר!". אולי נכניס פנימה גם דובדבנים, אני אחשוב לעצמי. אבל נאמר את זה לאומפה-לומפה אחרי שיתנו שעות נוספות.

כלכלת שוק וניהול הגון.

-----------------

אווטאר
Assaf
מנהל הפורום
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט Avki
11/10/2005 18:10:10 #10
Quote: הכותב המקורי Assaf ב 2005 /10 /10<br><p><font face="1" size="3">אני זוכר שהתחלתי לספר לאנשים שאני עובד במשחקי מחשב. התגובות, כמו בכתבה, אמינות לחלוטין. אחרי כמה זמן הגעתי למסקנה שזו העבודה החלומית השניה במעלה שלי, מיד אחרי מהנדס מזון וטועם במפעל גלידות, שצריך כל חורף להמציא עשרות טעמים חדשים ולאכול גלידה כל היום.</font></p><p><font size="3">"מה זאת אומרת אי אפשר חמש שכבות שוקולד?!" הייתי צועק על הטכנאים הסרים למרותי, "היריבים שלנו הביאו טריפל שוקולד, אנחנו לא ישנים ולא הולכים הביתה עד שנדחוס פנימה יותר!". אולי נכניס פנימה גם דובדבנים, אני אחשוב לעצמי. אבל נאמר את זה לאומפה-לומפה אחרי שיתנו שעות נוספות.</font></p><p><font size="3">כלכלת שוק וניהול הגון. </font></p>

LOL!

-----------------

זה לא חלום, זה אלוהים.

אווטאר
Avki
משתמש רגיל
רשום מ- 19/11/2003
בקרו בעמוד הבית של ROME 101 ציטוט ROME 101
26/11/2005 14:45:45 #11

תאמת, גם אני רוצה להיות כתב משחקים, ואפילו שלחתי אימייל, אבל אם יקבלו אותי(אמן!!!!!!!!!!!!)אז תהיה בעיה כי יש לי רק מחשב ולא PS2\XBOX. חבל כי אני מבין המון במשחקים!

אם מישהוא בעל השפעה שם למעלה קורא(או שומע) אותי,בבקשה לשלוח לי אימייל(אייסיקיו\מסנג'ר אין לי)!

הכתובת היא:GOLDHORNֲACTCOM.CO.IL

קחו אותי ברצינות כי אני רציני.

תודה מראש

ROME101

-----------------

יואב

אווטאר
ROME 101
משתמש רגיל
רשום מ- 26/11/2005

כל הפורומים>כתבות > תגובה לכתבה “אהבת אמת”
תגובות : 11