לא קראתי את כל הביקורת ,אך הנה 2 סיבות למה כן לחזור לבארנאאוט 3: 1. מצב הקוויק פליי פשוט לא קיים במשחק החדש. הרבה מההנאה שלי מ3 נבעה ממשחק הקוויק פליי שבו יכולתי לשחק לבד מול המחשב במירוץ רגיל , רוד רייג או לבחור צומת התנגשות. במשחק החדש פשוט אין את זה , זה רק ל "2 שחקנים ומעלה" פשוט טעות ענקית שהורידה בשבילי הרבה מערך המשחק. למי יש כח להכנס למצב הסיור העולמי ולעיין בין האיזורים? במצב המשחק המהיר , כפי שהיה ב3 , היו בוחרים סוג מירוץ וכל השלבים במשחקים היו נגישים במהירות , יכלת אפילו לבחור באקראי. בבארנאאוט 3 הייתי יושב שעות על Road Rage בקוויק פליי והייתי נהנה מאוד. עוד צפיתי שב4 יוסיפו לבחירה גם את האלמינייטור אבל במקום זאת הורידו את כל האופציה לחלוטין. 2. traffic check היה צריך להשאר רק במסגרת הטראפיק אטאק. בכל השאר המירוצים זה פשוט מוריד מההתרגשות. ב 3 היית נמנע מלהכנס במוכניות , היית כל הזמן במתח , היית צריך לעמוד על המשמר ולהציג יכולות נהיגה גבוהות יותר. במשחק החדש אתה פשוט נכנס בכל מי שבנתיב שלך , אומנם זה יפה לעין ויוצר טייקדאוונס חדשים אבל במכלול זה פוגם בחווית במשחק. אני לא מבין מה הייתה הבעיה שלהם לעשות זו כאופציה לבחירה באפשרויות , למה לכפות דבר כזה? שני השינויים שהזכרתי הם פשוט משונים משום שאין סיבה נראית לעין למה הם ביצעו אותם והם לא מוסיפים למשחק , אלא גורעים ממנו. עקב כך , אני התאכזבתי מהמשחק באספקט הזה ופשוט החיוך ירד לי מהפנים כאשר ראיתי שאופציית הקוויק פליי נעלמה. בשאר הדברים , המשחק מצויין , אין מה להגיד. דרך אגב , מצחיק לראות שרק אתם התלוננתם על הפסקול החדש כאשר בכל האתרים המובילים הם אהבו אותו ושנאו את הפסקול שב3. אני אישית חושב שהפסקול ב Takedown היה פשוט אדיר! והפסקול החדש מאכזב ואני גם לא מבין למה שאר האתרים שנאו את הדי ג'יי ב 3 וכתוצאה מכך אין אותו ב4. הוא בכלל לא הפריע.
-----------------
|