הערה חשובה בקשר לתמונות: קודם כל לפני שאתם (מערכת VGAMES) מעלים תמונות למשחק - תבדקו שאלה אכן תמונות של FIFA 06 ולא של כותר אחר שהוא: הדור הבא - "ROAD TO FIFA WORLD CUP" שעתיד לצאת לקונסולת ה-XBOX 360... וכן אני יודע שזאת ביקורת לכותר של פלייסטיישן 2 אבל התמונות האחרונות בעיקר לא שייכות לו ! (חבל להטעות סתם את הגיימרים) שנית, הכותר השנה מאכזב שוב ובאותו עיקרון - המשחקיות. כנראה שהפתחים רק מבטיחים ומבטיחים אך לא בדיוק מבצעים את מה שהם אומרים. אותה משחקיות כמו שנה שעברה כלום לא השתנה, אותו אי כיפיות מהמשחק. למרות זאת אני מאוד נהנתי מהאווירה במגרש תוך כדי משחק מהקהל הרועש וקריאות העידוד של האוהדים לקבוצתי. עוד יתרון הוא כמו תמיד הגרפיקה המדהימה של תווי הפנים של השחקנים כולל מראה התלבושות בכלל. שוב - EA צריכה לקחת את עצמה בידיים וללטש מחדש את המשחקיות בפיפ"א וליצור מערכת חדשה לגמרי שתשנה להפליא את המצב הקיים והעלוב שהמשחק מהווה כיום. ואני מדבר בעיקר על גירסת המחשב שבה שיחקתי ועדיין משחק מלב ברירה. ועכשיו לכל אוהדי PRO EVOLUTION - זהו המשחק הכי ריאליסטי שקיים בתחום הכדורגל למחשב ולקונסולות. KONAMI פיתחה את המשחק הכי אטרקטיבי והכי מלהיב מבחינת הרבה תחומים כגון: משחקיות, הנאה ועוד... המשיכו כך ! ועד לפעם הבאה (FIFA 07 בשנה הבאה) מקווה לטוב...
-----------------
|