איזה סוג של בקבוקי יין? כי אני מצאתי באחד המבוכים שבין עיר הבירה לקורול בקבוקים של יין מיוחד, וקיבלתי קווסט להחזיק בהם עד שאני אמצא מה אפשר לעשות איתם. יכול מאוד להיות שאנחנו מחזיקים בשני קצוות שונים של אותו הקווסט.
במחשבה שניה, יכול להיות שהמבוך המדובר היה מעט צפונית-מערבית לקורול. מה שאני בטוח זוכר הוא שהוא היה מאוכלס בערפדים.
איזה סוג של בקבוקי יין? כי אני מצאתי באחד המבוכים שבין עיר הבירה לקורול בקבוקים של יין מיוחד, וקיבלתי קווסט להחזיק בהם עד שאני אמצא מה אפשר לעשות איתם. יכול מאוד להיות שאנחנו מחזיקים בשני קצוות שונים של אותו הקווסט.
במחשבה שניה, יכול להיות שהמבוך המדובר היה מעט צפונית-מערבית לקורול. מה שאני בטוח זוכר הוא שהוא היה מאוכלס בערפדים.
אני לא זוכר את הסוג המדוייק אבל בעיירה הקטנה שליד imperial city, איפה שמקבלים את הקווסט של הדיג שבכתבה, יש פונדק. אם מדברים עם בעלת הפונדק מקבלים קווסט שבו צריך למצוא 6 בקבוקי יין מסוג נדיר שנמצא בד"כ בחורבות (ruines). ביקרתי באיזה 3-4 חורבות בסביבה הקרובה (לא בזאת שציינת) ולא מצאתי אף בקבוק בינתיים...
המשחק מעוד מקרטע לי עם 512 RAM. הזמנתי עוד סטיק שיהיה לי גי'גה. לדעתכם המשחק ירוץ חלק? כי לי הוא מקרטע אחרי כל טעינת אזור ובאיזורים כבדים כמו ערים, אבל לאט לאט זה מסתדר - מה שברור לי שזה קשור לזיכרון. מה דעתכם, זה באמת קשור לRAM?