יאפ! אחרי שהם לוו מאיתנו מי יודע כמה רעיונות, הגיע הזמן שזה ילך פעם גם בכיוון ההפוך. וזה באמת משהו שהיינו צריכים ליישם כבר לפני הרבה זמן - תכננו לחכות עם זה לאתר הבא, לא ידענו שזה בעצם יחסית פשוט.
נשתדל להמשיך עם זה עד כמה שאפשר. במידה ולא יצוצו מגבלות טכניות - אחרי הכל, רק התחלנו עם זה - חלון הסרטונים is here to stay.
ערן בעצם רוצה לומר "יחסית פשוט, יעני משהו שיובל יכול לעשות לבדו, בלי להציק לי ובלי עזרה מהצוות הטכני, בכמה שעות טובות של עבודה, ובחינם".
האמת, היינו צריכים לעשות את זה מזמן, כמו בגיימספוט - אבל חייבים לתת קרדיט לגיימר: רק כשהם התחילו עם זה ירד לנו האסימון.
מבחינתי זה עדיין בהרצה, וגם לא לגמרי כמו שהייתי רוצה, כך שצפויים שיפורים בעתיד. בנוסף, קשה לנו עדיין להעריך כמה עומס זה עומד ליצור על השרת שלנו. בתקווה שום דבר מוגזם.
לא כדאי שזה יתחיל באופן אוטומטי כי אני נכנסתי ל2 חלונות של האקספלורר באותו זמן והייתי בחלון אחת כאן בכתבה ובחלון אחר הייתי באתר אחר.כשקראתי באתר השני כתבה שמעתי את הקולות של הסרטון ונבהלתי... אני אומר לכם שלא כדאי שיתחיל באופן אוטומטי
ציטוט: הכותב המקורי choopy ב 2006 /04 /12לא עדיף להתחיל באופן אוטומטי?
אם כבר אז לפחות שיהיה בראש העמוד. וגם אז עדיף ללחוץ על כפתור ה || כדי להתחיל את הסרטון, לא כדי לעצור אותו... בעצם, אולי זה יכול להיות משהו שאפשר להגדיר בSettings בפרופיל שלך, אם אוטומטי או לא. אבל אז יתווסף לנו עוד אלרט "קישור זה הינו בבניה ויפתח לרשותכם בקרוב" למשך כמה שנים.
קומיקס גיימרי. כן, היה להם כבר פעם (גם לנו); כן, כולם עושים את זה בחו"ל. אבל אני לא חושב שזה ניחוש פראי במיוחד להניח שהסיבה ש-/noclip איתנו היום, היא וי בריבוע. חדשת קהילות. מאז עזיבתו של אסף אנחנו בבעיה, אבל "גיימגלך" של גיימר, שבא והולך, נוצר אחרי, ואני מניח שבעקבות, חדשת הקהילות שלנו. טור דיעות שבועי. הטור של גיא גרימלנד, שירד לפני כמה שבועות, הגיע מן הסתם בעקבות תחילת סדרת טורי הדיעות השבועית שלנו. אגב, היא בהפסקה קצרה בינתיים, אבל תשוב עוד כמה שבועות. תחרויות על בסיס שאלון אמריקאי. זה הניחוש הכי ניחושי, אבל עדיין - השאלון האמריקאי שלנו הקדים את שלהם במספר חודשים.
ועידן, לפני שאתה קופץ - אני לא אומר שגיימר מעתיקים הכל מויגיימס (זאת תהיה טענה די מטופשת), ובוודאי שיש לכם גם כמה פיצ'רים ייחודים (בחלקם אנחנו לא כל כך מתעניינים בכל מקרה). אבל בכמה נקודות, גיימר עקבו אחרינו.
במשחק MORROWIND הגעתי ל100 ןלא יכולתי להמשיך ולעלות בדרגות למרות שהייתי באמצע המשחק
האם הביעה הזאת נמצאת גם במשחק OBLIVION
עדיין לא מקסמתי את המיומנויות שלי, אבל כן, לפי מה שקראתי גם Oblivion סובל מהבעיה הזו: בגלל גודלו של המשחק, אפשר בקלות להגיע לדרגה מקסימלית (דבר שקורה, כנראה, לאחר העלאת כל ה-major skills ל-100) הרבה לפני שמיצית את המשחק.
מומלץ להוריד מוד שמאט את תהליך פיתוח הדמות לחצי\שליש מהקצב. זה לא מפריע לך לחקור את העולם, אבל מעכב את תקרת הפיתוח לשעה ה-200-300 של המשחק.
בעיה נוספת עם ההתקדמות ב-levels קשורה למנגנון ה-Scaling: המשחק שופט את כוחו של השחקן לפי ה-level בלבד, ומייצר מפלצות חזקות בהתאם. אם יש לך דמות שמתמחה דווקא בהתגנבות ובקסמי אשליה, אתה יכול למצוא את עצמך מול מפלצות חזקות ממך בהרבה - והמשחק מכיל לא מעט מצבים שמחייבים קרב.
גם ה-scaling וגם מנגנון ההתקדמות תובעים תיקונים חשובים בפרקים עתידיים של הסדרה. אני מקווה שהמכירות המוצלחות של Oblivion לא יצרו ב-Bethesda את האשליה שהעיצוב הבסיסי של TES יכול לנוח על זרי הדפנה.
לגבי הוידאו המשולב בכתבה - גם אני לא בעד שהוא יתחיל לנגן אוטומטית. זה לא הגיוני (ולא מנומס) שהוא יופעל מייד עם פתיחת הכתבה כאשר הוא ממוקם בהמשכה - אין לך מושג מאיפה מגיע הרעש ואיפה לעצור אותו.
קומיקס גיימרי. כן, היה להם כבר פעם (גם לנו); כן, כולם עושים את זה בחו"ל. אבל אני לא חושב שזה ניחוש פראי במיוחד להניח שהסיבה ש-/noclip איתנו היום, היא וי בריבוע. חדשת קהילות. מאז עזיבתו של אסף אנחנו בבעיה, אבל "גיימגלך" של גיימר, שבא והולך, נוצר אחרי, ואני מניח שבעקבות, חדשת הקהילות שלנו. טור דיעות שבועי. הטור של גיא גרימלנד, שירד לפני כמה שבועות, הגיע מן הסתם בעקבות תחילת סדרת טורי הדיעות השבועית שלנו. אגב, היא בהפסקה קצרה בינתיים, אבל תשוב עוד כמה שבועות. תחרויות על בסיס שאלון אמריקאי. זה הניחוש הכי ניחושי, אבל עדיין - השאלון האמריקאי שלנו הקדים את שלהם במספר חודשים.
ועידן, לפני שאתה קופץ - אני לא אומר שגיימר מעתיקים הכל מויגיימס (זאת תהיה טענה די מטופשת), ובוודאי שיש לכם גם כמה פיצ'רים ייחודים (בחלקם אנחנו לא כל כך מתעניינים בכל מקרה). אבל בכמה נקודות, גיימר עקבו אחרינו.
וה"פיטצ'רים" הכי הכי שמבדילים אתכם מגיימר ברמה (הגבוהה), אלו "דפי הכותר" (דף לכל משחק); מנוע חיפוש הרבה יותר טוב (שדורש קצת שיפור ורענון, אבל בסה"כ עושה רק טובות לאתר); רשימת חברות ענקית (שגם לה יש מנוע חיפוש).
רק בגלל הדברים הנ"ל, אני כבר חושב שויגיימס יותר טוב (ועוד כמה דברים שאני לא אפרט פה).
זה שאין את ה"פיטצ'רים" הנ"ל בגיימר זה ממש בושה לאתרי המשחקים.
ועוד עניין: "אתר הגיימינג הישראלי הכי גדול בארץ"=גיימר, פתח תחרות שבה כל אחד מהקהילה יכול לעשות עיצוב בגיימר, והזוכה יזכה ב-1000 ש"ח .
אני לא יודע מה יותר פתאטי, זה שהם משלמים רק 1000 ש"ח (ולא רק אני חושב ככה), זה שהם היו קמצנים לקחת חברת עיצוב שלוקחת כפול 10, ותירצו את זה בתירוץ מאוד מטופש, או זה שהם בכלל עושים דבר כזה.
מה שפתאטי פה הוא אתה, shonon, שהולך ראש בראש עם גיימר וחושב שזה הולך להביא אותו לאנשהו. אם למישהו אי פעם היה אכפת "למי יש יותר גדול", לגיימר או לויגיימס, כבר מזמן לא אכפת לו. חוץ ממך, כמובן. עשה לעצמך טובה ותמצא משהו אחר לעשות עם הזמן הפנוי שלך.