אני לא בטוח שהיא בהכרח עשתה להם רק טוב. על השאלות האמת "קשות" אני לאו דווקא מתפלא שלא יודעים לענות. ואילו התשובות העלובות הללו, שמעידות על חוסר התמצאות, על שאלות כל כך כלליות (ומאוד מאוד רלוונטיות, לכל הסבתות שבאות לקנות משהו לנכד וכו') פשוט מבישות.
ציטוט: הכותב המקורי ~Ido~ ב 2006 /04 /26אני לא בטוח שהיא בהכרח עשתה להם רק טוב. על השאלות האמת "קשות" אני לאו דווקא מתפלא שלא יודעים לענות. ואילו התשובות העלובות הללו, שמעידות על חוסר התמצאות, על שאלות כל כך כלליות (ומאוד מאוד רלוונטיות, לכל הסבתות שבאות לקנות משהו לנכד וכו') פשוט מבישות.
אל מה אתה מדבר? World of Warcraft הוא אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר שיצא לי לשחק בהם!
והאמת? אני מאוכזב ממנה. וגם חבר שלי, שקנה בה את ה 360.
בתור מי שגר ברעננה- יש לי את פריק הרצליה, ככה שאני לא זקוק להרבה יותר.
אבל בכל זאת- עניין אותי מה תציע חנות המחשבים היחידה שקיימת בעיר (אחרי שג'נסיס נסגרו לפני כמה שנים). הלכתי לשם ודיי התאכזבתי. החנות מנסה להרשים עם התאורה ו"פריסת" המשחקים. לדעתי היא סתם משעממת. שאתה הולך לחנות מחשבים- אתה אמור לדבר עם המוכר על גיימינג. בדיוק כמו שאתה הולך לריקושט אתה מצפה מהבן אדם שיהיה מקצוען לחלוטין במחנאות וכמו שאתה הולך לקנות מצלמה אתה מצפה מהמוכר שיהיה מקצוען בתחום הצילום.
שאתה הולך לפריק הרצליה, לדוגמה, תמיד יש איזה כמה "פריקים" שמתווכחים על שטויות ואיזה שני ילדים קטנים ומתלהבים שמשחקים בפלייסטיישן שם. זו אווירה של חנות משחקים. ולא אווירה כל כך סטרילית שכביכול אמורה להרשים בגלל המבחר או משהו כזה (אני אישית לא התרשמתי ממנו, ולא יעזרו המספרים).
הם היו צריכים לענות על השאלות. אם הם לא יודעים מה קורה אצלם על המדפים, הם *לא* יכולים לתת שירות טוב כחנות. הם לא יכולים להבין על אילו משחקים להמליץ, לא יכולים לברור בין שני משחקים שונים שלקוח מתלבט ביניהם, ובמקרה של הסבתא האובדת - לא יכולים לדעת אם המשחק מכיל סצינות של מין סוטה. יש סבתות שלא קונות בלי, והאכזבה עלולה להיות קטלנית.
מנקודת מבטי החיצונית והמאושרת, אומר רק זאת:
חבל שלא הכית אותם נמרצות, ואז הלכת לבאג (שני מטר מהם, מן בדיחה קוסמית) ולעגת לכאבם בעודם מובסים.
זה לא היה מאוד הוגן, ובוודאי פלילי, אבל הכתבה היתה יוצאת מורווחת.
והאמת? אני מאוכזב ממנה. וגם חבר שלי, שקנה בה את ה 360.
בתור מי שגר ברעננה- יש לי את פריק הרצליה, ככה שאני לא זקוק להרבה יותר. אבל בכל זאת- עניין אותי מה תציע חנות המחשבים היחידה שקיימת בעיר (אחרי שג'נסיס נסגרו לפני כמה שנים). הלכתי לשם ודיי התאכזבתי. החנות מנסה להרשים עם התאורה ו"פריסת" המשחקים. לדעתי היא סתם משעממת. שאתה הולך לחנות מחשבים- אתה אמור לדבר עם המוכר על גיימינג. בדיוק כמו שאתה הולך לריקושט אתה מצפה מהבן אדם שיהיה מקצוען לחלוטין במחנאות וכמו שאתה הולך לקנות מצלמה אתה מצפה מהמוכר שיהיה מקצוען בתחום הצילום. שאתה הולך לפריק הרצליה, לדוגמה, תמיד יש איזה כמה "פריקים" שמתווכחים על שטויות ואיזה שני ילדים קטנים ומתלהבים שמשחקים בפלייסטיישן שם. זו אווירה של חנות משחקים. ולא אווירה כל כך סטרילית שכביכול אמורה להרשים בגלל המבחר או משהו כזה (אני אישית לא התרשמתי ממנו, ולא יעזרו המספרים).
אני מסכים עם כל מילה.
אילן (המוכר בפריק הרצליה) הוא באמת בן-אדם מדהים, והוא יעשה הכל כדי שחווית הקנייה שלך תהיה מהנה. וגם אפשר לדבר איתו על משחקים, הבנאדם לפעמים מגיע לרמות של אודי.
...ובמקרה של הסבתא האובדת - לא יכולים לדעת אם המשחק מכיל סצינות של מין סוטה. יש סבתות שלא קונות בלי, והאכזבה עלולה להיות קטלנית. ...
חבל שלא הכית אותם נמרצות, ואז הלכת לבאג (שני מטר מהם, מן בדיחה קוסמית) ולעגת לכאבם בעודם מובסים. זה לא היה מאוד הוגן, ובוודאי פלילי, אבל הכתבה היתה יוצאת מורווחת.
התגעגעתי.
-----------------
"You better fucking play so good you've never played that good before."