Quote: הכותב המקורי H.L.F ב 2006 /05 /29<br>המוסיקה במשחק עומדת היטב בסטנדרטים שהציבה הגרפיקה, והיא מצויינת להפליא. לא מדובר, חלילה, ברוק קצבי אשר ידרבן אותנו לרצות להשמיד חייזרים או <strong>רוסים.<br /><br />אממ...מה הקשר? |:</strong>
משחקי מלחמת העולם השניה..
Call of duty.. היו שם רוסים
אחח..
The Neverhood.
משחק כל כך מדהים שמשאיר המון זכרונות, לא ראיתי משהו כמוהו.
גם Oddworld היה מעולה,
שיחקתי בו ובהמשך (והיום הם יושבים על המדף מלאים בקורי עכביש)
אבל אף פעם לא יצא לי לראות את השלישי. דרך אגב הרביעי הוא לא באמת המשך, הוא משחק שונה לגמרי רק שהוא לוקח מקום באותו עולם בדיוני. בלי שום קשר לדמויות מהמשחקים הקודמים.
H.L.F. - הכוונה ב"רוסים" היא במשחקים כמו Red Alert ומשחקי העולם השניה למיניהם. למען הסדר הטוב, אין כאן ולא הייתה ולא תהיה כל כוונה לפגוע בעם הנפלא הזה. לי עצמי ישנם יסודות כלשהם הקשורים לסיביר. הכל בבדיחותא, בקיצור.
Orphaned - משחקי הקונסולות לא נכנסו, משתי סיבות. הראשונה היא כמובן מפאת המקום. אם נתחיל להכניס את המשחקים המקוריים מהנינטנדו מעריצי הפלייסטיישן יתרעמו, ואם נכניס את הפלייסטיישן שחקני האקס-בוקס יעשו את אותו הדבר. הכוונה לא הייתה לעשות אנציקלופדיה של כל המשחקים המקוריים אי פעם, אלא לקחת ארבעה בלבד. הסיבה השניה היא - מה לעשות, אבל את משחקי הPC הישנים והטובים כולם מכירים ורובם משאירים חותם גדול יותר. חוצמזה, אני עצמי מעדיף את הPC יותר מכל מכונת משחקים אחרת, אבל זה כבר סיפור אחר.
סתם לידע כללי The Neverhood כן הצליח, אבל רק ביפן בגירסת הפס1 שלו (שנקראית Klayman Klayman). בגלל זה גם יצאו לו שתי משחקי ספין אוף לפס1 (סקולמאנקיס וקליימן גאן הוקי). אגב למי שרוצה, הנה המנגינה המעולה של קליימן. באמת פסקול מעולה.
בקשר לכתבה... יש כל כך הרבה עולמות יותר מעניינים משל MDK ואודוורלד חוץ מזה שמה שעושה את MDK זה הדמויות והנשקים, לא בדיוק "העולם"
אמממ יש כל מיני מבחינת היסטוריה, אירועים, תהפוכות ומקוריות עלילתית אין עשירים יותר מהעולם של סויקודן או מהעולם של זינוגירס. מבחינת מקוריות נטו אפשר להוסיף את העולם הפסיכודלי של NiGHTS Into Dreams, או אפילו את עולם הקומיקס של Comix Zone או את וונדרלנד בגירסה של אמריקן מקג'י. מבחינת הומור אין יותר מצחיק מהעולם של קונקר או אפשר להוסיף את העולם הביזארי וההזוי של אירת'באונד.
אחח אחח עוררת בי זכרונות The Neverhood. איזה משחק זה היה וגם היום.. עושה לי חשק לחזור לשחק..
חחח גם אני נפלתי בפך של הבור הזה.. ולא ידעתי שאפשר למות או "להפסל" כמו איך שהיו קוראים לזה בזמנו ופתאום אני מגלה שכן ניתן..
בנוסף ניתן גם בסוף עם הכתר..שגם שם יש התחכמות קטנה..
וגם את המשחק האחרון עם השלדים שאני לא זוכר את שמו ממש היה לי אבל לא הבנתי כל כך מה לעשות בהתחלה וקניתי אותו באמת רק בגלל הגרפיקה המעולה שהייתה אז מצויינת באותה תקופה ולצערי לא המשכתי איתו..