שיחקתי בדמו של המשחק בPSP של חבר שלי, הוא אומר לי " הורדתי דמו של איזה משחק מוזר מהאינטרנט" אז אמרתי לו "טוב תראי לי את זה לדקה ואז תראי לGTA שאמור להיות כל כך טוב"
אחרי 3 שעות הייתי צריך ללכת לפני שבכלל ראיתי את הGTA, זה פשוט היה כל כך ממקר
אכן חמוד זאת המילה המתאימה למשחק, ואגב אני חושב שמה שהם שרים זה לא ג'יבריש, זה יפנית (שזה בערך אותו דבר..)
ציטוט: הכותב המקורי Menaged ב 2006 /06 /16אז מתי אני מקבל את הפספ ואת לוקו? :X ומשהו שלא הבנתי - אם אני מטה את העולם באמצעות כפתורי הכתף, אז אני יכול להפוך אותו ב-180 מעלות ואז הלוקו יפול?
אהמ...
לא.
אי אפשר לסובב את העולם לחלוטין, רק להטות אותו קצת. משהו כמו שלושים מעלות לכל צד.
ציטוט: הכותב המקורי Menaged ב 2006 /06 /16אז מתי אני מקבל את הפספ ואת לוקו? :X ומשהו שלא הבנתי - אם אני מטה את העולם באמצעות כפתורי הכתף, אז אני יכול להפוך אותו ב-180 מעלות ואז הלוקו יפול?
אהמ...
לא.
אי אפשר לסובב את העולם לחלוטין, רק להטות אותו קצת. משהו כמו שלושים מעלות לכל צד.
מה שכמובן אתגר הרבה יותר
אין דבר כזה אינולטור למחשב של PSP והורדה של המשחק נכון? הייתי משחק בו במחשב כמה שעות בכיף ):
אני לא מבין משהו, הפרק הראשון של הלף ליף שתיים היה משחק פעולה וקיבל שמונים ותישע. זה גם משחק פעולה והוא מקבל תשעים?!?! ועוד כתוב שהפרק הראשון יותר כיף מההלף ליף שתיים הרגיל?!?!?!? LOL!!!!