רעיון קשה מאוד לתחרות... הכי באסה שזה רק עותק אחד... אתה יכול לקרוע ת'תחת בשביל רעיון מסוים, ותמיד יהיה מצב שיבוא איזה אחד ויחשוב על משהו יותר טוב ויזכה. אגב, פרס שווה ביותר- ח"ח ויגיימס!
שאלה קצת פחות קשורה לנושא למה דום3 עולה כל כך הרבה כסף?כל המשחקי מחשב החדשים שיוצאים עכשיו עולים כל כך הרבה?? זה כמו משחקי קונסולות כבר..פעם זה היה עולה 200.
ציטוט: הכותב המקורי imris ב 2004 /08 /01שאלה קצת פחות קשורה לנושא למה דום3 עולה כל כך הרבה כסף?כל המשחקי מחשב החדשים שיוצאים עכשיו עולים כל כך הרבה?? זה כמו משחקי קונסולות כבר..פעם זה היה עולה 200.
אח... היו זמנים...
נראה לי שהם לוקחים עוד כסף בעיקר על המנוע הגרפי, שעיקר ההשקעה בפיתוח הייתה עליו... וחוץ מזה, הם יודעים שזה משחק מצופה, אז נראה לך שהם (id) יחמיצו הזדמנות לקחת ממך עוד קצת כסף?
ציטוט: הכותב המקורי imris ב 2004 /08 /01שאלה קצת פחות קשורה לנושא למה דום3 עולה כל כך הרבה כסף?כל המשחקי מחשב החדשים שיוצאים עכשיו עולים כל כך הרבה?? זה כמו משחקי קונסולות כבר..פעם זה היה עולה 200.
עשו את הטריק הזה כבר עם Warcraft 3, Neverwinter Nights ואחרים. אחרי שהם השקיעו זמן, כסף והרבה מאוד שיווק במשחק מסויים, הם בטוחים שההתלהבות מספיק גדולה על מנת שהעלאת המחיר לא תפגע במכירות.
למה שאני אשלם ל-Vgames 20 ש"ח כל חודש בשביל שאני אוכל להשתתף בתחרות?
אתה לא משלם 20 ש"ח בחודש כדי להשתתף בתחרויות, אתה משלם בשביל לקבל את מגוון השירותים שויגיימס מציע. אחד מהשירותים הוא תחרויות, שחלקן פתוחות גם למנויים לא משלמים (כמו תחרות "ביקורות גולשים").
עריכה:
אם לא היו מנויים משלמים, איך אתה חושב שויגיימס היו יכולים לממן עותק של דום 3?
אני אחסוך עבודה לאחד מהכתבים ואקשר אותך לפה. אתה תמצא כאן את כל מה שאתה מקבל כשאתה מצטרך למועדון.
20 ש"ח בחודש שווים את זה.
ואני אומר שזה לא שווה 20 ש"ח בחודש. אני לא רוצה להישמע קמצן או משהו בסגנון (אני לא) אבל זה באמת לא שווה את זה.
חוץ מזה, ברור שאני לא משלם את ה-20 ש"ח בשביל התחרויות, ואני מבין שיש לאתר צורך להרוויח כסף, אבל יש דרכים אחרות לעשות אותו בלי לקבוע שירות בתשלום.
אני אשמח אם תשתף גם אותנו בדרכים הללו. כיום, אין לנו אפשרות להחזיק מערכת כתבים שמפיקה כזו כמות של תוכן כל יום, שרתי הורדות שמאחסנים יותר מטרהבייט של הורדות, תחרויות ופרסים, שרתי קהילות, שליחת מגזין עשיר במייל ושאר פעילויות - וכל זאת בחינם-אין-כסף. הייתי שמח לספק את כל הטוב שבעולם התוכן שלנו לכולם, אבל אז לא היו לי אמצעים ומשאבים להפיק אותו.
אני אחסוך עבודה לאחד מהכתבים ואקשר אותך לפה. אתה תמצא כאן את כל מה שאתה מקבל כשאתה מצטרך למועדון.
ואני אומר שזה לא שווה 20 ש"ח בחודש. אני לא רוצה להישמע קמצן או משהו בסגנון (אני לא) אבל זה באמת לא שווה את זה.
חוץ מזה, ברור שאני לא משלם את ה-20 ש"ח בשביל התחרויות, ואני מבין שיש לאתר צורך להרוויח כסף, אבל יש דרכים אחרות לעשות אותו בלי לקבוע שירות בתשלום.
ומאיפה אתה יודע על דרכים להחזיק אתר שעולה הרבה עשרות אלפי שקלים בחודש (רק פעילות מערכת שוטפת, לפני שלקחנו בחשבון פיתוח טכנולוגי) בלי דמי מנוי? בטח עשית את זה פעם, אה?
מאיפה המחשבה שמגיע לך הכל בחינם? אתה תעבוד בשבילי בחינם, רק בגלל שאני אבקש יפה? אני מוכן לעסקה הזאת, יש הרבה דברים שהייתי רוצה שיעשו בשבילי בחינם. נתחיל בזה שתנקה את הדירה שלי פעם בשבוע.
ומאיפה אתה יודע על דרכים להחזיק אתר שעולה הרבה עשרות אלפי שקלים בחודש (רק פעילות מערכת שוטפת, לפני שלקחנו בחשבון פיתוח טכנולוגי) בלי דמי מנוי? בטח עשית את זה פעם, אה?
מאיפה המחשבה שמגיע לך הכל בחינם? אתה תעבוד בשבילי בחינם, רק בגלל שאני אבקש יפה? אני מוכן לעסקה הזאת, יש הרבה דברים שהייתי רוצה שיעשו בשבילי בחינם. נתחיל בזה שתנקה את הדירה שלי פעם בשבוע.
לא אמרתי שאתה צריך לעבוד בחינם. רק אמרתי שיש דרכים אחרות לממן אתר גם בלי לעשות שירות בתשלום. חשבתם פעם על ספונסרים?
כדי שבכל מקום יהיו Pop-ups שלא נחסמים ע"י התוכנות שמגנות עליך מפניהם בד"כ? וכדי שהאתר יראה כמו אתר של ילדים בני 6 עם צבעים לא מתאימים? כדי שחוויית הגלישה תהיה מעיקה? לא תודה - לא הייתי נכנס לאתר כזה.