ציטוט: הכותב המקורי Midfit ב 2004 /08 /02כדי שבכל מקום יהיו Pop-ups שלא נחסמים ע"י התוכנות שמגנות עליך מפניהם בד"כ? וכדי שהאתר יראה כמו אתר של ילדים בני 6 עם צבעים לא מתאימים? כדי שחוויית הגלישה תהיה מעיקה? לא תודה - לא הייתי נכנס לאתר כזה.
מה הקשר ל"אתר שנראה כמו של ילדים בני 6?" מה הקשר "חווית הגלישה תהייה מעיקה"? מה שחשוב באתר יותר מכל דבר אחר זה התוכן!
אולי אני לא מבין מי-יודע-מה בכל זה... סתם נתתי הצעה... אבל אני עדיין לא חושב שהשירות בתשלום הזה הכרחי...
ציטוט: הכותב המקורי Midfit ב 2004 /08 /02כדי שבכל מקום יהיו Pop-ups שלא נחסמים ע"י התוכנות שמגנות עליך מפניהם בד"כ? וכדי שהאתר יראה כמו אתר של ילדים בני 6 עם צבעים לא מתאימים? כדי שחוויית הגלישה תהיה מעיקה? לא תודה - לא הייתי נכנס לאתר כזה.
מה הקשר ל"אתר שנראה כמו של ילדים בני 6?" מה הקשר "חווית הגלישה תהייה מעיקה"? מה שחשוב באתר יותר מכל דבר אחר זה התוכן!
אולי אני לא מבין מי-יודע-מה בכל זה... סתם נתתי הצעה... אבל אני עדיין לא חושב שהשירות בתשלום הזה הכרחי...
Vgamer, בזמנו הקמת כבר ת'רד די ארוך בפורום שירות לקוחות, בו שטחת את טענותיך וענינו לך עליהן באריכות. אחרי 4 עמודים שם, בסופו של דבר אמרת שאתה רק רצית לתהות על קנקננו לפני שתצטרף כמנוי. ממה שאני רואה בינתיים לא הצטרפת, וחבל שכך. תוכן עולה כסף, ואם הוא חשוב לך, כמו שאתה טוען - אז מן הראוי שתשלם עליו. אתה יודע כמה הוא עולה.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
רבותי, כל המיתוסים סביב דום 3 נופצו. המשחק עובד חלק עם R9800 Pro על הגדרות גבוהות ועם פילטרים. זה מוכיח ש-ID רק רצו לעשות כמה שיותר רעש סביב המשחק. אני לא אתפלא לשמוע שגם HL2 עובד מצויין על מחשבים בינוניים.
דרך אגב, שחקנים רבים אומרים שחוץ מגרפיקה במשחק אין כלום. לא תוכן, לא עלילה. כלום. רדוד לחלוטין.
רבותי, כל המיתוסים על דום 3 נופצו. המשחק עובד חלק עם R9800 Pro על הגדרות גבוהות ואפילו עם פילטרים. זה רק מוכיח ש-ID רק רצו לעשות כמה שיותר רעש סביב המשחק.
צודק.
-----------------
"A Ninja's vengeance runs not only through his blood, but through his soul..."
Ryu Hayabusa
"הנחומיות בנינג'ה לא נמצאת רק בדמו, אלא גם בנשמתו"
רבותי, כל המיתוסים סביב דום 3 נופצו. המשחק עובד חלק עם R9800 Pro על הגדרות גבוהות ועם פילטרים. זה מוכיח ש-ID רק רצו לעשות כמה שיותר רעש סביב המשחק. אני לא אתפלא לשמוע שגם HL2 עובד מצויין על מחשבים בינוניים.
דרך אגב, שחקנים רבים אומרים שחוץ מגרפיקה במשחק אין כלום. לא תוכן, לא עלילה. כלום. רדוד לחלוטין.
מעודד לדעת שאני לא אפסיד כלום. בהתחלה חשבתי שזה מה שיקרה, אבל אחרי כל הביקורות, כבר התחלתי לפחד שאני טועה (מחפש סמיילי מתאים)
ציטוט: הכותב המקורי Vgamer ב 2004 /08 /02לא אמרתי שאתה צריך לעבוד בחינם. רק אמרתי שיש דרכים אחרות לממן אתר גם בלי לעשות שירות בתשלום. חשבתם פעם על ספונסרים?
שאני אפנה אותך לאתרי משחקים ישראלים אחרים שלמרות שיש להם ספונסרים ופרסומות, פעילויות מסוג זה הן רק למנויים משלמים? מסתבר שספונסרים לא מספיקים בשביל לממן פעילות של אתר שלם, ואנחנו לא היחידים בעולם עם שירות למנויים בלבד.
חוץ מזה, אני בטוח שעל טלפון סלולרי אתה מוציא בחודש פי עשר ממנוי ל- Vgames, אם לא יותר. ואת חברת הסלולר אתה לא שואל מה פתאום היא מבקשת תשלום?
אני אחסוך עבודה לאחד מהכתבים ואקשר אותך לפה. אתה תמצא כאן את כל מה שאתה מקבל כשאתה מצטרך למועדון.
20 ש"ח בחודש שווים את זה.
ואני אומר שזה לא שווה 20 ש"ח בחודש. אני לא רוצה להישמע קמצן או משהו בסגנון (אני לא) אבל זה באמת לא שווה את זה.
חוץ מזה, ברור שאני לא משלם את ה-20 ש"ח בשביל התחרויות, ואני מבין שיש לאתר צורך להרוויח כסף, אבל יש דרכים אחרות לעשות אותו בלי לקבוע שירות בתשלום.
ומאיפה אתה יודע על דרכים להחזיק אתר שעולה הרבה עשרות אלפי שקלים בחודש (רק פעילות מערכת שוטפת, לפני שלקחנו בחשבון פיתוח טכנולוגי) בלי דמי מנוי? בטח עשית את זה פעם, אה?
מאיפה המחשבה שמגיע לך הכל בחינם? אתה תעבוד בשבילי בחינם, רק בגלל שאני אבקש יפה? אני מוכן לעסקה הזאת, יש הרבה דברים שהייתי רוצה שיעשו בשבילי בחינם. נתחיל בזה שתנקה את הדירה שלי פעם בשבוע.
לא אמרתי שאתה צריך לעבוד בחינם. רק אמרתי שיש דרכים אחרות לממן אתר גם בלי לעשות שירות בתשלום. חשבתם פעם על ספונסרים?
שיט!!! איזה בעסה שאנחנו לפעמים לא מדינת משטרה שאפשר היה פשוט לנתק מנוי חינמי של יוזר כמוך!!!
רק אנשים כמוך נותנים שם רע להגדרה "ישראלי"
איך אתה מצליח לקום בבקר מהמיטה עם החוצפה לחשוב שמישהו בעולם הזה צריך לספק לך משהו בחינם??? זה לא כבד מדי בשבילך חוצפה כזאת???
מה זה בכלל רלוונטי לך איך האתר בוחר לסבסד עצמו?? לא טוב לך פשוט אל תיכנס. ואל תפריע.
אבל מסתבר שאתה נהנה מהאתר ושירותיו בכל זאת - אז אולי תתחיל לשלם 20 ש"ח בחודש.. שזה בדיוק עלום של מנה פלפל ופחית קולה....
תלמד לשים דברים קצת בפרופורציה ולא לצרף את העלות של 20 ש"ח לחודש לעלות המנוי שלך. ואז לחשוב שזה ממש ממש יקר... לא ...זה פשוט עוד מנוי שתה עושה.. כמו מנוי לעיתון או ספריה..
אלא שכאן זה עולה לך עשירית מהשירותים שציינתי... פשוט פחית ופיתה.!!
תחשב על זה חזק חזק... ואם תצליח לצאת מהאישיות הלא נעימה שלך אולי גם תצליח להתאפק לא לענות לי בעיניין ורק להפיק את הלקוחים המתאימים להיות הרבה יותר סימפטי במקומות שמשרתים אותך עד כה בחינם!!!
אני אחסוך עבודה לאחד מהכתבים ואקשר אותך לפה. אתה תמצא כאן את כל מה שאתה מקבל כשאתה מצטרך למועדון.
20 ש"ח בחודש שווים את זה.
ואני אומר שזה לא שווה 20 ש"ח בחודש. אני לא רוצה להישמע קמצן או משהו בסגנון (אני לא) אבל זה באמת לא שווה את זה.
חוץ מזה, ברור שאני לא משלם את ה-20 ש"ח בשביל התחרויות, ואני מבין שיש לאתר צורך להרוויח כסף, אבל יש דרכים אחרות לעשות אותו בלי לקבוע שירות בתשלום.
ומאיפה אתה יודע על דרכים להחזיק אתר שעולה הרבה עשרות אלפי שקלים בחודש (רק פעילות מערכת שוטפת, לפני שלקחנו בחשבון פיתוח טכנולוגי) בלי דמי מנוי? בטח עשית את זה פעם, אה?
מאיפה המחשבה שמגיע לך הכל בחינם? אתה תעבוד בשבילי בחינם, רק בגלל שאני אבקש יפה? אני מוכן לעסקה הזאת, יש הרבה דברים שהייתי רוצה שיעשו בשבילי בחינם. נתחיל בזה שתנקה את הדירה שלי פעם בשבוע.
לא אמרתי שאתה צריך לעבוד בחינם. רק אמרתי שיש דרכים אחרות לממן אתר גם בלי לעשות שירות בתשלום. חשבתם פעם על ספונסרים?
שיט!!! איזה בעסה שאנחנו לפעמים לא מדינת משטרה שאפשר היה פשוט לנתק מנוי חינמי של יוזר כמוך!!!
רק אנשים כמוך נותנים שם רע להגדרה "ישראלי"
איך אתה מצליח לקום בבקר מהמיטה עם החוצפה לחשוב שמישהו בעולם הזה צריך לספק לך משהו בחינם??? זה לא כבד מדי בשבילך חוצפה כזאת???
מה זה בכלל רלוונטי לך איך האתר בוחר לסבסד עצמו?? לא טוב לך פשוט אל תיכנס. ואל תפריע.
אבל מסתבר שאתה נהנה מהאתר ושירותיו בכל זאת - אז אולי תתחיל לשלם 20 ש"ח בחודש.. שזה בדיוק עלום של מנה פלפל ופחית קולה....
תלמד לשים דברים קצת בפרופורציה ולא לצרף את העלות של 20 ש"ח לחודש לעלות המנוי שלך. ואז לחשוב שזה ממש ממש יקר... לא ...זה פשוט עוד מנוי שתה עושה.. כמו מנוי לעיתון או ספריה..
אלא שכאן זה עולה לך עשירית מהשירותים שציינתי... פשוט פחית ופיתה.!!
תחשב על זה חזק חזק... ואם תצליח לצאת מהאישיות הלא נעימה שלך אולי גם תצליח להתאפק לא לענות לי בעיניין ורק להפיק את הלקוחים המתאימים להיות הרבה יותר סימפטי במקומות שמשרתים אותך עד כה בחינם!!!
מסכים עם כל מילה!
ואגב... 20 ש"ח זהו סכום סימלי.
הקמצנות שלך לא תביא אותך רחוק, אתה בטח מהאנשים האלה שנותן 0ש"ח טיפ למלצרים. אנשים נותנים לך שירות תן להם קצת פירגון. זה לא יכאב לך.
דעתי על הסיפור הזוכה- קודם כל, מזל טוב על הזכייה. באמת סיפור שהיה מעניין מאוד לקרוא. אבל הבעיה העיקרית היא, למרות מה שנדמה ליובל בירב, אין כמעט שום דבר מקורי בסיפור הזה. שילוב של אופי של סרטי מלחמה אמריקאים ("אני איבדתי חייל...")
עם שיחות בשפה גבוהה ורעיונות פילוסיפיים\רוחניים שלקוחים מרומח הדרקון, בעיקר מאגדות ר.ד (" אני אשבור את רוחך שוב שוב עד לאחרית הימים")
ובתוספת תיאורים טכניים מדהימים בפרטנותם (לטובה, עם תשאלו אותי) של דוגלס אדאמס וטרי פראצ'ט ("היצורים העליונים שלא מתו מפיצוץ הגמא העצום אשר גרמו לקילומטרים של הרס, מתו מגל ההדף הטקטוני כאשר האדמה בלעה את הבסיס שקרס"), אגב, מומלץ לקרוא את שלושת הספרים\סופרים שציינתי למעלה, אבל זה עניין אחר.
בסופו של דבר, ולמרבה ההפתעה, למרות חוסר המקוריות, הסיפור סוחף מאוד. זה מה שקורה כשיודעים לשלב טוב נוסחאות מצליחות, כי, היי, If it works, don't fix it.
סומר, קבל ממני ח"ח.
וליובל- מה זאת אומרת "עם שילוב של הארי פוטר"?!?! בושה! אני דורש לתת לרומח הדרקון את הכבוד המגיע לו!!!
-----------------
"הטיעון נשמע כמו: 'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אמר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.'
"אבל,' אמר האדם, 'דג הבבל תוקע אותך, לא? לא מתקבל על הדעת שהתפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל'.
"אוה, אלוהים', אומר אלוהים, 'על זה לא חשבתי.' ובו במקום מתפוגג בעננת היגיון.
"אה, זה היה קל,' אומר האדם, ובתור הדרן, ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב."
-שבט פוגרול כולו גווע למוות ברעב, להוציא אדם אחד שמת מהרעלת כולסטרול שבועות מספר לאחר מכן.
הסיפור יפה - אבל חבל שהשתתפת. אני (ואני מניח שעוד רבים אחרים) לא משתתף בתחרויות על משחקים שכבר יש לי/שכבר הזמנתי. זה פשוט לא יפה לגנוב למישהו אחר פרס. הזכירו לי גם מקרה שבו InterAl נתן את הפרס שבו הוא זכה למקום השני - מכיוון שהיה לו כבר את הפרס הזה. אז זה באמת חבל.