ציטוט: הכותב המקורי ududy ב 2004 /08 /03אבל קירסטן זה לא שם של בתולה! תהיה בטוח שהיא כבר עשתה את כל מה שאפשר, כולל תלויה הפוך מהאמפייר סטייט בילדינג על קור דק אך חזק כפלדה.
לפי הביוגרפיה ששיננתי ממול התצלומים שלה בגליון הידוע, היא מחכה לגבר שידע להצחיק אותה, יאמין בערכי משפחה, יאהב חיות מחמד וקריאה משותפת בספרי שירה, וגם ידע להתנשק הפוך.
מחכה. לגבר. יש רק דרך אחת לפרש את זה.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
יתכן וזה רק אצלי, אבל הטעינה בין השלבים מאוד ארוכה ומיגעת. שלוש דקות זה הרבה יחסית לשלוש דקות של כלום מלבד מסך טעינה (ולא, אישה חצי-עירומה לא נחשבת כמשהו.). המשחק נחמד, אבל בגלל שאין אפשרות למפה רנדומלית מאוד הפריעה לי. בשלב מסויים אין כוח לקמפיין, ואין עוד אפשרויות אם אתה לא מכיר שחקנים אחרים. אני מנחש שהביקורת נכתבה דווקא עכשיו לכבוד יציאת חבילת ההרחבה.
ואגב, כתבה טובה. אישית אני השתמשתי בדמוי-נקרומנסר שהוא הבחירה הקלאסית (השנינות.) שלי.
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2004 /08 /03לפי הביוגרפיה ששיננתי ממול התצלומים שלה בגליון הידוע, היא מחכה לגבר שידע להצחיק אותה, יאמין בערכי משפחה, יאהב חיות מחמד וקריאה משותפת בספרי שירה, וגם ידע להתנשק הפוך.
מחכה. לגבר. יש רק דרך אחת לפרש את זה.
כן, אבל מחכה יכול גם להתפרש כ"קיימתי פרו ורבו עם כל גבר אפשרי, אבל אף אחד מהם עדיין לא היה האחד שיצחיק אותי, יאמין בערכי משפחה, יאהב חיות מחמד וקריאה משותפת בספרי שירה וגם ידע להתנשק הפוך"...
יתכן וזה רק אצלי, אבל הטעינה בין השלבים מאוד ארוכה ומיגעת. שלוש דקות זה הרבה יחסית לשלוש דקות של כלום מלבד מסך טעינה (ולא, אישה חצי-עירומה לא נחשבת כמשהו.). המשחק נחמד, אבל בגלל שאין אפשרות למפה רנדומלית מאוד הפריעה לי. בשלב מסויים אין כוח לקמפיין, ואין עוד אפשרויות אם אתה לא מכיר שחקנים אחרים. אני מנחש שהביקורת נכתבה דווקא עכשיו לכבוד יציאת חבילת ההרחבה.
ואגב, כתבה טובה. אישית אני השתמשתי בדמוי-נקרומנסר שהוא הבחירה הקלאסית (השנינות.) שלי.
תומר, שסוף סוף מצליח להתחבר למשתמש שלו.
הטעינה בין השלבים ממש לא הפריעה לי, ולקחה אולי 10-20 שניות... חוץ מזה, היה את ה-Almost There בתחתית המסך כשהיא התקרבה לסיומה, וזה חמוד. ונשים חצי-עירומות כן נחשבות כמשהו.
ותודה על המחמאה.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.