כל הפורומים
>
כתבות
>
תגובה לביקורת על “Lineage 2: The Chaotic Chronicles ”
תגובות : 6
עמוד
:
1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב:
04/08/2004 17:54:14
תגובה אחרונה:
04/08/2004 23:26:04
נושא
מחבר ההודעה
04/08/2004 17:54:14 #1
מצטער שאני מגיב לפני שקראתי את הכתבה,פשוט אין לי ממש זמן.
בכל מקרה לפי הציון אני מבין שהמשחק דיי גרוע,למען האמת אם אני לא טועה לHorizons נתתם 77 ואני יודע שהוא גרוע . ממה ששמעתי מחברים la2 משחק נהדר,קשה לי לאמין שהוא יותר גרוע מHorizons ..
נו טוב,אני יקרא אותה יותר מאוחר ויראה למה הוא קיבל כזה ציון...
כתבה טובה. האם הדמות מבוססת מנגה היא גם מגניביסטית?
אני לא חושב שאפשר לקרוא לסגנון משחק מאנצ'קיני אם הוא לא טוען שהוא לא. אם במשחק יש הרבה אפשרויות אחרות והיו שחקנים שרק הורגים מפלצות בשביל לעלות דרגות אפשר להגיד שהם מנצ'קינים. אבל כשזה משחק שמיועד להיות האק-אנד-סלש מובהק, אני לא קורא לו מנצ'קיני בגלל ש.. אין אפשרות אחרת. נשמע שהמשחק הזה היה מסתדר יותר טוב בתור משחק לא-המוני, לפחות לא היו בעיות שרת.
מצטער שאני מגיב לפני שקראתי את הכתבה,פשוט אין לי ממש זמן.
בכל מקרה לפי הציון אני מבין שהמשחק דיי גרוע,למען האמת אם אני לא טועה לHorizons נתתם 77 ואני יודע שהוא גרוע . ממה ששמעתי מחברים la2 משחק נהדר,קשה לי לאמין שהוא יותר גרוע מHorizons ..
נו טוב,אני יקרא אותה יותר מאוחר ויראה למה הוא קיבל כזה ציון...
לדעתי, Horizions דווקא היה משחק די משובח, בגלל המערכת הכלכלית המצוינת, הגיוון במקצועות ובגזעים, וגם באפשרות לשחק דרקון.
אבל מאיזה שהיא סיבה, עזבתי את המשחק אחרי חודשיים, אז יכול להיות שבאמת יש בעיה מסוימת שהורסת את המשחק, אך עדיין אני מאמין שלמשחק מגיע ציון של 80+.
לגבי LA2, אני מסכים עם הציון, אני משחק ב-MMORPG's (בדרך כלל אילו המשחקים היחידים שאני משחק) כדי להיפגש עם שחקנים אחרים מרחבי העולם, להתחבר איתם, ובין השאר להנות מהקרבות ומשאר הפעילויות במשחק, אך הדבר החשוב ביותר הוא השחקנים האחרים.
הבעיה של LA2 (כפי שתוארה בכתבה) היא שהאנשים שם פשוט Powergamers בלתי נלאים, שהדבר היחיד שמעניין אותם הוא לעלות ברמות ולהשיג ציוד.
ולכן, כשיחקתי במשך שבוע במשחק, צדתי רק פעמיים בחבורה- בפעם אחת האנשים שדיברתי איתם פשוט התעלמו ממני אחרי שהם צירפו אותי לחבורה, ובפעם השנייה הצטרפתי לחבורה עם מישהי מסין, שחצי ממה שאמרתי לא הבינה וכל הזמן אמרה לי שאני חמוד- לא ממש נהנתי :).
אני לא חושב שאפשר לקרוא לסגנון משחק מאנצ'קיני אם הוא לא טוען שהוא לא. אם במשחק יש הרבה אפשרויות אחרות והיו שחקנים שרק הורגים מפלצות בשביל לעלות דרגות אפשר להגיד שהם מנצ'קינים. אבל כשזה משחק שמיועד להיות האק-אנד-סלש מובהק, אני לא קורא לו מנצ'קיני בגלל ש.. אין אפשרות אחרת.
מבחינתי, מנצ'קין היא לא מילת גנאי (אני גם מכריז בבירור שאני יודע להינות מסגנון משחק מנצ'קיניסטי), היא מילת תיאור. במקום להגיד "זה נורא דומה לאיך ששחקן מתנהג במשחק כמו דיאבלו" כל הזמן, פשוט יותר להשתמש במונח מנצ'קין, שמתאר בערך את זה. סגנון משחק יכול להיות מנצ'קינסטי בדיוק כמו שהוא יכול להיות לינארי - זה פשוט דרך לתאר את המאפיינים שלו. משחק שמיועד להיות האק-אנד-סלש מובהק הוא לאו דווקא מאנצ'קיני. אם הוא משתדל לתת תיאור יפה של העולם, ולהכניס את השחקן לאווירה, אזי הוא אינו מאנצ'קיני. הסגנון המאנצ'קיני הוא למעשה היעדרו של כל סגנון אחר, שום ניסיון ליצור השהיית ספק, השגת נקודות בשביל הנקודות ואפילו לא בשביל להציל את הנסיכה או כל סיפור אחר. במשחק מאנצ'קיני אין שום "כיסוי" של עולם בדיוני או חוויה על גבי המספרים הקרים, ושיפור המספרים היא כל המטרה. כמובן שמדובר בסקאלה, ואין שום משחק שהוא עד כדי כך קר. מבחינת MMORPG, שנוטים להיות די מאנצ'קינסטים פשוט כי קשה מאוד להכניס אליהם עלילה, בכל זאת Lineage 2 מצליח להיות מאנצ'קיניסטי בהרבה מהשאר. הוא בקושי מנסה.