Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > החדשות > תגובה לחדשה “WoW – בשבוע הבא באירופה!”
תגובות : 12
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 02/02/2005 19:39:37
תגובה אחרונה: 09/02/2005 00:18:52

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Avki
02/02/2005 19:39:38 #1
כמו כן, ניתן לציין שבקהילת Warcraft של ויגיימס הדיונים על המשחק והבטא של אירופה בעיצומם!

-----------------

זה לא חלום, זה אלוהים.

אווטאר
Avki
משתמש רגיל
רשום מ- 19/11/2003
ציטוט Fixxxer
02/02/2005 20:01:21 #2
ענק *רץ לגמור*, *חוזר* עם משכורת כמו שלי אין לי מספיק מזומנים למשחק :S (יובל-אמיר לתשומת לבכם עזרו לנער נזקק, טוב טוב חוזר לעבודה)

-----------------

אווטאר
Fixxxer
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט F.P.
02/02/2005 20:08:44 #3
אתם יודעים למרות שהדמות הלוובית שלי(NE רוג רמה 18[ידעתם שNE נחשבת כקללה במשחק?]( הולכת להמחק אני די שמח בקשר לזה שהמשחק סוף סוף מגיע.

-----------------

חפשו אותי ב-World of Warcraft, אני משחק שם אל-מת בשם: Varod בסרבר Zenedar

הדמות שלי בWoW

אווטאר
F.P.
משתמש רגיל
רשום מ- 31/10/2004
בקרו בעמוד הבית של choopy ציטוט choopy
02/02/2005 20:17:51 #4
האמת היא שההתמכרות הזו לוקחת ממני יותר מדי שעות ואנרגיה. אני חושב שאני אנצל את ההזדמנות הזו כדי לקחת חופש מהמשחק לזמן מה. אבל לא, שלא תהיה טעות, אני לא אוכל להתרחק ממנו לתקופה ארוכה...

-----------------

יובל בירב,

עורך משנה, Vgames.co.il

אווטאר
choopy
משתמש רגיל
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט הראל עילם
02/02/2005 20:32:59 #5

למרות מה שכתוב באתר שלהם, לא הולכת להיות ערכת אספנים - לפחות, לא לפי כל המידע הידוע לי. חברת Vivendi הודיעה להד-ארצי שלא תהיה אחת כזאת, אין ערכת אספנים באף אחד בחנויות המקוונות האירופאיות הגדולות, ואף אחת מהמפיצים לא מחזיק עותקים או יודע מתי יקבל.

בארצנו המשחק יעלה 349 ש"ח ויגיע ב-13 לפברואר.

-----------------

אווטאר
הראל עילם
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של choopy ציטוט choopy
02/02/2005 20:51:22 #6
תגיד, הראל, אם אתה כבר כאן - כבר ידוע מה הסידור לגבי תשלום מהארץ? האם נוכל להתחבר עם כרטיס אשראי בינלאומי רגיל? האם נשלם ביורו?

-----------------

יובל בירב,

עורך משנה, Vgames.co.il

אווטאר
choopy
משתמש רגיל
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט DreadfulSniper
03/02/2005 02:39:18 #7
ציטוט: הכותב המקורי חזיר שמן ב 2005 /02 /02
אתם יודעים למרות שהדמות הלוובית שלי(NE רוג רמה 18[ידעתם שNE נחשבת כקללה במשחק?]( הולכת להמחק אני די שמח בקשר לזה שהמשחק סוף סוף מגיע.

אגב, NE ספציפית היא לא קללה אלא האות N. נסה לרשום N גדולה בצ'אט ותראה איך היא מצונזרת. P:

הראל, גם אני מעוניין לדעת מה הסדרי התשלום, אם יהיה ניתן לשלם באשראי בינלאומי רגיל ואם מייבאים את המשחק לארץ לחנויות בצורה רשמית (ולא רק לפריק, ארקדיה וכו'...), זאת תהיה הפעם הראשונה שMMORPG מבצע גיחה מלאה לישראל.

-----------------

אווטאר
DreadfulSniper
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Ender Wiggin
03/02/2005 09:39:44 #8
ציטוט: הכותב המקורי DreadfulSniper ב 2005 /02 /03
ציטוט: הכותב המקורי חזיר שמן ב 2005 /02 /02

אגב, NE ספציפית היא לא קללה אלא האות N. נסה לרשום N גדולה בצ'אט ותראה איך היא מצונזרת. P:

הראל, גם אני מעוניין לדעת מה הסדרי התשלום, אם יהיה ניתן לשלם באשראי בינלאומי רגיל ואם מייבאים את המשחק לארץ לחנויות בצורה רשמית (ולא רק לפריק, ארקדיה וכו'...), זאת תהיה הפעם הראשונה שMMORPG מבצע גיחה מלאה לישראל.

פעם שלישית,

פעם ראשונה הייתה Ultima Online

והשניה הייתה  Horizons

-----------------

אווטאר
Ender Wiggin
משתמש רגיל
רשום מ- 07/02/2004
ציטוט הראל עילם
03/02/2005 10:35:39 #9
ציטוט: הכותב המקורי choopy ב 2005 /02 /02
תגיד, הראל, אם אתה כבר כאן - כבר ידוע מה הסידור לגבי תשלום מהארץ? האם נוכל להתחבר עם כרטיס אשראי בינלאומי רגיל? האם נשלם ביורו?

עם כרטיס אשראי בינלאומי רגיל? כן, בוודאי. למה לא? זה בדיוק כמו כל משחק MMRPG אחר. התשלום הוא 13 יורו לחודש, וכמו כל משחק MMRPG אתה תשלם במטבע המקומי (בדרך כלל זה דולרים). יתכן ויהיו כרטיסי זמן למכירה בארצנו הקטטנה, אבל רק חודש-חודשיים אחרי יציאת המשחק בארץ.

המשחק יופץ בפריק. לא ידוע לי על אף מקום אחר בארץ שיהיו לו עותקים.

-----------------

אווטאר
הראל עילם
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט DreadfulSniper
08/02/2005 16:10:12 #10
ציטוט: הכותב המקורי הראל עילם ב 2005 /02 /03

עם כרטיס אשראי בינלאומי רגיל? כן, בוודאי. למה לא? זה בדיוק כמו כל משחק MMRPG אחר. התשלום הוא 13 יורו לחודש, וכמו כל משחק MMRPG אתה תשלם במטבע המקומי (בדרך כלל זה דולרים). יתכן ויהיו כרטיסי זמן למכירה בארצנו הקטטנה, אבל רק חודש-חודשיים אחרי יציאת המשחק בארץ.

אני לא בטוח שאתה האדם הנכון להפנות אליו את השאלה, אבל מכיוון שהחנות בה אתה עובד הולכת למכור את המשחק אולי יש סיכוי שתדע. אם אכן יגיעו כרטיסי משחק לאחר חודש-חודשיים לארץ, לא נצטרך לספר פרטים של כרטיס אשראי בעת השימוש בהם, נכון? שמעתי שככה זה היה בגרסא האמריקאית, וזה סותר את מה שהם קוראים לו "האלטרנטיבה לתשלום בכרטיסי אשראי". :\

-----------------

אווטאר
DreadfulSniper
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט הראל עילם
08/02/2005 20:06:30 #11
ציטוט: הכותב המקורי DreadfulSniper ב 2005 /02 /08

אני לא בטוח שאתה האדם הנכון להפנות אליו את השאלה, אבל מכיוון שהחנות בה אתה עובד הולכת למכור את המשחק אולי יש סיכוי שתדע. אם אכן יגיעו כרטיסי משחק לאחר חודש-חודשיים לארץ, לא נצטרך לספר פרטים של כרטיס אשראי בעת השימוש בהם, נכון? שמעתי שככה זה היה בגרסא האמריקאית, וזה סותר את מה שהם קוראים לו "האלטרנטיבה לתשלום בכרטיסי אשראי". :\

אתה עדיין זקוק להכניס כרטיס אשראי במהלך יצירת המשתמש שלך. אין שום אלטרנטיבה לזה. אין שום דרך להתחמק מזה. אתה פשוט לא תחוייב אם תשתמש בכרטיסי זמן.

הגיע הזמן להפסיק את הפוביה מכרטיסי אשראי באינטרנט. מדובר בתהליך בטוח לחלוטין.

-----------------

אווטאר
הראל עילם
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט DreadfulSniper
09/02/2005 00:18:52 #12
ציטוט: הכותב המקורי הראל עילם ב 2005 /02 /08
ציטוט: הכותב המקורי DreadfulSniper ב 2005 /02 /08

אתה עדיין זקוק להכניס כרטיס אשראי במהלך יצירת המשתמש שלך. אין שום אלטרנטיבה לזה. אין שום דרך להתחמק מזה. אתה פשוט לא תחוייב אם תשתמש בכרטיסי זמן.

הגיע הזמן להפסיק את הפוביה מכרטיסי אשראי באינטרנט. מדובר בתהליך בטוח לחלוטין.

לא מדובר בפוביה מכרטיסי אשראי באינטרנט - אני מודע (ועוד רבים אחרים המעוניינים) שמדובר בתהליך בטוח לחלוטין. עצם העניין הוא שרבים מהאנשים המעוניינים לרכוש ולשחק במשחק הם קטינים (או בגירים חסרי יכולת להוציא כרטיס אשראי בינלאומי - כמוני למשל) ועל מנת לשחק הם חייבים לשכנע את ההורים. את ההורים לא קל לשכנע, תאמין לי שלא רק הפוביה מגניבת מספר כרטיס אשראי\זהות מטרידה אותם, אלא גם שריפת הזמן הפנוי של ילדם. Blizzard מפסידים לקוחות פוטנציאלים - וחבל.

זה קצת מגוחך שאני, בן 19 לפני צבא, תלוי בהורים שלו על מנת לשלם למשחק רשת. איזה בנק יסכים להוציא לי כרטיס אשראי בינלאומי? הסכום הנדרש לכך לא קטן, ואני לא בטוח שלחיילים ישנה את האופציה בכלל.

.

-----------------

אווטאר
DreadfulSniper
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>החדשות > תגובה לחדשה “WoW – בשבוע הבא באירופה!”
תגובות : 12
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי: Avki
נכתב ב: 02/02/2005 19:39:37