השתתפתי בהריגת השדים שהתקיפו את שלוש ערי ה- Horde הגדולות. את כולם הצלחנו לחסל אחרי מאמצים רבים. היה מגניב, רק חבל שהלאג פשוט בלתי נסבל (בעיקר ב- Ogrimmar).
טוב זה נגמר סופית, יש לי מיליון תמונות של 100 אנשים ערומים רוקדים ליד הדרד לורד ומתים בסרבר שלנו הרמה הכי גבוהה היתה 30 אז לא בדיוק יכולנו להרוג אותו oh well.
-----------------
חפשו אותי ב-World of Warcraft, אני משחק שם אל-מת בשם: Varod בסרבר Zenedar
דרך אגב, אם כבר מדברים על המשחק. יש למישהו מושג מאיפה אפשר להזמין את המשחק באירופה? (עדיפות למקום זול - כי לקנות בארץ זה לא זול). דבר שני ויותר חשוב, מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין את המהדורה המיוחדת של המשחק?
השתתפתי בהריגת השדים שהתקיפו את שלוש ערי ה- Horde הגדולות. את כולם הצלחנו לחסל אחרי מאמצים רבים. היה מגניב, רק חבל שהלאג פשוט בלתי נסבל (בעיקר ב- Ogrimmar).
איזה שדים?לפי מיטב ידיעתי ה-Dreadlords הם די בלתי מנוצחים: רמה 62+Elite.
ו-Massive Infernals בכלל בלתי ניתנים להבסה.
ציטוט: הכותב המקורי חזיר שמן ב 2005 /02 /07טוב זה נגמר סופית, יש לי מיליון תמונות של 100 אנשים ערומים רוקדים ליד הדרד לורד ומתים בסרבר שלנו הרמה הכי גבוהה היתה 30 אז לא בדיוק יכולנו להרוג אותו oh well.
גם אם היה לכם שני שחקנים רמה 60 לא הייתם מסוגלים להרוג Dreadlord רמה 62+Elite.
דרך אגב, אם כבר מדברים על המשחק. יש למישהו מושג מאיפה אפשר להזמין את המשחק באירופה? (עדיפות למקום זול - כי לקנות בארץ זה לא זול). דבר שני ויותר חשוב, מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין את המהדורה המיוחדת של המשחק?
תודה מראש
א. אין מהדורה מיוחדת באירופה.
ב. מחיר זה לא הכל. לא יזיק לעודד קצת את השוק המקומי.
[טון ידידותי] הראל, איך אתה מצפה ממני להתעלם מזה? [/טון ידידותי]
זה של אתר מכובד וידוע (UKGames), והמחיר נמוך בהרבה מזה של פריק.
להתעלם מזה? אני לא מציע לך להתעלם מזה. אני פשוט מציע לך לא לרכוש משם. כסף לא צריך להיות השיקול היחידי. לא רוצה לקנות מפריק, תקנה ממקום אחר. אבל אל תקנה בחו"ל. השוק בארץ צריך את כל הפרנסה שהוא יכול.
אני מבין את זה, ואני עושה כל שביכולתי לקנות דווקא מהארץ - אני מודע למצב. אבל כשההפרש בין המחירים הוא 140 ש"ח - קצת קשה להתעלם. לבקש מצרכן מסוים לשלם 140 ש"ח יותר היא דרישה לא הגיונית.
ציטוט: הכותב המקורי הראל עילם ב 2005 /02 /08להתעלם מזה? אני לא מציע לך להתעלם מזה. אני פשוט מציע לך לא לרכוש משם. כסף לא צריך להיות השיקול היחידי. לא רוצה לקנות מפריק, תקנה ממקום אחר. אבל אל תקנה בחו"ל. השוק בארץ צריך את כל הפרנסה שהוא יכול.
יש לך חתיכת חוצפה, אה? לבקש מאנשים, במצב הכלכלי הנוכחי השורר בארץ, לפרנס לך את שוק המשחקים הישראלי. לא אנשים, אל תקנו בזול מחו"ל, תקנו ביוקר בארץ, תעודדו את פריק הגנבים לגזול מכיסינו הגם ככה ריקים עוד 150 ש"ח. תעודדו את השוק מכיסכם הפרטי, תלמידי תיכון וסטודנטים יקרים ולארג'ים שלי. השוק בארץ צריך את כל הפרנסה שהוא יכול. אז מה אם לכם בקושי יש פרנסה, קיבינימט?
תגיד לי, למה שאני ארצה לעודד את השוק הישראלי? למה לי? בכנות, לא איכפת לי משוק המשחקים הישראלי. אני לא צריך חנויות משחקים ישראליות שגוזלות ממני עוד 150 ש"ח בשביל כלום. תקנו מחו"ל.
הראל שקט. כל עוד המחירים שלכם של "משחקים מיוחדים" יהיו כאלה גבוהים אני בספק אם מישהו יעדיף לקנות אצלכם.. אני כבר אירגנתי שקרוב משפחה שלי מגרמניה קונה לי את זה ושולח.
----------------- Shoe-Horn-'O'-Plenty (07:14 PM) :
תנסה
כי רק ככה הכשלון מקבל משמעות
ציטוט: הכותב המקורי הראל עילם ב 2005 /02 /08להתעלם מזה? אני לא מציע לך להתעלם מזה. אני פשוט מציע לך לא לרכוש משם. כסף לא צריך להיות השיקול היחידי. לא רוצה לקנות מפריק, תקנה ממקום אחר. אבל אל תקנה בחו"ל. השוק בארץ צריך את כל הפרנסה שהוא יכול.
יש לך חתיכת חוצפה, אה? לבקש מאנשים, במצב הכלכלי הנוכחי השורר בארץ, לפרנס לך את שוק המשחקים הישראלי. לא אנשים, אל תקנו בזול מחו"ל, תקנו ביוקר בארץ, תעודדו את פריק הגנבים לגזול מכיסינו הגם ככה ריקים עוד 150 ש"ח. תעודדו את השוק מכיסכם הפרטי, תלמידי תיכון וסטודנטים יקרים ולארג'ים שלי. השוק בארץ צריך את כל הפרנסה שהוא יכול. אז מה אם לכם בקושי יש פרנסה, קיבינימט?
תגיד לי, למה שאני ארצה לעודד את השוק הישראלי? למה לי? בכנות, לא איכפת לי משוק המשחקים הישראלי. אני לא צריך חנויות משחקים ישראליות שגוזלות ממני עוד 150 ש"ח בשביל כלום. תקנו מחו"ל.
לא, לך יש חתיכת חוצפה. דבר ראשון, פריק אינם גנבים. 349 שקל הוא, מה לעשות, המחיר האירופאי הרשמי. כן, גם באנגליה. גם באירופה. בפעם המיליון, אני יודע שקשה לכם לקלוט, המחיר שרשום באתרים כגון UKgames אינו המחיר בחנויות. המחיר שם הוא 35 פאונד, ומה לעשות - 35 פאונד עם מע"מ זה... כן, נחשו, 332 ש"ח. אז מי גנב?
דבר שני, מחיר הוא לא השיקול היחידי. בדיוק כמו שאני מצפה שתרכוש את המשחקים שלך ולא תוריד אותם בשביל לתמוך בחברות המשחקים, אני מצפה שתתמוך גם בשוק הישראלי. למה אז לא להוריד? הרי אפס זה יקר יותר מכל מחיר? כי מעבר לזה שזה נגד החוק, יש לזה ערך מוסף - זה תומך בתעשייה. ותמיכה בתעשייה זה גם מקומית. מה לעשות. אל תבלבל לי את המוח כמה מצב הכלכלה כאן קשה. זה בדיוק השיקולים שאני שומע שמצדיקים פיראטיות...
והגיע הזמן שתקלטו שזה שפריק היא החנות היחידה בארץ שטורחת להביא משחקים מיוחדים לא אומר שאנחנו יקרנים. אלו המחירים. המחירים שאנחנו שמים הם תמיד הנמוכים ביותר שאפשר. נראה לכם מוגזם? דברו עם הממשלה שתוריד את המע"מ. דברו עם Vivendi שתוריד את מחיר השוק של המשחק שהוא 35 פאונד. לצעוק על השליח זה אידיוטי. המחירים לעולם לא נקבעים על ידי חנויות. לא בארץ, לא בפריק, לא בחו"ל. המחירים הם תמיד פונקציה של חברות השיווק.
לא, לך יש חתיכת חוצפה. דבר ראשון, פריק אינם גנבים. 349 שקל הוא, מה לעשות, המחיר האירופאי הרשמי. כן, גם באנגליה. גם באירופה. בפעם המיליון, אני יודע שקשה לכם לקלוט, המחיר שרשום באתרים כגון UKgames אינו המחיר בחנויות. המחיר שם הוא 35 פאונד, ומה לעשות - 35 פאונד עם מע"מ זה... כן, נחשו, 332 ש"ח. אז מי גנב?
דבר שני, מחיר הוא לא השיקול היחידי. בדיוק כמו שאני מצפה שתרכוש את המשחקים שלך ולא תוריד אותם בשביל לתמוך בחברות המשחקים, אני מצפה שתתמוך גם בשוק הישראלי. למה אז לא להוריד? הרי אפס זה יקר יותר מכל מחיר? כי מעבר לזה שזה נגד החוק, יש לזה ערך מוסף - זה תומך בתעשייה. ותמיכה בתעשייה זה גם מקומית. מה לעשות. אל תבלבל לי את המוח כמה מצב הכלכלה כאן קשה. זה בדיוק השיקולים שאני שומע שמצדיקים פיראטיות...
אני היחיד שרואה שמחיר המשחק ביוקיי גיימס הוא 25 פאונד ולא 35? למה אותי, בתור צרכן אמורה לעניין העובדה שלך יש מע"מ לשלם, דבר המעלה לי את מחיר המשחק בצורה משמעותית. אתה באמת מצפה מאנשים שיעודדו את השוק הישראלי כשהמחיר לכך הוא עוד 140 ש"ח לערך? אגב, אני מאמין שבשביל המון אנשים, המחיר הוא כן השיקול העיקרי. אתה לא יכול להשוות קניית משחק מקורי מאתר בחו"ל שמוכר את אותו המשחק בהרבה פחות כסף מאשר בארץ, לפיראטיות. בקצרה, אין לי סיבה או תמריץ כלשהו לשלם עוד 140 שקל
תשמעו לא שאני מתכנן לקנות את WoW מהאתר הזה, אבל אני שמתי לב שהמחירים שם למשחקים לPS2 די נורמאלים שלא כמו בארץ(אל תתחיל לריב על זה תסביר לי איך המחיר של gta:sa נורמאלי) אז האם הם בכלל מייבאים דברים לארץ?
-----------------
חפשו אותי ב-World of Warcraft, אני משחק שם אל-מת בשם: Varod בסרבר Zenedar
ציטוט: הכותב המקורי הראל עילם ב 2005 /02 /09כי מעבר לזה שזה נגד החוק, יש לזה ערך מוסף - זה תומך בתעשייה. ותמיכה בתעשייה זה גם מקומית. מה לעשות. אל תבלבל לי את המוח כמה מצב הכלכלה כאן קשה. זה בדיוק השיקולים שאני שומע שמצדיקים פיראטיות...והגיע הזמן שתקלטו שזה שפריק היא החנות היחידה בארץ שטורחת להביא משחקים מיוחדים לא אומר שאנחנו יקרנים. אלו המחירים. המחירים שאנחנו שמים הם תמיד הנמוכים ביותר שאפשר. נראה לכם מוגזם? דברו עם הממשלה שתוריד את המע"מ. דברו עם Vivendi שתוריד את מחיר השוק של המשחק שהוא 35 פאונד. לצעוק על השליח זה אידיוטי. המחירים לעולם לא נקבעים על ידי חנויות. לא בארץ, לא בפריק, לא בחו"ל. המחירים הם תמיד פונקציה של חברות השיווק.
נכון - המצב הכלכלי הוא אכן אחד השיקולים שמצדיק פיראטיות. אני חושב שבתור אנשים בארץ שכן איכפת להם מתעשיית המשחקים וכן קונים את המשחקים שלהם, אז לפחות שהאנשים הנדירים האלו יעשו את זה בזול. האנשים הללו, אל תשכח, הם ברובם תלמידים או סטודנטים. אני חושב שזו בהחלט חוצפה גדולה לבקש מאותם אנשים לתמוך לך בשוק. הרי האלטרנטיבה השנייה - ווארז - היא כל כך זמינה וקלה, אז אם אנחנו כבר קונים את המשחקים שלנו, אתה עוד דורש שנעשה את זה בארץ, במחיר שגבוה באופן משמעותי ביותר מהאלטרנטיבות הזולות יותר והחוקיות? כן, זאת חתיכת חוצפה.
האמת היא שרשום ב-UKGames שהמחיר שלהם ללא מע"מ הוא £21.69 (עם מע"מ - £25.49). מבדיקה קצרה באתרים עם מידע על שערי מט"ח, מדובר בקניה של 177 ש"ח (ללא המע"מ). לא שאני רומז ש"פריק" מכניסים לכיס כל כך הרבה. אני מניח שיש להם הוצאות אחרות שקשורות במיסי ישראל ובמשלוח של המשחק. הייתי גם מצפה שההפסד של לקנות את המשחק ביוקר בארץ קצת פחות יצרום לאור העובדה שהקונה מוכן לשלם תשלום חודשי.
למרות זאת, אני מוכרח להודות, "עידוד העסקים המקומיים" הוא טיעון שהצחיק אותי ונראה לי מגוחך למדי (עם ובלי קשר למחיר הגבוה שבו "פריק" מציעים את המשחק), אבל אני לא מתכנן לשחק בWoW גם ככה.
----------------- " When I was a young man Sometimes I'd wonder What happened to time when it passed Then one day I found out That time just lands in prison And there it is held fast"