רק תעשה טובה לעצמך, ושחק על שרת שיש לו Low Pop. זה פשוט משגע אותי לקרוא אינספור תלונות של שחקנים שמתעקשים ליצור דמויות על שרתים שקרובים להתפקעות, ואחר-כך מתפלאים שיש להם המון בעיות ותורים בכניסה לשרת...
ציטוט: הכותב המקורי choopy ב 2005 /02 /16רק תעשה טובה לעצמך, ושחק על שרת שיש לו Low Pop. זה פשוט משגע אותי לקרוא אינספור תלונות של שחקנים שמתעקשים ליצור דמויות על שרתים שקרובים להתפקעות, ואחר-כך מתפלאים שיש להם המון בעיות ותורים בכניסה לשרת...
בהחלט - גם אותי אישית זה מוציא מדעתי. הדבר שבני-אדם עושים הכי טוב הוא להתלונן ולבקר. :\
זה משאיר לי להניח שגם אתה הזמנת מפריק וביקשת משלוח אקספרס. P:
תגיד, ישנה אפשרות שויגיימס יכריזו על שרת מסויים בתור שרת קהילתי? הכוונה היא שנוכל לפגוש עוד אנשים מויגיימס באותו שרת במקום לזעוק בפורומים "באיזה שרת X ואיפה Y".
עוד שאלה: המערכת בכלל מתכננת לערוך ביקורת לWoW? הייתי מהמר שכן, אבל מכיוון שהוא לא מיובא באופן רשמי אין לדעת...
ציטוט: הכותב המקורי Mad Pitbull ב 2005 /02 /16יש מצב שהמשחק יגיע גם אל חנויות באג?
כן, שמעתי שבאג מייבאים את המשחק והוא אמור להגיע בימים הקרובים - אבל העותקים יאזלו מהר מאוד.
מה?! באמת? וואי איזו הפתעה אני לא נמצא בבית סה"כ 3 ימים וכבר אני מגלה שרשת חנויות משחקים הולכת ליבא את המשחק, אוף עם המזל שלי(ואני מניח של רובנו) זה בטח עוד יהיה זול יותר מבפריק. גם אני אמור לקבל ת'משחק היום, אם אמצא דרך להגיע לשם, אני החלטתי שאני אאסוף ת'משחק בעצמי (לא מרצון רק שתבינו) והם התקשרו אלי באיזה 8 בערב כזה כמה דקות אחרי שחזרתי הביתה, אז דרד הצלחת להשיג אישור מההורים?.
-----------------
חפשו אותי ב-World of Warcraft, אני משחק שם אל-מת בשם: Varod בסרבר Zenedar
ציטוט: הכותב המקורי Mad Pitbull ב 2005 /02 /16יש מצב שהמשחק יגיע גם אל חנויות באג?
כן, שמעתי שבאג מייבאים את המשחק והוא אמור להגיע בימים הקרובים - אבל העותקים יאזלו מהר מאוד.
מה?! באמת? וואי איזו הפתעה אני לא נמצא בבית סה"כ 3 ימים וכבר אני מגלה שרשת חנויות משחקים הולכת ליבא את המשחק, אוף עם המזל שלי(ואני מניח של רובנו) זה בטח עוד יהיה זול יותר מבפריק. גם אני אמור לקבל ת'משחק היום, אם אמצא דרך להגיע לשם, אני החלטתי שאני אאסוף ת'משחק בעצמי (לא מרצון רק שתבינו) והם התקשרו אלי באיזה 8 בערב כזה כמה דקות אחרי שחזרתי הביתה, אז דרד הצלחת להשיג אישור מההורים?.
בבאג המחיר הוא 379 ש"ח. *להשיג* אישור מההורים? לא היה חסר לי אחד אף פעם... P:
עריכה: קיבינימאט, משום מה החברת אשראי דחתה לי את העסקה (ופריק רק ניסו לחייב את הכרטיס אחרי שהמשחק היה מוכן לשליחה - כלומר היום), ונכנסתי לפאניקה - בעזרתה האדיבה של אמא שלי החלפנו את פרטי החיוב, אבל המשלוח "אקספרס" נדחה למחר בבוקר. מחר יום שישי - אין שום סיכוי שבעולם שהמשחק יגיע מחר, וביום שבת הוא בטח שלא יגיע. כלומר - רק ביום ראשון, אז למה לכל הרוחות אני משלם על משלוח אקספרס? מצד שני, באקספרס אני מקבל את המשחק עם שליח ישר הבייתה ביום ראשון בבוקר - בדואר רשום אני מקבל אותו בדואר "למחרת היום בו התקבלה ההודעה" - כלומר לא לפני יום שני או שלישי בבוקר אם הייתי מחליף.
פפפפפפ. זה עושה אותי עצבני, בשביל מה קמתי מוקדם היום?
נראה שגם אני אקבל את המשחק רק ביום ראשון. מסתבר שאין לי שום דרך אפשרית להגיע לתל אביב עד שבת/ראשון אז ככה שאני לא יכול לאסוף ת'משחק היום או מחר אז אמא שלי החליטה "לעשות לי הפתעה" ואמרה לפריק שישלחו ת'משחק בדואר אקספרס, אבל מתברר שהם רק יישלחו את זה מחר ולא היום, וביום שבת זה לא יכול להגיע... אז גם אני אקבל ת'משחק רק בראשון.
-----------------
חפשו אותי ב-World of Warcraft, אני משחק שם אל-מת בשם: Varod בסרבר Zenedar
ציטוט: הכותב המקורי Mad Pitbull ב 2005 /02 /17חחחחחחח =[ זה עוד בעיה שצריך לפתור.
עצה: צריך כרטיס אשראי רק ליצירת החשבון - הפרטים שנתת לא מחוייבים עד סוף החודש חינם, ואתה יכול לשנות את שיטת התשלום. אם תצליח במהלך החודש הזה להניח את ידיך על כרטיסי משחק (הם יוצאים ב4 במרץ - 150 ש"ח בפריק, כל אחד מקנה חודשיים) אז זה יקל עליך. P: