כל הפורומים
>
החדשות
>
תגובה לחדשה “מכירות שיא ל-Ubisoft ו-Rainbow Six החדש נדחה”
תגובות : 6
עמוד
:
1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב:
01/05/2005 17:54:52
תגובה אחרונה:
01/05/2005 19:29:05
נושא
מחבר ההודעה
01/05/2005 17:56:25 #1
"אז מי אמר שהציבור רוצה משחקים חדשניים? הנה, אנחנו בולעים את כל ההמשכונים, המותגים והסמלים המסחריים שמאכילים אותנו – ואחר כך אנחנו מתרגזים שהמפיצות לא מעוניינות לתמוך במשחקים קטנים ומקוריים. למה להם, בעצם? 676 מיליון דולר זה הרבה כסף שאומר: "השיטה הזאת עובדת. תמשיכו ככה ותתעשרו עוד הרבה יותר..."
אוקי, לי זה פשוט הצטייר כאילו אתה "בוכה" על המחזור של המשחקים בשוק כיום,שהמסחור הזה הוא חרא של דבר, ומצד שני אתה נותן לכאוס תיאורי 92. או שלא הבנתי נכון...
נדמה לי שהבנת נכון, אבל לא "בכיתי" על כלום. רק ציינתי את האבסורד בזה שמצד אחד ציבור השחקנים בדרך כלל רוצה לראות משחקים מקוריים, ומצד שני קונה בכמויות משחקים שהם המשכונים, מבוססים על מותגים וכו'. לא שזה כל כך נורא, המשחקים האלה לעיתים קרובות מאוד טובים.
זה גם די טבעי להתלהב ממשחק שהוא המשך של משחק שאהבת או שהוא מבוסס על מותג שאתה מתעניין בו.
וחוץ מזה, זה באמת לא צריך להיות קשור לציון שאני נותן - הוא צריך להיות על פי המשחק עצמו ולא על פי שיקולים אחרים (המשך/לא המשך, מבוסס על משהו או לא...).
נדמה לי שהבנת נכון, אבל לא "בכיתי" על כלום. רק ציינתי את האבסורד בזה שמצד אחד ציבור השחקנים בדרך כלל רוצה לראות משחקים מקוריים, ומצד שני קונה בכמויות משחקים שהם המשכונים, מבוססים על מותגים וכו'. לא שזה כל כך נורא, המשחקים האלה לעיתים קרובות מאוד טובים.
אוקי, אז סבבה
בקשר לקטע עם המשכים זה משהו שונה. אני אישית לא הייתי נותן 90+ לחבילת הרחבה (ככה זה מצטייר מביקורות), אבל מן הסתם לאנשים יש דעות שונות. פשוט מפריע לי בצורה מסוימת המחזור הבלתי נסבל הזה של הסדרה :/ יובי בכלל מתחילה להדמות לאיאיי וחבל שזה קורה. קאז, שחק MGS3, אחלה משחק, וגם מחדש לדעתי. אומנם כמה מהחידושים לוקים במקצת, אבל אלו שטובים פשוט מדהימים ומעלים את המשחקיות עוד צעד לחוויה מדהימה