Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > החדשות > תגובה לחדשה “נינטנדו מוותרת על הגיימרים?”
תגובות : 26
עמוד :  מתוך 2
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 05/06/2005 15:02:21
תגובה אחרונה: 12/06/2005 16:02:19

נושא מחבר ההודעה
בקרו בעמוד הבית של choopy ציטוט choopy
05/06/2005 15:02:21 #1

מעריצי נינטנדו, הסתער!

וברצינות - אני אשמח לשמוע תגובות ולנהל דיון בענין, בתנאי שהוא יהיה אינטליגנטי ולא סתם סיסמאות ריקות והערצה (או סלידה) עיוורת.

אני חושב, למשל, שזה לא כל כך רע שנינטנדו פונה לציבור הרחב. אם זה אומר שהיא נותנת יותר מקום למקוריות על פני גרפיקה וערכי הפקה הוליוודיים שעולים הון, אני בעד, כי זה מאפשר לרעיונות חדשים לפרוץ גם אם הם לא עטופים בעטיפה נוצצת ומרופדת במיליוני דולרים.

-----------------

יובל בירב,

עורך משנה, Vgames.co.il

אווטאר
choopy
משתמש רגיל
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט Demian
05/06/2005 15:18:39 #2

לנינטנדו יש את המקוריות גם עם משחקים של מיליונים. החששות הם שנינטנדו תוציא פחות משחקים לגיימרים. בכלל אני לא ממש מבין מה זה בידור לכל המשפחה. לגדל כלבים וירטואלי עדיין זה משחק. האם באמת יש הרבה קהל יעד שמוכן לשחק במשחקים קטנים קצרצרים וטמגוצ'יים? אני לא רוצה לראות משחקי נינטנדו על פלאפון. תארו לכם שמשחקים של נינטנדו היו כמו משחקי סנייק. אנשים ישחקו בזה יום-שבוע, ואז ימאס להם.

אלא אם כן לנינטנדו יש איזשהו סוג חדש של מוצר "משפחתי", שעדיין יקח זמן מהחיים כמו לגלוש באינטרנט או לקרוא ספר.

אני חייב לומר את זה: תנו לי דונקי קונג או שיהיה פה בלאגן!  

-----------------

אווטאר
Demian
משתמש רגיל
רשום מ- 28/05/2004
ציטוט Yuber
05/06/2005 15:46:27 #3

אני חושב שהצגת בצורה מצוינת את הדיעה שלי למה זה לא באמת ככה, שאמרת שזה בסך הכל דיבורים בשביל המשקיעים ומשחקים כמו סמאש ומטרויד פריים באמת מראים שזה רק דיבורים. זה בדיוק דעתי.

נינטנדו אומרת הרבה הרבה שטויות (באמת שהמון...), וגם לפעמים עושה דברים מאוד מוזרים (וירטואל בוי, ה-N64DD) אבל היא תמיד הייתה חברה שמרנית ותמיד דאגה למעריצים שלה, ואני מאמין שככה היא תמשיך. אבל אם באמת זה יקרה והיא תשנה את הקהל יעד שלה ב-180 מעלות, זה יהיה נורא ברור, אני פשוט לא יקנה את הקונסולה שלה והיא תאבד הרבה מעריצים (לא פאנבויים).

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט PT
05/06/2005 22:03:14 #4

הבעיה של נינטנדו (לפחות לדעתי) שכרגע, פחות או יותר היא נמצאת בנישה של המעריצים שלה
לא שאני אומר שרק המעריצים קונים מוצרי נינטנדו, כי זה ממש לא נכון
אבל השוק שלה הרבה יותר קטן (לפחות בביתיות) מבעבר והם ממשיכים רק להתכווץ סביב הנישה של המעריצים.
הם לא סתם אמרו שהDS הוא הצצה לרבולושן, ושהDS הוא ניסוי של השוק
ניסוי שנראה כעובר בהצלחה. אחרי שהם רואים את ההצלחה המסחררת של נינטנדוגס ביפן, אני לא מתפלא שהם מאמינים ש"לא-משחקים" הם חלק מהפתרון.

מה נשראה לי שיקרה עם הרבולושן, בעוד שנינטנדו תפתח כמה "לא-משחקים"
היא לא תפסיק לפתח משחקים גדולים כמו זלדה, הרי הזלדה לרבולושן לא יהפוך לאיזה מיני-גיים, אני מקווה שאין מישהו שחושב ככה
היא תעודד חברות אחרות, קטנות יותר, עם תקציב צפוף יותר, לפתח משחקים פחות הוליוודיים ומפוצצים ולרבולושן
כאלה שהם פשוט כיף וכאלה שאתה חובט לעצמך במצח ואומר "איך הם חשבו על זה?!" (ואני חושב על אודמה כשאני אומר את זה).

לדעתי, זה יעבוד.
בעוד שסוני ומיקרוסופט עסוקים ראש בראש עם HD, בלו-ריי ומשחקים שעולים מליארדים (אולי אני מגזים) לפתח
נינטנדו יכולה (אם תפעל נכון) להשתחל מלמטה ולאט לאט להגדיל את הנתח שוק עם משחקים מסוג אחר.
היו הרבה חברות שעשו את זה לפניה בתחומים אחרים, אלה דברים שבד"כ עובדים עם נכלאת לנישה.

-----------------
אומרים שאני מורעל... אז הנה...

אווטאר
PT
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
06/06/2005 02:27:01 #5

אינני מבין היכן משתמע מהריאיון שנינטנדו זונחת את הגמרים. משחקים קצרים וייחודיים יותר אינם מוכיחים זאת. הם עדיין משחקים.

אני דווקא מעודד מאוד מהריאיון. המשחקים הכי ממכרים ומהנים הם משחקים לא עמוקים, שבהם הגאונות היא בפשטות. רוב המשחקים שקל להתמכר אליהם הם אלה, כמו 'מונקי בול', 'מטאו', 'טטריס', 'יושי טאץ' ועוד ועוד. הם גם המשחקים עם הערך ריפליי הכי גבוה.

כמובן, אני מת גם על זלדה, סמאש ברוד'רס, מטרויד ועוד, אבל אינני מודאג כי נינטנדו הבטיחה במסיבת עיתונאים האחרונה שקהל הגמרים הנאמן שלה הוא החמצן שלה, והוא לא יסבול מקיפוח עם ה'רבולושן', כשהכריזה על הכותרים הנ"ל.

יותר מכך, נשיא נינטנדו אמר שהם מתכננים דברים גדולים במטרויד 3, אז זה קצת מגוחך ולא מקצועי ליצור תמונת עולם שלמה לגבי תכניותיה העתידיות של נינטנדו על סמך ריאיון אחד שתיאר היבט אחד בלבד של תכניותיה. כאילו זה חדש לנו שנינטנדו הולכת לנסות לכבוש גם קהלים חדשים.

קראתי שמיאמוטו דוחף את הצוות שלו לפתח גם דברים חדשניים ומרגשים. נינטנדו מבטיחה להמציא ז'אנרים חדשים עם הקונסולה החדשה. בזכות משחקים קצרים, ממכרים ונגישים, כך גם תפוקת המשחקים לקונסולה תהיה גדולה, כי משך הפיתוח שלהם יהיה יחסית קצר, ומחירם יהיה בהתאם.

נינטנדו בכיוון הנכון   

-----------------

We're smart people, we learn from our mistakes. I will bet you a drink at the bar of your choice, that Revolution will be a very sexy device. - Reggie Fils-Anime

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
06/06/2005 11:33:01 #6
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /06 /06

אז זה קצת מגוחך ולא מקצועי ליצור תמונת עולם שלמה לגבי תכניותיה העתידיות של נינטנדו על סמך ריאיון אחד שתיאר היבט אחד בלבד של תכניותיה.

אני לא מתכוון להתווכח איתך בכלל, בגלל שאתה חד צדדי לחלוטין בעניין הזה ומבחינתך אין מקום לדיון. אבל רק לתקן את הטעות שלך - לא מדובר בראיון אחד שמדבר על היבט אחד, אלא בשורה של ראיונות ודברים שאמרו נשיא החברה, סמנכ"ל השיווק ושאר פונקציונרים בכירים. כולם חוזרים על אותו רעיון - מספיק עם משחקים ארוכים וכבדים שמיועדים לקהל מצומצם של מביני עניין. הגיע הזמן למשחקים חדשים, פשוטים, מגניבים וממכרים שיפנו לכל המשפחה.

וכן, אין בזה חדש ותמיד אומרים שרוצים לפנות לקהל רחב וכו', רק שאני חושב שאני מזהה בדברים של ראשי נינטנדו שינוי אסטרטגיה שממשיך את הקו שלהם בשנים האחרונות על הקיוב: פחות משחקים לגיימרים, יותר משחקים שמנסים לפנות לקהל רחב. ונדמה לי שהם רק מתכוונים להרחיב את המגמה הזו.

-----------------

יובל בירב,

עורך משנה, Vgames.co.il

אווטאר
choopy
משתמש רגיל
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט Yuber
06/06/2005 13:53:08 #7
ציטוט: הכותב המקורי choopy ב 2005 /06 /06
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /06 /06

אז זה קצת מגוחך ולא מקצועי ליצור תמונת עולם שלמה לגבי תכניותיה העתידיות של נינטנדו על סמך ריאיון אחד שתיאר היבט אחד בלבד של תכניותיה.

אני לא מתכוון להתווכח איתך בכלל, בגלל שאתה חד צדדי לחלוטין בעניין הזה ומבחינתך אין מקום לדיון. אבל רק לתקן את הטעות שלך - לא מדובר בראיון אחד שמדבר על היבט אחד, אלא בשורה של ראיונות ודברים שאמרו נשיא החברה, סמנכ"ל השיווק ושאר פונקציונרים בכירים. כולם חוזרים על אותו רעיון - מספיק עם משחקים ארוכים וכבדים שמיועדים לקהל מצומצם של מביני עניין. הגיע הזמן למשחקים חדשים, פשוטים, מגניבים וממכרים שיפנו לכל המשפחה.

וכן, אין בזה חדש ותמיד אומרים שרוצים לפנות לקהל רחב וכו', רק שאני חושב שאני מזהה בדברים של ראשי נינטנדו שינוי אסטרטגיה שממשיך את הקו שלהם בשנים האחרונות על הקיוב: פחות משחקים לגיימרים, יותר משחקים שמנסים לפנות לקהל רחב. ונדמה לי שהם רק מתכוונים להרחיב את המגמה הזו.

דווקא בקיוב ממש אין את זה, למה אתה חושב שעם הקיוב נינטנדו פונה לקהל הרחב? לפי דעתי זה בדיוק ההפך ובגלל זה הקיוב הוא מקום אחרון במכירות

ושים לב שאם נינטנדו עושה דברים לפי מה שהיא אומרת זה מקבל תשומת לב, אבל שדברים קורים בניגוד למה שהיא אומרת אף אחד לא שם לזה. היא כל הזמן אומרת שה-DS הוא קונסולה לקהל הרחב ובאמת מוציאה משחקים שמתאימים לכך כמו נינטנדוגס וכו', אבל תראה כמה משחקים מובהקים לגיימרים מוכרזים ל-DS: ויוטיפול ג'ו, מאריו ברוס, אדוונס וורס,
 קסלווניה, המון המון משחקי תפקידים כבדים כמו זינוסאגה, שין מגאמי טנסיי, סייקן דנסטסו חדש ואפילו אייג' אוף אמפיירס וכו'. אבל משום מה לזה לא מתייחסים כי נינטנדו לא מדברת על זה, מוזר לא?

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
06/06/2005 14:46:35 #8

ראשית, לא אמרתי שהקיוב היא לא קונסולה לגיימרים. אמרתי שאני מבחין בנטיה של נינטנדו בשנתיים האחרונות לפנות יותר ויותר ללא-גיימרים, ובעצם לחקות את סוני במובן זה. סוני אירופה, למשל, משקיעה אך ורק במשחקי Casual בנוסח EyeToy ו- SingStar, ואילו כל המשחקים שנינטנדו מתלהבת מהם לאחרונה הם בנוסח Nintendogs והדבר הזה שבו מחברים שמונה GBA (או שמא DS-ים?) שמנגנים ביחד... שלא להזכיר את Donkey Konga.

ובנוגע למשחקים עליהם לא מדברים, שים לב שאתה מזכיר כמעט אך ורק משחקי צד-שלישי. ובכן, אין לנינטנדו שום בעיה של תמיכת צד-שלישי בקונסולה הניידת שלה, אך בקונסולה ה"רצינית" שלה יש בעיה בריבוע. אם תמחק את כל משחקי הצד-השלישי, עם מה אתה נשאר?

תעשה את התרגיל הבא: תבדוק אילו משחקים נינטנדו שיחררה לקיוב מאז ההשקה, וכמה מהם היו משחקים רציניים לגיימרים, כלומר לא משחקי מסיבה / פוקימון / ספורט ומרוצים, ותגלה נתונים מאוד מעניינים. בהשקה של 2001 היו שלושה משחקים רציניים + משחק מרוצים אחד, ב- 2002 היו 5רציניים + 3 ספורט/מסיבה/דיסני, ב- 2003 מתוך 11 משחקים רק זלדה היה משחק חדש ו"כבד", וב- 2004 מתוך 12 יש שלושה כאלו + Four Swords. כלומר, בשנתיים הראשונות מתוך 12 משחקים היו שמונה רציניים, ואילו בשנתיים שלאחר מכן מתוך 23 יש רק ארבעה. עכשיו תגיד לי שאין כאן מגמה.

-----------------

יובל בירב,

עורך משנה, Vgames.co.il

אווטאר
choopy
משתמש רגיל
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט Yuber
06/06/2005 15:23:12 #9
אני לא מבין למה אתה ישר פוסל כל משחק מירוצים וספורט, אף זירו למשל הוא משחק לגיימרים מובהקים, אין בו שום דבר "קז'ואלי". כנ"ל  1080 אוונלנץ', מאריו טניס ו-ווייב רייס. אולי חלקם לא משהו (כמו אוולנץ'), אבל זה לא אומר שהם פונים בעיקר לגיימרים הלא רציניים. גם וואריו וורלד הוא לא משחק לקז'ואלס, הוא פשוט משחק פלטפורמה עם בעיות.

וגם, ב-2003 אם אתה מוריד את זלדה קולקשיין ומאסטר קווסט סך הכל משחקים שהם הוציאו זה 9 ולא 11, אז יש לך כמה טעויות בחישוב אבל חפיף אני מבין למה אתה מתכוון וזה לא חדש לנינטנדו. גם בתקופת הנינטנדו 64 היא הוציאה הרבה משחקי מסיבה/ספורט של מאריו והרבה יותר משחקי פוקימונים מטופשים.

וחוץ מזה, שדווקא יש עלייה במגמת החברות צד ג' שמפתחות לקונסולה הבייתית של נינטנדו אם תשווה למשל לנינטנדו 64, או לשנים הראשונות של הקיוב. אני מאמין שנינטנדו תשקיע יותר בהסכמים עם חברות צד ג' עם הרבולושן ולא תיתן לכולם לפתח רק לסוני (אני מדבר על המפתחות היפניות כן, לא על האמריקאיות של הבוקס)

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
בקרו בעמוד הבית של shonon ציטוט shonon
06/06/2005 15:42:31 #10

מה זה לעזעזל קז'ואל ( casual)?

וליובל: gt 4 , burnout 3,nfs:ug 2 הם גם משחקי קז'ואל ? (ועוד רבים אחרים שהם ספורט ומרוצים)

-----------------

אווטאר
shonon
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
ציטוט PT
06/06/2005 17:42:12 #11
ציטוט: הכותב המקורי choopy ב 2005 /06 /06

ראשית, לא אמרתי שהקיוב היא לא קונסולה לגיימרים. אמרתי שאני מבחין בנטיה של נינטנדו בשנתיים האחרונות לפנות יותר ויותר ללא-גיימרים, ובעצם לחקות את סוני במובן זה. סוני אירופה, למשל, משקיעה אך ורק במשחקי Casual בנוסח EyeToy ו- SingStar, ואילו כל המשחקים שנינטנדו מתלהבת מהם לאחרונה הם בנוסח Nintendogs והדבר הזה שבו מחברים שמונה GBA (או שמא DS-ים?) שמנגנים ביחד... שלא להזכיר את Donkey Konga.

ובנוגע למשחקים עליהם לא מדברים, שים לב שאתה מזכיר כמעט אך ורק משחקי צד-שלישי. ובכן, אין לנינטנדו שום בעיה של תמיכת צד-שלישי בקונסולה הניידת שלה, אך בקונסולה ה"רצינית" שלה יש בעיה בריבוע. אם תמחק את כל משחקי הצד-השלישי, עם מה אתה נשאר?

תעשה את התרגיל הבא: תבדוק אילו משחקים נינטנדו שיחררה לקיוב מאז ההשקה, וכמה מהם היו משחקים רציניים לגיימרים, כלומר לא משחקי מסיבה / פוקימון / ספורט ומרוצים, ותגלה נתונים מאוד מעניינים. בהשקה של 2001 היו שלושה משחקים רציניים + משחק מרוצים אחד, ב- 2002 היו 5רציניים + 3 ספורט/מסיבה/דיסני, ב- 2003 מתוך 11 משחקים רק זלדה היה משחק חדש ו"כבד", וב- 2004 מתוך 12 יש שלושה כאלו + Four Swords. כלומר, בשנתיים הראשונות מתוך 12 משחקים היו שמונה רציניים, ואילו בשנתיים שלאחר מכן מתוך 23 יש רק ארבעה. עכשיו תגיד לי שאין כאן מגמה.

מכיוון ש-Yuber ענה לך כ"כ יפה, אין טעם שאני אחזור על דבריו, אז אני רק אעיר הערה קטנה
המשחק שאתה מדבר עליו עם החיבור של ה8 DS-ים (ואני גם יודע באיזה סרטון אתה נזכר)
שמו Band Bros וזה דווקא בין משחקי ההארד-קור של המכשיר, זה ממש לא משחק לקז'ואל
זה יותר משחק למיוזיק פריק, כאלה שאוהבים DDR וכל השאר, רק על נייד.

אני יודע, אני סתם נכנס בקטנות, אבל הרגשתי את הצורך לתקן אותך ;>

-----------------
אומרים שאני מורעל... אז הנה...

אווטאר
PT
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
06/06/2005 21:08:57 #12

צ'ופי, ואתה לא חד צדדי. בוא אל תצחיק אותי.

גילית לנו את אמריקה עם הראיונות שהבאת. אתה מתעלם מהדברים הנוספים שנאמרו בראיונות, וזה שנינטנדו תמשיך להשקיע במותגיה האהובים, ותמשיך להביא לנו משחקים ארוכים וגאוניים, כדוגמת זלדה.

אתה ודומיך החד צדדיים מביאים את 'נינטנדוגס' ו'אלקטרו פלקטון' כדוגמה לתכניותיה העתידיות, אבל באותה נשימה שוכחים לציין, ולא במקרה, את הבאים לדיאס: קירבי, מריו ברוס, מטרויד פריים, מריו קארט, אנימל קרוסינג, זלדה ועוד. כל אלה מיועדים לגמרים הוותיקים של נינטנדו ומתוכננים ל-DS.

"נינטנדו זונחת את הגמרים". אמירה "לא" חד צדדית בכלל, וזה סתם פוגע באמינות של מי שאומר אותה.

ואני בכלל לא מבין מה רע בגישה החדשה של נינטנדו, שתביא גם משחקים מהירים וממכרים. אני, כאוהד החברה, מעודד מאוד מן הידיעה, ומהסיבות שציינתי למעלה. הם הכי ממכרים   

-----------------

We're smart people, we learn from our mistakes. I will bet you a drink at the bar of your choice, that Revolution will be a very sexy device. - Reggie Fils-Anime

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
07/06/2005 03:31:10 #13

איי!!!!!

ע"פ פמיטסו כל המשחקים שנינטנדו הפיצה לקונסולות ישנות שלה יינתנו להורדה באמצעות הרבולושן (על-פי זה ניתן להבין שגם משחקי Rare ישנים ינתנו להורדה!). על-פי הידיעה הזו מישהו פרסם רשימה של 214 אפשרויות!

בתוכה נמצא: באנג'ו-קאזוי, באנג'ו-טוי, אקסייט-בייק, טטריס אטאק (שמעתי שממכר בטירוף), דונקי קונג לכל חלקיו (כולל דונקי קונג 64 המסיבי!), גולדן-איי 007(!!), פרפקט דארק(!), מריו טניס, בלסט קורפס, פיילוט-וונס (מעולה!), ועוד המון משחקים אחרים שהייתי מת לחזור אליהם, או משחקים שלא ניסיתי ואני רוצה להשלים פערים.

אגב, פמיטסו גם מפרסמים שמשחק דונקי קונג חדש מפותח לרבולושן! עדיין מוקדם להתלהב כי לא ברור איזה כיוון יקבל, אבל עדיין אני סקרן לגביו. אם הוא יקבל את הכיוון של קודמו ובשיפור כל מה שלא היה טוב בו, אז הוא יהיה להיט בטוח. אחד המשחקים הכי מקוריים ומדליקים של השנים האחרונות. אז מי אמר שנינטנדו מוותרת על הקהל שלה?

מאותה ידיעה:

Famitsu also reports that new versions of Super Smash Bros., Super Mario, Legend of Zelda, Metroid, and Final Fantasy Crystal Chronicles are in development for Revolution, all of which were confirmed by Nintendo at E3 2005 a few weeks ago.

הנה, כל אלה שהוכרזו עד כה ל'רבולושן' פונים דווקא לגרעין נאמניה של נינטנדו.

שוד ושבר, נינטנדו וויתרה עליי   

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
07/06/2005 20:53:57 #14

The Revolution, Iwata revealed at the press conference, will actually feature simple titles like Otona no DS Training. But don't worry -- you'll also get big, epic titles like Zelda.

ידיעה חדשה מהתנור.

והבא לקוח מאותו מקור -

The controller in particular seems to be getting quite a bit of attention, with Nintendo software master Shigeru Miyamoto commenting at the press conference that the company is making a big investment in creating the device. Iwata added, "I think you will be surprised by the Revolution's controller."

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Blingbling
07/06/2005 22:47:03 #15

נו choopy תראה מה עשית עכשיו..תמנע מפירסום כתבות כאלו בעתיד בבקשה.

-----------------

אווטאר
Blingbling
משתמש רגיל
רשום מ- 06/11/2004
ציטוט רונן כאן
08/06/2005 02:33:21 #16
זו לא הכתבה, אלא זה החד צדדיות שבה, ההטעיה וחוסר המקצועיות.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Moridin
10/06/2005 00:06:15 #17
אלוהים, רונן, אתה כזה אפס...

-----------------

Moridin
משתמש רגיל
רשום מ- 29/09/2003
ציטוט רונן כאן
10/06/2005 09:39:49 #18
ציטוט: הכותב המקורי Moridin ב 2005 /06 /10
אלוהים, רונן, אתה כזה אפס...

מה לעשות, תתמודד, חמוד.

כל עוד אינך בת-הזוג שלי, אני לא מרגיש צורך לספק אותך.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט imris
10/06/2005 22:52:36 #19

די רונן... אתה מגזים עם התגובות שלך לפעמים. אתה פאנבוי בצורה שאי אפשר לתאר, ואני לא צוחק עלייך בגלל זה, כי גם אני אוהב את נינטנדו...לא כמוך אבל אוהב.
בגלל שיש אנשים שלא חושבים כמוך אתה לא צריך לנסות להוכיח להם שהם טועים באמצעות אלף פוסטים ומגילות, כי ברור שדעתם לא תשתנה לא משנה מה תראה להם. תן להם להשאר עם דעתם,כי תכלס נינטנדו באמת נהיתה חרא בזמן האחרון.  

-----------------

אווטאר
imris
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט רונן כאן
11/06/2005 00:04:25 #20

Imris, אני מכבד את דעותיהם של אחרים. היכן לא כיבדתי דעה כאן? העניין הוא אחר, פשוט הוספתי כמה פרטים שהוא "שכח" להזכיר וטענתי על חוסר מקצועיות. זה ויכוח שבמהותו אינו על דעות, אלא יש כאן ויכוח מוזר שמתנהל למרות העובדות.

הוכחתי שהייתה חד-צדדיות באמירה שלו. הראתי לו בעובדות שנינטנדו אמרה דברים נוספים, דברים שהוא הסתיר כדי לגבות את אמירתו. ואחר-כך ביומרנותו החלשה הוא בא לטעון שאני חד-צדדי, למרות שהעפתי את 'מריו סאנשיין' המאכזב מהספרייה שלי, ואני מודה שנינטנדו בדור הזה היא מתחת לציפיותיי, וידעתי לשבח משחקי קונסולות אחרות (טוריזדמו, מטל דיר סוליד וכד'). זה שישנם כמה שמסרבים להכיר בעובדות ומתוסכלים מעצם נוכחותי ודעתי השונה, זה כבר עניין אחר, וזו אפילו לא בעיה שלי.

כן, אני מסכים אתך שבדור הזה נינטנדו לא הייתה הכי במיטבה בתחום הקונסולות הבייתיות, הייתה טובה אבל יכלה יותר. אבל, זה לא הויכוח ששרר כאן, אז אין צורך לערבב נושאים.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Zarquon
11/06/2005 22:39:19 #21
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /06 /11

Imris, אני מכבד את דעותיהם של אחרים. היכן לא כיבדתי דעה כאן? העניין הוא אחר, פשוט הוספתי כמה פרטים שהוא "שכח" להזכיר וטענתי על חוסר מקצועיות. זה ויכוח שבמהותו אינו על דעות, אלא יש כאן ויכוח מוזר שמתנהל למרות העובדות.

הוכחתי שהייתה חד-צדדיות באמירה שלו. הראתי לו בעובדות שנינטנדו אמרה דברים נוספים, דברים שהוא הסתיר כדי לגבות את אמירתו. ואחר-כך ביומרנותו החלשה הוא בא לטעון שאני חד-צדדי, למרות שהעפתי את 'מריו סאנשיין' המאכזב מהספרייה שלי, ואני מודה שנינטנדו בדור הזה היא מתחת לציפיותיי, וידעתי לשבח משחקי קונסולות אחרות (טוריזדמו, מטל דיר סוליד וכד'). זה שישנם כמה שמסרבים להכיר בעובדות ומתוסכלים מעצם נוכחותי ודעתי השונה, זה כבר עניין אחר, וזו אפילו לא בעיה שלי.

לא בעיה שלך? באופן שבו אתה לוקח ומגיב לדברים האלה, נראה שמדובר אפילו ביותר מסתם בעיה. מחלה, כמעט. מה שעדיין ממשיך להצחיק, זאת העובדה (כן, עובדה), שאתה ממשיך לטעון בהחלטיות שאתה לא פאנבוי, אבל באותה נשימה גם מגן בחירוף נפש על נינטנדו בצורה שכמעט גובלת בספאם.
אגב, אני חושב שהציטוט היחצ"ני-עד-גיחוך (אם זה לא פאנבויזם, תהרוג אותי, אבל אני כבר לא יודע מה כן) שמופיע בחתימה שלך מדבר בעד עצמו. בכל מקרה, אתה מוזמן להמשיך לנסות להוכיח את חפותך באמצעות מאריו סאנשיין, אותו העפת באכזריות מעוררת יראה מהספריה הביתית שלך. זה בטח שכנע כאן מספר אנשים...

-----------------
InterAl.

אווטאר
Zarquon
משתמש רגיל
רשום מ- 23/02/2005
ציטוט רונן כאן
12/06/2005 00:29:54 #22
ציטוט: הכותב המקורי Ogg ב 2005 /06 /11
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /06 /11

לא בעיה שלך? באופן שבו אתה לוקח ומגיב לדברים האלה, נראה שמדובר אפילו ביותר מסתם בעיה. מחלה, כמעט. מה שעדיין ממשיך להצחיק, זאת העובדה (כן, עובדה), שאתה ממשיך לטעון בהחלטיות שאתה לא פאנבוי, אבל באותה נשימה גם מגן בחירוף נפש על נינטנדו בצורה שכמעט גובלת בספאם.
אגב, אני חושב שהציטוט היחצ"ני-עד-גיחוך (אם זה לא פאנבויזם, תהרוג אותי, אבל אני כבר לא יודע מה כן) שמופיע בחתימה שלך מדבר בעד עצמו. בכל מקרה, אתה מוזמן להמשיך לנסות להוכיח את חפותך באמצעות מאריו סאנשיין, אותו העפת באכזריות מעוררת יראה מהספריה הביתית שלך. זה בטח שכנע כאן מספר אנשים...

<מטאטא אותו במטאטא>

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
12/06/2005 01:46:23 #23
רונן, אתה הומו

-----------------

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט THE FROZEN
12/06/2005 02:27:59 #24
ציטוט: הכותב המקורי Squall Leonhart ב 2005 /06 /12
רונן, אתה הומו
לפחות הוא לא מתחפש לנינג'ות ומפיץ את התמונות של זה באינטרנט.

אבל כן, הוא באמת מגזים.

-----------------

SOMEBODY SET UP US THE BOMB - אף אחד לא הבין את המשמעות האמיתית של זה...

רוצים לדעת? תקראו מהסוף להתחלה

אווטאר
THE FROZEN
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
12/06/2005 03:53:39 #25
ציטוט: הכותב המקורי Squall Leonhart ב 2005 /06 /12
רונן, אתה הומו

ובטח יש לך את כל הסיבות לדעת זאת. טוב, אני לפחות מקווה שלא הכאבתי לך ואתה מצליח לשבת...

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003

כל הפורומים>החדשות > תגובה לחדשה “נינטנדו מוותרת על הגיימרים?”
תגובות : 26
עמוד :  מתוך 2
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי: choopy
נכתב ב: 05/06/2005 15:02:21
תגובה אחרונה: 12/06/2005 16:02:19