"בעוד ביצועי ה-X1800 (בין 450 ל-550 דולר) הם בין אלו של ה-GeForce 6800 לאלו של ה-GeForce 7800. "
זה לא כל כך נכון, הבנתי שדווקא הX1800 המתקדם די אוכל בלי מלח את הGeforce 7800 GTX, נכון שההפרש נמוך בתנאים רגילים אבל ככול שהרזולוציה עולה והכמות של הפילטרים עולה ככה גדל ההפרש, ואחרי הכל השאיפה היא לא לכרטיס שיסחוב את המשחק אלא לכרטיס שיוציא ממנו את כל מה שאפשר וגם קצת מעבר.
ender תקרא קצת דיונים באתרי חומרה רציניים....ה-7800 יותר חזק בגלל ה10 צינורות עיבוד הנוספים שלו , אבל ל-x1800 יש תזמונים גבוהים בהרבה....הם משתווים בסך הכל.
לך ל-hwzone יש שם מלאאא דיונים על זה, ומפרטים הרבה יותר טוב ממני.
ביננו לי יש, Radeon 9800 Xt 256 MB, ועדיין יש כרטיסים חדשים לגמרי שלא עוברים אותו,
פעם כולם צחקו עלי כשקניתי אותו כי יצאו אחרים יותר טובים, יש לי אותו מאז שהוא יצא (שאני לא זוכר בדיוק מתי אבל נראה לי +- 3 שנים),
ועד היום אין אף משחק כולל HL2 וDOOM3 שלא פועלים לי על 1024X768 עם די הרבה פילטרים בFPS לא רע בכלל.
ממש לא ברור לי כל הקטע של לרוץ אחרי הכרטיס היותר טוב בכזו נחישות שיש אנשים שעושים את זה.
אם אתה קונה כבר מחשב חדש, למה לא?! אף אחד לא יקנה 9800 xt במפרט שעולה מספיק כסף. בעיקר גם כי ה-mid end של הדור הזה הרבה יותר טוב מ-high end של לפני דור (דור ה- geforce 5 ו -9800, 9600 וכו...).
ביננו לי יש, Radeon 9800 Xt 256 MB, ועדיין יש כרטיסים חדשים לגמרי שלא עוברים אותו,
פעם כולם צחקו עלי כשקניתי אותו כי יצאו אחרים יותר טובים, יש לי אותו מאז שהוא יצא (שאני לא זוכר בדיוק מתי אבל נראה לי +- 3 שנים),
ועד היום אין אף משחק כולל HL2 וDOOM3 שלא פועלים לי על 1024X768 עם די הרבה פילטרים בFPS לא רע בכלל.
ממש לא ברור לי כל הקטע של לרוץ אחרי הכרטיס היותר טוב בכזו נחישות שיש אנשים שעושים את זה.
אם אתה קונה כבר מחשב חדש, למה לא?! אף אחד לא יקנה 9800 xt במפרט שעולה מספיק כסף. בעיקר גם כי ה-mid end של הדור הזה הרבה יותר טוב מ-high end של לפני דור (דור ה- geforce 5 ו -9800, 9600 וכו...).
אני לא מדבר על מחשב חדש, אני מדבר על כל אלו שרק משדרגים את הכרטיס מסך כי יוצאים חדשים.
חוץ מזה לא כל כרטיסי הMID END עוברים את שלי וישנם גם כמה HIGH END (מהחלשים אמנם אבל עדיין) שלא עוברים אותו.
זה לא שאני אומר שלמי שיש GF2 שישאר איתו אבל אני לא מבין כאלו שיש להם כמו שלי או אפילו GF 6600 שרק מחליפים לכל דבר שיש לו עוד שלושה FPS באיזה משחק.