אני מאמין, שבכלל, הדור הנוכחי בכל הקונסולות סבל. מפתחים נכנסו לקביעות יתר במשחקים ולא חשבו הרבה מעבר. מעטים המשחקים שבאמת עשו משהו שונה, ועשו אותו טוב. אני מקווה שהאתגר שנינטנדו מציבה, עם השלט החדש, ישנה את הבצורת...
לקיוב עומדים לצאת חוץ מזלדה עוד שתי משחקים טובים, פייר אמבלם ובאטן קייטוס 2. ככה שבסופו של דבר יש לו בין 25-30 בערך משחקים בלעדיים טובים, שזה אחלה. אומנם לא מתקרב לכמות של הפס2 אבל עדיין אחלה.
בכל מקרה זה עדיף מהבוקס שיש לו בקושי 5 משחקים בלעדיים טובים
סתם לפרוטוקול: אני רוצה שמישהו ירים את הכפפה וימצא 20 משחקים מצוינים ל-PS2, הקונסולה עם מבחר המשחקים הכי גדול בסביבה. אני פעם עליתי לגיימספוט ובדקתי את רשימת המשחקים שקיבלו את הציונים הכי גבוהים בקונסולה הזו בכל תולדותיה. אחרי שמנפים משחקי פוטבול וכפילויות של סדרות (pro evoloution 3, pro evoloution soccer 4) -- קשה מאוד להגיע ל-20.
(לא שאני מגן כאן על הגיימקיוב. אני לא יודע אם גם לה יש 20, בעצמי שמעתי אולי על 5 משחקי גיימקיוב שהם באמת בקונצזוס).
-----------------
"ברוכים הם השוכחים, שכן הם יוצאים נשכרים אף ממחדליהם"
Gran Turismo DMC ICO MGS 2-3 (לא יודע אם אפשר לקרוא לזה כפילות) PES Twisted Metal:Black (משחק מולטי ענק, אבל לא יודע אם קילר)
למען האמת, לא ממש עולים לי לראש עוד משחקים, למרות שאני בטוח ב-100% שיש עוד כמה בלעדיים ששיחקתי בהם שלא זכורים לי כרגע. כמובן שיש עוד מספר לא מבוטל של משחקי תפקידים שאנשים שמבינים בהם וודאי יכניסו לרשימה. אם רוצים אפשר להכניס את ראטצ'ט & קלאנק, אחלה משחק פעולה.
סתם לפרוטוקול: אני רוצה שמישהו ירים את הכפפה וימצא 20 משחקים מצוינים ל-PS2, הקונסולה עם מבחר המשחקים הכי גדול בסביבה. אני פעם עליתי לגיימספוט ובדקתי את רשימת המשחקים שקיבלו את הציונים הכי גבוהים בקונסולה הזו בכל תולדותיה. אחרי שמנפים משחקי פוטבול וכפילויות של סדרות (pro evoloution 3, pro evoloution soccer 4) -- קשה מאוד להגיע ל-20.
(לא שאני מגן כאן על הגיימקיוב. אני לא יודע אם גם לה יש 20, בעצמי שמעתי אולי על 5 משחקי גיימקיוב שהם באמת בקונצזוס).
סויקודן 3 אונימושה 3 DMC3 דיסגאה דיג'יטל דוויל סאגה דיג'יטל דוויל סאגה 2 ICO גראן טוריסמו 3/4 (יש סדרות שבאמת אין טעם לשחק בישן שיש את החדש) סטאר אושן 3 שאדוו הארטס 2 וירטואה פייטר 4: אבו גראדיוס 5 מטאל גיר סוליד 3 שאדוו אוף דסטיני מקסימו 2 רז קשן 3 אייס קומבאט 5 דארק קלאוד 2 קלונואה 2 ראצ'ט 3 קטאמרי דמאשי טוויסטד מטאל: בלאק
ערכתי שהבנתי שהתכוונת רק למשחקים טובים מאוד ולא סתם טובים, אבל עדיין עברתי את ה-20 וזה רק בלעדיים :P