תגידו, איך לעזאזל נותנים לחבר'ה האלו תקציב לבנות משחק שלא מראה שום תוצאות ברווחים במשך עשור שלם? נשמע כאילו הם בכוונה לא מוציאים את המשחק כדי שימשיכו לזרום אליהם כספים.
-----------------
...You'll follow me back with the sun in your eyes
לפי מה שהבנתי, זה מימון עצמי. מאיפה יש להם כסף? לא יודע. אולי הם חוסכים בפיצה ומצליחים לחיות על הכסף ממקס פיין (הם עזרו ל-Remedy) וכל מיני גרסאות Duke מפוקפקות לסלולרי וקונסולות ניידות. אולי הם קשורים למאפיה הרוסית (גם יסביר חלק מהעלילה של מקס פיין).
מה הוא אמר על ICO? מה לא? שהיה ברור לו מראש שהמשחק לא ימכור, כי הגיבור הוא ילד עם קרניים (איזה שחקן שפוי ישחק ילד עם קרניים? ברור שאנחנו רוצים רק בלונדינים שריריים פאשיסטים). שהמשחק בעצם לא מעניין ולא מקורי במיוחד, בניגוד, למשל, ל-Duke Nukem שהמקוריות יוצאת לו בשפריצים מכל בלוטת זיעה.
באמת קצת קשה לצפות,גם מוזר שהוא תקף את ICO,כאילו איך בדיוק המשחק הזה מאיים עליו ?מילא סוני יורדת על מייקרוסופט וכו' אבל מנכ"ל 3d realm על ICO!? הזוי ביותר.
תן קצת כבוד לדיוק,זה היה אחלה משחק והדמות שלו היתה מצוינת,וברור שערס אמריקאי יהיה קצת פשיסט אבל זאת דמות גדולה.
ואני חייב לציין שגם אני מאוד נהנה לקרוא את החדשות שלך.
הם עוזרים להם רק מבחינת קונספט ועלילה, כי הרי זה היה משחק שלהם בסופו של דבר. בקשר ל DNF תראו זה כך , בסופו של דבר זה הולך להיות משחק AAA ולא סתם עוד איזה FPS דלוח ואני לא איזה פאן בוי שמדבר למרות שאני מבקר בפורומים של 3DR באופון קבוע. אפשר למעשה לומר שהפיתוח הרציני החל בסוף 2002 וכנראה שזה יהיה באמת סופי הפעם .. לומר שהחברה האלו לא משוגעים/חסרי כל הבנה בתעשיה/הבדיחה הכי גדולה שקיימת - זה בסדר כי הם באמת ככה אבל מצד שני זה שבסופו של דבר פרוייקט שלהם והם לקחו החלטה (WID) והם הולכים איתה עד הסוף , כל עוד הם לא רואים שהם יכולים לעשות את המשחק בדיוק כמו שהם רוצים ומתכננים הם לא יוציאו אותו.
ד"א ג'ורג' מבקר המון משחקים כי הוא גיימר בעצמו כמו רוב האנשים בתעשייה רק שהוא בוחר לעשות את זה באופן קבוע בבורדים של שייק'-ניוז וזה לא חדש שהוא כותב שם דברים שלפעמים מעוררים תגובות ...