Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > החדשות > תגובה לחדשה “יוצר Metal Gear עובד על המהפכה”
תגובות : 18
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 22/10/2005 00:38:18
תגובה אחרונה: 28/10/2005 02:35:41

נושא מחבר ההודעה
ציטוט רונן כאן
22/10/2005 00:38:19 #1

חדשה מרגשת בהחלט.

והנה עוד מה אמרו המפתחים מתוך המגאז** Nintendo Dream (לא אביא את כולה):

Ken Sugimori (Game Freak, art director of Pokemon):  "You'll be able to do things with the Revolution that you could never do with consoles before," he says, adding with a laugh, "Personally, it's the kind of hardware where, more than making games, I'd rather play them."

Kouichi Suda (president of Grass Hopper Interactive, the studio behind Killer 7): Once he saw the controller at the product announcement, he felt that there was no choice but to make games for it. "I've already finalized a plan. Now, all that remains is to make it." Judging by Suda's comments, we can probably add Grass Hopper to the list of Revolution developers.

Tooru Iwatani (Namco -- father of Pac Man): Iwatani feels that the Revolution controller is one of the solutions to interface problems with games, adding, "Just as input with the Nintendo DS pen gave birth to new game contents, there are great possibilities hidden in this remote-like controller." He gives a couple of examples of game ideas, including a text input style game that targets people who've become used to inputting text with their thumbs on the cell phone. The controller gives the creative spirit of game creators a jolt, Iwatani states before finishing up his comments by asking that Nintendo continue from here on out to stimulate gamers and creators alike in new ways.

Hironobu Sakaguchi (Mistwalker -- father of Final Fantasy): "When I first saw it, I thought 'It's great!' and 'It's just like Nintendo!' It makes you feel like you're actually touching the screen. In that sense, you could say that it's an extension of the DS, but it's actually very different." Pointing out that the controller allows for a wide variety of actions, he adds, "When shown such a new concept, software makers are, even as just normal people, left excited."

Yasuhiro Wada (Marvelous Interactive -- father of Harvest Moon): Wada was at first taken back by the controller. He found it to be small and nicely designed, but as a controller, it crossed the bounds of his understanding. Once he got his hands on it, he suddenly got the idea and felt that it would work. This is similar to how he felt with the DS -- the feeling of various ideas appearing one after the other. "As a creator, this is the ultimate toy,"

Hiroshi Tanibuchi (Konami -- Powerful Pro series producer): Tanibuch states that he was surprised when he first saw the controller, adding "In truth -- and this is just between us -- I was able to get my hands on the controller. The on-screen characters move in accordance with the controller's movements -- it's such a fresh feeling. Although you probably won't understand until you've tried it yourself."

Toshihiro Nagoshi (Sega -- producer of F-Zero GX/AX and Super Monkey Ball): "I was surprised when I saw it, I was surprised when I touched it, and when I played the sample games, I was even more surprised!" Nagoshi states. "I doubt that there's a creator who doesn't get tickled after getting their hands on this. It combines all the elements required to let you enjoy games while feeling that you've become the character." Continuing, Nagoshi states that he expects the controller to open up new paths for all genres.

הנה לכם, היעילות של השלט מוכחת גם בהתנסות של ממש. המפתחים מתלהבים ממש, אפילו קוג'ימה, יוצר מטל גיר סוליד, מפתח משחק חדש ובלעדי ל'רבולושן'. הוא מתלהב מאוד מהפוטנציאל שבה, זאת בניגוד לרמזים המגוחכים של "מביני דבר" שנשמעו כאן בעבר על כך שקוג'ימה לועג ל'רבולושן' בדמות האמירה 'הרבולושן משולה לארוחת ערב ביתית'.

אמרתי לכם שזו נינטנדו, היא לא תאכזב עם השלט המהפכני שלה, לכן התלהבתי עוד לפני שבכלל נחשף. היה אפילו מי שאמר שבסופו של דבר היא תחשוף שלט פשוט יחסית חחח

-----------------

We're smart people, we learn from our mistakes. I will bet you a drink at the bar of your choice, that Revolution will be a very sexy device. - Reggie Fils-Anime

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
בקרו בעמוד הבית של shonon ציטוט shonon
22/10/2005 02:37:10 #2

בסדר הבנו את הנקודה , השלט מצוין ונהדר וכולי אתה לא צריך להוכיח כלום. אתה לא איזה סוכן מכירות של נינטנדו אז תפסיק עם השיכנועים האלה (שבעצם נמצאים בכל אחת מההודעות שלך) כל אחד יעשה את השיקולים האלה לבד.

אם היית מציג את החדשה באופן אובייקטיבי ולא כמו fan boy זה היה הרבה יותר מעניין.

-----------------

אווטאר
shonon
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
ציטוט אורי מרחב
22/10/2005 16:30:09 #3

חלאס. להיות. פאנבוי.

בבקשה!

-----------------

"ברוכים הם השוכחים, שכן הם יוצאים נשכרים אף ממחדליהם" 

אורי מרחב
משתמש רגיל
רשום מ- 17/10/2003
ציטוט Jaymz
22/10/2005 17:03:05 #4

ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /10 /22

והנה עוד מה אמרו המפתחים מתוך המגאז** Nintendo Dream (לא אביא את כולה):

יושימיצו - "OMG"

מיצורוגי - "R0X0r"

הנה לכם, היעילות של השלט מוכחת גם בהתנסות של ממש.

אתה צודק בהחלט. זה נכון שעכשיו, כשעדיין אין אפילו משחק אחד שמשתמש בבקר הזה, היעילות של אותו בקר מוכחת לכולנו... בהתנסות של ממש....

-----------------

"I see your Schwartz  is as big as mine"

Jaymz
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
ציטוט רונן כאן
23/10/2005 03:03:16 #5

אתם יודעים למה אני אומר זאת? כי אני יכול!

באותה המידה הייתי מבקש מכם להפסיק להתנהג כילדים קטנים אלא להתעלם ממה שאינו בוגר לטעמכם.

אמנם אין משחק אמתי שמדגים זאת, אך זה לא סותר את הפוטנציאל הקיים ושעליו המפתחים מדברים. חלקם התלהבו מאוד אפילו מהיישום בדמו שהוכיח את היעילות.

הייתם סקפטים לפני חשיפת השלט, אבל הוכח שנינטנדו לא הביאה שלט רגיל כפי שכמה "ניבאו", חכו לחשיפת המשחקים, אתם תבלעו את הלשון גם כן, כי כפי שבמגאז** TIME נכתב: ""הרבולושן נמצא בחברה טובה, נינטנדו".

-----------------

We're smart people, we learn from our mistakes. I will bet you a drink at the bar of your choice, that Revolution will be a very sexy device. - Reggie Fils-Anime

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Jaymz
23/10/2005 09:29:48 #6
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /10 /23

הייתם סקפטים לפני חשיפת השלט, אבל הוכח שנינטנדו לא הביאה שלט רגיל כפי שכמה "ניבאו", חכו לחשיפת המשחקים, אתם תבלעו את הלשון גם כן, כי כפי שבמגאז** TIME נכתב: ""הרבולושן נמצא בחברה טובה, נינטנדו".

בגלל שאיזה מישהו אמר שאולי יהיה בקר רגיל בסוף אז בכל תגובה שלך שקשורה ל-Revolution אתה תזכיר את זה עכשיו בתוספת של "חחח" או הצהרות על בליעת לשון? אתה חושב שזה מוסיף קרדיט לבקר?

זה לא משנה כמה מפתחים או בכירים בנינטנדו יתלהבו מה"פוטנציאל" של הבקר, אני בטוח שאם היינו חוזרים בזמן אז היינו רואים את אותן התגובות על ה-Virtual Boy, וכמה "פוטנציאל" שיש לו. קודם שיעבור את מבחן המציאות, או שלפחות יציג משחק אחד, ואז תקבע שהיעילות מוכחת לכולנו. אני לא רואה שחקני FPS משתמשים בזה שעות ברציפות בזמן משחקי קלאן שלהם. זה טוב בשביל Duck Hunter 3D ומשחקי מסיבה אחרים, לא יותר. מעבר לכך, אני לא רואה איך זה תורם ל-RPGים או ל-RTSים בכלל.

ו-TIME לא אמרו שה-Revolution נמצא "בחברה טובה, נינטנדו". IGN אמרו שהבקר נמצא "בחברה טובה", ביחד עם שאר הבחירות של TIME בנוגע למוצרים שיהממו אותנו. ואכן, בנוסף לבקר הם בחרו בפלאפונים שמנגנים מוסיקה, מטוס גדול ומתורגמן נייד. זאת אכן "חברה טובה", או לפחות מייצגת, של ה"מהפיכה".

-----------------

Jaymz
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
ציטוט רונן כאן
23/10/2005 19:09:49 #7

ציטוט: הכותב המקורי Jaymz: בגלל שאיזה מישהו אמר שאולי יהיה בקר רגיל בסוף אז בכל תגובה שלך שקשורה ל-Revolution אתה תזכיר את זה עכשיו בתוספת של "חחח" או הצהרות על בליעת לשון? אתה חושב שזה מוסיף קרדיט לבקר?

ברור, אני נהנה למצוץ את הדם לאלו שמוכח טיפשותם.

זה לא משנה כמה מפתחים או בכירים בנינטנדו יתלהבו מה"פוטנציאל" של הבקר, אני בטוח שאם היינו חוזרים בזמן אז היינו רואים את אותן התגובות על ה-Virtual Boy, וכמה "פוטנציאל" שיש לו.

קודם כל, לא הבכירים של נינטנדו התלהבו בידיעה שהבאתי. אתה חושב שאם תטען כך אז זה יפחית מקרדיט הבקר?

דבר שני, בלי תאוריות בגרוש, בבקשה. אל תדבר על דברים שאתה בטוח בהם כביכול רק כי כי זה נוח לדעתך. אם אין לך יכולת להביא לי ציטוטים של מה שהמפתחים אמרו על הוירטואל בוי, אז אל תנפנף בנימוקים זולים.

קודם שיעבור את מבחן המציאות, או שלפחות יציג משחק אחד, ואז תקבע שהיעילות מוכחת לכולנו.

דיברתי על פוטנציאל בלבד, לא על יישומי משחק קיימים, וזה בדיוק מה שהמפתחים שיבחו מאוד. למד לקרוא לפני שתאפשר לאינסטינקט הסתירה שלך את דעתי החיובית על הבקר לעבוד שעות נוספות.

אני לא רואה שחקני FPS משתמשים בזה שעות ברציפות בזמן משחקי קלאן שלהם. זה טוב בשביל Duck Hunter 3D ומשחקי מסיבה אחרים, לא יותר. מעבר לכך, אני לא רואה איך זה תורם ל-RPGים או ל-RTSים בכלל.

קרא כתבות רבות המתארים את מגוון השיימושים שניתן ליישם את הבקר וכמו כן מפתחים רבים משבחים ומתלהבים ליישם את רעיונותיהם באמצעות הבקר. אפילו המתחרים משבחים! אבל אתה הכי חכם... 

ו-TIME לא אמרו שה-Revolution נמצא "בחברה טובה, נינטנדו". IGN אמרו שהבקר נמצא "בחברה טובה", ביחד עם שאר הבחירות של TIME בנוגע למוצרים שיהממו אותנו. ואכן, בנוסף לבקר הם בחרו בפלאפונים שמנגנים מוסיקה, מטוס גדול ומתורגמן נייד. זאת אכן "חברה טובה", או לפחות מייצגת, של ה"מהפיכה".

קיבלתי את התיקון. אמנם אינני חזק באנגלית אבל לטעות אין קשר לכך, כי כשמדובר באנגלית אני קורא ברפרוף   

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
23/10/2005 19:26:27 #8

אה, כן, וכשייחשפו היישומים של הבקר במשחקים קיימים אז אתה תאכל את הכובע בכל מקרה, כפי שאוכל כעת כל מי שחשב שנינטנדו לא הולכת להביא לנו שלט מיוחד.

בינתיים הבקר נוסה במשחק כמו מטרויד פריים ומי שהתנסה הודהם, לדעתו זה היה מרשים ביותר. והמפתחים אמרו גם כן שמניסיונם במשחק ובמשחקוני ההדגמה נוספים הם התרשמו מאוד גם כן מהיעילות וההנאה. תקרא, כי לפי דבריך נדמה שלא עשית זאת. אחד מהם אומר שעל הנייר זה נשמע מדהים, אבל בהתנסות זה בהרבה יותר מרשים. תשמע, אתה מבין אנגלית יותר טוב ממני, אז קרא:

"I was surprised when I saw it, I was surprised when I touched it, and when I played the sample games, I was even more surprised!" Nagoshi states.

הנה, כמה משחקונים הפתיעו אותו מאוד, אז תאר לך איזו מלהיב השלט יהיה במשחקים שלמים! אתה לא התנסית, ג'יימס, אז מעט צניעות לא תזיק לך כשאתה חווה את דעתך השלילית. אני חווה את דעתי על סמך אלו שניסו ובינתיים אפילו אחד לא ביקר לרעה, ואף אחד מהם הוא לא עובד נינטנדו.

אמנם פוטנציאל השלט מלהיב מאוד כעת, אך כאשר ייחשפו משחקים שתומכים בכך, הדימיון שלנו יופתע, והשלט ייראה בהרבה יותר מדהים מכפי שהוא כעת. מכאן ההתלהבות והציפייה יכולה רק לעלות.

זכור את מה שאני אומר לך, נמשיך בדיון עוד שנה   

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Jaymz
23/10/2005 21:46:36 #9
, כי כשמדובר באנגלית אני קורא ברפרוף   

אוי ואבוי, קריאת עובדות בריפרוף + פאנטיות זה מתכון מסוכן. אבל זה בהחלט מסביר למה אתה כל כך אופטימי בלי שום סיבה.

קרא כתבות רבות המתארים את מגוון השיימושים שניתן ליישם את הבקר וכמו כן מפתחים רבים משבחים

תקרא, כי לפי דבריך נדמה שלא עשית זאת.

עשיתי זאת כשהכריזו על הבקר. מאז לא השתנה שום דבר, פשוט עוד ועוד אנשים אומרים שזה "יכול להיות" נהדר. מה יעזור לי לקרוא שוב ושוב את אותם הדברים? כשיגיע משהו חדש, כישכריזו על משחק ונוכל לראות כיצד הוא עובד אז תאמין לי שאני אקרא.

ותעשה לי טובה, אם היינו עכשיו בתקופה שבה הכריזו על ה-Virtual Boy, ולפני שראו אפילו משחק אחד , אתה היית מהופנט בדיוק באותה מידה וכך גם כל שאר העולם שהרי זהו טבעו של עולם. ולא, אין לי מאיפה להביא לך ציטוטים, כבר עברו יותר מ-10 שנים. אני יכול להביא לך מלא ביקורות מלאות ב-hype מלפני שהמכשיר יצא, אם אתה רוצה... מה שבטוח זה שאף אחד שם לא ידע שזאת תהיה כזאת נפילה, כולם מתלהבים ומתרגשים מהחידוש החדש של נינטנדו. ואתה בוודאי היה האחרון שמנחש אחרת.

ואני לא אומר שאני יודע יותר טוב. אני לא קובע שזה בטוח יהיה כמו ה-Virtual Boy. ואני אשמח לאכול את הכובע ואני אשמח להיות מופתע כמו מר. נגושי... רק שזכורים לי דברים דומים שאמרת בנוגע ל-DS. ובסופו של יום הוא לא "הלהיב אותי" ו"הדימיון שלי לא הופתע" מהמשחקים שיש לו כרגע או מהמשחקים שהוכרזו לו. אז תסלח לי אם אני לא רואה את הכל בוורוד כמוך. בנתיים ה-DS שלי כבר יושב בארון ומעלה אבק בזמן שאני משחק ב-Civilization על המחשב ו-Shadow of the Colossus על ה-PS2... עם בקרים סטנדרדים לחלוטין. אלוהים יודע איך אני מסוגל לחיות בלי ה"חידושים" של נינטנדו.

-----------------

Jaymz
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
ציטוט רונן כאן
24/10/2005 02:18:08 #10

אל תהיה ילד קטן ותניח בשמי דבר מגוחך. יש הבדל של שמים וארץ בין הבשורה של הרבולושן לבין הבשורה של הוירטואל בוי. טענות אלו הן באופי ילדותי ולא מוכיחות שיש לך דבר אמתי להוכיח, בוא תפסיק לשחק בקקה.

ואני אולי קורא ברפרוף קטעים מסוימים, אבל אין לזה קשר את התלהבותי ה"מוגזמת", לטעמך. התלהבותי הזו היא בעקבות התלהבות רבה של מפתחים, כתבים ואפילו המתחרים משבחים. אתה אטום בכוונה? אז אולי המפתחים הם עיוורים, הם "רואים ברפרוף". לפעמים סייג לחכמה שתיקה, לא יזיק לך מעט מזה. אולי במקום לדבר שטויות וללכת סחור סחור תנמק סוף סוף בצורה איכותית את דבריך?

אני מדבר על עובדות, אתה אפילו לא קראת. מעט צניעות לא תזיק לך, אמרתי לך.

לא נורא, עוד חצי שנה פלוס, אתה תאכל את הכובע, למרות שהאגו הלא חכם שלך יסרב להודות בכך. נינטנדו הוכיחה את יכולתה להפתיע, היא עשתה זאת עם חשיפת הבקר, ותעשה זאת שוב בדמיון העתיר שהיא תביא במשחקיה ל'רבולושן', כמו בד"כ   

הנה, את זה לא קראתי ברפרוף:

I was surprised when I saw it, I was surprised when I touched it, and when I played the sample games, I was even more surprised!" Nagoshi states.

לעס את זה!        

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Jaymz
24/10/2005 09:23:14 #11
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /10 /24

זה מדהים, כתבת עכשיו תגובה שלמה בלי להתייחס למילה ממה שרשמתי. כנראה שגם בעברית אתה קורא בריפרוף.

נסה שוב, והנה כמה טיפים בשביל לעזור לך -

נימקתי את הדברים שלי כבר 10 פעמים. אין שום מידע קונקרטי על הבקר הזה, רק טריילר עם אנשים שקופצים מול הטלוויזיה וכמה אנשים ש"חושבים" שהוא יהיה פיצוץ. וזה בדיוק כמו שהיה עם ה-Virtual Boy, כפי שאתה יכול לראות בלינק שהבאתי לך. למרות שאני יודע שזה חסר טעם, אתה לא תטרח לקרוא אפילו מילה ממה שרשום שם. אתה פשוט תעשה את הטריק הזה שלך שגנבת מבת היענה ותחזור שוב ושוב על כך שיש הבדל גדול...

אתה לא מדבר על עובדות כמו שהם לא מדברים על עובדות. הם "חושבים" שזה יהיה נחמד ואתה כבר קבעת שבגלל שהם חושבים כך - זה בוודאי כך. אבל כמובן שבחיים לא היית חושב בצורה זאת על ה-Virtual Boy... חוכמה גדולה בשבילך לקבוע שיש הבדל גדול, עכשיו כשאתה כבר יודע את התוצאות של ה-Virtual Boy. אבל אני מדבר איתך על התקופה שבה המכשיר הוכרז. האם למישהו פה יש ספק בכלל שאתה היית מביא לנו לכאן כל ציטוט משבח שניתן היה למצוא בהצמדה של סמיילים כאלו ואחרים?

אז כן, נינטנדו הוכיחה את יכולתה להפתיע. היא גם הוכיחה את יכולתה להפתיע ואז לספוג כישלון נחרץ וכואב. ואם זה לא יהיה כישלון אז עוד יותר טוב. אין לי שום דבר נגד נינטנדו (חוץ מהעובדה שאני לא אוהב את המשחקים שלהם), אני לא רוצה שהם ייכשלו, הלוואי והם יביאו את הבשורה, אני אשמח מאוד בשבילם ובשבילי. אבל אני לא רואה את זה כרגע ועד שלא יגיעו עובדות חדשות אני לא אשנה את הדעה שלי. ואם זה אכן יגיע אז אני אבלע את הכובע שלי, ואני יעשה זאת פה בפורום על מנת שתוכל "למצוץ את דמי עכשיו כשהוכחה טיפשותי". זה מדהים לראות עם איזה שטויות אתה מתעסק ושאתה לא מסוגל פשוט לקבל את העובדה שיש אנשים שרוצים לראות את החמור הלבן לפני שהם קובעים שהמשיח הגיע.

ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /10 /24

I was surprised when I saw it, I was surprised when I touched it, and when I played the sample games, I was even more surprised!" Nagoshi states.

לעס את זה!        

ללעוס את זה? אבל התייחסתי כבר בדיוק לציטוט הזה בתגובה הקודמת שלי... אני רואה שזה כבר באמת חסר טעם לדבר איתך, אתה לא קורא מה שאנשים רושמים. אתה פשוט פה בשביל למכור לנינטנדו מכשירים ולהנות מיכולות הסמיילים של הפורום.

-----------------

Jaymz
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
ציטוט Zarquon
24/10/2005 13:27:58 #12
ציטוט: הכותב המקורי Jaymz ב 2005 /10 /24

ללעוס את זה? אבל התייחסתי כבר בדיוק לציטוט הזה בתגובה הקודמת שלי... אני רואה שזה כבר באמת חסר טעם לדבר איתך, אתה לא קורא מה שאנשים רושמים. אתה פשוט פה בשביל למכור לנינטנדו מכשירים ולהנות מיכולות הסמיילים של הפורום.
הצתה קצת מאוחרת, אה? :)
לא נורא, לפחות זה מכניס מעט חיים לפורום...

-----------------
InterAl.

אווטאר
Zarquon
משתמש רגיל
רשום מ- 23/02/2005
ציטוט רונן כאן
24/10/2005 15:47:50 #13

אתה זה שמתעלם מדבריי, כי לא דיברתי על יישומים אלא על פוטנציאל, זה בדיוק מה שהמפתחים דיברו עליו ולמעשה המדייה כולה, גם המתחרים. אינני מבין מדוע מדגדגות לך קצות האצבעות כשאני מהלל את הפוטנציאל.

אני אמשיך להתלהב מהבקר, ואתה יודע למה? כי אני יכול! וכי זו נינטנדו, כמובן   

תמשיך ללעוס זאת, אל תתחמק כי זה שחור, אפילו מודגש, על גבי לבן.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Kaz
24/10/2005 19:51:34 #14
טוב שתוק.

-----------------

אווטאר
Kaz
משתמש רגיל
רשום מ- 24/11/2003
ציטוט רונן כאן
27/10/2005 02:32:00 #15
שופופו, בני פתאים -
Killer 7 Producer Confirms Revolution Support
Mr. 51 believes in the controller.

October 26, 2005 - Killer 7 producer Gouichi Suda (also known as Suda 51) wasn't shy about his enthusiasm for the Revolution in a recent commentary piece on the system's controller with Japan's monthly Nintendo Dream publication. In addition to speaking favorably about the controller, Suda suggested that he and his studio, Grasshopper Manufacturer, already had a plan in place for a Revolution game.

Suda has gone into a bit more depth as part of a similar feature in the latest issue of Famitsu. Following some heavy praise where he suggests that the controller could change the face of gaming, Suda reveals that he's finalizing plans for an original Revolution game. While details are a secret at this point, he tells us that we can expect something extreme, in line with what one expects of a Grasshopper title. The game will focus heavily on direct input through the controller, and will, he promises, exceed Killer 7.

So there you have it -- a new Revolution game being created by the forces that made Killer 7. We'll point out that while Capcom published Killer 7, Grasshopper is an independent studio, so this new title could end up seeing release through other publishers.

הדגשתי את הקטעים החשובים. הוא אומר שמצפה לנו משהו אקסטרימי, הוא אומר שהשלט ישנה את פני התעשייה, מפתחים בכירים ומקצוענים בתחומם אומרים זאת, אז שום ג'יימס לא ישנה זאת (חחח). אמר זאת מפתח בכיר בקפקום, לא עוד עובד של נינטנדו, הוא בנוסף למפתחים רבים אחרים.
תוסיפו אליו את  הידאו קוג'ימה, ותגלו שהמפתחים הגדולים בעולם מגלים עניין ברבולושן יותר מאשר גילו בגיימקיוב, ואפילו זמן רב לפני שחרורה. אולי הפעם נינטנדו תצליח להתנער מהילדותיות של הקונסולות שלה מאחר שהמפתחים המתלהבים מדברים על הבאת משחקים לא צבעוניים לקונסולה      

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
27/10/2005 02:48:23 #16
והנה עוד דיבורים על הבקר, כל פסקה מיוחסת למפתח אחר  -
Mistwalker's Hironobu Sakaguchi comments that the controller makes you feel like you're touching the screen. Simply trying out the controller filled him with ideas, he admits.
More strikingly, he states that the Revolution controller doesn't just change the content of a game, but the lifestyle of its players.
Level 5's Akihiro Hino, producer of Rogue Galaxy and Dragon Quest VIII, believes that the Revolution will give birth to new types of games.
Gaia's Kouji Okada believes the controller will allow for a completely new type of RPG, adding that he'd like to try out many new challenges.
Game Republic's Yoshiki Okamto believes that the controller has such appeal that even people who lack imagination light up with wonder at what can be done with the device. He admits to having just a few ideas himself, including an action RPG and a horror game so scary that it almost makes you throw your controller.
Craft & Meister's Noritaka Funamizu, a former designer on Street Fighter II who's now working on a Dragon Ball arcade fighter for Bandai, believes that that the controller will fit perfectly with games where you move a cursor about -- in fact, he believes the controller can do more than an ordinary mouse.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Kaz
27/10/2005 13:02:37 #17

וואו המפתח של קילר 7 , אז מצפה לנו עוד משחק גרוע.

תבין , החומרה לא מייצרת משחקים טובים וחדשניים , היא נותנת רק את האפשרות לכך.

וזה מה שאנחנו שומעים עליו רק , "אפשרויות". כל העסק הזה יכול ליפול במהרה  , במיוחד שמדובר בבקר ששונה מאוד ממה שיש רגע.

אז תפסיק עם ההתנהגות הזאת , עד שיהיה לנו את הקונסולה על המדף , את הבקר ביד ומשחק כלשהו בכונן.

-----------------

אווטאר
Kaz
משתמש רגיל
רשום מ- 24/11/2003
ציטוט רונן כאן
28/10/2005 02:35:41 #18

חחחח למה שאפסיק? אני אמשיך, כי זו זכותי, וכי אם מפתחים גדולים מהללים את השיטה אז מי אני הקטן שאמעיט מערכה?

צניעות דומה לא תזיק גם לך.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003

כל הפורומים>החדשות > תגובה לחדשה “יוצר Metal Gear עובד על המהפכה”
תגובות : 18
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי: רונן כאן
נכתב ב: 22/10/2005 00:38:18
תגובה אחרונה: 28/10/2005 02:35:41

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות