אני בספק רב שזה יהיה הנאגה, מכיוון שעלפי הדם(חייבים למות על עיברות) מוערכים להיות, על פי השמועות, חלק מהאורד, ולאליינס היו כבר לא קצת בעיות עם הנאגה, אבל שוב מי יודע.
נ.ב. באתר שפורסמו כל השמועות האלה(באנגלית כמובן) גם פורסמה שמועה שאומרת ש Carverns of time יפתח בהרחבה, ושבו תוכל לשחזר אירועים היסטוריים מהעבר של וורקרפט, וביניהם גם הקרב הגדול של ארכימונד בדרכו לעץ העולם.
-----------------
חפשו אותי ב-World of Warcraft, אני משחק שם אל-מת בשם: Varod בסרבר Zenedar
יש המון שמועות שמסתובבות ורובן, די בברור, לא נכונות. לגבי Caverns of Time - קיים סיכוי לא רע שזה מיועד בכלל לחבילת הרחבה יותר מאוחרת, לא לזו הקרובה.
דמו של המשחק לא יצא וגם לא ייצא. משחקים מסוג זה נוהגים לאפשר לשחקן להוריד את המשחק המלא ולשחק בו שבוע-שבועיים בחינם. זה לא יקרה ל- WoW כל עוד הוא ממשיך למכור כמו מטורף, אלא רק אם הוא יתחיל לרדת, ואין סכנה שכזו בעתיד הנראה לעין.
אולי Caverns of time באמת מיועד לחבילה אחרת, אבל גורם שיכול לגרום לי לחשוב שזה קרוב הוא עצם העובדה שבליזארד הציבה שומר בפאטצ' האחרון שישמור על הכניסה לשם(לא אני לא מדבר על הדרקונים שהיו שם ממקודם, אלא על הדרקון החדש שנמצא שם שצריך Raid כדי להביסו ושהוא נעלם ב-20% מהחיים שלו).
-----------------
חפשו אותי ב-World of Warcraft, אני משחק שם אל-מת בשם: Varod בסרבר Zenedar
Quote: הכותב המקורי F.P. ב 2005 /10 /24<br><p><font face="1">אני בספק רב שזה יהיה הנאגה, מכיוון שעלפי הדם(חייבים למות על עיברות) מוערכים להיות, על פי השמועות, חלק מהאורד, ולאליינס היו כבר לא קצת בעיות עם הנאגה, אבל שוב מי יודע.</font></p><p></p><p>נ.ב. באתר שפורסמו כל השמועות האלה(באנגלית כמובן) גם פורסמה שמועה שאומרת ש Carverns of time יפתח בהרחבה, ושבו תוכל לשחזר אירועים היסטוריים מהעבר של וורקרפט, וביניהם גם הקרב הגדול של ארכימונד בדרכו לעץ העולם.</p>
כפי שכולנו יודעים, Mt. Hyjal כבר נמצא במשחק ולפי מה שחקרתי הוא לא נמצא גם ב-Caverns of Time, שם בכלל נמצאים Old Hillsbrad Foothills ו-Black Morass.
סביר להניח שהברית תקבל את הפנדראן - אבל אני לא בטוח אם זה יקרה דווקא עכשיו. אחרי הכל, ביחד עם הפנדראן יכולה להגיע גם יבשת הבית שלהם, שמעולם לא הופיעה בשום מוצר של Warcraft, ולא נראה לי שיחשפו בום גדול שכזה ביחד עם ה-outlands. ישמרו אותו להרחבה אחרת.