הציעו רעיונות משלכם העבודה כבר החלה על הדור הבא של החולצות, ואתם מוזמנים לתרום רעיונות משלכם: אז התחילו לחשוב על משפטים מתחכמים, משחקי מילים בעברית וציורים עם כפל משמעות, שקורצים לנו כגיימרים או חובבי מחשבים בכלל.
חוקי התחרות: כל משתתף רשאי להציע שלוש הצעות בלבד. במקרה שהעלתם רעיון לתמונה, אנא פרטו ככל האפשר.
מי שיציע את הרעיון המוצלח ביותר, שיפיל אותנו על הרצפה ויפער את עינינו, יזכה בפרס שווה ביותר: כל אחת משלוש החולצות החדשות וכל אחת משלוש החולצות מהדור הבא - ובסך הכל שש חולצות גיימריות להפליא!
1. "נוב, אבל לפניך..." (מיותר לציין שזה צריך להיות מודפס בגב החולצה - ולמרות שזה מיותר ציינתי...)
2. "החיים הם לא משחק" או "החיים הם רק משחק" או "משחק החיים" או הטייה של אחד מאלה - וליד הכיתוב או מתחתיו מופיע הלוגו של half-life עם הלמדא (אני חושב שזה למדא, לא?)
3. "הגעתי ללבל 60 וכל מה שקיבלתי זה את החולצה הנוראה הזאת"
(אם תבחרו ברעיון הזה יהיה אפשר לעשות כיתוב סגול EPIC)
1. "אל תפתח פורט לטרויאן!" (על משקל "אל תפתח פה לשטן") ומצד שני של החולצה שטן היושב ליד מחשב, מחייך חיוך זדוני
2. "אזהרה - משרד הבריאות קובע כי רוקט ג'מפינג מזיק לבריאות" ומתחת לזה יש ציור של איש עף ישירות לשמיים, במקום עיניים יש לו איקסים, הלשון שלו משורבבת החוצה, מתחתיו יש ציור של פיצוץ מרוחק ובתחתית הציור סימן של + (כלומר חיים) ולידו מספר קטן מאפס.
3. "כמה גמדים צריך כדי לחלוב טאורן?" ומתחת לזה חבורת גמדים עומדת לקפוץ על טאורן מסכן, שמחזיק ביד שמוטה את הנשק שלו ועל הפרצוף שלו יש מבט נואש של אחד שיודע שהלך עליו, והוא חושב לעצמו holy cow!!
1. "נוב, אבל לפניך..." (מיותר לציין שזה צריך להיות מודפס בגב החולצה - ולמרות שזה מיותר ציינתי...)
2. "החיים הם לא משחק" או "החיים הם רק משחק" או "משחק החיים" או הטייה של אחד מאלה - וליד הכיתוב או מתחתיו מופיע הלוגו של half-life עם הלמדא (אני חושב שזה למדא, לא?)
3. "הגעתי ללבל 60 וכל מה שקיבלתי זה את החולצה הנוראה הזאת"
(אם תבחרו ברעיון הזה יהיה אפשר לעשות כיתוב סגול EPIC)
אחלה רעיון! בהצלחה לכולם!
אני יודע שאני לא אמור להציע עוד,אז תיקח את זה לעצמך:
"החיים הם לא משחק,אבל חצי חיים הם כן"
מתחת לזה הלוגו של HL.
----------------- איך זה שתמיד הגנבים יוצאים טובים בסרטים?
1) Ca$h Cow ואולי מאחורה יהיה כתוב Milk Me \ Got Milk?
2) עוד חולצה שבעיקר לנשים , בחלק הקדמי Are you sure you want to quit?
ובחלק האחורי יהיה כתוב בגדול Staring.
תחשבו על המקרה , אתם הולכים ברחוב , רואים בחורה ואתם ממשיכים להסתכל אליה ואז מסובבים את המבט אחרי שהיא חולפת על פניך ואתה נתקל בחלק האחורי של החוצה. זה מין טיזינג שכזה. בנוסף , אפשר לקרוא את החולצה בסדר ההפוך עם אפקט דומה.
3) LEAKED עם ברז מטפטף מאחורה.
4) BETA Stage ואולי אפשר יהיה לכתוב את זה בצורה מחוספסת ודהוייה.
5) עוד חולצה לנשים , כיתוב AIMBOT בחלק שבו אמור להיות ממוקם החזה , ואפשר לעשות את ה O בצורת כוונת.
6) שוב לנשים , חולצה עם מחשוף שכתוב עליה Shirthack!