*מי שלא זוכר - IDCLIP זה קוד בדום המאפשר לעבור דרך הקירות
IDKFA - כל הנשקים ותחמושת מלאה
2) תמונה של סימן של QUAKE 3 וכתוב: QUAD DAMAGE
הסימן של Q3 (וגם של QUAD DAMAGE) הולך כאילו בתלת מימד, כלומר הקרן המרכזית באמצע ושני הקרניים הצדדיות שבחלק העליון שלהן הולכות אחורה (חפשו בגוגל ותראו). מה שאני מציע זה לשים את הסימן על החולצה כך שהחלק העליון של הקרניים הצדדיות יהיו מהצדדים ואז הסימן באמת יהיה בתלת מימד.
אני מודע בהחלט לכך. כל הזמן אני חושב על חדשים :X , זה יהיה עוול להגביל את היצירתיות. אולי המערכת תוכל לעשות שלב "סינון" אשר בו חברי המערכת יבחרו רק 3 הצעות לכל משתמש , כי אם אני לא טועה , גם אחרים פרסמו יותר משלוש.
מכירים את הפרסומות שיש מישהו מושחר ומצוינים פרטים עליו שמתארים כמה הוא מוצלח ומוכשר ואז התמונה מתבהרת ומתברר שזה אתיופי והוא אומר: "לא ציפיתם לראות אותי כאן". אפילו בארץ נהדרת עשו על זה מערכון למי שמתעניין.
אז הרעיון שלי הוא שתהיה חולצה עם דמות מושחרת עליה ולמטה כיתוב בסגנון של:
ידוע בשל שפמו הבולט
נלחם למען החלשים וחסרי ההגנה
הצליח להפוך לבעל השפעה למרות השד העדתי
ואז בצד השני של החולצה, שכולם מצפים למצוא את עמיר פרץ ,יש במקום את התמונה של מריו עם כיתוב (או אולי בועת קומיקס אם מתחשק) של:
ואללה יש כאן הצעות ממש טובות, ולמרות שאני בטוח שהסיכוי שלי קלוש אין כמו תקווה עיוורת אז הנה ההצאות:
0. זאת לא באמת הצעה שלי, אלא של חבר, אז אני לא מחשיב את זה כהצעה אמיתית (אלא אם כן היא תבחר). הכיתוב "I'm with noob" וחץ לימין/שמאל/למעלה, למרות שאני בטוח שיש איפשהו ברשת חולצה כזאת כבר עדיין כדאי להציע, אפשר גם לכתוב את זה בעיברית.
2. ההצעה השניה מתייחסת לשגיאת הכתיב הנפוצה ביותר בעולם הגיימרים. הכיתוב הבא יופיע - סימן קריאה אחריו סימן שונה מ- (שווה עם / דרכו) ואז הספרה אחת. הכיתוב גדול ובולט,ניתן גם לעשות וריאציה קלה ולכתוב מאחורה עוד סימן שונה מ- ואז את המילה "אחד", אבל אז זה לא יהיה משהו בינלאומי, בכל זאת כדאי להציע.
3. בדיחה על ה-GOT MILK, שישנה לפי דעתי אבל זה גם לא רע. הכיתוב got pawn'd מקדימה ומאחורה - "I bet you did!" אולי אפילו להוסיף "(by my little sister" או משהו משפיל באותו הנוסח. עוד אפשרות לכיתוב הוא "got skillz" מקדימה ומאחורה הכיתוב "by last night's game the answer is NO" או "I very much doubt THAT".
תודה על ההקשבה.
M5.
עריכה!
קראתי את מה שכתבתי עכשיו וחשבתי בדיוק על עוד משהו (כשראיתי את ה-got milk). למרות שאני לא יודע כמה אנשים יבינו את זה (גם אני לא הייתי מבין לפני אייקון האחרון), הכיתוב got Filk, למרות שזה לא בדיוק גיימרי...
כשמועסק ע"י מופיע מקדימה ו-Gman (אפשר גם תמונה שלו, למרות שלדעתי עדיף בלי) מאחורה
2) מקדימה: משיח לא בא, משיח גם לא מטלפן
מאחורה: עד מתי/כמה עוד DNF?
אפשר לעשות כל מיני ווריאציות, אבל לדעתי "עד מתי"/"כמה עוד" הכי טוב, כי זה גם משפט פופלרי (צבא, אתם יודעים...) לגיל הממוצע (טוב נו, קצת יותר מהממוצע, טוב נו, הרבה יותר מהממוצע...) של שחקני מחשב בארץ...
כל שחקן קאונטר סטרייק יעיד שהוא שמע את המשפט הזה לפחות פעם אחת בכל הזמנים שבהם הוא שיחק, ולא נראה לי שקיים גיימר בארצנו שלא שיחק קאונטר סטרייק באחת מתקופות חייו (במשך כבר כמעט 8 שנים קיים המשחק מאז שיצאה הבטא ועד גרסת הסורס החדשה...)
ציטוט: הכותב המקורי krabby@surfree.net.il ב 2006 /03 /19
יש לי רעיון אדיייייררררררר!!!
"איך מנטרלים?! oO"
ומאחורה תמונה של ילד קטן עם מיקרופון ואוזניות
כל שחקן קאונטר סטרייק יעיד שהוא שמע את המשפט הזה לפחות פעם אחת בכל הזמנים שבהם הוא שיחק, ולא נראה לי שקיים גיימר בארצנו שלא שיחק קאונטר סטרייק באחת מתקופות חייו (במשך כבר כמעט 8 שנים קיים המשחק מאז שיצאה הבטא ועד גרסת הסורס החדשה...)
OMG...
ענקי רעיון ממש ממש אבל ממש נחמד!
אבל בקשר לילד הקטן...לא ניראה לי אולי לסים משהוא כמו
חשבתי על רעיון (במקלחת למקרה שמשהו/י רוצה לדעת) שלפי דעתי הוא ברמה של אתרים חו"ליים, אבל אני יציע את זה כאן כי זה האתר האהוב עלי (חוץ מגיימר... סתאאאאאם).
אוקי אז ככה: הרעיון המקורי (ואולי הטוב ביותר) הוא כלום מקדימה ומאחורה משהו שנראה כמו פתק שהודבק (סתם נייר קווים או משהו, וסלוטייפ איפה שהדביקו אותו) ועליו כתוב "kick me/" בכתב יד ילדותי. אם אתם לא מבינים הרעיון הוא שזה כמו שהיו שמים פתק למישהו על הגב שכתוב (בתרגום) תבעטו בי, אז כאן זה כאילו הפקודה של המחשב לבעוט מישהו ממשחק רשת.
וריאציות: 1.מקדימה לכתוב "I've been a bad player" או משהו אחר שיסביר למה צריך לבעוט אותו.
2. אפשר במקום שהכתב יהיה ילדותי הוא יהיה של מחשב.
3. אפשר רק kick me (בלי ה-"/") אבל אז הרעיון קצת מתפספס...
אוקיי, גם אני החלטתי לנסות את מזלי ולהציע רעיונות:
1. חולצה שיהיה כתוב בה מהצד הקדמי: Rub It/Touch It (איזה אחד שנראה לכם יותר מתאים. אפשר גם להחליף את ה-It ל-Me) עם חץ לבן לכיוון המפשעה (מספיק נאמר) ומאחורי החולצה יהיה מודפס הלוגו של הDS, כולו בצבע לבן כשהוא גדול מספיק כדי לכסות את החלק האחורי של החולצה:
בדיוק לפני יומיים שיחקתי אצל חבר בסול קאליבר 3 ושמתי לב שקצת מגזימים בגודל השדיים של בחורות במשחקי מחשב (דוגמאות טובות הן משחקי סול קאליבר, טקן ודד אור אלייב במיוחד). עכשיו חשבתי לעצב חולצה שעל החלק הקדמי שלה תודפס תמונה של דמות ממשחק מחשב עם שדיים מוגזמים כמובן, כמו התמונה הזו לדוגמא:
ושמתחתיה יהיה רשום : ...Girls Have Boobs
ואז מאחור בגדול יהיה רשום: 1!!Get Over It (עם השגיאה הגיימרית הנפוצה).
ומתחת יהיה רשום שם המשחק, לדוגמא: -Dead Or Alive-
הרי אחרי שאנשים יסתכלו על הצד הקדמי של החולצה וכל תשומת הלב תופנה אליך, כשהם יעברו אותך הם עדיין ימשיכו להביט על החולצה ואז המסר יכה בהם!
ציטוט: הכותב המקורי krabby@surfree.net.il ב 2006 /03 /19
יש לי רעיון אדיייייררררררר!!!
"איך מנטרלים?! oO"
ומאחורה תמונה של ילד קטן עם מיקרופון ואוזניות
OMG...
ענקי רעיון ממש ממש אבל ממש נחמד!
אבל בקשר לילד הקטן...לא ניראה לי אולי לסים משהוא כמו
T_T
מאחורה
^_^
לא... אני עדיין חושב שילד מצוייר בסגנון של קומיקס משחק עם אוזניות ומיקרופון יהיה יותר מתאים :) כי זה תמיד ילדים קטנים ומציקים!!!