המשך ל-Star Control 2 כבר יש. קוראים לו Star Control 3. אומנם לא מאותם יוצרים אבל הוא עדיין קיים.
בתור מעריץ ענק של הסדרה הזאת, אפילו אני מוכרח להודות שהמורטל קומבט החללי הזה לא יעבוד בשנת 2006. פשוט לא. והחשש העוד יותר גדול הוא שיעבירו את זה לתלת-מימד... Wing Commander: Mortal Kombat? מצמרר...
ואולי יביאו משהו אחר לגמרי... אבל אז זה לא ממש Star Control... בכל אופן, הגישה הזאת של "אנחנו עושים משחק חדש ואני לא יודע על מה הוא, אבל אני כן יודע, אבל אני לא יודע, אבל תבקשו שזה יהיה Star Control" נשמע לי קצת מוזר. נקווה שזה באמת Star Control.
דרך אגב, לאלקס נס הזה אין שום קשר אל Star Control 2. שני המפיקים של Star Control 2, שאליהם התייחסת, הם פול ריצ`י השלישי ופרד פורד.
המשך ל-Star Control 2 כבר יש. קוראים לו Star Control 3. אומנם לא מאותם יוצרים אבל הוא עדיין קיים.
בתור מעריץ ענק של הסדרה הזאת, אפילו אני מוכרח להודות שהמורטל קומבט החללי הזה לא יעבוד בשנת 2006. פשוט לא. והחשש העוד יותר גדול הוא שיעבירו את זה לתלת-מימד... Wing Commander: Mortal Kombat? מצמרר...
ואולי יביאו משהו אחר לגמרי... אבל אז זה לא ממש Star Control... בכל אופן, הגישה הזאת של "אנחנו עושים משחק חדש ואני לא יודע על מה הוא, אבל אני כן יודע, אבל אני לא יודע, אבל תבקשו שזה יהיה Star Control" נשמע לי קצת מוזר. נקווה שזה באמת Star Control.
דרך אגב, לאלקס נס הזה אין שום קשר אל Star Control 2. שני המפיקים של Star Control 2, שאליהם התייחסת, הם פול ריצ`י השלישי ופרד פורד.
כוונתי היתה להמשך *נורמלי* ל-SC2, אחרי ש-SC3 איכזב למדי. כוונתם של Toys for Bob הוא להמשך בכלל.
אתה צודק לגבי אלכס, הוא באמת לא אחד מהמפיקים, שלבושתי שכחתי את שמם. תודה שהזכרת לי, והחדשה גם עודכנה בהתאם. בנוסף, אלכס חזר אלי עם מייל תגובה, שמופיע גם הוא בחדשה.
StarCon3 היה גרוע מספיק שנטשתי אותו אחרי כמה שעות.
אני מקווה שאם אכן יהיה משחק נוסף בסדרה, הוא ימשיך את 2 ולא את 3.
למי שלא יודע, יש remake לא רע של StarCon2 שנקרא The Ur-Quan Masters. הוא משלב את הטוב ביותר מגדרת ה-PC וה-3DO.
ובכן, נתחיל עם העובדה שכל הקרבות במשחק בתחילת הדרך הם מול אותן מקדחות מעצבנות שאומרות משהו דומה ל"דאט-פאק-לאט-פאק" כל אימת שאתה פוגש אותם. קל עד אימים להשמיד אותם, אבל בכל זאת אתה חייב לעבור את התהליך המשמים פעם אחר פעם.
נמשיך עם העובדה שאין בו שום אתגר. סתם לשוטט מכוכב לכוכב ולבזוז מלאי דלק עצום מכוכבים חדשים שהגעת אליהם.
אין למשחק הזה מנגנון משחקיות מתגמל. הוא לא קווסט, הוא לא משחק אסטרטגיה, והוא גם לא שילוב מוצלח של השניים. אפילו האקשן הארקיידי המגניב של קרבות החלל ב-SC2 נעלם והוחלף באקשן ארקיידי... גרוע :/
האמת, הם כבר הודיעו בראיון ל- GameSpot שהמשחק שהם הולכים לחשוף לא קשור בשום דרך ל- StarControl.
לא שיחקתי ב- StarControl 3, אבל בסוף של 2 נרמז על מה שהיה אמור לקרות בהמשך