Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > החדשות > תגובה לחדשה “הוכרז שמה הרשמי של ה-Revolut
תגובות : 136
עמוד :  מתוך 6
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 27/04/2006 22:51:00
תגובה אחרונה: 07/05/2006 16:43:33

נושא מחבר ההודעה
בקרו בעמוד הבית של choopy ציטוט choopy
27/04/2006 22:51:00 #1

ראשון!

לפני שמשוגעי נינטנדו מציפים אותנו, רק רציתי לומר שאני לא מבין, שם של הברה אחת? איך לעזאזל אנחנו אמורים להבדיל עכשיו בין Wii לבין We? או Oui (כן בצרפתית)? לפחות כשאומרים PS2 או Xbox אתה ישר יודע על מה מדברים, כי אי אפשר להתבלבל עם מילה אחרת. אבל Wii?

בטוח יש איזו שפה עלומה שבה Wii זו קללה עסיסית במיוחד :)

-----------------

יובל בירב,

עורך משנה, Vgames.co.il

אווטאר
choopy
משתמש רגיל
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט Menaged
27/04/2006 22:58:32 #2
שם מצחיק ומטופש כאחד. נינ' כ"כ מתאמצים ליצור לעצמם תדמית בוגרת, עיצוב חלק של הקונסולה, ואז היא הורסת הכול עם... השם הזה.

-----------------

Tell me if you win would it show

In a thousand years who would know

as a million lives come and go

on this same piece of ground

אווטאר
Menaged
משתמש רגיל
רשום מ- 16/11/2003
ציטוט Fixxxer
27/04/2006 23:03:02 #3
Wii!
נשמע כמו מילה דבילית, בעצם הברה דבילית.

-----------------

אווטאר
Fixxxer
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של TooHuman ציטוט TooHuman
27/04/2006 23:11:28 #4

פשטות רבותיי. למה Google? למה Yahoo? למה יובל בירב? זה נשמע טיפשי, אבל למעשה זה הרבה יותר מתוחכם. מאחורי השם נינטנדו אולי המציאו אידאולוגיה, אבל תכלס, כמו מפלגת קדימה, זה תכסיס שיווקי.

השם Wii הוא שם נהדר. כי הוא נכתב נהדר, הוא קל להגייה, והוא פשוט. נינטנדו רוצה לפנות לאנשים שהשמות Xbox או PlayStation מפחידים אותם. היא רוצה להגיע לקהל אחר, ולהגיע לקהל אחר אומר ללכת בגישה אחרת. גיימרים יקנו את הקונסולה בגלל המשחקים, אבל העמחא יצטרך מהלך שיווקי שמצריך שינוי בשם ובגישה.

לדעתי האישית זה שם נהדר, אבל אני בכנות לא מתייחס לזה בתור שם, אלא בתור סמל. Wii. זה פשוט נראה טוב.

חלאס עם הבכיינות, תפנימו שעוד שנתיים, כולכם תהיו עמוק ב-Wii.

כמובן שכולנו יכולים לראות את הפרסומת הבאה עם השיר ברקע:

Wii Will Wii Will ROCK U

-----------------

אווטאר
TooHuman
משתמש רגיל
רשום מ- 29/11/2003
27/04/2006 23:15:02 #5

סיפרתי לחבר'ה בגילדה שלי ב- WoW, ומהר מאוד הם העירו שכל פעם שאני כותב wii הם יש חושבים שאני מתכוון ל- wwii (מלחה"ע ה-2)... יופי של קונוטציה נינטנדו   

אוי ויי :)

-----------------

יובל בירב,

עורך משנה, Vgames.co.il

אווטאר
choopy
משתמש רגיל
רשום מ- 07/11/2003
27/04/2006 23:54:25 #6
יובל יקירי. אתה העברת את הידיעה לחברים שלך מהגילדה, שהעביר ו אותה לחבריהם הוירטואליים האחרים. מפה לשם מפה לאוזן, השם מתפשט.

באתרים כמו גיימספוט הדבר מקבל למעלה מאלף תגובות!!

אם זו לא הצלחה שיווקית, אני לא יודע מה כן. השם כל-כך מוזר, כל-כך נכון, שעד תחילת השבוע כולם ידעו עליו.

מי שעומד מאחורי נינטנדו בשיווק, הוא ללא ספק גאון.

-----------------

אווטאר
TooHuman
משתמש רגיל
רשום מ- 29/11/2003
ציטוט -FLASH-
28/04/2006 00:04:24 #7
שם מגניב למען האמת. והססמה פשוט כובשת.

-----------------

אווטאר
-FLASH-
משתמש רגיל
רשום מ- 08/08/2005
28/04/2006 00:29:38 #8
ציטוט: הכותב המקורי TooHuman ב 2006 /04 /27
יובל יקירי. אתה העברת את הידיעה לחברים שלך מהגילדה, שהעביר ו אותה לחבריהם הוירטואליים האחרים. מפה לשם מפה לאוזן, השם מתפשט.

באתרים כמו גיימספוט הדבר מקבל למעלה מאלף תגובות!!

אם זו לא הצלחה שיווקית, אני לא יודע מה כן. השם כל-כך מוזר, כל-כך נכון, שעד תחילת השבוע כולם ידעו עליו.

מי שעומד מאחורי נינטנדו בשיווק, הוא ללא ספק גאון.
טיעון מעולה. רק שאותו דבר היה קורה לו היו קוראים לקונסולה "התחת של מאריו". 

-----------------

יובל בירב,

עורך משנה, Vgames.co.il

אווטאר
choopy
משתמש רגיל
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט shaul the king
28/04/2006 00:51:38 #9
אוי נו שתקו כבר.עובדה, 8 תגובות לחדשה(!)
רואים?

-----------------

shaul the king
משתמש רגיל
רשום מ- 06/01/2005
ציטוט Kaz
28/04/2006 01:03:40 #10

מתי בדיוק נינטנדו התחילו להפרד מהקונטציות הגיל הרך שהודבקו לה?

נו , מתי כבר נראה משהו קונקרטי כבר?

-----------------

אווטאר
Kaz
משתמש רגיל
רשום מ- 24/11/2003
28/04/2006 08:18:53 #11
Quote: הכותב המקורי choopy ב 2006 /04 /28<br><blockquote><b>ציטוט: </b><i>הכותב המקורי TooHuman ב 2006 /04 /27</i><hr />יובל יקירי. אתה העברת את הידיעה לחברים שלך מהגילדה, שהעביר ו אותה לחבריהם הוירטואליים האחרים. מפה לשם מפה לאוזן, השם מתפשט.<br /><br />באתרים כמו גיימספוט הדבר מקבל למעלה מאלף תגובות!!<br /><br />אם זו לא הצלחה שיווקית, אני לא יודע מה כן. השם כל-כך מוזר, כל-כך נכון, שעד תחילת השבוע כולם ידעו עליו.<br /><br />מי שעומד מאחורי נינטנדו בשיווק, הוא ללא ספק גאון. <hr /></blockquote><font size="3">טיעון מעולה. רק שאותו דבר היה קורה לו היו קוראים לקונסולה "התחת של מאריו".</font>

התגובות בגיימספוט עלו ל-2000. עכשיו אתה בטח דאגת שכל עולם WOW יידע.

אם הם היו קוראים לה התחת של מריו, נו באמת יובל, תהיה קצת מציאותי.

לכל מי שחושב שהקונוטציות שלה יהיו לגבי שתן, או כל משהו אחר, אז הוא טועה. הקונוטציה היחידה תהיה המילה WE, שיותר משומשת בשפות הלועזיות.

-----------------

אווטאר
TooHuman
משתמש רגיל
רשום מ- 29/11/2003
ציטוט Kaz
28/04/2006 11:35:56 #12

אין לזה שום קונוטציה , זה שם לא ברור. אקס-בוקס , פלייסטיישן , גיימקיוב , גיימבוי וכן הלאה , שמות שפחות או יותר מעידים על המוצר. מה זה ווי? ווי. בכלל בעברית זה יהיה לא נוח לכתוב עם כל הו' שיתחברו למילים אחרות וכבר אי אפשר להפריד.

יצא משחק לווי! , רוצה לשחק בווי? וגם באנגלית הצירופים האלה לא נמשעים טוב. ( מידפיט בטח יהרוג אותי אם אכתוב ווי).

בהתחלה שראיתי את הלוגו באתר , חשבתי שזה משהו קשור ל Wi-Fi.

בקיצור , אני לא חושב שהשם טוב ומוכר את המוצר בצורה טובה. לפי השם הזה ולפי התיאור של נינטנדו לבחירה - הקו שלה ימשיך להיות משחקי קז'ואל , משחקי מסיבה ופחות משחקים "רגילים".

זה נראה שנינטנדו מתעשקת להקשות את מאמצי הקליטה של הקונסולה ע"י הקהל. שלט מוזר שכרגע אף אחד לא יודע איך זה יהיה בתכלס , שם תמוה , אנלוג סטיק בבקר נפרד שנשלט ע"י יד אחת מה שבטח יגרום ל RSI .

-----------------

אווטאר
Kaz
משתמש רגיל
רשום מ- 24/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Wan7ed ציטוט Wan7ed
28/04/2006 11:42:31 #13
ציטוט: הכותב המקורי TooHuman ב 2006 /04 /27

פשטות רבותיי. למה Google? למה Yahoo? למה יובל בירב? זה נשמע טיפשי, אבל למעשה זה הרבה יותר מתוחכם. מאחורי השם נינטנדו אולי המציאו אידאולוגיה, אבל תכלס, כמו מפלגת קדימה, זה תכסיס שיווקי.

שים לב, מדובר פה בהברה אחת... ז'תומרת, אם זה היה ווי-פי, אולי הייתי אומר שזה סטייל Yahoo...
כרגע זה דיי מפגר לבוא לחנות ולשאול: "כמה עולה הווי?"

-----------------

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
28/04/2006 11:50:31 #14
עכשיו זה מוזר. עוד חצי שנה, זה כבר לא.

מה ההבדל בין לבקש ווי או לבקש דיאס?

D-ASS, או אתה יכול בבקשה להביא לי 360?

זה שם של הברה אחת, כדי שזה יהיה קל להגייה, וברור.

למי שעוד חי בסרט שנינטנדו מתחרה על הקהל הישן והמעופש של הקונסולות, צאו ממנו. נינטנדו מובילה מהלך להחזיר את הימים בהם כו-לם שיחקו במשחקים ונהנו מהם. שמשחקים היו פשוטים.

בהתחלה כולם שיחקו בג'ויסטיק, והיו בשוק שנינטנדו הציגה את הגיימפד של ה-NES. אבל זה עבד. השלט יעבוד. השם יעבוד. ואתם, כולכם, תיקנו את הקונסולה הזו. היא תהיה זולה, יהיו לה משחקים חדשים, ובפעם הראשונה תוכלו לשחק עם כל המשפחה בלי להרגיש מוזר.

אני חושב שאם פחות משבועיים לתערוכה, EA מדברת על הווי, כי כנראה שהאמונה שלה בקונסולה גדולה מאוד. בעיקר לאור העובדה שהיא הקימה סטודיו שלם לעבוד על כותרים לה (למרות שאני חייב להודות שאני מאמין שסטודיו שלם זה בערך 10 איש גג)

חלאס להתבכיין. זה לא אתם או אני. זה אנחנו.

-----------------

אווטאר
TooHuman
משתמש רגיל
רשום מ- 29/11/2003
ציטוט Yuber
28/04/2006 12:24:11 #15

עדי, בתוך אותו "קהל ישן ומעופש של הקונסולות" נמצאים גם מיליוני הגיימרים הותיקים והרציניים של נינטנדו שמלווים אותה מאז ימי ה-NES וה-SNES. נכון שאצלהם לא נמצא הכסף הגדול, אבל הסיפוק שלהם זה המדד לאם הקונסולה טובה או לא. הנון גיימרס המטופשים האלה הם רק הכנסה כספית כי הגיימרים הותיקים כבר לא מספיקים לכלכל את נינטנדו בימינו. כדי לספק את הגיימרים הותיקים נינטנדו חייבת לספק משחקים רציניים ואיכותיים, וזה בעצם המשחקים שמעניינים אותי וצריכים לעניין כל גיימר.

אתה נראה לי רק מעוניין בכסף שנינטנדו תרוויח, משום מה.

אה כן, וזה שם מפגר

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
28/04/2006 12:45:01 #16
נינטנדו כבר אמרה שאותם גיימרים יבואו על סיפוקם , והיא תשחרר כותרים חדשים בכל המותגים המובילים שלה. שינצלו את השלט החדש.
המעריצים שלה לא יעלמו, להיפך, יהיה להם הרבה יותר טוב לירוק למעריץ ה-PS3 כשהוא ממשיך לשחק שוב באותו DMC או GTA.

נינטנדו הרוויחה 800 מיליון דולר השנה. ואתה?

השם אולי נשמע מפגר, אבל הוא ללא ספק מעורר שיחה. שזה יותר חשוב.

-----------------

אווטאר
TooHuman
משתמש רגיל
רשום מ- 29/11/2003
ציטוט Kaz
28/04/2006 12:46:13 #17

מתי "כו-לם" שיחקו במשחקים? ממתי משחקים היו נחלת כל המשפחה?

אני חושב שקונסולות כבר כמה שנים בתוך סלון המשחקים , במיוחד זה האמריקני עם האקס-בוקס. איזכורי משחקי מחשב בסדרות ובתרבות האמריקנית עולה.

ואני לא חושב שפתאום הקונוסולה של נינטנדו תרים את האבות והדודות מן הספה והם בשמחה ירוצו ויאחזו בשלט.

-----------------

אווטאר
Kaz
משתמש רגיל
רשום מ- 24/11/2003
ציטוט Yuber
28/04/2006 13:01:08 #18
ציטוט: הכותב המקורי Kaz ב 2006 /04 /28

מתי "כו-לם" שיחקו במשחקים? ממתי משחקים היו נחלת כל המשפחה?

הוא מתכוון לתקופה של ה-NES, נראה לי

ולא עדי, אני לבנתיים לא יכול להיות בטוח שנינטנדו תספק את הגיימרים הותיקים, אותי. הסיבה הגדולה היחידה כרגע מבחינתי לקנות את הרבולושן היא בגלל התמיכה במשחקי קיוב ושירות ההורדות של משחקי העבר. משחק אחד של מאריו אחד זלדה ואחד של מטרויד, מצוינים ככל שיהיו, לא יגרמו לי לקנות קונסולה, צריך עוד הרבה משחקים. היא צריכה לזרוק לקונסולה גם דונקי קונג, פיקמין, פייר אמבלם, מאריו פייפר וסטאר פוקס (מוצלחים כמובן) וכמה מותגים חדשים. היא צריכה גם כמה חברות צד ב' שיספקו כותרים טובים. והיא צריכה כמובן תמיכה של חברות צד ג' יפניות. ברור שהיא לא תקבל אפילו חצי מהתמיכה של הפס3, אבל היא חייב להשיג כמה אקסקולסיביים רציניים מקאפקום, נאמקו, טרז'ר ושאר החברות. רק אז הקונסולה תיחשב בעיני באמת קונסולה מצוינת.

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט זיפנאב
28/04/2006 13:18:07 #19

אני לא יודע, הדבר הראשון שאני חושב שעליו כשאני שומע "ויי" זה:

http://www.threebrain.com/weeeeee.shtml

אני לא מבין מה באמת היה רע ברבולושן..זה יותר טוב מ-ויי..

או שהם איחרו ב27 יום.

-----------------

אווטאר
זיפנאב
משתמש רגיל
רשום מ- 08/07/2004
בקרו בעמוד הבית של bs315 ציטוט bs315
28/04/2006 14:15:05 #20

אני לא מבין למה לנסות להתחסד, בכלל. סורי, עדי, לא אכפת לי מה"אנחנו" שלך, אכפת לי ממני. ולמרות שאני הרבה יותר PC מקונסולות, קצת מפריע לי שקוראים לי מעופש. בתור שחקן של כל פלטפורמה שהיא, לא מעניין אותי שהחברה שמייצרת את המשחק תגרום לדודה ולאמא שלי לשחק. מעניין אותי שהיא תגרום לי לשחק. ואולי לחברה שלי - רק כי זה הופך את החיים לקצת יותר קלים.

הניסיון לדמות את עולם משחקי המחשב והקונסולות לעולם בודד ואפלולי הוא ניסיון בעייתי, כי עולם משחקי המחשב והקונסולות (בסדר, נו, בעיקר קונסולות) הוא לא כזה. הוא אף פעם לא היה כזה. בסדר, אז אני לא יכול להושיב את אמא שלי מול הקונסולה ולגרום לה לשחק איתי במשהו, אבל מתי זו היתה בעיה? יש די והותר אנשים שאני יכול להושיב מול הקונסולה, וישחקו איתי במשך שעות. והמצב אפילו יותר ורוד מזה - כבר עכשיו יש משחקים שיגרמו לאנשים שלא נגעו מימיהם בשלט להצטרף לסיפור. על ה- Eyetoy כולם יודעים, אבל אפילו Star Wars Lego עושה את העבודה.

במילים אחרות, הבעיה שלי עם ההתנשאות הקלה הזו של נינטנדו (Wii will change everything? נשמע כמו שורה מסרט אמריקאי גרוע) היא שההתנשאות הזו לא עוזרת לי. לא מעניין אותי שמשחקים יפנו לכולם, כי מבחינת העולם שלי, הם כבר פונים לכולם. או לפחות, לכל מי שחשוב. עד עכשיו, כל מה שנינטנדו עושה עם ווי (באתי לכתוב כאן רבולושיין, אבל אני מניח שעכשיו זה זמן טוב להתרגל כמו כל זמן אחר) לא מיועד אלי. הוא לא מדבר אלי. הוא לא מעניין אותי. כשאני חושב על ווי, אני חושב על אייטוי: גימיק נחמד, אבל ישנה את הדרך שאני משחק? puh-lease.

ובנוגע לשם עצמו: כן, נו, יופי. Wii. נשמע כמו We. מאוד מתוחכם. נכון, כולם ידברו על זה בכל מקום, אבל יובל צודק בכך שזה היה קורה גם אם הם היו קוראים לקונסולה "תחת", "אורנג-אוטנג" או "N-Box". זה לא הופך את זה לשם טוב. זה גם לא הופך את זה לשם רע. סתם שם. אני בינתיים מסרב להתרגש רק כי נינטנדו אומרים לי שאני צריך להתרגש. ובהתחשב בעובדה שהייפ משפיע עלי ברמות קיצוניות, זה אומר משהו. (כן, יכול להיות שזה אומר שאני סתם זקן ממורמר, אבל שיהיה).

-----------------

אווטאר
bs315
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
28/04/2006 14:33:58 #21
אתה רוצה לגרום לחברה שלך לשחק? במה? מה היא תעדיף? נינטנדוגס או DMC?

בואו חברה ונשבה יחדיו וניזכר במשחקים שכבר הוכרזו:
Mario, Zelda, Super Smash Bros. Mayhem, FF: Crystal Chronicles, Red Steel, Madden, Metroid Prime 3

ובטח כל שאר מותגים שנינטנדו שבה וחזרה והבטיחה שיגיעו. אז לכל מי שחושב שנינטנדו נוטשת את הותיקים, טעות בידו. להיפך, המשחקים שהוכרזו עד עתה הם משחקים להארד קור של נינטנדו.

השם הזה גרם לכולם לדבר על זה. וכשמדברים על משהו, ככה אתה יוצר רעש. רעש זה טוב.

הבוז שלכם כלפי נינטנדו לא במקום. כאנשים שרואים את עצמם בתור גיימרים, מפליא לגלות שאתם לא. אחרי שנים שאתם משחקים בדיוק באותו דבר, מגיע משהו חדש וכולם אומרים, לא לא, תתרחק. אבל ככה זה שיש משהו חדש, וכשזה יגרום לכם לרצות להתנסות בו, אתם תישבו ותקנו אותו.

להגיד שהשלט זה כמו האייטוי, זה טעות מרה. התמיכה שהאייטוי מקבל היא אפסית, ועובדה שאין חברות שמשקיעות את מיטב כספם בפיתוח משחקים נורמלים למכשיר שגם ככה די מוגבל. השלט של נינטנדו הוא הרבה מעבר לגימיק, הוא דרך חדשה למשחק.

אבל תמיד תהיה אופוזיציה לשינוי. בסופו של דבר, הימין הוא זה שפינה מתנחלים... (אם מישהו צריך הסבר לזה, צ צ צ )

-----------------

אווטאר
TooHuman
משתמש רגיל
רשום מ- 29/11/2003
ציטוט israeli_redneck
28/04/2006 15:37:36 #22

כשכבר חשבת שנינטנדו מסוגלים להרים את עצמם ולהוציא את עצמם מהטמטום והיכולת המדהימה שלהם להכשיל את המוצרים שלהם מבחינה שיווקית - הנה - נינטנדו מראה שתמיד אפשר להעלות את רף הטימטום.

תראו - השם הזה לא הולך להשפיע על אף נינטנדופיל. הוא הולך להרוס להם את השיווק ללקוחות הלא הארד-קור. השחקני CASUAL, והאנשים שלא נוגעים במשחקים, שנינטנדו צריכה לעבוד קשה שייגעו בקונסולה שלהם. אם שם כזה - הם סתם גורמים לזה שיהיה הרבה יותר קשה. זה נשמע כמו שתן, זה מילה לא אמיתית, וזה לא מעלה לאף אחד קונותציה של מכונת משחקים.

נינטנדו מוכיחים שוב את היכולת המדהימה שלהם.

-----------------

אווטאר
israeli_redneck
משתמש רגיל
רשום מ- 18/05/2004
28/04/2006 15:49:31 #23
Quote: הכותב המקורי israeli_redneck ב 2006 /04 /28<br><p><font face="1" size="3"> וזה לא מעלה לאף אחד קונותציה של מכונת משחקים</font></p>

דינג דינג דינג. אלכס, ספר לו במה הוא זכה!

-----------------

אווטאר
TooHuman
משתמש רגיל
רשום מ- 29/11/2003
בקרו בעמוד הבית של bs315 ציטוט bs315
28/04/2006 15:50:24 #24

תשמע, כשהיתה לי חברה, המשחקים היחידים שעניינו אותה היו Star Wars Lego ו- X-Men Legends 2. אה, ו- Alice על המחשב האישי. ככה שהניסיון להכריע מראש בשאלה הזאת, גם אם לא הייתי מציין את הקטע עם החברה בצחוק, לא כזה פשוט כמו שאתה חושב.

ואגב, אני לא מטיל ספק בזה שנינטנדו תטפל יפה בגיימרים ההרד-קוריסטים. כאילו, אני מטיל קצת ספק, כי היחסים שלי עם נינטנדו הם סבוכים ומורכבים - תמיד היה נראה כאילו היא לא מכוונת אלי לגמרי, אלא בערך חצי מטר שמאלה. אבל זה לא קשור. הבעיה שלי היא שכל מסע יחסי הציבור יורה לכל מקום את הרושם ההפוך. נינטנדו מנסה להגיד לי שהעולם שלי לא בסדר, ושהיא יודעת מה יותר טוב בשבילי ושהיא תעשה אותו טוב יותר. היא גם מנסה להגיד לי שלגרום לאמא שלי לשחק בקונסולה יעשה את העולם טוב יותר. אני לא מסכים עד חולק לחלוטין על כל הנקודות הללו

רעש זה טוב? בסדר. גם Black & White יצר רעש. תזכיר לי מה אתה חושב עליו? בכל אופן, השם הוא הדבר שהכי פחות מעניין אותי בכל הסיפור הזה, ואם תשים לב, התייחסתי אליו ברבע מההודעה הקודמת שלי. מה שעניין אותי הרבה יותר זה גוש הטקסט שהיה מתחת לשם הזה, ובעצם, כל הוויכוחים שהתחילו על נינטנדו באתרים השונים ברשת. נכון, כל הויכוחים הללו התחילו בגלל החשיפה של השם, אבל אפשר היה לעשות את זה בעוד מיליון דרכים אחרות. בשורה התחתונה, השם עצמו, Wii, מותיר אותי אדיש לחלוטין.

ועכשיו, לחלק המתנשא (שלך, לא שלי. גם אני מתנשא, אבל בכיוון ההפוך). אחרי שקראת לי "קהל מעופש", אתה עכשיו אומר שאני לא גיימר. נחמד מאוד. ובכן, צר לי, אבל שוב, אף פעם לא קניתי את זה. אני לא קונה את השטות הזו שעולם משחקי המחשב והקונסולות היה ריק משינויים בשנים האחרונות, ורק נינטנדו האמיצה היא זו שהצליחה לשנות ולחדש בו משהו. העולם הזה עבר עשרות (מאות? אלפי?) שינויים ומהפכות, חלקן גדולות, חלקן קטנות, חלקן נרמסו ביום שבו הן נעשו. לרובן לנינטנדו לא היתה נגיעה. נינטנדו היא לא הדלק שמניע את התעשייה הזו - לא יותר מסוני, מיקרוסופט, ואפילו החבר'ה שיצרו את Zuma (טוב, אולי יותר מהחבר'ה שיצרו את זומה).

ובנוגע לויכוח האייטוי-ווי: כבר היינו שם. לא הצלחתי לשכנע אותך בעבר, ואין לי ספק קל שבקלים שאני לא אצליח לשכנע אותך עכשיו. ההבדל בין "מהפכה" ל"גימיק" נמדד במבחן התוצאה. האייטוי נכשל במבחן התוצאה, על זה שנינו מסכימים. ההבדל ביני לבינך הוא שאתה בטוח שנינטנדו תצליח במבחן התוצאה, ולכן אתה כבר נותן להם את הקרדיט על המהפכה שהם, לדעתי, עוד לא ביצעו. מה לעשות - ניאלץ להסכים שלא להסכים על זה: השלטים של הווי יכולים להפוך לציוד חובה בסדר הגודל של הגיימפאד, והם יכולים להעלם למדפי הגדג'טים. זה תלוי בהרבה מאוד גורמים, ולא בכולם יש לנינטנדו שליטה. אז אני, סלח לי, אשמח אם עולם המשחקים ישתנה לחלוטין, אבל בקבוק השמפניה שלי עוד נשאר סגור.

שתבין, זה לא שאני חש בוז לנינטנדו. אני לא יכול לחוש בוז בעקבות צעד שהחברה עוד לא עשתה - רק סקפטיות. ואני מודה, אני סקפטי. מה שאני כן לא אוהב, אם לחזור כמה פסקאות אחורה, זה את כל מסע יחסי הציבור החדש של הווי, שמסביר לי למה אני דפוק. זה אמנם מזכיר לי את מסע יחסי הציבור האינטנסיבי של "פלייסטיישן 2 - זה חזק ממך", אבל הציניות-הבלייזרית שאפיינה את הקמפיין ההוא פינתה את מקומה להסתכלות קדימה עם מבט מזוגג בעיניים וסיסמאות של "יחד, נשנה את העולם". לנוכח הגישה הזו, מה לעשות, אני נשאר הרבה יותר אדיש. אה, וסקפטי.

עריכה: ואמנם, זה לא קשור לכלום, אבל אני עדיין תוהה: מה קרה שיש לי חשבון אקסטרים באתר?

-----------------

אווטאר
bs315
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
28/04/2006 16:00:29 #25
נינטנדו לא אומרת שאתה לא בסדר. זה אני אומר. נינטנדו אומרת שהתעשיה לא בסדר. תעשיה שמורכבת מחזרות ותוספות מספרים שבסופו של דבר היא תגיע לרוויה. היא רוצה לפנות לקהלים חדשים ולהחזיר את הישנים, כדי להחיות אותה.

אני לא בן אדם סקפטי או פסימי מטבעי. אני תמיד אופטימי. אני מעדיף להיות בעד השינוי, מאשר להגיד לו לא. אני חושב שהמתנגדים לרעיון שעומד מאחורי המהפיכה (אתה לפי מה שהבנתי)פשוט ימצאו את עצמם משחקים ב-PS3 או 360 ובסופו של דבר ויגלו שהם טעו.

אני חושב שאם נינטנדו תיכשל, אז עד כמה שזה נשמע קיצ'י , התעשיה הזו תיכשל. וכן, היא כבר נפלה יום אחד. והיא תוכל ליפול שוב באותה קלות. להזכירך השוק היפני מתאושש בזכות ה-DS.

-----------------

אווטאר
TooHuman
משתמש רגיל
רשום מ- 29/11/2003

כל הפורומים>החדשות > תגובה לחדשה “הוכרז שמה הרשמי של ה-Revolut
תגובות : 136
עמוד :  מתוך 6
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי: choopy
נכתב ב: 27/04/2006 22:51:00