Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > החדשות > תגובה לחדשה “הוכרז שמה הרשמי של ה-Revolut
תגובות : 136
עמוד :  מתוך 6
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 27/04/2006 22:51:00
תגובה אחרונה: 07/05/2006 16:43:33

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Piro
30/04/2006 16:04:15 #76
מזמן לא היה לי וויכוח נחמד כזה :)<br>
<br>
ככה-<br>
א.זה נכון מאוד, אבל נינטנדו יוצרת המון רעש ועושה לעצמה שיווק מעולה. כשאנשים מודעים לחברה, יכול להיות שהם יעשו את השיקול של המחיר של ווי עם העוצמה היחסית קטנה שלה, או פס3/אקסבוקס360 עם מחיר שהוא פי 3 מהמחיר של הווי, ועם עוצמה אדירה שמפתחים לא ינצלו ולא ידעו איך לנצל במשך כמה שנים טובות. אז נכון שלא כל שחקני הקונסולות יודעים לעשות שיקול כזה, אלא בעיקר ההארד-קורס, אבל ככל שהמודעות עולה ויש יותר כתבות ופרסומים, גם לאנשים ה"פשוטים" יהיה יותר ידע ובסיס לעשות השוואה טובה. ברור שיהיו את אלה שיקנו את הפס3 רק בגלל השם והמוניטין, אבל אני לא יודע כמה אנשים כאלה עדיין יש.<br>
מצד שני, יכול להיות שאני מדבר שטויות וזה נראה ככה רק מנקודת המבט שלי.<br>
<br>
ב. אתה עדיין לא יודע כמה כותרים יהיה לווי וכמה לפס3. למפתחים יהיה הרבה יותר קל לפתח משחקים לווי מאשר לפס3 כי החומרה של הווי לא שונה מהותית מהחומרה של הדור הקודם. לעומת זאת מפתחים שיפתחו לפס3 וירצו לעשות עבודה טובה, כלומר-משחקים שיצדיקו את המחיר שלהם ואת המחיר של הפס וינצלו את התכונות שלה, יצטרכו ללמוד איך עובדים עם כמה מעבדים וליצור קוד ענקי בעלויות ענק לעומת המשחקים של הדור הנוכחי, וסביר להניח שעם השקעת זמן יותר גדולה.<br>
יש לווי יתרון מבחינת המפתחים, השאלה אם נינטנדו ינהגו בטימטום כמו בדור הקודם ויאבדו תמיכה, או ינסו לשמור על קשרים טובים עם חברות צד ג' ולגייס נוספות כדי שהגורל של הווי לא יהיה כמו הגורל של הקיוב.<br>
<br>
באופן כללי, אני אופטימי ובעד נינטנדו. לדעתי הם עושים החלטה נורא אמיצה, ועושים אותה טוב. הם רק צריכים לדאוג שהם לא ילכו במסלול שהם הלכו בו לפני, שגרם להם לנפילה.<br>
אם אני אשווה את הדרך שלהם למשהו, זה כאילו שיש מירוץ מכוניות, והצוות של נינטנדו קושר מטפחת על העיניים ומכריז שהוא יודע את הדרך כ"כ טוב, שהוא לא צריך להסתכל אפילו.<br>
אחרי דקה הצוות נתקע בקיר, וכשהוא לא יודע מה לעשות מרים את כיסוי העיניים קצת כדי להציץ ונוסע אחרי שאר המכוניות.<br>
<br>
במילים אחרות, כל פעם שסוני ומייקרוסופט מכניסות סטנדרט חדש לקונסולות כמו תמיכה באינטרנט או איכות HD, ונינטנדו מסרבת לעשות את זה גם כי הם חושבים שאין עתיד בשוק מהסוג הזה, הם עושים את טעות חייהם, ומתקנים את זה בדור הבא. אם הם יפסיקו לעשות את זה, לדעתי הם ייתנו פייט מעולה.

עריכה: רונן, נינטנדו לא החזירה לקיוב את התמיכה שהייתה לו בתחילת הדרך, את זה אני יכול להגיד לך. בתור בעל קיוב אני נורא מתוסכל מזה שיש המון כותרים שמפותחים לפס2 ולאקסבוקס ולא לקיוב, כי נינטנדו עשו כמה החלטות מטומטמות.

בקשר ליתרון של סוני-אי אפשר לזלזל בהם. הם עשו לעצמם שם מעולה בדור הנוכחי, ואנשים שהולכים לפי מוניטין לא יסתכלו בכלל ליכוון הווי, אלא יקנו פס3 אם הם יוכלו להרשות לעצמם.
ועם כל הכבוד, נוסטלגיה זה לא יתרון מדיד והוא משתנה מאדם לאדם, ואין המון אנשים שיקנו קונסולה רק בגלל נוסטלגיה.
ובקשר לייחודיות-כדי שאנשים יסתכלו על השלט המוזר הזה כיתרון נינטנדו צריכים להוכיח שזאת אכן שליטה עדיפה בהרבה. תהיה להם הזדמנות נהדרת ב-E3, ואני מקווה שהם ינצלו אותה כמו שצריך.

אגב, בקשר למשחקי צד א'-זה אחד התותחים הכבדים שלה, אבל יש המון אנשים שכבר נמאס להם ממחזור של כותרים ורוצים דברים חדשים. יש לי חבר שגר בארה"ב כרגע שנמאס לו כבר בדור של הנוכחי מכותרי זלדה וסופר סמאש, והוא מישהו שבילדות שלו רוב מערכות המשחק שלו היו של נינטנדו. אם נינטנדו יסמכו על פיתוח עצמי יותר מדי, הם יפלו.

-----------------
Nani?! oO

אווטאר
Piro
משתמש רגיל
רשום מ- 18/11/2003
ציטוט רונן כאן
30/04/2006 16:10:48 #77
ציטוט: הכותב המקורי Yuber ב 2006 /04 /30
ציטוט: הכותב המקורי ududy ב 2006 /04 /30

באמת עדי. נינטנדו לא הצילה שום תעשיה. הביקוש למשחקים לא פסק פתאום בדרך פלא באמצע שנות השמונים. כל מה שקרה זה שהמחשבים האישיים לקחו את מקומן של הקונסולות. מי ששיחק בספקטרום ובקומודור יודע היטב שהתקופה שאתה קורא לה מתוך בורות "נפילתה של התעשיה" הייתה תקופה של פריחה יצירתית ותרבותית בתחום המשחקים.

שמדברים על נפילת שוק המשחקים של שנות ה-80 לא מדברים על זה שפתאום הפסיקו לייצר משחקים עד שנינטנדו באה.
מדברים על זה שהמשקיעים איבדו אמון בתעשייה והשוק (מבחינה כלכלית) היה אסון וגרם רק להפסדים. הספקטרום ממש לא היה סיפור הצלחה ובטח שלא מספיק פופולרי בשביל להחזיר את האמון בשוק. אם נינטדו לא הייתה באה סביר להניח שתוך כמה שנים שוק המשחקים היה נראה ככה: משחקי ארקייד מועטים ותעשייה קטנה מאוד ומחתרתית של משחקי מחשב כיוון שהעסק זול. שה-NES בא והתחיל למכור בצורה מטורפת, המשקיעים חזרו לתעשייה הזאת והשוק הפך לרווחי בצורה משמעותית. ותתפלא, גם שוק משחקי המחשב הרוויח מההצלחה של נינטנדו, כי המשקיעים והחברות ראו גם בו פוטניצאל.

זה נכון. קראתי זאת כבר במספר מקורות, ואודי הוא הראשון להפתיע אותי עם "עובדה" אחרת.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
30/04/2006 16:12:23 #78
Piro, יש לך ICQ או מסנג'ר?

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Piro
30/04/2006 16:14:00 #79
176-634-923

-----------------
Nani?! oO

אווטאר
Piro
משתמש רגיל
רשום מ- 18/11/2003
ציטוט Menaged
30/04/2006 16:25:47 #80
רונן, המשחקים של הווי לא יהיו בהכרח זולים יותר.<br>
כשנינ' דיברה על משחקים ב-50$, הכוונה הייתה רק למשחקים צד א', ולא צד ג' - עליהם אין לה שליטה.<br>
אם אני לא טועה, גם מייק' מתמחרים את המשחקים שלה ב-50$, כפי שקרה בדור הנוכחי (משחקי צד א' ב-40$)

-----------------

Tell me if you win would it show

In a thousand years who would know

as a million lives come and go

on this same piece of ground

אווטאר
Menaged
משתמש רגיל
רשום מ- 16/11/2003
ציטוט ududy
30/04/2006 18:47:37 #81
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2006 /04 /30

באמת עדי. נינטנדו לא הצילה שום תעשיה. הביקוש למשחקים לא פסק פתאום בדרך פלא באמצע שנות השמונים. כל מה שקרה זה שהמחשבים האישיים לקחו את מקומן של הקונסולות. מי ששיחק בספקטרום ובקומודור יודע היטב שהתקופה שאתה קורא לה מתוך בורות "נפילתה של התעשיה" הייתה תקופה של פריחה יצירתית ותרבותית בתחום המשחקים.

שמדברים על נפילת שוק המשחקים של שנות ה-80 לא מדברים על זה שפתאום הפסיקו לייצר משחקים עד שנינטנדו באה.
מדברים על זה שהמשקיעים איבדו אמון בתעשייה והשוק (מבחינה כלכלית) היה אסון וגרם רק להפסדים. הספקטרום ממש לא היה סיפור הצלחה ובטח שלא מספיק פופולרי בשביל להחזיר את האמון בשוק. אם נינטדו לא הייתה באה סביר להניח שתוך כמה שנים שוק המשחקים היה נראה ככה: משחקי ארקייד מועטים ותעשייה קטנה מאוד ומחתרתית של משחקי מחשב כיוון שהעסק זול. שה-NES בא והתחיל למכור בצורה מטורפת, המשקיעים חזרו לתעשייה הזאת והשוק הפך לרווחי בצורה משמעותית. ותתפלא, גם שוק משחקי המחשב הרוויח מההצלחה של נינטנדו, כי המשקיעים והחברות ראו גם בו פוטניצאל.

זה נכון. קראתי זאת כבר במספר מקורות, ואודי הוא הראשון להפתיע אותי עם "עובדה" אחרת.

אני חושב שנקודת המבט שלכם היא קונסולה-צנטרית ושלי היא מחשב-צנטרית, וכדי להפגיש ביניהן באופן מאוזן צריך לבצע מחקר רציני. אני בוודאי לא אקבל ללא נימוקים משכנעים מאוד את הטענה ש"הספקטרום לא היה סיפור הצלחה" - יצאו למכשיר הזה קרוב ל-10,000 משחקים מסחריים. איזו קונסולה בדיוק יכולה להתגאות בהיצע כזה? איפה הנתונים שמראים שה-NES עשתה יותר כסף מתעשיית משחקי המחשב האישי בשנים המקבילות? אני אשמח להציץ בהם.

בכל מקרה, תעשיית המשחקים למחשבי ה-8 סיביות הייתה תוססת ומלאת חיים, חידושים ורעיונות. אני לא רואה שום סיבה לחשוב שהיא לא הייתה שורדת, מתפתחת ומשגשגת גם בלי שום NES.

-----------------

אווטאר
ududy
משתמש רגיל
רשום מ- 08/11/2003
בקרו בעמוד הבית של bs315 ציטוט bs315
30/04/2006 19:47:26 #82
אני אחסוך במילים ואגיד פשוט את זה: מה שאודי אמר.

אמרתי כבר במשפט אחד, כשהנושא הזה עלה, שהמצב לא היה כל כך אפל אם לא מתעלמים משוק המחשבים האישיים. אבל בחיית, כמו שניסיתי להבהיר בהודעות שלי כשדיברנו על זה: זה לחלוטין לא רלוונטי למצב שלנו היום. אפילו לא קצת.

-----------------

אווטאר
bs315
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Kaz
30/04/2006 19:57:01 #83

רונן , כולנו נשמח אם תפסיק להיות איש המכירות של נינטנדו. אתה לוקח את התרחיש האולטימטיבי והורוד ביותר ומתנהג כאילו הוא או-טו-טו קורה. יש לקונסולה דרך ארוכה לפניה ועוד הרבה מושכות לעבור.

מתי תפתח חשיבה עצמאית משלך שלא נגזרת מדברי נינטנדו? אתה ממשיך לדבוק ברשמים ובציטוטים ומתעלים לחלוטין מכל המכשולים שמצויים בדרך אל החזון שנינטנדו מנסים להגשים ומכל הטיעונים (לגיטימיים ביותר) לסיבות שהווי יכול להכשל. כאן קבור הכלב.

אל תשכח שאנשים הם אנשים ולכל אחד העדפות וטעם שונה כך שלא משנה מה יהיה גזר דינה של הקונסולה , יהיו כאלה שלא יאהבו. נינטנדו לא שולטת על כל המשתנים שיכולים לקבוע אם הקונסולה תצליח או תכשל , בשורה התחתונה. בכל מקרה , שיהיה להם בהצלחה. כמו שאמרתי , נינטנדו עושים צעד מסקרן , high risk  כך שבלי שום קשר לדעתי או לתוצאה העתידית של צעד זה - יהיה מעניין לעקוב אחרי ההתפתחויות.

ולא , התעשייה לא תמות. יש השנה כמה משחקים מעניינים מאוד - מלבד אלה עם פוטנציאל של להיות טובים מאוד במה שהם עושים , יש עוד מספר משחקים שמנסים לבדוק מחוזות מחודשים.

-----------------

אווטאר
Kaz
משתמש רגיל
רשום מ- 24/11/2003
ציטוט רונן כאן
30/04/2006 20:28:24 #84

Menaged, יכול להיות שאתה צודק.

Kaz, תפסיק להתבכיין, אתה לא ילד קטן (אני מניח). אני יכול להעריך שהווי תצליח בגדול, כפי שרבים העריכו שהפלייסטיישן 2 תנצח שוב, וכפי שמעריכים שזה לא יהיה שונה עם הפלייסטיישן 3. אם תפשפש קצת אתה תגלה שגם אתה מעריך דברים.

אני מסיק ע"פ מה שקורא ושומע, והערכות קודמות שלי הוכיחו את עצמם, אז אינני מוצא לנכון לפרוש   

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט אורי מרחב
30/04/2006 21:30:40 #85

רונן, שום הערכה שלך לא הוכיחה את עצמה. אתה יכול לצטט מאה מפתחים שמבטיחים כמה madden על הווי יהיה סבבה של דבר, ואני אמצא לך ציטוטים שמתארים כמה Planet of the apes יהיה סבבה של דבר.

דברייך יהיו "מוכחים" (להוכיח יש רק במתמטיקה) אחרי שנשב ונדבר שנתיים וחצי מהיום, ונראה מי ישלוט בשוק. עד אז אלה ספקולציות, ואני מצטרף לאבחנה הלגיטמית של kaz, לפיה אתה מתייחס להצלחה פוטנציאלית כהישג מוגמר, ולרעיונות יפים כהצלחות מסחררות.

-----------------

אורי מרחב
משתמש רגיל
רשום מ- 17/10/2003
בקרו בעמוד הבית של bs315 ציטוט bs315
30/04/2006 21:35:05 #86
עם כל הכבוד, הקטע על כוכב הקופים כבר באמת היה נמוך.

-----------------

אווטאר
bs315
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Yuber
30/04/2006 22:12:10 #87
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2006 /04 /30

אני חושב שנקודת המבט שלכם היא קונסולה-צנטרית ושלי היא מחשב-צנטרית, וכדי להפגיש ביניהן באופן מאוזן צריך לבצע מחקר רציני. אני בוודאי לא אקבל ללא נימוקים משכנעים מאוד את הטענה ש"הספקטרום לא היה סיפור הצלחה" - יצאו למכשיר הזה קרוב ל-10,000 משחקים מסחריים. איזו קונסולה בדיוק יכולה להתגאות בהיצע כזה? איפה הנתונים שמראים שה-NES עשתה יותר כסף מתעשיית משחקי המחשב האישי בשנים המקבילות? אני אשמח להציץ בהם.

בכל מקרה, תעשיית המשחקים למחשבי ה-8 סיביות הייתה תוססת ומלאת חיים, חידושים ורעיונות. אני לא רואה שום סיבה לחשוב שהיא לא הייתה שורדת, מתפתחת ומשגשגת גם בלי שום NES.

קצת קשה למצוא נתונים מדויקים היום, אבל ה-NES מכר 65 מיליון יחידות (או אפילו יותר, לא זוכר בדיוק) והוא מחזיק במשחק הכי נמכר בכל הזמנים, מאריו ברוס 1 (מעל 40 מיליון עותקים). אני לא מאמין שהספקטרום מתקרב לרבע מהמכירות של ה-NES, ומן הסתם אין שום משחק ספקטרום שמתקרב ל-40 מיליון. וגם אל תשכח שהספקטרום, כמו כל מחשב, הוא לא מכשיר משחקים. זוכר את הפרסומת ההיא, למה לקנות לילד מכשיר משחקים שאפשר לקנות לו מכשיר שיעזור לו לקולג'? ככה שלך תדע כמה אנשים קנו את הספקטרום בשביל תוכנות לימוד וכאלה או בשביל משחקים.

חוץ מזה... נינטנדו הצילו את שוק הקונסולות. היא לא רק הצילה אותו, היא גם יצרה אותו מחדש. היא הפכה אותו מאמריקאי ליפני. היא יצרה את כל הבסיס שלו מאז ועד היום, כל החברות שהתחילו ב-NES ופליטיהם הם החברות המובילות בקונסולות מאז ועד היום. אם זה לא היה הישג מרשים לחברה, אני לא יודע מה כן. 

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט רונן כאן
01/05/2006 00:54:51 #88

אורי, הערכות רבות שלי הוכיחו עצמן, ויש לי זכות להמשיך להעריך, כי אדם שיודע להעריך, הוא אדם שיודע לחשוב.

הנה בכתבה שהעליתם המספרת על הסרט ל-MGS, מה נכתב שם? - "לא היה טעם להתכחש – ידענו שיום אחד זה יגיע". מדוע ידענו שיום אחד זה יגיע? זו לא הערכה? גם היא מטבע הדברים מבוססת, וגם לדעתי זה היה עניין של זמן עד שיוכרז.

לכן, גם לי יש את הסיבות שלי להערכה, אז צאו מהאנטי, חוסר הסובלנות והצביעות שלכם.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Orphaned
01/05/2006 01:23:15 #89
העובדות הן כאלו:
אף אחד לא שיחק במשחקי רבולושן
אף אחד לא ראה משחקי רבולושן
אין מספיק פרטים על משחקי רבולושן

וזהו. פשוט אין כלום. רק השערות מוגזמות וחסרות ביסוס ממשי.
כן, יש פוטנציאל גדול, אבל איך הוא יתבטא במשחקים בסופו של דבר? כרגע לא יודעים כלום. הכי חכם זה לחכות ל-9 למאי ואז להעריך, כי עכשיו אי אפשר באמת לבסס את ההערכות, במיוחד מוגזמות כמו של רונן.

גם למסך המגע/שני מסכים של ה-DS יש פוטנציאל גדול, אבל עד עכשיו לא ראיתי אותם מנוצלים בצורה מקורית במיוחד (חוץ מכמה משחקים בודדים כמו קירבי ומטאוס).

אני מאוד משוכנע שהרבולושן תהיה קונסולה מעניינת ושאפשר לצפות לדברים מצוינים מנינטנדו, אבל אני לא יקבע את זה כאילו שזה דבר מוכח בשלב כזה מוקדם.

-----------------

Orphaned
משתמש רגיל
רשום מ- 14/04/2005
ציטוט אורי מרחב
01/05/2006 17:29:51 #90

רטנו, אולי לא הצלחת להבין: אף אחד כאן לא אומר שאין לך את הזכות להחזיק בדעה כלשהי לגבי מה שעתיד לקרות (מן הסתם...). העניין הוא ההבדל הדק שבין "לדעתי נינטנדו תשחק אותה" ובין "נינטנדו שוב הוכיחה שהיא תותחית-על, והבריקה בענק עם קונסולה מצוינת" כאשר הקונסולה עדיין תחת פיתוח.

מידת הביטחון העצמי, מידת ההצהרתיוּת, מידת החד-צדדיות וחוסר הספקנות שבהצגת הדברים - הן הבעייתיות בגישה שלך.

-----------------

אורי מרחב
משתמש רגיל
רשום מ- 17/10/2003
ציטוט רונן כאן
01/05/2006 22:13:26 #91

ציטוט: הכותב המקורי Orphaned: העובדות הן כאלו:

אלו לא עובדות, אלא שקרים, או לכל הפחות אי-הבנה.

אף אחד לא שיחק במשחקי רבולושן.

שיחקו בווי.

אף אחד לא ראה משחקי רבולושן

ראו את משחקי הווי.

אין מספיק פרטים על משחקי רבולושן.

יש מספיק פרטים מרגשים על כמה מן המשחקים שנחשפו עד כה כגון רד-סטיל ומדן. הרשמים חיוביים ואחידים.

כי עכשיו אי אפשר באמת לבסס את ההערכות, במיוחד מוגזמות כמו של רונן.

"הערכה: קביעה משוערת של שוויו של דבר" (מילון אבן-שושן).

אני משער את שוויה של הקונסולה, כפי ששוער על-ידי הכתב של ויגיימס שסרט של MGS היה עניין של זמן (מי ראה עדות לכך לפני-כן? ומי שמע?), וכפי שרבים כבר יודעים שהם מעדיפים להמתין ל-PS3, למרות שדבר לא ידוע עליה, גם הם מעריכים את מצוינותה ומבססים זאת במוניטין של סוני והפלייסטיישן כמותג. זה חוסר סובלנות וצביעות מצדכם.  

גם למסך המגע/שני מסכים של ה-DS יש פוטנציאל גדול, אבל עד עכשיו לא ראיתי אותם מנוצלים בצורה מקורית במיוחד (חוץ מכמה משחקים בודדים כמו קירבי ומטאוס).

גם יושי, נינטנדוגס, בריין-אייג', מטרויד, פלנקטרון, ובאיזה מוד בטטריס החדש. אלו רק מאלו שבדקתי. ומי שמקביל בכלל בין המהות של ה-DS לעומת זו של הווי, פשוט לא מבין בכלל. אין מה להשוות בין הפוטנציאל של הראשון לעומת השני, אז הימנעו מחובבנות והטעייה.

אני מאוד משוכנע שהרבולושן תהיה קונסולה מעניינת ושאפשר לצפות לדברים מצוינים מנינטנדו, אבל אני לא יקבע את זה כאילו שזה דבר מוכח בשלב כזה מוקדם.

אם אינך שם-לב, לא אמרת דבר שהוא שונה ממה שאמרתי. למעשה, אתה אפילו הרחקת לכת. בעוד שאני מעריך, אתה משוכנע.

נכתב במקור על-ידי אורי מרחב: העניין הוא ההבדל הדק שבין "לדעתי נינטנדו תשחק אותה" ובין "נינטנדו שוב הוכיחה שהיא תותחית-על, והבריקה בענק עם קונסולה מצוינת" כאשר הקונסולה עדיין תחת פיתוח.

הקונסולה אינה בפיתוח, והרי יש כבר רשמים על משחקים. ידוע עליה יותר מאשר ידוע על ה-PS3, אך זה לא מונע מרבים לצפות דווקא לשנייה.

מעט בגרות דרושה כדי לכבד את החלטתי להאמין בה ולהביע את דעותיי לגביה.

מידת הביטחון העצמי, מידת ההצהרתיוּת, מידת החד-צדדיות וחוסר הספקנות שבהצגת הדברים - הן הבעייתיות בגישה שלך.

מידת הצביעות וחוסר הסובלנות היא בעייתיות חריפה יותר. והיא שלכם.

מידת הצביעות וחוסר הסובלנות היא בעייתיות חריפה יותר. והיא שלכם.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Zarquon
01/05/2006 22:30:41 #92
אני מתקשה להאמין שאנשים עדיין מתווכחים עם היצור הזה. פשוט בזבוז של ויכוח איכותי :\

-----------------
InterAl.

אווטאר
Zarquon
משתמש רגיל
רשום מ- 23/02/2005
ציטוט Kaz
02/05/2006 08:15:25 #93

כן..הוא פשוט מתעלם מהודעות , מסנן טיעונים וחי בבועה משלו.

כנראה שהייתי צריך לחוות על בשרי דיון עימו כדי לגלות מה שרבים אחרים כאן יודעים כבר.

-----------------

אווטאר
Kaz
משתמש רגיל
רשום מ- 24/11/2003
בקרו בעמוד הבית של TooHuman ציטוט TooHuman
02/05/2006 08:43:30 #94
יש פה משהו אחד שנראה לי שאנשים לא מבינים.

אתם נמצאים בפורום. פורום נועד להבעת דעות. בן אדם לא צריך להוסיף "לדעתי", וכד', כי זה פורום. אז תפנימו לבד שכל מה שהוא מעלה אלו דעות אישיות ואין לקחת אותן כעובדות יבשות.

אם אתם בוחרים להתווכח על אותן דעות, אז תבינו שזה מה שזה, ויכוח דעתני בלבד.

-----------------

אווטאר
TooHuman
משתמש רגיל
רשום מ- 29/11/2003
ציטוט Jaymz
02/05/2006 09:16:07 #95
ציטוט: הכותב המקורי TooHuman ב 2006 /05 /02

אתם נמצאים בפורום. פורום נועד להבעת דעות. בן אדם לא צריך להוסיף "לדעתי", וכד', כי זה פורום. אז תפנימו לבד שכל מה שהוא מעלה אלו דעות אישיות ואין לקחת אותן כעובדות יבשות.

אתה משחק באש. זה נשמע לי כמו הטלת ספק ביכולות של ה-Wii. רוננוש כזה קרוב עכשיו לדפוק לך בראש 20-30 ציטוטים ולטעון שאתה "כנראה לא קראת מספיק על ה-Wii אם אתה לא חושב שהוא הולך לשנות את העולם".

עדיף שתשקול מילים או שתאבד את בן-בריתך (השיבוט שלך?) היחיד במאבק הזה. המלצה שלי - תחזור אל הקטע של "התעשייה המעופשת". אולי הוא עוד ייסלח לך.

-----------------

"I see your Schwartz  is as big as mine"

Jaymz
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
ציטוט רונן כאן
02/05/2006 14:53:21 #96
ציטוט: הכותב המקורי TooHuman ב 2006 /05 /02

אכן, הצבועים שוכחים בגרות וסובלנות מהן, ומהי ההגדרה של הערכה.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Kaz
02/05/2006 17:28:06 #97

אתה בטוח שקראת את התגובה של אורי?

טוב , זה מקרה אבוד.

-----------------

אווטאר
Kaz
משתמש רגיל
רשום מ- 24/11/2003
ציטוט אורי מרחב
02/05/2006 17:47:55 #98

אכן, מקרה אבוד.

(toohuman, מעולם לא התקשיתי להבין שבן אדם מסייג את עצמו ומביע דעות בלבד, עד שהתחלתי לשמוע את נאומי נינטדו חוצבי הלהבות. איכשהו אני לא מרגיש שהאשם בעניין הוא בי, במיוחד שמעולם לא הייתה לי שום טינה/חיבה מיוחדת לחברה הזו).

אגב, מתי הקונסולה הזו אמורה לצאת, יש חרושת שמועות בעניין?

-----------------

אורי מרחב
משתמש רגיל
רשום מ- 17/10/2003
ציטוט Menaged
02/05/2006 18:07:12 #99
באיזור חג ההודיה. נדמה לי שזה נובמבר בערך.

-----------------

Tell me if you win would it show

In a thousand years who would know

as a million lives come and go

on this same piece of ground

אווטאר
Menaged
משתמש רגיל
רשום מ- 16/11/2003
ציטוט רונן כאן
03/05/2006 08:48:29 #100

קאז, קראתי הכול, אך אם הייתם קוראים את דבריי, אז לא הייתם ממשיכים לטעון שאף אחד לא ניסה ושאין מספיק מידע על הקונסולה. זכותי להתלהב ולפתח ציפיות, כפי שרבים כבר מצפים ל-PS3 למרות שלגביה יש אפילו פחות מידע מהווי (זה גם כתבתי לפני כן, אבל לפי תמימותכם לא קראתם זאת).

והאם אתם קראתם את דבריי בקשר לסובלנות והזכות שלי להעריך דבר (במיוחד כי מבסס זאת ע"פ אינספור רשמים ופרטים אובייקטיביים-עובדתיים)? גם לא קראתם את הבקשה הכנה שלי אליכם: לנהוג ביתר בגרות בכל מה נוגע לסובלנות כלפי דעות שונות משלכם. צבועים אינפנטיליים.

SNK revealed exclusively to IGN today that after a long absence from Nintendo's home consoles it has signed up to develop games for Wii, the platform formerly code-named Revolution. SNK's first title for Wii is Metal Slug Anthology, a compilation of classic Metal Slug projects. Best of all, these games have been enhanced to take full advantage of Wii's innovative free-hand style controller, which translates gestures made by players into on-screen movement.

"Fans worldwide have been looking forward to our return to Nintendo platforms and what better way then to bring our complete Metal Slug arcade collection to Wii," SNK Playmore USA Corporation president Ben Herman said in a statement. "The Wii controller will be used in a new and unique way that enhances the gameplay. Our fans have demanded that we support Nintendo platforms. Let the celebration begin."
.
אתם שחצנים, חושבים שמבינים יותר ממנוסים מכם   
.
אתם יכולים לנבוח עד מחר שמפתח הוא אינו אובייקטיבי, אך רשמים דומים נשמעו אינספור על-ידי כתבים מנוסים. מה גם שחברה שלא מאמינה במוצר היא לא מפתחת עבורו. חד וחלק. ואם הייתם קוראים את דבריי לא הייתם ממשיכים לחשוב שאין לה תמיכה טובה של צד ג'. מי שלא יודע לחשוב, ימשיך לטעות   

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003

כל הפורומים>החדשות > תגובה לחדשה “הוכרז שמה הרשמי של ה-Revolut
תגובות : 136
עמוד :  מתוך 6
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי: Piro