לרגל הזדהבות המשחק ושחרורו הקרב ובא , ואלב מוציאים סדרת טיזרים קטנים שמתמקדים באלקס. הראשון כבר יצא וזמין להורדה דרך סטים או דרך הלינק הזה. נראית נהדר בכל המובנים.
אגב ,מעניין שפתחתם דף משחק לפרק 3 , אך עדיין לא ל2. חוסר המידע לגביו יגמר בשחרור של הפרק הראשון , משום שבסוף הפרק הראשון יופיע טריילר לפרק 2.
לרגל הזדהבות המשחק ושחרורו הקרב ובא , ואלב מוציאים סדרת טיזרים קטנים שמתמקדים באלקס. הראשון כבר יצא וזמין להורדה דרך סטים או דרך הלינק הזה. נראית נהדר בכל המובנים.
אגב ,מעניין שפתחתם דף משחק לפרק 3 , אך עדיין לא ל2. חוסר המידע לגביו יגמר בשחרור של הפרק הראשון , משום שבסוף הפרק הראשון יופיע טריילר לפרק 2.
בנוסף לטיזר2 שיצא כבר , מגיעות כרגע כתבות על המשחק. גיים אינפומר ביקרו במשרד של ואלב ושיחקו בכל המשחק. ההתרשמות שלהם כמובן חיובית. בנוסף למאמר ישנן גם תמונות חדשות מהמשחק וראיון עם רובין ווקר שמכיל גם סרטונים מהמשחק.
המדיה החדשה יש בה מין ספויילרות אז הצפייה על אחריותכם :X , אגב בראיון נזרקת גם מילה על TF2 , בצורת התשובה "בהחלט" לשאלה האם נראה את המשחק אי פעם.
למי שמעוניין בסרטוני המשחק בלבד של גיים אינפורמר ברצף , לחצו כאן.
רגע , זה לא נגמר. המגז** PC Gameplay גם הוא ביקר ושיחק ובגליון האחרון מופיעה גם הביקורת. למשחק הם נתנו את הציון 84 הטוב מאוד והם אמרו שלמרות שהמשחק קצר ( לקח להם 4 שעות בלבד לעומת 5-6 השעות של אנשי גיים אינפורמר) , אלו היו בין השעות הטובות ביותר שהם אי פעם שיחקו.
תמיד מעצבן אותי כשמבקרים עושים את זה. כלומר, אין סיבה להוריד למשחק ציון על אורך כי הוא חבילת הרחבה, והם אמרו שזה אחד הדברים הכי טובים שהם שיחקו בחיים. אז למה רק 84?
ציטוט: הכותב המקורי Kurt_Hectic ב 2006 /05 /28תמיד מעצבן אותי כשמבקרים עושים את זה. כלומר, אין סיבה להוריד למשחק ציון על אורך כי הוא חבילת הרחבה, והם אמרו שזה אחד הדברים הכי טובים שהם שיחקו בחיים. אז למה רק 84?
אז מה אם זאת חבילת הרחבה? זה אומר שהיא חסינה מפני תלונות לגבי אורך חיים מגוחך שכזה? אפילו אם היא מאוד אינטנסיבית ומרוכזת, בסופו של דבר עדיין מדובר ברק 4 שעות של גיימפליי, עם ריפליי ואליו אפסי.
צריך להדגיש , זו לא חבילת הרחבה , זו חבילת המשך. העלילה ממשיכה , זה גרעין המשחק. הם לא מספקים "more of the same" אלא זה פשוט המשך במלוא מובן המילה.
כמו שאמרתי כבר , 5 שעות בשביל 18 דולר ועוד מ Valve . אני אקנה , כי זה יהיה איכותי ושווה את זה. לא חסרות דוגמאות למשחקים במחיר של 50 דולר שמספקים 10 שעות גג , וגם 10 השעות האלו לא בדיוק מתעלות לרמה גבוהה.
אגב , אתה תמיד יכול לחכות עד שיצאו 3 הפרקים ולקנות אותם יחד ואז לקבל משחק של 15-17 שעות במחיר רגיל.
צריך להסתכל על התמורה ביחס לכסף שמשלמים , 20 דולר בשביל 5-6 שעות משחק איכותיות זה סביר מאוד , ולמה אין ריפליי ווליו? יש כאלה שמשחקים מספר פעמים באותו משחק , לא קשר אם הוא לינארי או לא. בנוסף , מקבלים עבור ה 20$ גם את הרימייק של מצב הדת'מאטץ' המקורי של הל1 וגם של הל2 , לאלה שאין. התמורה בהחלט ניכרת.
אני חושב שזה גם קצת "לא נעים" לתת ציון גבוה ביותר למשחק שהוא בסדר גודל קטן יותר מכל המשחקים שיוצאים בז'אנר. זה יכול להיות קצת מביך שמשחק של 5 שעות משאיר מאחור את כל המשחקים באורך "מלא" אז הם קצת מרככים את המכה או משהו שכזה. בכל מקרה , חזרתי ובדקתי מה הם כתבו בביקורת ובנוגע לציון הם אמרו שהאורך היא הסיבה העיקרית שהם לא נתנו לו ציון גבוה יותר.
צריך להדגיש , זו לא חבילת הרחבה , זו חבילת המשך. העלילה ממשיכה , זה גרעין המשחק. הם לא מספקים "more of the same" אלא זה פשוט המשך במלוא מובן המילה.
אויש, די להתעסק עם סמנטיקה מרגיזה של מפתחי ומפיצי משחקים. זה לא המשך ולא נעליים. episode1 הוא more of the same באופן מובהק להל2. more of the same gameplay, ai, and plot, נקודה. אתה כביכול טוען שההרחבה ממשיכה את קו העלילה של HL2 ולכן ניתן לקרוא לה המשך (אני יכול להיות מעט ציני ולשאול המשך לאיזו עלילה, לכל הרוחות, אתה מתכוון אבל נשאיר את זה לרגע בצד), אבל למעשה כמעט כל חבילת הרחבה ממשיכה את קו העלילה של המשחק המקורי. אני לא רואה שום סיבה ראויה לקרוא ל-epi1 יוצא דופן.
ואגב, כשאומרים "replay value", לא מתכוונים לכמה עשרות פעמים נוספות הפאנבויז של המותג ישחקו בו שוב, אלא כמה פעמים השחקן הממוצע ישחק בו שוב והאם יש בכלל ערך מוסף כלשהו שמצדיק משחק חוזר. במקרה שלנו, נראה שהתשובה די מובנת מאליה.
more of the same? יש לך גיימפליי חדש שלא היה כמוהו בהל2. ה AI של אלקס טוב מאוד ואילו ששיחקו במשחק הגדילו לעשות וקראו למשחק single-player co-op.
אליקס לא צריכה בייביסיטר בדמות השחקן , אני לא צריך להגיד לך כמה משחקים גורמים לך למרוט את השערות כאשר אתה משחק ביחד עם NPC.
למה לקרוא לזה חבילת הרחבה? המשחק ממשיך מהנקודה שהל2 הופסק. אתה מתקדם ואתה גם בעצם פחות או יותר מסיים את פרק city 17 בפרק הזה ובשניים האחרים. תקרא לזה מה שאתה רוצה , אבל זה המשך המותג והמשך הזיכיון והפרקים הם לא דבר שאפשר לדלג עליהם.
מכל הרשמים שקראתי הפרק יהיה יותר story-driven , ה AI השתפר ואין צורך להגיד שגם הגרפיקה. והגיימפליי? אותה רמה איכותית שהמותג הזה תמיד הציג ויש כאלה שיגידו שאיכותית גרידא - הפרק מתעלה על הל2.
לא צריך לגרור את זה יותר מדי, יש עובדות. הפרקים הם חלק בלתי נפרד מהמשחק. המחירים והאורכים ידועים ושכל אחד יעשה את השיקול שלו.
בנוגע לreplay value , תגדיר מה זה פאנבויים. יש הרבה אנשים ששיחקו בהל1 ו 2 יותר מפעם אחת , גם כתבים. כהמשחק טוב , הוא שווה שיחוק יותר מפעם אחת - אין לזה שום קשר לפאנבויזם וגם לא למידת הלימאריות במשחק.
גם WC:TFT המשיך את העלילה של reign of chaos והוא נקרא חבילת הרחבה. וכן, ה-AI השתפר (הוא בעצם משתפר בכל עדכון של bilzzard ולא רק בחבילות הרחבה), וגם ה-gameplay.
המשך זה משהו כמו שיש GTA 2 ואחריו יבוא 3.
HL:EP1 הוא כן חבילת הרחבה. בכלל, אין דבר כזה חבילת המשך.
בזמן שאנחנו מחכים לשחרור המשחק ב 19:00 , אפשר לקרוא את הביקורת
קיבינימט, אני במירוץ נגד השעון להוריד את זה עד 19:00... איזה גאון אני לעשות preload שעתיים לפני שזה יוצא.
מה הגודל של זה בערך? הייתי בטוח שאני אוריד את זה בחצי שעה.
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
לא עדכנתי , אבל יצאו כל הטיזרים כבר , כאשר הרביעי במספר ממש מצויין ומראה ש-ואלב כנראה הכי טובה ביצירת אנושיות לדמויות שלהם , אפילו לרובוט!
בנוסף , פורסמה כתבת בקרוב בגיימספוט שכללה גם ראיון של 10 דקות שגם בו היו משולבים קטעי משחק בנוסף להרבה תמונות חדשות ומהממות. כשאנחנו כל כך קרובים לשחרור , לא הייתי ממליץ לראות אותם , אם עדיין לא ראיתם.
Kaz, אתה מתכנן לעשות מרתון או לקחת את זה לאט? בכל מקרה זה לא יחזיק את הסוף שבוע, אני חושב על להרביץ מרתון.
ככה אתה מלכלך? המשחק יוצא ב-8, לא ב-7.
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
די שבתאי די כבר להיות פאנבוי.. אין כזה דבר חבילת המשך. יש כזה דבר משחק המשך ויש כזה דבר חבילת הרחבה. ואפיסוד 1 לא נחשב למשחק המשך זה אני בטוח. זאת חבילת הרחבה לכל דבר וזה גם בא לידי ביטוי במחיר באורך ובכמות החידוש(שואפת לאפס). הל2 הוא סתם משחק מאכזב וקצר בסופו של דבר בלי שום ריפליי וואליו ואפיסוד 1 נשמע בדיוק, אבל בדיוק more of the same. אם לא היית מתייחס לכל דבר שקשור למותג HL או לוואלב כאל פרה קדושה גם אתה אולי היית מבין.
מאיפה באת? מה אכפת לי איך תקרא לזה. זה החלק הבא בסדרה.
כן , יצא ב 8. אומג. שיחקתי בו וההתחלה שולטת. דוג ענק. ההנפשה פשוט מדהימה. הפרק-שניים ראשונים מציגים קצת פן שונה במשחק ונחמד וכבר יש ויז'ואלים שנחרטו בזיכרון. שלא נדבר עך התמונה במסך הראשי.
ג'יימז , אני אנסה לקחת את זה כמה שיותר לאט. אני גם ככה לא גומע את המשחקים כמו הרבה אנשים.
גם אני חושב שהל2 לא היה כזה משהו. עד הסוף של highway 17 זה משחק פעולה לא רע עם חידוש נחמד (גראב גאן) וגרפיקה מהממת, אבל לאחר-מכן הוא פשוט מרגיש נמתח ומאולץ. החל מהאמצע של anticitizen one (אני חושב) פשוט שמתי god mode כדי לראות את סוף המשחק (המאכזב ביותר) כי כבר לא היה לי כוח לשחק כמו בנאדם.
המשחק מקבל ביקורות מצויינות , הרבה שחקנים מצאו אותו איכותית גם יותר טוב מHL2.
תמיד יהיו אנשים שלא יאהבו , פשוט אי אפשר לרצות את כולם. אני בנתיים מופתע מהציונים המצויינים שהמשחק מקבל. חשבתי שהמשחק ינוגח ויקבל היט משום היותו מה שהוא.
נתקלתי גם בתגובות פחות מחמיאות , אך זה טבעי. אי אפשר לקלוע לטעם של כולם ואנשים אחרים אוהבים דברים אחרים אבל רובם ככולם פשוט מתים ומשבחים את המשחק.
פוקסהאונד , אני חושב שהקונספט הזה יעבוד טוב יותר בשבילך , אם חשת שהמשחק נמרח וכדומה , בפרקים מקבלים חוויה דחוסה ומהודקת. בנוסף , קראתי תגובות גם משחקנים יותר קז'ואלים שמעריכים את המשחק - אנשים שיש להם מגוון עיסוקים ולא חופשיים לשחק במחשב כל היום מוצאים את המשחק ואת הקונספט יותר משתלם. רובם חוששים מלקנות משחקים "גדולים" במחיר מלא , כי הם יודעים שרוב הסיכויים שהם לא יסיימו את המשחק.
all in all , ואלב פגעו בול. למרות המשחקים האחרים בקונספט הפרקים כגון bone ו sin episodes שלא העבירו את יתרונות השיטה במלואם ולא נתנו תמורה מלאה לכסף. אפיסוד 1 מראה איך באמת עושים את זה ואת היתרונות שאפשר להפיק מהקונספט הזה.
לפי התגובות הכלליות שקראתי של אנשים שסיימו אותו וחזו בטריילר של אפ2 , פרק 2 הולך להיות אפילו יותר טוב.
דרך אגב , שמישהו יתן אוסקר למנפישים ולמדובבים. Stalker train FTW.
אוקיי , אני בטח מתחיל להיות מעצבן עם כל ההשתפכות שלי אז אני אסיים כאן.
שבתאי, יכול שאתה צודק ופרק 1 יותר יתאים לי - הבעיה שאין לי ז** לזרוק 20 דולר על חוויה של ארבע שעות. מה גם שאני בתקופה בגרויות (עוד מעט נגמרת!), ואז יש לי חופש של שבועיים וחצי לפני הגיוס.