כמה פעמים אני יכול לחזור על זה? ה- Wii זה בעיקר הייפ, Spore זה בעיקר הייפ, Supreme Commander זה הייפ מוחלט, וכן הלאה וכן הלאה. כמעט כל הבחירות השנה הם בחירות הייפ.
הייפ לא נוצר יש מאין, הוא נוצר יש מיש. כי אם יש סיבה, אז נוצר באזז. אני לא חושב שה-Wii הייתה מקבלת איזושהי תשומת לב אם נינטנדו לא היתה עומדת בהבטחה שלה.
אלא אם אתה יכול להגיד לכל העיתונאים אחרת (מלבד כאן, רוב העיתונאים בעולם מאוד התרשמו לטובה מהמכשיר).
יש מיש, או יש מהיה. ע"ע - פיטר מולינו, ג`ון רומרו. נינטנדו?
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
אני אכבד את דעתם ברגע שהיא לא תהיה מנוגדת ב- 180 מעלות להגיון הפשוט ולדעתו של כל מי שאני מכיר ועבר את גיל הנעורים.
באופן כללי, הסיקור השנה של E3 של כל האתרים הגדולים פשוט מתחת לכל ביקורת. כיוון שהייתי שם וראיתי במו עיניי את המשחקים שמוזכרים כמנצחים הגדולים של התערוכה, אני יכול לומר לך בפה מלא ובלב שלם - הייפ, הייפ ושוב פעם הייפ.
רונן , לא מנוסים? כל הצוות שנסע לאי 3 התנסה אישית עם הקונסולה. אתה מציע להתעלם מהנסיונות של חברי אתר מסויימים בשביל ניסיונות של כתבים אחרים? אם ההתרשמות לא חיובית אז היא בטח לא נכונה?
תזכיר לי , ירון , מתי בפעם האחרונה אתה נטלת את שלט הקונסולנ ונפנפת בו להנאתך? אתה , כמו רובנו , מקבל את המידע רק דרך ערוצי התקשורת , שרבים מהם לא הכי חסרי פניות. אבל שזה מגיע להתרשמות פחות חיוביות , פתאום אין לשים לב אליהן?
גם אני מנוסה.בהייפ. וזה מה שראיתי בתערוכה הזו מצד הרבה גורמים, וכן גם של נינטנדו. עדיין לא ראיתי אף סיבה שתגרום לי להתעניין בקונסולה , או יותר , לקנות אותה.
ראיתי אנשים מתלהבים מטיזר שלא כולל אף קטע מתוך גיימפליי , ראיתי אנשים כורעים ברך לגרפיקה מדהימה אבל לא ראיתי הרבה תוכן ולא היה הרבה תכלס.
הטענה המתנשאת והילדותית של Choopy היא בסה"כ דעה, אך דעתם של רבים אחרים שחושבים שונה ממנו היא עובדה. כפי שלו יש דעה, לרבים אחרים יש גם-כן. אינני מבין מדוע נדמה לו שהוא בר סמכא היחיד לעניין. מדוע נדמה לו שהגדרת ההיגיון שמורה רק לו. הנה לכם דוגמה של אדם חלש שלא מסוגלת לקבל את דעתם של אחרים.
נכון שלא התנסיתי, אבל קראתי מספיק פרטים ורשמים של מנוסים כדי להחליט בכוחות עצמי מה אטרקטיבי לי, בלי שכמה אינפנטילים וחלשים ינסו להכתיב לי זאת.
כמה כתבים מהאתר הזה היו בפועל בתערוכה? למיטב זכרוני, היה רק אחד (והוא לא Choopy) והוא דווקא התרשם מהווי לטובה.
זה לא בדיוק Choopy נגד כל העולם. קראתי מספר התרשמויות לא הכי טובות על הקונסולה וגם אף אחת מהחיוביות לא יוצאות מגדרן ועדיין מצביעות על דברים שעדיין אי אפשר להעיד על איכותם ויעילותם.
אני לא מבין למה זה מפריע לך שהוא לא אהב את הקונסולה , כל אחד וטעמו הוא.
רונן, זכרונך מטעה אותך הפעם. היו 4 כתבים (יובל, דורון, בן, ודניאל שאני זוכר. אולי היה עוד אחד?) ומתוכם כולם חשבו בדומה ליובל בחלק משלבי התערוכה בעקבות מה שראו\ניסו את ה-Wii (חלק שינו את דעתם, כמו דניאל, לפי מה שקראתי באתר).
ובנימה אחרת, התגובה שלך להערות של יובל היא רדוקציה לאבסורד של ההגיון. מה אתה לא מבין בכך שזו דעתו? הוא לא מתעלם מדעות אחרים, הוא בהחלט מודע להן. הוא פשוט לא מקבל אותן כנכונות או אמיתות מוחלטות ומחזיק בדעה שונה.
כולם מבינים את זה וגם מי שלא מסכים איתו (ויש לא מעט גם בפורום הזה) מבין שעוד אין עובדות מוצקות ושזו בסך הכל דעה לכאן או לכאן בשלב הזה. כולם, חוץ ממך, עושה רושם. אתה נותן לדעות אישיות כאלה להגיע אליך ולעצבן אותך (זה ברור מטון ההודעות היומרני שלך ומכינויי הגנאי שבהם אתה משתמש כלפי כל מי שלא מסכים איתך). שים לב שבאותה ההודעה (או אפילו שורה!) שבה אתה מטיף לו על התחשבות בדעות אחרים אתה לחלוטין פוסל דעות כאלה בעצמך.