כל הפורומים
>
החדשות
>
תגובה לחדשה “מחקר אוסטרלי: בעוד מספר שנים ישלטו משחקי הווידאו בעולם”
תגובות : 5
עמוד
:
1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב:
06/06/2006 15:03:47
תגובה אחרונה:
08/06/2006 15:38:17
נושא
מחבר ההודעה
06/06/2006 15:03:47 #1
יאפ, עולם המשחקים ישתלט על כדור הארץ וEA תשלוט באופן טוטאליטרי ברוב העולם המוכר. יש פה כל כך הרבה נתונים מצוצים שאני לא יודע איך אפשר להתייחס לזה בכלל ברצינות.
בנוסף, סימס הוא לא המשחק הכי נמכר בהיסטוריה, אני לא בטוח שהוא אפילו ב5 המובילים, הוא רק משחק הPC הכי נמכר בהיסטוריה. יש כמה משחקים שמכרו יותר על הקונסולות, כמו Pokemon, גירסת הגיימבוי של טטריס, נראה לי שGTA SA (לא בטוח) וכמה משחקי מריו, וביניהם המשחק שהוא באמת הנמכר ביותר בהיסטוריה - Super Mario Bros המקורי (עם למעלה מ40 מיליון עותקים וזה רק בגירסת הNES שלו, זה לא כולל את הפורטים והרימייקים שהוא קיבל במשך השנים, ואם אתם מחשיבים את זה אז הוא גם ימשיך למכור על הVirtual Console של הWii)
מישהו היה חייב להגיד את זה
-----------------
SOMEBODY SET UP US THE BOMB - אף אחד לא הבין את המשמעות האמיתית של זה...
רק אותי מעצבנות הערות העורך? לא משנה אם הם נכונות או לא (במקרה הזה, דוברות אמת) אבל זה מעצבן, זה סתם דרך לדחוף הערות עוקצניות לתוך מאמר שהיה במקור מקצועי.
אני יודע שזה דבילי לתת ביקורת על כתבת חדשות בVGAMES אבל היית חייב...
הערות העורך בכתבה הן לא במקום...
למרות שאני מבין את הצורך להגיב על מה שנראה לדעתך שטויות [וכנראה שזה גם נכון],אבל אחרי הכל-מטרתה של חדשה היא לבשר לנו בצורה אוביקטיבית על מידע כלשהו...מבלי לשפוך על כך שום ביקורת או דעה אישית...
----------------- איך זה שתמיד הגנבים יוצאים טובים בסרטים?
אני מקבל את דבריכם, אבל במקרה הזה הרגשתי שאני חייב להוסיף כמה מילים למען כל מי שרואה "פרופסור" ו"מחקר אקדמי" ומקבל את הנתונים המזוייפים-בעליל הללו כתורה מהר סיני. אולי קצת הגזמתי