אני דווקא די אופטימי. זה נראה מבטיח, ובוודאי ששווה לפחות להתרשם לטובה מניסיון לשפר את ז'אנר ההרפתקה (או לעשות אותו יותר פופולרי, גם זה טוב). שלא לדבר על כך שאפריל החדשה נראית כמו Death של ניל גיימן, מה שנותן למשחק כבר עכשיו 15 נקודות לחיוב בביקורת.
אני דווקא די אופטימי. זה נראה מבטיח, ובוודאי ששווה לפחות להתרשם לטובה מניסיון לשפר את ז'אנר ההרפתקה (או לעשות אותו יותר פופולרי, גם זה טוב). שלא לדבר על כך שאפריל החדשה נראית כמו Death של ניל גיימן, מה שנותן למשחק כבר עכשיו 15 נקודות לחיוב בביקורת.
נסיון להפוך את ז'אנר ההרפתקה לפופולריות הוא מה שהביא לקריסתו של ז'אנר ההרפתקה, לדעתי. כל עוד הרפתקאות התפתחו בכיוון שהשאיר אותן עם העקרונות המתאימים (פתרון חידות, לוגיקה, עלילה, דמויות, סגנון) הייתי מוכן לקחת כל שינוי - כולל המעבר לתלת מימד של Grim. אבל ברגע שאתה סוטה מהעקרונות האלו, אין לך שום דרך להתייצב על משחקיות הרפתקה מבוססת. לדעתי, הדרך להחזיר את ההרפתקה לפופולריות היא ליצור עוד הרפתקאות מצוירות קלאסיות מסוג "גבריאל נייט" לדורותיו (אני מוכל לבלוע וידאו וסרטונים בין לבין) או לפחות להגיע לכיוון של Day of The Tentacle עם ממשק גרפי משופר. הצבע והקלק היא שיטה נגישה, קלה, פופולרית ומוכחת, ועדיין לא מיצתה את עצמה.
רק דעתי, כאמור.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.