ממש ממש חבל. למרות הכשלון היחסי של DX2, יש לי עדיין הערכה גדולה כלפי Ion Storm. בדיוק סיימתי כרגע את הדמו המשובח של Thief 3 והתרשמתי מאוד לטובה; והנה עכשיו אני נכנס לפה, ורואה שהחברה המפתחת מתפרקת. לפחות אפשר להתנחם ב-Thief 3 המצויין, שקרוב לודאי יגיע לארץ בימים הקרובים.
-----------------
חתימה זו מוקדשת לאדם שהמציא את שלט הטלויזיה.
(הייתי מנסה לברר את שמו, אבל לא בא לי לקום מהספה).
ממש ממש חבל. למרות הכשלון היחסי של DX2, יש לי עדיין הערכה גדולה כלפי Ion Storm. בדיוק סיימתי כרגע את הדמו המשובח של Thief 3 והתרשמתי מאוד לטובה; והנה עכשיו אני נכנס לפה, ורואה שהחברה המפתחת מתפרקת. לפחות אפשר להתנחם ב-Thief 3 המצויין, שקרוב לודאי יגיע לארץ בימים הקרובים.
אחרי DX2 אני רק יכול לייחל שוורן ספקטור יעבור למקום בו הוא יוכל לפעול עם פחות שיקולים זרים. יש לי תחושה ש-DX2 וגם Thief3 הושפעו רבות מאילוצים של Eidos - שדרשו פופולריות מיידית והסבה ל-Xbox. אולי זו פרשנות אידיאליסטית מדי, לפיה וורן עצמו חף מכל אשמה ומאמין כתמיד באיכות על פני כמות, אבל אני חייב להיאחז במשהו... אלו אכן שעות קשות.
אולי הם יקימו מחדש את Looking Glass? @-@
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
אחרי DX2 אני רק יכול לייחל שוורן ספקטור יעבור למקום בו הוא יוכל לפעול עם פחות שיקולים זרים. יש לי תחושה ש-DX2 וגם Thief3 הושפעו רבות מאילוצים של Eidos - שדרשו פופולריות מיידית והסבה ל-Xbox. אולי זו פרשנות אידיאליסטית מדי, לפיה וורן עצמו חף מכל אשמה ומאמין כתמיד באיכות על פני כמות, אבל אני חייב להיאחז במשהו... אלו אכן שעות קשות.
אולי הם יקימו מחדש את Looking Glass? @-@
לפני שאתה ממהר להספיד את Thief 3, אני ממליץ לך לבדוק את הדמו. IS עשו עבודה נפלאה עם T3 בכל הנוגע לאוירה ומשחקיות. גם אפשרות המשחק מגוף שלישי עושה לגנב רק טוב. לכן, אני ממש לא חושב שהמשחק הוא פספוס בכל צורה שהיא. הוא גם ארוך מאוד, לפי מה שקראתי (30 שעות גיימפליי לכל הפחות). נראה שהמפתחים למדו משהו מאז DX2 אחרי הכל.
-----------------
חתימה זו מוקדשת לאדם שהמציא את שלט הטלויזיה.
(הייתי מנסה לברר את שמו, אבל לא בא לי לקום מהספה).