יותר מציאותי מפלאשפוינט? אפשרי, אבל אני בספק. בטח לא יותר מ-VBS1. VBS1 מבוסס על מנוע פלאשפוינט 1 ומדמה לחימה מציאותית עוד יותר מפלאשפוינט, והוא משמש למטרות אימונים בעיקר (לפני שבוע בערך הכריזו שהציבור יכול לקנות אותו למרות שהוא לא משחק והוא עדיין משמש למטרות אימונים. המחיר בהתאם לצערי :-\ ). עד עכשיו הוא נמכר, ואני מצטט:
VBS1™ is an established training aid at multiple locations within the US Marine Corps and is also used by the US Army, US Navy, US Secret Service as well as many others.
The first significant result of this endeavour is the fact that after more than two years of trials (of both Operation Flashpoint and VBS1™) the Australian Defence Force recently started using VBS1™ as a training tool.
אני חושב שהם התכוונו לאווירה ריאליסטית... הדבר הזה נעשה יחד עם מנוע גרפי נוצץ, אינטיליגנציה מלאכותית מרשימה, אפשרויות פיקוד ומאפיינים צבאיים (נוהל פתיחה באש, חיפוי וכל השטיקים ...) מדויקים להפליא שנמצאים בספר החוקים של הצבא האמריקאי.
אפשרי. אני ראיתי את Full Spectrum Warrior בתצוגה, ואני מכיר את פלאשפוינט. אין ספק שפלאשפוינט נתן עד היום את אחת מחוויות החי"ר הטובות ביותר שיצא לי לראות - אבל FSW הולך לעלות דרגה. זה בכלל לא אותה משחקיות, חשוב לציין - ב-OFP גילמנו חייל ממבט ראשון - וב-FSW זו עמדת פיקוד בה מובילים את החיילים האחרים בשטחים בנויים, ו"השחקן" הוא אפילו לא דמות - זה בעצם מין משחק טקטיקה /אסטרטגיה. מאוד מציאותי, מאוד מעניין - והצבא האמריקאי מתשמש בו כדי לאמן את כוחותיו.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
אפשרי. אני ראיתי את Full Spectrum Warrior בתצוגה, ואני מכיר את פלאשפוינט. אין ספק שפלאשפוינט נתן עד היום את אחת מחוויות החי"ר הטובות ביותר שיצא לי לראות - אבל FSW הולך לעלות דרגה. זה בכלל לא אותה משחקיות, חשוב לציין - ב-OFP גילמנו חייל ממבט ראשון - וב-FSW זו עמדת פיקוד בה מובילים את החיילים האחרים בשטחים בנויים, ו"השחקן" הוא אפילו לא דמות - זה בעצם מין משחק טקטיקה /אסטרטגיה. מאוד מציאותי, מאוד מעניין - והצבא האמריקאי מתשמש בו כדי לאמן את כוחותיו.
מה הכוונה עמדת פיקוד? ממבט על? זה לא אמור להיות FPS?
AsuN, הכפתור קצת בצד אז אולי לא ראית, אבל יש עוד תמונות פה.
ציטוט: הכותב המקורי LAPD ב 2004 /06 /01מה הכוונה עמדת פיקוד? ממבט על? זה לא אמור להיות FPS?
זה בהחלט לא FPS. זוית המבט היא מעט מאחור ומעל לחוליה אותה מכווינים - בהחלט מקרוב, כך שאפשר להרגיש בשטח - אבל אין מד בריאות שלך, ואתה לא ממש יכול להפגע - אתה פשוט מסמן לחיילים שלך לאן לגשת והם כבר יורים בזמנם החופשי לפי הוראות הפתיחה באש שהכתבת להם. זה מעט כמו מפקד בשטח, אם תרצה.
אין לך אפילו כוונת של רובה, שלא לדבר על נשק...
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.