כל הפורומים
>
החדשות
>
תגובה לחדשה “תוצאות מבחני Nvidia ו-ATI על מנוע Doom 3”
תגובות : 8
עמוד
:
1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב:
22/07/2004 13:11:17
תגובה אחרונה:
26/07/2004 08:21:10
נושא
מחבר ההודעה
22/07/2004 13:11:17 #1
שכחת לציין שכרטיס הביניים (hige-end) של nVidia- ה-GT עקף את ספינת הדגל של ATI בלי שום מאמץ... מצחיק שהכרטיס עולה גם ב-100$ פחות. אין ספק, nVidia חזרה לשלוט בשוק כרטיסי המסך ללא עוררין.
עוד כמה ימים יתברר של-nVidia היו דרייברים מיוחדים שעשו "אופטימיזציה הוגנת" לביצועי המערכת. אולי אני ציניקן, אבל אני זוכר מה קרה לפני כחצי שנה, ולא נראה לי שמישהו שם ניקה את כפותיו. תמיד יכול להיות שברגעי העומס הכרטיס פשוט ויתר מראש על רינדור של חלק מהפעולות היותר שוליות מבחינה גרפית, וזכה בתוספת מהירות על חיפופיו. אני אישית קנית ATI אחרי הפיאסקו ההוא, ואני לא מצטער לרגע.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
עוד כמה ימים יתברר של-nVidia היו דרייברים מיוחדים שעשו "אופטימיזציה הוגנת" לביצועי המערכת. אולי אני ציניקן, אבל אני זוכר מה קרה לפני כחצי שנה, ולא נראה לי שמישהו שם ניקה את כפותיו. תמיד יכול להיות שברגעי העומס הכרטיס פשוט ויתר מראש על רינדור של חלק מהפעולות היותר שוליות מבחינה גרפית, וזכה בתוספת מהירות על חיפופיו. אני אישית קנית ATI אחרי הפיאסקו ההוא, ואני לא מצטער לרגע.
דיי להיות Fanboy של ATI... הכרטיסים החדשים של nVidia פשוט יותר מוצלחים. :| גם במבחנים אחרים של HalfLife 2 ו-Far Cry, הכרטיסים החדשים של nVidia מראים עליונות על הכרטיסים החדשים של ATI- גם פה יש דריברים "מיוחדים"? בקיצור, תפסיק לפקפק ביכולת המוכחת של nVidia, ותתעסק בעובדות.
אני עומד לקנות עכשיו Radeon 9800Pro בגלל שזה הכרטיס הכי ביצועי שאני יכול לקנות בתקציב שלי, לא בגלל שאני פאן-בוי טיפש.