ציטוט: הכותב המקורי Inter ב 2004 /08 /02למה זה לא סגור רק למנויים? דווקא כשיש טורניר מעניין, הוא פתוח לכל המדינה. לא פייר.
הטורניר לא סגור כיוון שאנו עורכים אותו כדי לטפח את קהילת Warcraft בארץ בכלל. יש כמובן גם את הטורנירים שאנו עורכים על השרתים שלנו שסגורים למנויים בלבד, ואת התחרויות השוות (כמו זו של Doom 3, למשל). אם נראה כי יש ביקוש בקרב המנויים לטורניר Warcraft, נערוך גם כזה הסגור למנויים בלבד.
למה אתם כבר לא עושים טורנירים סגורים למנויים? 95% מכלל התחרויות הסגורות הן תחרויות חיבור, במקום טורנירים של משחקים. נראה לי שאתם קצת שוכחים שאתם אתר משחקים ולא בי"ס להבעה בכתב.
ראסמי inter צודק.
תראו למשל את התחרות של דום 3 עד כמה שאני רוצה את המשחק אין מצב שאני אנסה לזכות...
לא יודע כל הקטע של כתיבה וזה לא יודע לא נראה לי....
צא מזה... תפסיק להיות חמדן פרסים. :< התחרות של Warcraft, בהחלט צריכה להיות פתוחה לכולם... הרי צריכים להפריח את השממה שיש פה בויגיימס.
בכללי, שיש תחרויות במשחקי רשת מסוימים, אתה (רק אם אני לא משתתף D:) בדרך כלל לוקח את כל הפרסים, מכיוון שכל המנויים של ויגיימס פשוט גרועים ברוב משחקי הרשת.
אני חושב שזה יותר פייר שנותנים איזה תחרות כתיבה נגיד ל-Doom 3 (למרות שאני מעדיף לקרוע את ה-Nabs ב-UT2k4)... ככה הזוכים בתחרות לא יהיו תמיד אותם משתמשים. יש סיכוי גם למנויים שלא יודעים לשחק (כמעט כל המנויים של Vgames דוגרי)...
למה אתם כבר לא עושים טורנירים סגורים למנויים? 95% מכלל התחרויות הסגורות הן תחרויות חיבור, במקום טורנירים של משחקים. נראה לי שאתם קצת שוכחים שאתם אתר משחקים ולא בי"ס להבעה בכתב.
לקחנו לתשומת לבנו. בקרוב נכריז על תחרות שתערך על שרת לדמו של משחק זה או אחר.