מערכת הפורומים החדשה הגיעה סוף סוף, ואחרי כל הציפייה הזו, לא הייתם רוצים שניתן לה ללכת פייפן בגלל שאין לנו כללים, נכון???
אתם ודאי זוכרים שאנחנוי מאוד גאה בכך שזהו הפורום המסודר והנעים ביותר לגלישה ואני מתעקש לשמור אותו במצב כזה. על מנת לעשות את זה עם קהל הגולשים הקיים, וגם עם גולשים נוספים שיצטרפו בשאיפה כתוצאה מעניינם בנושאים החדשים, לפניכם סט הכללים הישן והטוב, עם כמה שינויים ותוספות קטנים:
כללי:
אין Warez/צרובים!
אין פורנו או כל חומר אחר שעלול לפגוע ברגשות הזולת.
אין כל דבר שרומז למשהו לא חוקי - וזה כולל צ'יפים שמאפשרים קריאת דיסקים צרובים על קונסולות וכו'.
הבהרה: שינויי אזורים (Zones) בנגני DVD הינם חוקיים ומותרים לדיון.
נושאים והודעות:
נושא חדש חייב להיות בעל כותרת עניינית המתארת את תוכנו. - לצורך העניין, כותרות בנות מילה אחת לעולם אינן ענייניות.
בלי דחיפות מיותרת בשורת הנושא (אפילו אם מערכת STEAM עושה בעיות בהתקנה ואתם עומדים להתעלף בלי כלי הנשק החדשים ב CS).
בלי קללות ודברי נאצה אחרים.
בלי ספאם ושאר פוסטים חסרי פואנטה.
בלי הודעות טפשיות שלא תורמות בכלום (כמו "פרייאר מי שקונה" או "יא יקרן" או אפילו "דבר אתי במירק ואני יעזור לך"), או כמו שאבא שלי היה אומר: "יפה שתיקה לחכמים, ולטיפשים כפליים".
שימרו על החתימות שלכם בגודל נורמלי - עדיין גולשים כאן כמה 56k-ים...
ובנימה יותר אישית:
תהיו נחמדים, כדי שיהיו נחמדים אליכם. אתם באים לפה כדי לקבל עזרה או לתת עזרה - שני דברים שהרבה יותר כיף לעשות בנעימים.
תנו את האינפורמציה הרלוונטית במכה הראשונה, כך תחסכו שאלות מיותרות וזמן יקר. אם אתם מבקשים פתרון לבעיה במחשב, תנו מפרט מלא ככל האפשר של המכונה הבעייתית, עד לרמת שמות החלקים, מערכת ההפעלה וגרסת הדרייברים (אם זה אפשרי). אם אתם מוכרים משהו, תארו בדיוק את המוצר, מצבו, מה תכלול החבילה וכמובן - המחיר אותו אתם דורשים. נסו לצרף תמונה.
השתדלו שלא לחזור על נושאים עשרות פעמים בתקופת זמן קצרה (מה יותר שווה, R9800 Pro או GeForce 5900FX? ). דפדפו מעט אחורה וקראו מה כתבו לפניכם. יכול להיות שכל שאלותיכם ייענו במקום. אם לא - העלו את הת'רד הרלוונטי ממצולות הפורום או פתחו חדש - עם כותרת עניינית.
קללות מכל המינים והסוגים לא יתקבלו בעין יפה. - ומבחינתי, 'פאג', 'הומו', 'מפגר' ושאר כינויים שהם בהחלט לא קללה, אבל עלולים לפגוע דווקא בציבורים שלמים ששל, במקרים האלו, הומוסקסואלים ומפגרים שממש לא חושבים שזו קללה - ובצדק.
זהו זה, אני חושב. שלא כמו תמיד, הפעם אין צורך להקפיץ את הת'רד הזה לראש התור - הוא ישאר שם. כדי שלא תגידו "לא ידעתי" - לא שזה יעזור לכם...
אם יש למישהו השגות, טענות, מענות או שאלות בנושא, שילחו אלי או אל נועם (Moridin) הודעה פרטית או שתעלו אותן כאן. אנחנו פתוחים לביקורת בונה, או מחמאות, או הצעות לשיפור – מה שבא לכם.
תודה על תשומת הלב.
טל ונועם
-----------------
מהיום בחתימה: תמונות מניו יורק. מאחר ואני נושא עלי את המצלמה שלי לכל מקום, ומאחר וניו יורק היא העיר הכי מדהימה שיש - החלטתי להביא לכם הצצות אל העיר הגדולה. אשתדל להחליף תמונות כל שבוע בערך, תלוי במצאי... אשמח לשמוע תגובות או בקשות או כל דבר אחר...
והשבוע: בעצירה ב BurgerKing, שמתי לב שבמכונית החונה בצמוד למקום החניה שלי יש משהו מוזר... אני קורא לזה "שמור לי על האוטו רגע..." (פיתחו את התמונות מימין לשמאל)
למה לא? השם שלו דורש סמל של מודרייטור כבר הרבה מאוד זמן...
----------------- "Through me the way into the suffering city, Through me the way to the eternal pain, Through me the way that runs among the lost. Justice urged on my high artificer; My maker was divine authority, The highest wisdom, and the primal love. Before me nothing but eternal things were made, And I endure eternally. Abandon every hope, ye who enter here."
אין פורנו או כל חומר אחר שעלול לפגוע ברגשות הזולת.
אתה נשוי! טל תתבייש לך!
נכון. אני נשוי, לא מת...
-----------------
תמונות מניו יורק. מאחר ואני נושא עלי את המצלמה שלי לכל מקום, ומאחר וניו יורק היא העיר הכי מדהימה שיש - החלטתי להביא לכם הצצות אל העיר הגדולה. אשתדל להחליף תמונות כל שבוע בערך (זה כבר הפף להיות יותר כמו כל שנה, אבל ניחא...), תלוי במצאי... אשמח לשמוע תגובות או בקשות או כל דבר אחר...
את התמונה הזו לקחתי בימים שלפני צאת Spiderman2 לבתי הקולנוע. אני חושב שהיא מדברת בשם עצמה...