בד"כ נגן MP3 לרכב באיכות נורמלית עולה מעל ל2000 ש"ח
ברדיו אתה יכול להשמיע רק קלטות, ברדיו דיסק אתה יכול לשים גם דיסקים, ונגן MP3\רדיו דיסק שקורא MP3 אתה יכול להשמיע גם קבצי MP3 ותלוי ברמה של הנגן אתה גם יכול להשמיע קבצי אודיו אחרים ואף קבצי וידאו(אבל זה טוב רק לדיוידי לרכב שאתה יכול לקנות ב5000-10000 ש"ח)
אבל אם לא חשוב לך העוצמה של המוזיקה ברכב אז אתה יכול לקנות נגן MP3 פשוט, להוציא את החוטים של החיבור של עמדת הרדיו ברכב ולעשות קומבינה ולחבר אותם לדיסקמן, וכך לשמוע MP3 ברכב- אבל זה לא הסטטי וגם לא ברמה מי יודע מה, שלא לדבר אם אין לדיסקמן בולם זעזועים מובנה.
עריכה: שכחתי, אתה יכול להשיג כמעט בכל חנות למוצרי חשמל\רכב.
אבל עדיף שתקנה את זה ביחד עם רמקולים וככה יצא לך יותר זול(זה אטרקטיבי בין מוכרי המערכות סאונד ברכב היום לעשות הנחות על מערכות שכוללת הכל)
-----------------
Date : 30/04/2004 Time : 19:53 GreeN ShyKE נשמה שלי א. שבת שלום ב. אני אדבר איתך יותר מאוחר ג. חולה עלייך ד. מה דעתך על ג' > ? ' > ? ה. חסר לך שאתה רושם ב-ד' שאני הומו "נשיקה של ערסים" "נשיקה של ערסים" ביי
אם היית קורא טוב את מה שכתבתי. הקלטת הזו מתחברת לכל נגן mp3 והיא עולה רק 165 ש''ח. ולמה אתה מתכוון מסורבל? אתה לוקח את הקלטת, תוקע אותה בתוך הפתח שלה, ומחבר את הכבל שלה לנגן שלך......פשוט 2 דברים עם כבל שמחבר בינם.
When Napoleon died in Exile, the doctors cut off his dick. They put his dick in an ornate jar and gave it to his priest; don't ask me why. Over the years, Napoleon's dick was sold and sold again to the highest bidder. To this day, at least three people claim to own Napoleon's dick. But you see, it's not important who owns the real dick. The big question is, well... who the fuck do those other two dicks belong to?
בכל אופן אתה יכול להשיג יותר זול, אם אתה "מכיר אנשים" אז לא תהיה לך בעיה לקנות בפחות מ500 שקל אחלה של נגן MP3 לרכב מאיזה ערבי ביפו(בעיקר)\ראשון\חולון\רמת גן, אבל זה מן הסתם יהיה משומש, לי אישית זה לא יפריע נגן משומש...
-----------------
Date : 30/04/2004 Time : 19:53 GreeN ShyKE נשמה שלי א. שבת שלום ב. אני אדבר איתך יותר מאוחר ג. חולה עלייך ד. מה דעתך על ג' > ? ' > ? ה. חסר לך שאתה רושם ב-ד' שאני הומו "נשיקה של ערסים" "נשיקה של ערסים" ביי
When Napoleon died in Exile, the doctors cut off his dick. They put his dick in an ornate jar and gave it to his priest; don't ask me why. Over the years, Napoleon's dick was sold and sold again to the highest bidder. To this day, at least three people claim to own Napoleon's dick. But you see, it's not important who owns the real dick. The big question is, well... who the fuck do those other two dicks belong to?
בואנה אנשים אני לא יודע איפה אתה מסתכלים או מוצאים את הרדיו דיסקים האלה במחירים המופקעים האלה אבל אני יודע שרדיו דיסק MP3 טוב של פיוניר שנחשבת לאחת החברות הטובות בתחום עולה באינטרנט בערך 1100 (באתרים ישראליים לא אירופה וגם לא ארה"ב)