והנה, אחרי העזרה שקיבלתי בפעמים קודמות, אני משליך את עצמי לרגלי המומחים בפורום הזה...
1)מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה חביבה שתאפשר לי לאחד שני קבצי MPEG לקובץ אחד גדול? הגיע הזמן לעשות סדר בסרטונים המשפחתיים שאבא מצלם כמו מטורף ואחר כך זורק בצד עד שהבן שלו יטפל בזה...
2)הגיע הזמן לדרג זכרון. ברשותי (לא יאמן ממש) רק 256MB ולמרות שה-P4 2.66 מושך הכל בלי בעיה (כמעט), אני חושב קצת על העתיד.
המחשב עובד ב-133MHZ ולכן שאלתי היא כזו:
האם כדאי לרכוש עוד 256/512 במהירות 133 או שמא עדיף לחשוב על המחשב הבא ולרכוש זכרונות באותו גודל (יש טעם ביותר מ-512?) אבל במהירות גבוהה יותר. אני יודע שהזכרון המהיר יעבוד במהירות המקסימלית של לוח האם ואני אוכל, במקרה הצורך, להעביר אותם הלאה ביום מן הימים.
When Napoleon died in Exile, the doctors cut off his dick. They put his dick in an ornate jar and gave it to his priest; don't ask me why. Over the years, Napoleon's dick was sold and sold again to the highest bidder. To this day, at least three people claim to own Napoleon's dick. But you see, it's not important who owns the real dick. The big question is, well... who the fuck do those other two dicks belong to?
אם אתה רוצה לעבור לזיכרון DDR (ללא ספק החלטה חכמה), כדאי לך לקנות לוח שתומך ב-Dual DDR, לפי עקרון האם-כבר-אז-כבר, ואתה חייב לוודא שיש בו את הסלוט של המעבד שלך, אחרת זה לא ממש יעבוד.
אני עונה ספציפית. תן דגם לוח כדי שנוכל להיות בטוחים, יש כמה בודדים שיש בהם גם סלוטים ל-SDRAM וגם ל-DDR-SDRAM, אבל רוב הסיכויים שתצטרך להחליף לוח כדי לדחוף שם זיכרון מהיר יותר.
והנה, אחרי העזרה שקיבלתי בפעמים קודמות, אני משליך את עצמי לרגלי המומחים בפורום הזה...
1)מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה חביבה שתאפשר לי לאחד שני קבצי MPEG לקובץ אחד גדול? הגיע הזמן לעשות סדר בסרטונים המשפחתיים שאבא מצלם כמו מטורף ואחר כך זורק בצד עד שהבן שלו יטפל בזה...
הי גיא,
על מנת לאחד קבצי MPG/MPEG/ASF כל שעליך לעשות הוא לפתוח חלון DOS ע"י:
Start -> Run -> Type: cmd -> OK
נווט אל הספרייה בא נמצאים הקבצים, ותן את הפקודה הבאה:
תמונות מניו יורק. מאחר ואני נושא עלי את המצלמה שלי לכל מקום, ומאחר וניו יורק היא העיר הכי מדהימה שיש - החלטתי להביא לכם הצצות אל העיר הגדולה. אשתדל להחליף תמונות כל שבוע בערך, תלוי במצאי... אשמח לשמוע תגובות או בקשות או כל דבר אחר...
והשבוע: האביב מגיע לאיטו אל ניו יורק הבדרך-כלל-קפואה-בפברואר, ואפילו יום אחד של חמימות שאיפשר לאמיצים מבינינו להלך בחולצות קצרות כבר היה (השמש מטעה חברים... עדיין לא קיץ...).
הי גיא,
על מנת לאחד קבצי MPG/MPEG/ASF כל שעליך לעשות הוא לפתוח חלון DOS ע"י:
Start -> Run -> Type: cmd -> OK
נווט אל הספרייה בא נמצאים הקבצים, ותן את הפקודה הבאה:
אני עונה ספציפית. תן דגם לוח כדי שנוכל להיות בטוחים, יש כמה בודדים שיש בהם גם סלוטים ל-SDRAM וגם ל-DDR-SDRAM, אבל רוב הסיכויים שתצטרך להחליף לוח כדי לדחוף שם זיכרון מהיר יותר.