זהו זה, חבר'ה. מחשבי היקר התפגר סופית. כרגע אני כותב ממחשב אחר, שהצלחתי להוציא מאידיוט אחד.
אז מה קרה, אתם שואלים? הספק עשה קצר ולקח ביחד איתו את הלוח אם ואת כרטיס המסך. למזלי הרב ללוח אם יש עדיין אחריות, אבל לכרטיס מסך לא. חוזרים לוודו.
החלטתי לרכוש מחשב חדש על משכורת צבאית. התקציב החודשי עומד על 400 שקלים בחודש, 4800 שקלים בשנה. התקציב למחשב חדש עומד על 4800 שקלים, בלי מסך.
אז איזה מחשב אני רוצה, אתם שואלים? אני רוצה מחשב Cutting edge. הטוב ביותר. הדובדבן שבקצפת. אני לא רוצה לשמוע זיבולים שעדיף לקנות מחשב בינוני ולשדרג מאחור יותר. זה בולשיט, לדעתי. אני רוצה מחשב מעולה, שאוכל לחלוב ממנו את המקסימום במשך שנה ועדיין יחשב למחשב טוב אחרי שלוש - ארבע שנים.
אז תתחילו לזרוק מפרטים. אני רוצה מחשב מעולה. מפרטים בינוניים וטובים מאד לא יתקבלו. רק מפרט מעולה ילקח בחשבון.
נ.ב
אפשר לחרוג מהתקציב ב 500 - 600 שקלים.
נ.ב 2
אני צריך מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זיכרון, כונן קשיח, עכבר, מארז + ספק איכותי. אפשר לזרוק גם קירור איכותי ושקט.
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2004 /05 /22עוד שנה כל כרטיסי R9600 יהיו זבל. עדיף להשקיע בכרטיס שיחזיק יותר, אתה לא חושב?
אבל כרטיסי מסך נשרפים יותר מהר מגפרורים. בשנה נשרפו לי 2 כרטיסי מסך. לאסף שטילמן R9800 נשרף אחרי מספר חודשים. אין לי שום כוונה לקנות R9800 רק כדי שהוא ישרף שבוע אחרי שהאחריות תגמר. אבל אולי אני טועה.
מארז - הבחירה ברורה . ה6A19 או כל מארז דומה של Compucase שמגיע עם ספק הכח השולט, ה300AR-T. לוח אם - לוח האם הזה הוא בעל Socket A ולא Socket 754 שדורש המעבד. קח את הK8X800 של Albatron. כרטיס מסך - הR9600XT הרבה יותר טוב ממנו ומחירו 960ש"ח. אם התקציב מרשה, R9800P. נשרף? בולשיט. זיכרון - כפי שהמלצתי בת'רד מקביל לזה, OCZ Premier PC3200 512MB - שמחירו עומד על סך 690ש"ח.
לא משנה מה תיקח ממה שמציעים לך פה, לא יחזיק מעמד 4 שנים. אתה צריך לצאת מנקודת הנחה שעוד שנתיים גג שלוש אתה כבר תזדקק להתחיל לבדוק מחירים אם אתה רוצה מחשב high end בעתיד..
----------------- I am Valentinez Alkalinella Xifax Sicidabohertz Gumbigobilla Blue Stradivari Talentrent Pierre Andry Charton-Haymoss Ivanovicci Baldeus George Doitzel Kaiser. Don't hesitate to call
למרות הבעיות שהיו לי, אני עדיין רוצה להמליץ על ה-R9800. והאחריות היא לשנה, כמובן. התוצאות שאני רואה איתו במשחקים כבדים... תאווה לעיניים. והיום אפשר להשיג את הכרטיס של חברה "זולה" בפחות מ-2,000.
ולגבי המעבד - אני מציע שתלך על 3000 אם אתה יכול להרשות לעצמך, וודא שלוח האם שלך תומך בטכנולוגיה של 3200. כך השדרוג העתידי שלך בבוא היום יהיה טיפה זול יותר.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
ציטוט: הכותב המקורי Shadow & Flame ב 2004 /06 /08הנה הסיבה למה נהרסים לך כרטיסי מסך אחרי שנה. מה ציפית, שאם תעשה לו OC "רצחני" הוא לא ידפק מתישהו?
לא עשיתי OC ל-GF4. חשבתי לקנות כרטיס מסך תקציבי ולעשות לו OC, כדי לקבל ביצועים טובים יותר.
תאמין לי שאם תקנה 9800 אתה תקבל ביצועים מעולים לכל משחק שתריץ, ולא תצטרך שום OC. אני עם 9700 מריץ כמעט כל משחק מעל מחסום ה-60FPS, אז עם 9800 זה בכלל... בקיצור, אין לך מה לדאוג.
-----------------
חתימה זו מוקדשת לאדם שהמציא את שלט הטלויזיה.
(הייתי מנסה לברר את שמו, אבל לא בא לי לקום מהספה).